Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçeli'den 'Gülen' çıkışı
Ertuğrul ÖZGÜL
08-02-2010, 15:27
http://www.dunyabulteni.net/images/news/88297.jpg
MHP lideri Bahçeli referandumla ilgili basına demeç veren Fethullah Gülen'e yönelik sert eleştirilerde bulundu.
MHP lideri Devlet Bahçeli, “İmkan olsa mezardakileri bile kaldırarak referandumda evet oyu kullandırmak lazım” açıklamasında bulunduğu belirtilen Fethullah Gülen’e tepki gösterdi.
Fethullah Gülen’in “İmkan olsa mezardakileri bile kaldırarak referandumda evet oyu kullandırmak lazım” yönündeki ifadelerinin hatırlatılması üzerine de Devlet Bahçeli, “Son yıllarda cemaat ve tarikat liderlerinin siyasete çok yoğun bir şekilde karıştığına şahit olmaktayız. Sayın Fettullah Gülen ölüleri mezardan kaldırıp oy kullandıracağına, ABD’den gelerek 12 Eylül’de oy kullanması daha hayırlıdır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
MHP lideri Bahçeli, daha sonra karayoluyla Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne hareket etti.
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
redyellow
08-02-2010, 15:47
Bahçeli chpnin kuyruğuna takılıp bütün köprüleri atıyor. Hayırlı olsun!!!
Bu gidişle chp ile birleşir belki:)
Siyaset Yapmış... Siyasete değil Reel Aktivasyona katılmak Vaciptir...! Cuma Hutbeleri nedir ?
Sayın Bahçeli hiç yakışıyormu size bu sözler. Cemaat anlayışı bu toplumun realitesi. Yıllardır kast sisteminin yanında despot anlayış ile dinden kaynaklanan her şeyi yıkım sebebi olarak gördünüz. Şimdi dini sosyal hayatın her alanında yaşatmak isteyen oluşumları belli partilerin misyonları ile örtüşmesi karşısında hafakanlara giriyorsunuz. Adam gibi siyasi misyonunuz olsaydıda dini oluşumları kendi içinizde sindirebilseydiniz.
Hoca efendi sorumluluğu büyük olan darbeci zihniyet ile hesaplaşmanın arefesinde ya ne demesini bekliyordunuz. Belki sizlerin kurucu ruhunuzda askeri zihniyet var o yüzden bu ağırlığın azalmasına karşı topyekün hayır diyorsunuz. Milletin değerinden daha çok vesayetcinin duygusu sizler için önemli herkes karakterine uygun hareket etsin.
manifesto
08-02-2010, 17:22
Yazık
Türkeşin kurduğu hareket verdiği bir partide Türkeşin kemiklerini sızlatıyor bıu zevat
Açsın bi Türkeşin Gülen ile ilgili düşüncelerini okusun terakrdan..
Saygılı olmayı dene
Gülen de bu ülkenin bir vatandaşı ve herkes kadar onunda ülke ile sorunları ile ilgili görüş beyan etme hakkı var
Bir cemaat önderi dini bir kimliğinin olması buna engel değil..
sudaduran
08-02-2010, 19:25
ulan bahçeli askerliğini yapmadın ! neden yapmadın? askerlik yapmak yemedi mi? açıkla bahçeli !!!
Gönülden
08-02-2010, 20:00
Siyasette çözüm üretemeyip nerereye sataşacağını bilmeyen MHP...
Bu nasıl bir zihniyettirki CHP ile aynı safta olup sağ duyulu olan herkesi rahatlıkla eleştirip bir kulp takıyorsunuz..
Mhp'nin zihniyeti buysa onu sandığa gömmeyen seçmenined e pes, vicdanıyla yüzleşemeyen vekillerinede pes...Bir dönüp bakın biz neydik ne olduk nereye gidiyoruz..
Milletin değerlerini, hassasiyetini bilen hocaefendiden kendisi gibi vesayetçi zürriyeti desteklemesini mi bekliyor bu gözü dönmüş MHP...
redyellow
08-02-2010, 23:41
ulan bahçeli askerliğini yapmadın ! neden yapmadın? askerlik yapmak yemedi mi? açıkla bahçeli !!!
???
Devlet bahçeli askerlik yapmamış mı?
İlk kez duyuyorum.
hayrola bahceli, hocaefendinin derdi senimi gerdi.. sende haklisin bu referandum birilerinin maskesini tam anlamiyla düsürmüstür..
ben sana degil seni adam yerine koyup oy verenlere aciyorum!
Terennüm
08-03-2010, 00:39
Az kaldı bahceli az kaldı senin de suyun ısındı.
Aklımızı hergün bine bölüyorlar kimin eli kimin cebinde. Arkadaş ne sorumlu memleketiz. Partiler bir yandan siyetciler bir yandan hocalar bir yandan. Soy sop peşinde koşanlar bir yandan. Toplumun zaten kaça bölündüğü belli değil. Artık bıkkınlık geldi hayattan..
Delilin NuR
08-03-2010, 00:45
Hoca efendinin ismini bile ağzına almasın Bahçeli ...
Kirlenmesin isim ...
rizzelli
08-03-2010, 01:39
senden ülkücü değil türkücü olur ancak.
Hakan Özkan
08-03-2010, 10:43
senden ülkücü değil türkücü olur ancak.
Katılıyorum. Haddinemi senin o cümleleri kurmak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Salihli'de yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerde referandumda ‘hayır' diyenleri CHP, MHP ve BDP olarak saydığını hatırlatıp, “Neden evetçileri saymıyorsun” dedi ve onları da kendi saydı.
Bahçeli, “Referandumun evetçileri İmralı, Barzani (http://www.hurriyet.com.tr/index/Barzani/), Hoca Efendi ile ABD” dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15468690.asp
Hakkatten Bahceli kafayı mı yedi ne?
İMRALI diyor, imralı HAYIR cephesinde değil mi?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.