fatih kısaparmak balon baskılı balon Bahçeli nin akıl yoksunluğu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçeli nin akıl yoksunluğu

Hüdaverdi
07-23-2011, 21:36
Demin haberler de izledim,han özel hareket terörist avına çıkacak ya,bahçeli de özel harekatı semtlerde ilçelerde vs. bulunan karakol polislerinden oluştuğunu sanıyor :w:
Alem adam valla.

Zahidegül
07-28-2011, 14:56
Başlığı beğenmedim. En azından insanlara hakaret etmemeliyiz.

Hüdavendigâr
07-28-2011, 14:57
Başlığı beğenmedim. En azından insanlara hakaret etmemeliyiz.
hakaret değil durum tespiti.

Hüdaverdi
07-28-2011, 15:01
Zeka patlaması dicek halim yok :w:

Mesela şu eski yarsav başkanı olan karı,o da mallaştı.
Ne diyor ? ''Ak parti polisi aktif ederek kadrolaşacak'' diyor.
Demezler mi 'ulan mal polisler dağa çıkacak hatta ölenler olacak,polis teşkilatı ak partinin ise,neden tehlikeli işlerin içine sokulsun'' diye.
Mala mal,güzele güzel,salağa salak demek sevaptır ;D

Zahidegül
07-28-2011, 15:07
hakaret değil durum tespiti.

Karşı taraflardan görmek istemediklerimizi kendimizde yapmamalıyız. Paylaşım sitelerinin çoğunda Başbakana karşı yapılan ağır itham ve karikatürlere karşı nasıl tepki gösteriyorsak bizimde biraz düşünceli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Durum tesbiti vs. başlık böyle olmamalı. Hakaret sitesi değil. Siyasetçiler birbirlerini gereği kadar sövüyor ve bir türlü ileriye bu yüzden gidemiyorsak,bizim de bunlara gelmememiz gerektiğini düşünüyorum

Hüdavendigâr
07-28-2011, 15:10
Karşı taraflardan görmek istemediklerimizi kendimizde yapmamalıyız. Paylaşım sitelerinin çoğunda Başbakana karşı yapılan ağır itham ve karikatürlere karşı nasıl tepki gösteriyorsak bizimde biraz düşünceli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Durum tesbiti vs. başlık böyle olmamalı. Hakaret sitesi değil. Siyasetçiler birbirlerini gereği kadar sövüyor ve bir türlü ileriye bu yüzden gidemiyorsak,bizim de bunlara gelmememiz gerektiğini düşünüyorum
valla parti içerisinde özel harekatçıları karakol polisi,zabıta vs. sananlar varsa onlarada hakaret etmek mubahtır.ortada açık bir akıl yoksunluğu varsa bu söylenir.benim görüşüm budur.

JonTurk
07-28-2011, 20:51
M.llarla m.l olmanın alemi yok dünya m.lı dünyada kalır tartışmaya gerek yok ;D

altı-cı
07-28-2011, 21:04
normaldır....