Orijinalini görmek için tıklayınız : ARNAVUTKOY İLÇE GENÇLİK KOLLARI FAALİYETLERİ
Ahmet Karga
02-19-2009, 20:12
Ak Parti Arnavutkoy İlçe Gençlik Kolları olarak elimden geldiği kadar yaptığımız faaliyetleri bu topic altında sizlere sunmaya gayret edeceğim...
"İşimiz Hizmet Gücümüz Millet"
Ooo süper olur. Bende kadın kolları için mi bir başlık açsam ne yapsam:neki:.
Protesto amaçlı artı vermiyicektim ama size vereyim. :)
Ahmet Karga
02-20-2009, 12:07
Teşekkür ederim :)
Ahmet Karga
02-23-2009, 18:01
http://img11.imageshack.us/img11/7828/arnavutkys.jpg (http://imageshack.us)
http://img11.imageshack.us/img11/arnavutkys.jpg/1/w490.png (http://g.imageshack.us/img11/arnavutkys.jpg/1/)
Ahmet Karga
02-23-2009, 18:04
Arkadaşlar resim boyutlandırıcı yok forumda heralde...
Resim ekleyeyim dedim ama aşırı büyük tek tek de onları ufaltmak ölüm :hmm
pertevniyalli
03-02-2009, 04:23
ya arkadaslar ben 5 yıldan berı bogazköyde oturuyorum ve gop gençlik kollarının uyesıyım ama yapılanlardan haberımız bıle yok bılgılendırme mesajları atılmıyo mu uyelere?
Duygu'Seli~
03-02-2009, 04:26
ya arkadaslar ben 5 yıldan berı bogazköyde oturuyorum ve gop gençlik kollarının uyesıyım ama yapılanlardan haberımız bıle yok bılgılendırme mesajları atılmıyo mu uyelere?
Teşkilatta aktif olursanız herşeyden haberiniz olur..;;)
ya arkadaslar ben 5 yıldan berı bogazköyde oturuyorum ve gop gençlik kollarının uyesıyım ama yapılanlardan haberımız bıle yok bılgılendırme mesajları atılmıyo mu uyelere?Bilgilendirme mesajları üyelere değil parti içinde görevli olan aktif üyelere atılıyor. Yukarıdaki bahsi geçen program müşahit eğitimi programıdır. O programa katılan arkadaşlar Ak parti müşahitleridir. :)
Ahmet Karga
03-04-2009, 01:48
Feyza başkan gerekli cevapları vermiş bizede katılmak düşer :)
Ahmet Karga
03-04-2009, 19:50
http://img237.imageshack.us/img237/2521/nkapak.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/3720/40766238.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/9659/arkakapak.jpg
-----------------------------------------------------------------------
Her geçen gün Türkçe'nin biraz daha yozlaştırıldığını görüyoruz. Dilimizdeki yabancı kökenli sözcüklerin istilası artarak sürüyor. Aşağıda yıllar içinde Türkçe'de nasıl bozulmalar olduğunu gösteren çarpıcı bir metin var!
Yıl: 1965
"Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.."
Yıl: 1975
"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim,heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum,yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."
Yıl: 1985
"Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonrakendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı.. Üstüme çeki düzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."
Yıl: 1995
"Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Fenâ hâlde kal geldi yâni..Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim..Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim.."
Yıl: 2006
"Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni.. Ama concon muyum ki ben,baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin.. 'Hav ar
yu yavrum?'"
Yıl: 2026
"Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden.. Off, ay dont nov âbi yaa.. Ama o da bana öyle baktı, if so âşık len bu manita.. 'Hay beybi..'
"TÜRKİYENİN KALESİ TÜRKÇEDİR"
Arnavutköydeki dava arkadaşlarıma yoğun seçim çalışmalarında başarılar dilerim. Allah utandırmasın.
Yönetiminizde bulunan Abdul Hafis kardeşimede selamlarımı iletirseniz memnun olurum.
Ahmet Karga
03-04-2009, 19:55
Allah razı olsun ..Başım gözüm üstüne hafız kardeşimize selam iletilmiş bil...
Ahmet Karga
03-10-2009, 13:35
Resimleri neden sildiniz değerli yönetici arkadaşlar ??
goldcomputer
03-10-2009, 16:55
başarılarınızın devamı dilerim kardeşlerim.
Ahmet Karga
03-10-2009, 18:00
Teşekkür ederim ..Allah razı olsun...
Ooo süper olur. Bende kadın kolları için mi bir başlık açsam ne yapsam:neki:.
Protesto amaçlı artı vermiyicektim ama size vereyim. :)
seçimden sonra senle görüşek:karizmatik:
seçimden sonra senle görüşek:karizmatik:
Ayıp ettin :) her zaman, iddiayı kaybedersen sözünü yerine getiriceğinden hiç şüphem yok. Benim kaybetme gibi bir ihtimalim yok ;ı: %1 lik bir ihtimal olsa dahi benimde sözümü tutucağımdan şüphen olmasın. :karizmatik:
Ayıp ettin :) her zaman, iddiayı kaybedersen sözünü yerine getiriceğinden hiç şüphem yok. Benim kaybetme gibi bir ihtimalim yok ;ı: %1 lik bir ihtimal olsa dahi benimde sözümü tutucağımdan şüphen olmasın. :karizmatik:
herşey 30 marta kaldı:)
Ahmet Karga
03-12-2009, 03:04
Feyza hanım mesaj adedim 25 olmadığı içn size özelden cevap veremedim :( Resimlerdeki sorun anlıktı heralde o yüzden takıldım.Aşağıda bi de yönetici tarafından editlendi yazınca dedim kesin silmişler :) Ama duruyor,sıkıntı yok ..
Feyza hanım mesaj adedim 25 olmadığı içn size özelden cevap veremedim :( Resimlerdeki sorun anlıktı heralde o yüzden takıldım.Aşağıda bi de yönetici tarafından editlendi yazınca dedim kesin silmişler :) Ama duruyor,sıkıntı yok ..
Sıkıntı olmamasına sevindim :) .
Arnavutköy İlçe gençlik kolları yön. kurulu üyesi sn. Tuna Acar'a dün akşamki güzel organizasyonundan dolayı Feyza, Senadiye ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Güzel bir akşamdı, panoromayı herkesin görmesini tavsiye ediyorum. :gül:
cCc ampulleri söndürün çok az kaldı güneşe cCc " durmak yok satmaya devamm "asmadığınız adamlar bugün ilçemizi ziyerete geldiler. umarız gerekli tepkileri onlarada vermişsinizdir. dikili bir ağacınız yok vatanı sevme anlayışınız slogan atmaktan başka birşey değil ikdidarınız döneminden hizmet örnekleri vererek bize kendinizi anlatın tabii zararınız dışında yararınız varsa;)
mhpugurmhp
03-16-2009, 23:38
wayyy sizin vatanı sevme anlayışınız ne herşeyi yabancılara satmak mı yandaşlarınıza rant sağlamak mı ? oğluna akrabasına mülk edindirmek mi ? hizmetmiş ne hizmeti bee
wayyy sizin vatanı sevme anlayışınız ne herşeyi yabancılara satmak mı yandaşlarınıza rant sağlamak mı ? oğluna akrabasına mülk edindirmek mi ? hizmetmiş ne hizmeti bee
Hayırdır kardeş, Baykal'a mı özendiniz. Çamur siyaseti yapmak Ülkücü ahlakına yakışmaz. Heee gerçi Ülkücü ahlakı sayenizde kalmadı, o eskidendi. Bizim Vatanı sevme anlayışımızı anlayacağına, hakikaten halis niyetli olduğuna inansam anlatırdım. Fakat görüyorumki şartlanıp gelmişsiniz buraya. Niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Siz slogan atmaya, kendinizi tatmin etmeye gelmişsiniz. Vatan'ın, Milletin umurunuzda olduğuna inanmıyorum bende bıraktığınız izlenim budur.
Ahmet Karga
03-19-2009, 14:57
Arkadaşlarda yaptığımız faaliyetlere ,organizasyonalra karşı bi beğeni varki sağolsunlar sitemize üye olmuşlar.Bizler meyve veren ağacın taşlandığını bildiğimiz için sıkıntımız yok....
Bizim yarınlara dair hayallerimiz var.Laf üretmiyoruz ....
bende teşkilattaki çalışma arkadaşlarıma katılıyorum..
Ahmet Karga
05-24-2009, 01:21
Arnavutkoy ilçesi olarak 1. olağan kongremizi gerçekleştirmenin verdiği gururu yaşıyoruz...(23.05.2009-Arnavutkoy Kapalı Spor Salonu)
Kongrede tek aday olan ilçe başkanımız Ercan ÜNER tekrar ilçe başkanlığına seçilmiştir...
Hakkımızda hayırlı olsun..
Arnavutkoy ilçesi olarak 1. olağan kongremizi gerçekleştirmenin verdiği gururu yaşıyoruz...(23.05.2009-Arnavutkoy Kapalı Spor Salonu)
Kongrede tek aday olan ilçe başkanımız Ercan ÜNER tekrar ilçe başkanlığına seçilmiştir...
Hakkımızda hayırlı olsun..
Amin...
Tüm Kongre fotoğraflarını silmiş olmasaydım:ayutandım: paylaşırdık...
Şimdi resimleri kurtarmaya çalışıyoruz.:utangaç:
Ahmet Karga
06-18-2009, 01:16
Bizde mevcut ama üşeniyorum :)
Bizde mevcut ama üşeniyorum :)Biz kurtaramadık resimleri.
Üşenmek... :olmaz:
Bizde mevcut ama üşeniyorum :)
siyasetçi insana üşenmek yakışmaz...
Ahmet Karga
06-23-2009, 12:49
Doğru diyorsunuz.. :)
fizikkulubu
08-22-2009, 15:52
Ben FATİH te yaşıyorum fakat Arnavutköyle yakından ilgileniyorum Haraççı bölgesinde yatırımımız var ve o bölge bir dönem önceki başkanından kurtuldu çok şükür. bir aksaklık olmassa önümüzdeki yıllarda sürekli uğrak yerlerimden biri olacak Arnavutköy. Yeni ilçe olan ve güvenliği Polise emanet edilen Arnavutköy de geleceğin istanbulu kurulağına inanıyorum.
Ahmet Karga
08-30-2009, 00:33
Ben FATİH te yaşıyorum fakat Arnavutköyle yakından ilgileniyorum Haraççı bölgesinde yatırımımız var ve o bölge bir dönem önceki başkanından kurtuldu çok şükür. bir aksaklık olmassa önümüzdeki yıllarda sürekli uğrak yerlerimden biri olacak Arnavutköy. Yeni ilçe olan ve güvenliği Polise emanet edilen Arnavutköy de geleceğin istanbulu kurulağına inanıyorum.
İnşallah efendim inşallah :) Ağzınızdan bal damlıyor maşallah..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.