Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa kapısı
pessimisticidea
08-16-2007, 00:39
Arkadaslar Fenerbahce-Anderleth $ampiyonlar ligi öneleme turunu kim gecer görusslerinizi bekliyorum..
oguzdesouza
08-16-2007, 09:45
İnşallah geçecek gibiyiz orada 1 gol atalım %90 champions league deyiz
Ak_Kelebek
08-20-2007, 11:17
Anderleth kesinn ;D ;D ;D
oguzdesouza
08-20-2007, 11:19
Anderleth kesinn ;D ;D ;D
>:( >:( >:( >:( ;) :D
Gönlümüz fenerden tur ise Anderlecht'ten yana...
Ak_Kelebek
08-20-2007, 11:20
ya siz feneri tutuosunuz die bizde mi feneri tutucaz? desteklem
iorum yahuu:)
serkan yücel
08-20-2007, 11:27
arkadaşlar ben bir galatasaraylı olraktan inşallah fener geçer diyorum..
yolunuz açık olsun
inşallah TÜRKİYEYİ iyi bir şekilde temsilcisi olursunuz.....
Ben de aynı şekilde Galatasaraylıyım ve az önce de belirttiğim gibi inşallah Fener tur atlar.Ama açıkçası pek güvenemiyorum...
inşallah fener geçer pesimist seni tanıyorum
Onlybullet34
08-21-2007, 15:09
Tur bizim..Deplasmanda kazanma ihtimalimiz yüksek..
EpiVaTeS
08-21-2007, 15:10
Cİmbom turu geçer Beşiktaş Geçer Erciyes Geçer ama Fener elenir böyle devam ederse...
kayısıkentli44
08-21-2007, 15:20
bir GS Lİ olmama ragmen fenerin tur aatlamnasını isterim...
ülke puanı içinnnnnnn
vuslat_19
08-23-2007, 02:17
hiç bi ekilde ne olursa olsun feneri desteklemem
Anderleth başarılar
Anti-Fener
Anderleth'e sevgiler ;)
aktürkiye
08-23-2007, 02:25
fanatik bir gsli olduğum için feneri tutamıcam midem kaldırmaz:D
Onlybullet34
08-23-2007, 02:26
Tutmanıza gerek yok keşke yorumda yazmasaydınız ...
ülke puanı içinnnnnnn
Yeterince rezil ettiler gerek yok onların puanlarına ;)
Konu açılmış yorumsuz bırakmayalım dedik ;)
Onlybullet34
08-23-2007, 02:28
ülke puanı içinnnnnnn
akla mantığa dayalı konuşsan sevinirim sinirleri çok geriyorsun...
Onlybullet34
08-23-2007, 02:29
Konu açılmış yorumsuz bırakmayalım dedik ;)
Anti-Fener
Anderleth'e sevgiler ;)
Buna yorum denmez 6s fanatikliği denir..
vuslat_19
08-23-2007, 02:31
konu açılmışsa bizde yorum yapma özgürlüğüne sahip değilmiyiz arkadaşım saygı çercevesini aşmadan istediğimizi yazamazmıyız
ülke puanı içinnnnnnn
akla mantığa dayalı konuşsan sevinirim sinirleri çok geriyorsun...
Gayet yerinde merak etme. O güzel sinirlerini germe. Lazım olur avrupa maçlarından sonra ;)
Onlybullet34
08-23-2007, 02:44
harbi gülüyorum :D :D
Onlybullet34
08-23-2007, 02:45
konu açılmışsa bizde yorum yapma özgürlüğüne sahip değilmiyiz arkadaşım saygı çercevesini aşmadan istediğimizi yazamazmıyız
Anderleth başarılar
sence bu ülkenin takımının avrupadaki maçına SAYGI ÇERCEVESİNDE bi YORUMMU ??
harbi gülüyorum :D :D
bende yemin ederim güldüm şimdi ;D ;D ;D
Anderleth başarılar
sence bu ülkenin takımının avrupadaki maçına SAYGI ÇERCEVESİNDE bi YORUMMU ??
Siz Febe Cumhuriyetisiniz. Saygımız sonsuz ;)
vuslat_19
08-23-2007, 02:48
bu ülkenin takımı diye sevmek zorunda değilim ayrıca hiçte saygısızlık olarak görmüyorum bu yazılanları senin hoşuna gitmedi diye saygısızlık olarak adlandırmamalısın
Onlybullet34
08-23-2007, 02:56
Siz Febe Cumhuriyetisiniz. Saygımız sonsuz ;)
İma yapman gayet komik ...
İYİ OKU ANLATA ANLATA DİLİM KURUDU ANLA ENSAR
Fenerbahçenin Kuruluş Amacı
Kulübün Amacı ve Faaliyetleri
Madde 3 : Kulübün amacı ; Atatürk’ün gösterdiği hedef ve ilkeler doğrultusunda ; çağdaş yaşama uygun olarak, üyelerin ve sporcuların beden ve ruh sağlığını geliştirecek olanaklar hazırlamak ve onların fizik ve moral eğitimleri ile ilgilenmek, onları Kulübün tesis ve faaliyetlerinden yararlandırmaktır.
Sporun hedefinin bireyler arasında dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği geliştirmek olduğu bilinciyle; sporun ulusal düzeyde gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, sporcu sağlığı ve eğitimi için altyapı tesislerini yaparak Kulübün sporcularını eğitmek ve onlara daha çağdaş koşullar ve olanaklar sağlamak için altyapı, tesis ve sosyal tesisler oluşturmak, onlardaki sportmenlik anlayışının devamını sağlamak, yurtiçinde ve yurtdışında profesyonel ve amatör spor branşlarında müsabakalara katılmaktır.
Kulüp ayrıca; ulusal eğitimimize katkıda bulunmak amacıyla, Kulübün kurduğu veya kuracağı vakıflar eliyle, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre yüksek öğretim ve orta öğretime dayalı eğitim ve öğretim kurumlarının kurulmasına öncülük eder, yardımcı olur.
__________________________________________________ _______________________________________________
Fenerbahçe geçmişte “vatan ve özgürlük mücadelesi” vermiş bir ulusal teşkilatın adıdır. Fenerbahçe, emperyalizme kaşı verilen ilk bağımsızlık savaşının aktif katılımcısı, emperyalist kuşatmayla çevrilen bir ulusun tek moral kaynağı, tek umut ışığıdır. Fenerbahçe, Mustafa Kemal'in önderliğinde gerekleşen Kurtuluş Savaşı'nın sarı-lacivert rengidir. Fenerbahçe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in gönül verdiği takımdır.
Sagopa Kajmer Derki ''Kollarım yazmaktan bitab düştü...''
Sporun hedefinin bireyler arasında dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği geliştirmek olduğu bilinciyle demişsin. Peki bizimle hangi maçınızda bunlardan vardı?
yurtiçinde ve yurtdışında profesyonel ve amatör spor branşlarında müsabakalara katılmaktır demişsin. Yurtiçi tamamda yurtdışının zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum
...kurumlarının kurulmasına öncülük eder, yardımcı olur demişsin. bu azizenin sattığı silahlarla mı?
Onlybullet34
08-23-2007, 03:09
Sagopa Kajmer Derki ''Kollarım yazmaktan bitab düştü...''
Sporun hedefinin bireyler arasında dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği geliştirmek olduğu bilinciyle demişsin. Peki bizimle hangi maçınızda bunlardan vardı?
yurtiçinde ve yurtdışında profesyonel ve amatör spor branşlarında müsabakalara katılmaktır demişsin. Yurtiçi tamamda yurtdışının zor olduğunu anlatmaya çalışıyorum
...kurumlarının kurulmasına öncülük eder, yardımcı olur demişsin. bu azizenin sattığı silahlarla mı?
Bu dediklerim ilk kurulduğundaki konulmuş maddeler..Geniş vizyon ve büyük hedefin göstergesi..Sende Anlama kıtlığı var galiba..Sen 1 kere Fenerbahçe tarihini okudunmuda laf atıyorsun..Gözün kapalı anca karanlığı görürsün oysa binlerce renkler var hayatta..
aynen. Tam dediklerinde bende var. anlama kıtlığı, Gözümde kapalı, karanlığı severim vb. :(
Onlybullet34
08-23-2007, 03:15
aynen. Tam dediklerinde bende var. anlama kıtlığı, Gözümde kapalı, karanlığı severim vb. :(
Gerçekten sabırlarımı zorluyorsun Anlama kıtlığı var demek istemezdim ama beni çok zorladın..Bak bakıyım ben bi kere Galatasaray bölümünde yazı yazdınmı yada hakaret ettinmi..Bulaşma bende korumaya geçmiyim ben sana hayatta bu konuyu açmam..Gel senle siyasi konular tartışalım memleket meseleleri konuşalım..
Anlama kıtlığı var demek istemezdim***
gerçekten sabırlarımı zorluyorsun Anlama kıtlığı var demek istemezdim ama beni çok zorladın..Bak bakıyım ben bi kere Galatasaray bölümünde yazı yazdınmı yada hakaret ettinmi..Bulaşma bende korumaya geçmiyim ben sana hayatta bu konuyu açmam..
Tamamda konu açmışsınız bende yorum yaptım. Ne var ki? Bende Febe bölümüne yazdım özür diledim. İnşAllah bundan sonra yazmam. Ama Burası anketler bölümü. Özgürüm istediğimi yazarım ;)
Kolera Derki ;D ''Burası Türkiye Konuşamıyorum Özgürce'' Katılıyor musun?
Neyse benim çıkmam lazım. ;)
Onlybullet34
08-23-2007, 03:23
kalbini kırdıysam özür dilerim ..Ne yapalım yaban bi sevgi bu..
djfatih90
08-23-2007, 11:10
bir besiktaşlı olarak benim gönlümde fenerden yana
DESTEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
yurtdışında maç yapan galatasaray da olsa dua larım onunla olur
çünkü önemli olan türkiyeyi temsil etmektir
pessimisticidea
08-23-2007, 18:19
haklısın :)
pessimisticidea
08-29-2007, 23:34
yapma be kardeşim gelmişken az ittirelim işin sonuna...
8)
AkSa- 34
08-30-2007, 01:24
ne işi var bu fenerin orda! şampiyonlar ligi sana agır gelir.evine ,kendi ligine döööööööööööön. ;)
Onlybullet34
08-30-2007, 16:58
Tur bizim..Deplasmanda kazanma ihtimalimiz yüksek..
21 Ağustos 2007 de Söylemişim!!.Fenerbahçem Teşekkürler
pessimisticidea
08-30-2007, 22:43
Tebrikler kardeşim cık güzel bi oyun taktikle ii mac cıkardı :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.