Orijinalini görmek için tıklayınız : avatarlar...
murselyavuz
07-10-2007, 02:01
arkadaşlar bu konuda forum ikiyi ayrılmış durumda...
ve ben ne yapacağımı bilmiyorum...
bu oylama sonucunda karar vereceğim, karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
kopeli53
07-10-2007, 02:06
bence farketmez ama oyumu koymama yönünde kullandım...
çünkü ben koymadım ;D ;D
MEHMET ZAHİT
07-10-2007, 20:55
ARKADAŞLAR KİŞİSEL TERCİHTİR NEYİN ANKETİKİ BU ;D
bu konu yüzünden forumdan ayrılıyordum!!!
çok saçma bir mevzu ankete gerek yok mürsel abi aynı şekilde devam ;)
altan akdeniz
07-10-2007, 21:11
bencede saçma ne farkeder
Fahrenheit
07-10-2007, 23:19
saçmalık ya böyle bi anket yapılması mantıksız özgür bi forumda isteyen koyar isteyen koymaz forum kuralları bellidir ...
Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım ama BENCE resim koyulmamalı.. Neden belirtemem işte, BENCE..
akzeinebu
07-10-2007, 23:59
arkadaşlar bu sitede bir toplanış amacımız var ve birbirimizi tanımak açısından koyabiliriz ben hiç bir mahsur görmüyorum koymak istemeyenlerde koymasın herkesin kendi iradesi sonuçta saygılar...
Necip Fazil
07-11-2007, 00:16
Herkes bazı görüşlerini karşısındakiler ile paylaşmak isteyebilir.
Açılmış olan konuları " saçma sapan " sözcükleri ile küçük düşürmeye kalkarsak, yarın aynı muame ile karşı karşıya kalabliriz.
Avatarda özgürlük isteyenler, fikir beyanınada aynı şekilde yaklaşmalı.
VesseLam
murselyavuz
07-11-2007, 00:20
arkadaşlar belki ankaet saçma sapan olabilir...
ama sadece merak ettim yaklaşım nasıl olacak diye...
görüş belkirtmek isteyenler diğer konu başlıklarında olduğu gibi fikirlerini beyan edebilirler.
tek bir şartla ama karşımızdakini kırmadan...
akzeinebu
07-11-2007, 00:21
HAKLISINIZ BENCEDE KIRMADAN YAPALIM ::)
Necip Fazil
07-11-2007, 00:24
Oyumuzu kullanmıştık, acizane fikrimizide söyleyelim;
İslami değerlere dikkat edilerek işlenen ameller her zaman en güzeldir.
VesseLam
ben koymuyorum.ama diğerlerinin kendi tercihleri.saygı duyarım :)
BİLGİSAYARDA KAYITLI RESMİM YOK OLSA HEMEN KOYACAM
uygun bir resim olduktan sonra neden konulmasın. bence isteyen koyar resmini, istemeyen de koymaz. nasıl ki gazetelerde köşe yazarları resmini koyuyorsa forum içinde de koymak mantıklı birşey. yani avatarımız bizi en iyi ifade edebilecek şey olmalı; bu bağlamda resmimiz neden olmasın ;)
murselyavuz
07-14-2007, 13:54
sana katılıyorum Han...
evet neden olmasın? :D :D
Oyumuzu kullanmıştık, acizane fikrimizide söyleyelim;
İslami değerlere dikkat edilerek işlenen ameller her zaman en güzeldir.
VesseLam
katılıyorum. koyulmaması taraftarıyım..
anatolia
07-14-2007, 14:56
bence koymakta bi sakınca yok
bu konu yüzünden forumdan ayrılıyordum!!!
çok saçma bir mevzu ankete gerek yok mürsel abi aynı şekilde devam ;)
Bende katılıyorum. Saçma. Kişisel tercih. Size ne?
semazen-muhammet
07-14-2007, 17:31
bence koymada bi sakınca yok isteyen koyar ve bu konu yüzünden merve nin üstüne gidildi ne olmuş oraya o resmi koyunca o zaman kızlar hiç dışarı çıkmasın çarşafa bürünsünler arkadaşlar bu resimleri buraya koymakla islamiyetin dışına çıkılmıyo islamiyetin herşeyini dört dörtlük yaptıkta sadece bu kaldı
arkadaşlar bu sitede bir toplanış amacımız var ve birbirimizi tanımak açısından koyabiliriz ben hiç bir mahsur görmüyorum koymak istemeyenlerde koymasın herkesin kendi iradesi sonuçta saygılar...
katılıyorum,,, tercih meselesi..... :-\
(Kendi adıma..)
Avatar kısmına fotograf koymak şahsıma yakıştıramayacağım bir tavır olur, bir kare parçası içine sıkıştırılmış üzerinde; iki göz, ağız, burun, saç ve bilumum uzuvların olduğu bir görüntünün fikirlerimden önce gelmesi kanaatimce hoş değildir.
İkincisi arkadaşlık sitelerini edepsizce gördüğüm, bu modanında onun eseri olduğuna inancım böyle bir fiil işlememe mani olur.
Son olarak; Müslüman bir ülkede, Müslüman olarak doğdum, kendi kararımla Müslüman olarak yaşamayı ve ölmeyi diliyorum. Bu üç kaide değişmedikçe, göz göre göre yanlışa meyletmem inancıma saygısızlığım olur.
Ben 21 yaşında, üniversite mezunu, Peyami Safa, Cemil Meriç, Bediüzzaman, N. F. Kısakürek ve Recep Tayyip Erdoğan okuru/hayranı, Formula 1 ve NBA tutkunu, yıllardır iki zıt gazeteyi (Cumhuriyet ve Zaman) hergün okuyan, bilişim ürünleri meraklısı, başkalarına göre dindar, kendine göre çaresiz ve çoğuna göre yobaz biriyim. Bundan da mutluluk duyuyorum.
Elma üzerinde kabuğu durduğu sürece tazeliğini korur, kabuk giderse çürümeden sararır. Tıpkı insan gibi.
bencede saçma ne farkeder
çok saçma isteyen istediğini yapmakta özgürdür. ama şahsen ben parti ile bir şey ekleyecem ama bir tüeli başaramadım
çok mu beceriksizim
bence de isteyen istediğini site kurallarını çiğnemeden yababilir...tabi site kurallarını merve abla ve abdullah abi ye de sormak lazım
ya bu çok farklı bir soru olmuş ...herkesin kendi tercihi....site kurallarına vede ahlaki kurallara uyduktan sonra bence bir sakıncası yok ...ama bunu kimsenin istismar etmesinede izin vermemeliyiz....
İnterferon
07-18-2007, 23:58
Bunu İnsanların tercihine birakmak en doğru karar bence isteyen resmini koysun isteyen koymasın bize düşen saygı duymak değilmidir
İnsanların kendilerine göre gayet normal olan tercihlerine saçma demek ne derece doğru acaba ???
Bu tür tercihlere saçma diyenler çok daha önemli tercihler için neler düşünüyorlar diye merak etmeden de geçemeyeceğim...
Oyumu 2. şıktan yana kullandım, koyanların da kendi tercihleri...
kayısıkentli44
07-19-2007, 00:14
yaa insan nasıl davranmak istiyorsa öle davransın biz AK PARTİ gençligi olarak arkadaşlarımıza saygı duymalıyız...benim düşüncem bu...saygılarımla 8) 8) 8)
AESCULAPIUS
08-05-2007, 02:01
bencede fark etmez
bence kendı resmımızız koymada hcıbır sakınca grmyrm
AESCULAPIUS
08-05-2007, 02:55
bence fark etmez
kişinin kendi kararıdır, sonuçta resim koymak zorunlu değil dileyen koyar dileyen koymaz.
AESCULAPIUS
08-05-2007, 03:05
bencede
vuslat_19
08-08-2007, 07:12
ne koymanın bi mahsuru var nede koymamanın kişisel terçihtir
AESCULAPIUS
08-08-2007, 12:31
bencede
murselyavuz
08-09-2007, 23:42
celal bence de demekten başka bildiğin şey yok mu senin?
Kimseye faydası yok zararı olabilirmi ?
olur
kötü amaçlı kişiler resimlerimizi çalabilirler ;)
murselyavuz
08-09-2007, 23:45
arkadaşlar bu arada anket için düzenlediğim oylama kapandı ve forum neredeyse 2'ye bölündü resimler içim ama bence mahsur yok diyenler %60 ile önde
bende oylamayı başlatırken ççıkan sonuca göre resmimi kaldıracağım veya duracak demiştim
verdiğim söze dayanarak benim resmim durmaya devam edecek..
sanki çok önemliymiş gibi...
neyse arkadaşlar...
fikir belirten herkese teşekkür ediyorum...
AKmetalci
08-09-2007, 23:45
benım suratsız suratımı napsınlarr
murselyavuz
08-09-2007, 23:46
benım suratsız suratımı napsınlar
tuttum bunu ama bence kendine hakaret etme...
EpiVaTeS
08-10-2007, 21:45
herkes kendi bildigini yapsin bence bir mahsur yok nasil olsa resim....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.