fatih kısaparmak balon baskılı balon Azerbeycan'dan Türkiye gazına zam - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azerbeycan'dan Türkiye gazına zam

Necip Fazıl
04-25-2009, 16:28
Azerbeycan'dan Türkiye gazına zam

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/564520090420114636146.jpg

Ermenistan Sınır Kapısı'nın açılıp açılmayacağı konusu Türkiye ile Azerbeycan'ın arasını açarken, bugün Azerbeycan'dan sürpriz bir açıklama geldi. Azerbeycan 'gaz' silahını böyle kullandı

Haber7

Sevban
04-25-2009, 18:49
Stüdyo marşandiz , az sakin ol aslanım bi soluk al yeni geldin daha...! senin şizofren olduğuna artık inandım

Sevban
04-25-2009, 18:54
Teşekkür ederim , senin ağzından ALLH'ın adını duymak bile güzel, imana geliyosun yavaş yavaş bunu başardıysak ne mutlu şarkıya gerek yok...!

Supraliminal
04-25-2009, 18:56
Süreci dikkatle izliyorum.Bakalım neler olacak.

hortla1k
04-25-2009, 19:53
Gayet doğal...Bizim ermenistanla yakınlaşmamıza karşılık onların da bir bağımsız ülke olarak politika üretme ihtiyaçları doğar...Yadırgama imkanımız yok...

NS
04-25-2009, 19:55
azerbaycan da destek olmasa bile en azından köstek olmamalı... :(

hortla1k
04-25-2009, 20:04
azerbaycan da destek olmasa bile en azından köstek olmamalı... :(

Adamlardan ölümüne bir destekte beklenemez kanımca...Bizim yapmamız gereken tek şey kapıyı karabağ sorunu çözülmeden açmamaktır ve kamuoyunda oluşan olumsuz imajı silmektir...Yoksa ben Aliyev olsam Türkiye sınırı koşulsuz açsa şahsen çok dostani duygularla yaklaşmazdım...

NS
04-25-2009, 20:13
Adamlardan ölümüne bir destekte beklenemez kanımca...Bizim yapmamız gereken tek şey kapıyı karabağ sorunu çözülmeden açmamaktır ve kamuoyunda oluşan olumsuz imajı silmektir...Yoksa ben Aliyev olsam Türkiye sınırı koşulsuz açsa şahsen çok dostani duygularla yaklaşmazdım...

rusyadan (sscb) den ne cektikleri ortada...
tekrar gidip de inat uğruna rusyayla masaya oturmaları pek hosuma gitmedi ;1

hortla1k
04-25-2009, 20:42
rusyadan (sscb) den ne cektikleri ortada...
tekrar gidip de inat uğruna rusyayla masaya oturmaları pek hosuma gitmedi ;1

Ustam rusyada değişti artık :):) Dünyanın ne kadar değiştiğine örnek verme acısından bir anektod vermek istiyorum... Yıllarca Fransız sömürgesi olarak kalmış ve halkına fransa devleti tarafından soykırım uygulanmış cezayir devleti inanmak zor ama Avrupa Briliğine üyelik için basvuruyor ve avrupada toprağı olmadığı için kabul edilmiyor :):)

Nası bi dünyada yaşıyoruz artık sen kes cezamızı :):)

Yıldırım
04-25-2009, 20:54
Azerbeycan Rusya ile bu aralar fazla yakınlaştılar....ben bir tek soru sorucam bunu cevaplayabilirsek bu işi çözeriz...

Türkiye Azerbeycan'ın Rusya ile yakınlaşmasından rahatsız olduğu içinmi Ermenistan sınırını açabiliriz diyor yoksa Azerbaycan Türkiyenin Ermeni, tavrından rahatsız olduğu içinmi Rusya'ya kucak açıyor?

hortla1k
04-26-2009, 04:59
Babacan acıklamasında Yüzyılın satrancını oynuoruz dedi yani o açıdan bakarsak oyun bitmeden senin sorunun cevabını kimse veremezz...

Beyin_sizsiniz
04-26-2009, 06:57
Evet yüzyılın santrancı bu. Her zamanki gibi Türkiye ŞAH - MAT olacak

Yıldırım
04-26-2009, 12:23
Evet yüzyılın santrancı bu. Her zamanki gibi Türkiye ŞAH - MAT olacak
Azerbeycan'ın gaz zammı asılsız çıktı.........

SOCAR VE BOTAŞ'IN YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA HABER YALANLANDI....

Tarantula_
04-26-2009, 12:27
Vallaha bizim kayıp edeceğimiz bir şey yok...

Azerbeycan bizi kendinden uzaklaştıracak hareket ve tutumları sürdürmeye devam ederse çok büyük bir müttefikini kayıp eder...

Ruslar mı yardım edicek yoksa ermenilermi yine başları sıkıştığından biz koşarız yardımlarına...

Dost kötü günde belli olurmuş o zaman anlarlar ama böyle tutumlardan kaçınmalılar...