fatih kısaparmak balon baskılı balon ATV Sabah İhalesi 1.1 milyar dolarla Çalık Grubunun.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATV Sabah İhalesi 1.1 milyar dolarla Çalık Grubunun..


loneliness
12-05-2007, 12:21
Çalık Grubu'ndan ilk açıklama


İhale sonrası Çalık Grubu şirketlerinden Turkuaz Radyo Televizyon adına bir açıklama yapan Ferhat Demir, atv ve Sabah'la ilgili hedeflerini açıkladı. İddialara cevap verdi.


İhale sonrası Çalık Grubu şirketlerinden Turkuaz Radyo Televizyon adına bir açıklama yapan Ferhat Demir, "Çalık Grubu olarak etikj ve sorumlu yayıncılığa önem vereceğiz. atv ve Sabah'ı bir medya markası haline getireceğiz." dedi.

Erdoğan ve Baykal arasında Meclis Genel Kurulu'nda yaşanan ihale ile ilgili söz düellosu ile ilgili sorulan bir soruya yanıt veren Demir, Çalık grubu olarak tartışmalara katılmıyoruz. Bizim konumuz ihale.. Bunun dışında yapılan tartışmalar hangi mecraada yapılıyorsa sorumluları gerekli cevabı verecektir.

Medya sektörünün AB sürecinde hızla büyüyeceğini ve bunu ticari bir sektör olarak değerlendirdiklerini söyleyen Demir, Turkuaz A.Ş Çalık Grubu'nun mutlak kontrolünde olan bir şirkettir. Yabancı ortaklık konusunda şu an bir çalışma olmadığını da sözlerini ekledi.


HABER 7

akzeinebu
12-05-2007, 12:36
iyimişşş güzelll hbr ;D

selahattin_ay
12-05-2007, 12:43
hayirlisi olsun bakalim