fatih kısaparmak balon baskılı balon Bakırköy'de Kesilmiş AK Parti Afişi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy'de Kesilmiş AK Parti Afişi

hakanturkucu
01-27-2009, 01:19
BAKIRKÖY DR.SADİ KONUK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ KENARINDA DEMİR PARMAKLILAR ÜZERİNDE ASILI AKPARTİ AFİŞİ DİĞER PARTİLERİN AFİŞLERİ SAPASAĞLAM DURURKEN ORTADAN İKİYE KESİLMİŞ VAZİYETTE DURMAKTA .BİLGİLERİNİZE.HASTANE PERSONELİYİM ÖNÜNDEN GECERKEN DİKKATİMİ ÇEKTİ

Üç mevsim
01-27-2009, 16:30
AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı'na mesaj atalım. İlgilenirler. Ben yolluyorum şimdi..

bakirkoy@akparti.org.tr

ishakyilmaz
01-27-2009, 16:31
Ak partinin afiş ve sloganları amaç değildir,araçtır sadece.AK parti ülkesi ve milleti için hizmetler üretmeye,refah ve huzur için gayret göstermektedir.Fakat siyasi inşirahları slogan ve afişin ötesine geçmeyen kimi muhalefet partileri;AK partinin araçlarına zarar vererek siyasi başarı hedefleme peşinde..!

hakanturkucu
01-28-2009, 01:26
evet amaç değildir araçtır .buna katılıyorum ama hoş bir görüntü oluşturmuyordu.önünden her gün yüzlerce belki binlerce insan geçiyor ve dikkat çekiyordu resmen jiletlenmiş ortadan ikiye