fatih kısaparmak balon baskılı balon Ayıp ediyorsun Başbakan - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayıp ediyorsun Başbakan

NuR-eFSaN
09-08-2008, 12:25
Ayıp ediyorsun Başbakan

İSTER oruç başına vursun, ister "Delikanlı" imajını pekiştirmek istemiş ol...

İster son günlerde ortaya atılan akçalı işlerle ilgili iddialardan bunalmış ol, ister "Baskın basanındır" ruh haline bürün...

Kısacası...

Ne kadar çılgınlaşırsan çılgınlaş...

Bir başbakan olarak, frenleri boşalmış bir kamyon gibi davranamazsın...

Sözünün nereye gittiğini bilerek konuşmalısın...

Söyler misin?

"Senin maaşlı köşe yazarların, silahşorların var... Benim yok" ne demek?

Bir başbakan olarak, bir medya grubunda yazıp çizen herkesi töhmet altında bırakmaya utanmıyor musun?

Ayıp değil mi?

Biz silahşor muyuz?

"Maaşlı köşe yazarları", maaş aldığı kişinin silahşorluğunu yapıyorsa...

Söyler misin?

Bu silahşorlar, bazen senin de okuyunca haz aldığın yazıları nasıl yazabiliyorlar?

Nasıl silahşor bunlar böyle?

* * *

"Benim maaşlı silahşorum yok" diyorsun...

"Halkın içinden geliyorum" diyorsun...

Bence artık "Çakırcalı Efe" havası basmaktan bir an önce vazgeçmelisin Başbakan!

Çünkü...

Devletin bankalarından verdiğin kredilerle satın alınan gazete ve televizyonların başında damadın oturuyor...

Türkiye'nin ikinci büyük medya grubunun başında damadın var ve sen buna rağmen, "Benim maaşlı silahşorum yok" diyebiliyorsun...

Allah gözünü doyursun Başbakan!

Ne yani?

Sana göre...

Damat Bey, "doğruya doğru / eğriye eğri" diyen, yeryüzünün en tarafsız ve en hakkaniyetli gazetecisidir...

Biz de burada "patronun silahşorluğu"nu yapmak dışında hiçbir derdi olmayan maaşlı çete elemanıyız...

Öyle mi?

Ayıp değil mi Başbakan?

Yakışıyor mu?

* * *

Sadece "damat" mı?

Her gün yeniden yapılandırdığın...

Her gün yeniden oluşturduğun...

"Yandaş medya"na baksana!

Farklı fikirlere tahammülsüzlük, tek seslilik, haber gizleme, olguyu yansıtmama, Tayyip'i üzmeme...

Üzerine kurulu yeni bir medya oluşumu başlatmadın mı?

Hem seni üzmeyecek haber ve yorumlardan oluşan güçlü bir medyadan destek alacaksın...

Hem de seni üzecek haber ve yorumlara yer veren yayın organlarında yazıp çizen herkesi "maaşlı silahşor" olarak nitelendireceksin...

Bunun neresi delikanlılığa sığar Başbakan?

Ayıp olmuyor mu?

* * *

Kime savaş açarsan aç...

Hangi stratejiyle hareket edersen et...

Kime kol kanat gerersen ger...

Yeter ki...

Buralarda onuruyla yazıp çizen insanları malzeme olarak kullanma!

"Silahşor" arıyorsan...

En yakınına, damadına bak!

Ahmet Hakan

Müntesip
09-08-2008, 12:39
Bu adam kendini çok yükseklerde görüyor sanki , şerefiyle ilgili sorunları olduğunu defalarca ispatlayan ve gündemde kalmak için keskin ama içi boş yazılar yazan sıradan bir yazardan başka birşey olamayan bu adamın sanırım çok büyük bir yarası var bu silahşörlük mevzuunda !
Devlet bankalarının kredisinden bahseden Ahmet HAKAN kendi patronun zamanında 5 para vermeden banka sahibi olduğunu ne çabuk unutuyor . Yazık !!!

Üç mevsim
09-08-2008, 12:41
Sabah - Atv grubunu kastediyor olmalı damat damat diyerek.. Yandaş medya diyerek de Star - Yeni şafak - Zaman - Vakit - Bugün'ü kastediyor olmalı. Ben bugüne kadar bu gazetelerde bir yalana , bir iftiraya, bir çirkefliğe rastlamadım ama Hürriyet için özel "YALAN HABERLER ARŞİVİ" açılır. Nitekim forumumuzda bulunan "Kartel basının yalan ve çirkef haberleri" arşivinin büyük bölümü Hürriyet' in yalan, iftira ve çirkef haberlerine oluşuyor. Göz göre göre yalan konuşuyorsun Ahmet Hakan. Herkesin yanlışlarını ortaya çıkarma peişndesin, en büyük yanlış sensin bunun farkında değilsin.

siyah gül 07
09-08-2008, 12:58
Ne kadar ağır gelmiş olmalıkı silahşörlüğe devam için elinden geleni yapıyor yarası olanlar gocunup bir bir yazıyor yazılarını etekleri tutuştu birde Aydın Doğan güya cevap verdi ya güldüm sadece yansız olduklarını söyledi kimin yanlı kimin yansız olduğu aşikar tabi önceden her işleri görülüyordu sessizlerdi ama artık yok öyle ipliğiniz pazarda kartel basını

Supraliminal
09-08-2008, 13:58
başkanımızın o konuşmasının asıl anlam ve önemini anlayamamış olcak ki aradan bir cümle yakalayıp başkanımızı eleştirmeye devam etmiş hadsiz adam.

Matematik
09-08-2008, 14:32
Bu adam kendini çok yükseklerde görüyor sanki , şerefiyle ilgili sorunları olduğunu defalarca ispatlayan ve gündemde kalmak için keskin ama içi boş yazılar yazan sıradan bir yazardan başka birşey olamayan bu adamın sanırım çok büyük bir yarası var bu silahşörlük mevzuunda !
Devlet bankalarının kredisinden bahseden Ahmet HAKAN kendi patronun zamanında 5 para vermeden banka sahibi olduğunu ne çabuk unutuyor . Yazık !!!

:-*

islam
09-08-2008, 14:57
zaten bu yazı vardı...