fatih kısaparmak balon baskılı balon Avatar ve imzalar - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avatar ve imzalar

Abdullah KAÇ
07-04-2007, 14:01
KİŞİSEL RESİMLER (AVATARLAR) VE İMZALAR

Ak Parti Forumları'nda, kendinize özel bir görüntü resmi (avatar) kullanabilirsiniz. Ayrıca her mesajınızın sonuna eklenebilecek bir imza oluşturabilirsiniz.

Ak Parti Forumları'nın genel kurallarına uygun olmayan imza ve avatarlar kullanmamalısınız.

* Avatarlarda rahatsız edici ifadeler kullanmamalısınız. Gerekli görüldüğünde bu avatarlar site yönetimi tarafından değiştirilebilir ya da silinebilirler.
* Avatarlarınızda belirli bir grubun veya görüşün sembolü, cinsel içerikli resimler ve kurallara aykırı resimler kullanamazsınız.
* Avatarlarlar için belirli görüntü ve dosya boyutu sınırlamaları olduğunu unutmayın.

İmzalar:

* İmzalar, her yazınızın sonuna otomatik olarak eklenen metinlerdir.
* İmzalarınız, forumun genel kurallarına aykırı olmamalıdır.
* İmzalarınızda diğer kullanıcıları forumdan soğutacak nitelikte yazı bulunduramazsınız.
* İmzalarınızda resim kullanmamaya özen gösterin.
* İmzalarınızda eğer resim kullanırsanız kullandığınız resmin gereğinden büyük olmamasına özen gösterin.
* İmzalarınızın yazı tipini, normal yazılardan çok daha büyük yapmanız tavsiye edilmez.
* İmzalarınızda renkli yazılar, linkler ve diğer yazı süslemelerini kullanabilirsiniz.
* Bu kurallara dahil olmasa bile, gerekli görüldüğünde site yöneticileri imzanızı değiştirme hakkına sahiptir.

merve
07-04-2007, 14:10
tamam abi :-\

HüseyinYıldırım
07-04-2007, 18:15
anlaşılmıştır

kübra
07-04-2007, 20:09
teşekkürler ;) :)

murselyavuz
07-04-2007, 20:13
çiçek sanırım bu imza mevzusu biraz sana dokunuyor :)
ne de olsa yarım sayfa resim vardı imzanda çevir çevir geçmiyordu...

kübra
07-04-2007, 20:20
çiçek sanırım bu imza mevzusu biraz sana dokunuyor :)
ne de olsa yarım sayfa resim vardı imzanda çevir çevir geçmiyordu...

kusura bakma abi ama ben kimden baksettiğinizi anlıyamadım???

murselyavuz
07-05-2007, 00:55
kübra seninle alakalı değildi...
ama yine de açıklayayım...
biz idealistgenç'deyken
Çiçek nickli bir arkadaşımız vardı..
arkadaşımızın öyle bir imzası vardı ki maşallah çoğumuzun yzısından daha uzundu...

murselyavuz
07-05-2007, 22:35
bak ne demek istediğimi hemen anlayanlar var değil mi?

Diriliş
07-09-2007, 10:57
imzalarda kullanılabilecek karakter sayısını artırabilir misiniz?

Hasan ERBEK
07-09-2007, 11:00
kural neyse o.uyarız evelallah.

tolay
09-04-2007, 07:27
arkadaşlar bu konuda lütfen dikkatli olalım. biz uyarılarımızı yapıyoruz ama hala daha uymamak adına ısrar eden arkadaşalar var. düzeltme yaptımızdada karşı çıkılıyor. arkadaşlar kurallar belli kafasına göre kimse iş yapamaz, lütfen az daha dikkat (;

SAHILL35
09-04-2007, 19:17
İMZALARDA RENKLİ YAZILAR VE SÜSLEMELER KULLANABİLECEĞİMİZİ YAZMIŞSINIZ,BİRDE BUNLARI NASIL YAPABİLECEĞİMİZİ YAZARSANIZ ÇOK MEMNUNUM OLURUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

büyükdoğu
09-04-2007, 19:21
İMZALARDA RENKLİ YAZILAR VE SÜSLEMELER KULLANABİLECEĞİMİZİ YAZMIŞSINIZ,BİRDE BUNLARI NASIL YAPABİLECEĞİMİZİ YAZARSANIZ ÇOK MEMNUNUM OLURUM..
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

aynı mesaj yazar gibi BBC taglerle yazabilirsiniz örneğin

[center][color=red][font=Monotype Corsiva][size=34pt][b] bundan sonra imzanızı yazarsanız benim imzamın görüntüsünde -büyüklüğünde ve renginde çıkacaktır...

SAHILL35
09-04-2007, 19:25
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

aynı mesaj yazar gibi BBC taglerle yazabilirsiniz örneğin

[center][color=red][font=Monotype Corsiva][size=34pt][b] bundan sonra imzanızı yazarsanız benim imzamın görüntüsünde -büyüklüğünde ve renginde çıkacaktır...

SAĞOL AMA BEN BU KODU NEREYE YAZICAM?İMZA KISMINDA BÖYLE Bİ SECENEK GÖREMEDİM..ZAHMET OLMAZSA Bİ ANLATSAN? ;D

büyükdoğu
09-04-2007, 20:10
profil>kimlik bilgisi>imza sonra bu kodu oraya yapıştır önce ardından mesajını yaz tamamdır "red" yazan yere "purple,orange,brown, vs" renkler yazarak rengi değiştirebilirsiniz "34" yerine istediğini yazabilirsin bu yazının büyüklüğüdür. "center" yazan da imzanın ortada durmasını sağlar...başka soru varsa alabilirim :)

SAHILL35
09-04-2007, 20:11
profil>kimlik bilgisi>imza sonra bu kodu oraya yapıştır önce ardından mesajını yaz tamamdır "red" yazan yere "purple,orange,brown, vs" renkler yazarak rengi değiştirebilirsiniz "34" yerine istediğini yazabilirsin bu yazının büyüklüğüdür. "center" yazan da imzanın ortada durmasını sağlar...başka soru varsa alabilirim :)

;)

güliş
12-17-2007, 14:46
arkadaşla yardımınıza ihtiyacım var,ben kendi resmimi nasıl ekleyebilirim? bana yardımcı olur musunuz lütfen? :(

Necip Fazil
12-17-2007, 14:49
http://imageshack.us/ 'dan resminizin linkini alarak profilinizdeki kimlik bilgileri bölümünde ilk boşluğa yapıştırıyorsunuz.

VesseLam

Ak_Kelebek
12-17-2007, 14:52
canım özelden mesaj attım takıldığın bişi olursa adresten sonra yazabilirsin ;)

güliş
12-17-2007, 15:03
çok sağolun çok teşekkür ederim

tayyiperdogan57
07-11-2008, 15:09
anlasildi

maviinsan
07-22-2008, 01:14
avatarımı çok seviyom Bush'a aşığım :-[

monika sen misin yoksa? Clinton bitti Bush'a mı dadandın :D