Orijinalini görmek için tıklayınız : bahçeli ve dtpliler
arkadaşlar oylarınızın nedenlerini de belirtirseniz çookk sevinirim
ben kim olursa olsun dtplilere davranışların sıcak olması gerektiğini düşünüyorum.hatta bence meclise girmeleri bile demokrasimiz adıa çok ii bi adım.onları ne kadar dışlarsak uyuyan devi uyandırırız.dost kazanmak taraftarı olduğumdan bu olayın ii bi adım olduğunu düşünüyorum.
AKmetalci
08-12-2007, 01:22
dogru davranış.ortamı germemek adına dogruydu.artık milletin kavgaya tahammulu yok
kayısıkentli44
08-12-2007, 03:32
bencede en iyisini yaptılar..durup dururken ortalıgı germeye gerek yok..
Benide_Kapatın
08-12-2007, 03:37
Neye göre doğru neye göre yanlış...
Ülkenin yarısının oyunu almış lidere el uzatma sonrada ahlak dersi ver..
KAbul edemem...
Çünkü seçimden önce bunu yapacağını tüm MHP li ark. söyledim inanmadılar..
Meydanlarda cellat
Mecliste kuzu... TUTARSIZLIk...
kayısıkentli44
08-12-2007, 03:42
Neye göre doğru neye göre yanlış...
Ülkenin yarısının oyunu almış lidere el uzatma sonrada ahlak dersi ver..
KAbul edemem...
Çünkü seçimden önce bunu yapacağını tüm MHP li ark. söyledim inanmadılar..
Meydanlarda cellat
Mecliste kuzu... TUTARSIZLIk...
hocam doru sölüyosunda..yapmaması daha mı iyidi?
yaa ona bakarsan hükümette oldukları zaman biz apoyu asacaz dioalardı..
rahşan ecevit biz eli kanlılarla hükümet kurmayız dedi...
bahçeli osmaniyede çoştu yine..ama ankaraya gidince yine kuzu oldu...
Benide_Kapatın
08-12-2007, 03:44
Samimi olmayan bi insana asla güvenmem...
Samimiyetsizlik olan yerde "GÜVENSİZLİK" vardır...
Elini uzattı sorun çözüldü mü sence hayır...
Sorun çözülmeycek ki MHP daha çok oy alsın yoksa MHP bitik...
kayısıkentli44
08-12-2007, 03:45
yaa öle diosun ama heç uzatmamaktan iidir beeeeee...
saten başbakanımıza yaptıgı çok ayıp birşey...insanlıga yakışmıo...
Benide_Kapatın
08-12-2007, 03:48
ORasI öylede başbakanada milletin yarısına da el uzatsın madem samimi ise?
randevu bile vermiyorlar..
Ben ülkücülerin içinde bulunmuş bi insanım ayrıca ...
Bahçeli ve avanesini çok çok iyi tanıyorum gazi üniversitesinden...
Bilmem anlatabildim mi..
Seçim ve yayla milliyetçisi lazım değil bize....
Milliyetçilik yaptıklarını zannediyorlar ama yaptıkları ulusalcılık devletin altını oyuyor...
kayısıkentli44
08-12-2007, 03:52
yaa bahçelinin başbakanımızla özel bir sorunu var herhalde...
çünkü diger herkese elini uzatıo ama başbakanımıza uzatmıo...
acaba bir acı anısı mı var? ;D
Benide_Kapatın
08-12-2007, 04:03
%47 gibi bi acı her insana koyar..
Özellikle TEK BAŞINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
diyen birine okkalı koyar ;D
halil_han
08-12-2007, 11:57
bence hiç iyi yapmadılar çünkü insanlar onlarda bir gelişme olduğunu düşünecek
RDönmezs
05-03-2008, 22:38
Fikrim yok bu adama akıl sır ermiyor bi öle bi böle ne yaptığını kendi bile bilmiyor..
MILLI DAVA
10-21-2008, 00:18
Ankette Cogu Hayir deseydi Sasardim ,Bana göre Bahcelini geri adim atarak Apo nun elini cikmasi ile Basbakanimiz ve Tbmm deki ciraklarin Israil devlet Baskanini ülkemizde agirlayip bir de O devlet baskaninin Vatan siirini okuduktan sonra ayakta alkislamalari,Islam Devletlerini kana bogan Büyük israil Projesinin Es Baskanligini yapmasi,Peygamber efendimize Hakaret eden Papa yi karsilamacak gibisi ayak cekip sonradanda Hava alaninda ayaklarina kadar gidip karsilamasi ile arasinda fark yok bence
akgençlk
10-21-2008, 01:33
Bence ne iyi yaptı ne de kötü yaptı... Yapması gerekeni yaptı...
Legal bir şekilde seçilip de meclise gelen bir vekilin elini sıkmanın herhangibir abes bir tarafı yoktur. Ama Doğu Perinçek gibi PKK kamplarına gidip de teröristlerin elini sıkarsan işte o zaman dur...
Elini sıkması demek kafasındakılerı kabul ettıgı anlamına gelmez.
Avrupa yakasındaki şahikanın deyişiyle " sevgisiyle dövsünler onları" bence:)
ilkertürkmen
12-22-2008, 01:33
kuran ve sünnetegöre mhp ve dtp ikiside aynı yolun yolcusu ikiside ırkcı müslümanları türk kürt diye bölenlerdir iki partide bölücüdür .kuran-ı kerimin tek ayetine muhalefet tek ayetini inkar etmek hepsini kuran ın tümünü inkar sayılır bunlarkuran ın şu ayetine karşı geliyorlar (Mü’minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah’a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin. (HUCURÂT suresi 10. ayet) hucurat süresinin 10.ayetine aykırı aksi ve karşı söz ve davranışta bulunmaktadırlar ve böylelikle kuran ı inkar küfürdür ve islamdan çıkarlar bilerek veya bilmiyerek bunlara destek olan arkadaşlara duyrulur busöylediğim ayete aykırıolan sözlerde var küfre giren sözler insanı dinden çıkartır 1=nemutlu türküm diyene 2=türkün türkten başka dostuyoktur 3=bir türk dünyaya bedeldir... gibi fasık sözler kuranda allah kimlerin dost ve düşman olduğunu açıklıyor BAKARA SURESİ: 120 Sen onların öz milletlerine uymadıkça Yahudiler de Hıristiyanlar da senden asla hoşnut olmaz. De ki: "Allah'ın kılavuzluğu erdirici kılavuzluğun ta kendisidir." İlimden sana ulaşan nasipten sonra bunların boş ve iğreti arzularına uyarsan, Allah katından ne bir dostun/destekçin olur ne de bir yardımcın. :gül: NİSA SURESİ : 139 Öyle kişiler ki onlar, müminleri bırakıp da küfre sapanları dostlar ediniyorlar. Onların yanında onur ve yücelik mi arıyorlar? Onur ve yüceliğin tümü Allah'ındır. :gül:
NİSA SURESİ : 144 Ey iman sahipleri! Müminleri bırakıp da küfre sapanları dostlar edinmeyin. Kendi aleyhinize Allah'a açık bir kanıt mı vermek istiyorsunuz? :gül:
ve böyle kuranda çok ayet vardır kendinize gelin
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.