fatih kısaparmak balon baskılı balon Baransu: Başbakana Bu Konuda Kim Hesap Soracak? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baransu: Başbakana Bu Konuda Kim Hesap Soracak?

Akbursa
11-25-2013, 14:23
BARANSU: BAŞBAKAN'A BU KONUDA KİM HESAP SORACAK?

http://www.aktifhaber.com/basbakan-erdogan-mehmet-baransu-dershaneler-dershanelerin-kapatilmasi-345543h.jpg

Siyaset - 25 Kasım 2013 11:54
Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu, Başbakan Erdoğan'a o cümlesini hatırlatarak sordu: Erdoğan’a bu konuda hesap soracak kim”

"Ben bu makamde olduğum süreci bu konuda geri adım beklenilmesin, Haziran ayında bu işi bitireceğiz" diyen Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ATV'de katıldığı programda "Ve biz kalkıp da, yani bütün bu eğitimi, kalkıp da sadece Cemaat’in derneklerine veya kurumlarına teslim etmek gibi bir durumun içerisinde olamayız. Asıl bunun hesabını bize sorarlar.” demişti.

Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu, bugünkü yazısından Başbakan Erdoğan'ın "Asıl bunun hesabını bize sorarlar.” sözünün peşinde düştü.
Baransu, Başbakan Erdoğan'a seslenerek "“Erdoğan’a bu konuda hesap soracak kim” diye sordu.

İşte Mehmet Baransu'nun bugünkü analizi;
“Haziranda bu işi bitireceğim...” Başbakan Recep Tayyip Erdoğan (http://www.aktifhaber.com/recep-tayyip-erdogan/), geçen yıl kullandı bu cümleyi. Türkiye’deki üç bin dershane temsilcisi geçen hafta yaptıkları açıklamayla bu mantığı eleştirdiler. “Görüşümüzü almak için değil, ikna olmamız, kararı kabullenmemiz için bizimle görüşüyorlar” dediler.

28 Şubat’ın ikna odalarındaki mantığın aynısıydı yapılan.
Kendisi ve bakanı canlı yayına çıkıp gazete kupürleri göstererek, dershanelerin kapatılmasının haklılığını izah etme çalışıyor.

KÜPÜRLE PARTİ KAPATMA DÖNEMİNDEN, KÜPÜRLE DERSHANE KAPATMA DÖNEMİNE
Unuttuğu bir şey var; Partisi de gazete kupürleriyle kapatılmak istenmişti. Kupürle parti kapatma döneminden, kupürle dershane kapatma dönemine girdik.
Parti kapatmadaki kupürler de yalandı, dershane konusunda ekranda gösterilenler de.

Maalesef Türkiye’nin kaderi bu. Gücü eline geçiren, adalet dağıtmak yerine geçmişin kirli yöntemlerini kullanıyor.

Anti-demokratik tutum içinde, “ben kararı verdim, kapatacaksınız” mantığıyla, muhatapların kafasına tepeden iniliyor.

Dershanelerin cebren kapatılamayacağı, teşebbüs hürriyetine aykırı olduğu bu kadar ortadayken, hükümet, okullardaki eğitim kalitesini yükseltip, dershanelere ihtiyaç duyulmayacak sistemi hayata geçiremiyor.

Partisindeki vekiller, hükümet medyasındaki kimi kalemler, muhafazakâr kesim, sosyal demokratlar, liberaller, dershaneler, öğrenciler, “kanun yoluyla kapatmak yanlış olur” diyorlar ama Erdoğan’ın kimseyi dinlemeye niyeti yok. Israrla “kapatılacak o kadar” diyor.

ERDOĞAN'I ZORLAYAN BİRŞEYLER Mİ VAR?
Erdoğan’ı zorlayan bir şeyler mi var diye merak ediyorum. ATV’deki canlı yayında gözlerden kaçan bir cümlesi oldu.

“Ve biz kalkıp da, yani bütün bu eğitimi, kalkıp da sadece Cemaat’in derneklerine veya kurumlarına teslim etmek gibi bir durumun içerisinde olamayız. Asıl bunun hesabını bize sorarlar.”
Bu cümlenin, ‘Cemaat’in payı yüzde 25’ sözleriyle çelişkisi bir yana, doğrusu “Erdoğan’a bu konuda hesap soracak kim” diye çok merak ediyorum. Sizi bu kadar kim korkuttu?

Hesabı soracak kim ya da kimlerse, kendisine yalan söylüyor;
“Dershanelerin yüzde 75’i dönüşümü istiyor, sadece yüzde 25 karşı” deniyor, üç bin dershanenin tamamı çıkıp “karşıyız” diye basın açıklaması yapıyor.

“Dershanelerin yüzde 20’si dönüşüme uygunuz dediler” deniyor, en büyük dershaneci Final’in patronu çıkıp “tek bir dershanem bile dönüşüme uygun değil” diyor.

“Dershaneye zengin çocuğu gidiyor” deniyor, SETA’nın raporunda “dershaneye gidenlerin yüzde 75’e yakınının dar ve orta gelir grubuna ait olduğu” ortaya çıkıyor.

“Dershaneye üniversiteyi zaten yüzde yüz kazanacak Fen liseliler” gidiyor deniyor, “Fen liselilerin bile ancak yüzde 60’ının dört yıllık fakülteye girebildiği” ortaya çıkıyor.

“Yeni sistemle imam-hatip ve meslek liselerinin önünü açtık” deniyor, diğer liselere göre daha az matematik ve fen dersleri gören bu çocukların dershaneyle kapattıkları açığın ününe duvar örülüyor.
Kendi vekili bile “dershane olmasa imam-hatipten tıp kazanamazdım” diyor.

Başbakan’ın bu kadar akıl tutulması yaşamasının bir nedeni olmalı. Gerçekleri açıkça çarpıttıran, “hesabını sorarlar” dedikleri olmalı.
PKK yönetimi, yıllar önce dershanelerin kapanış takvimi vermişti. Bir söz alındığı anlaşılıyor. Onlar mı kastediyor yoksa 2004 yılını?
Başbakan kapatılma kararının 2004’e dayandığını, dönemin Milli Eğitim Bakanı’ndan bunu istediğini söylemişti. Cemaat’in dershanelerini kapatmak için 2004’te kime taahhütte bulunuldu?

Yoksa Milli Görüş Cemaati’nden bazı otoriteler mi size ‘bunların önünü almazsan toplumsal tabanımızı güçlendiremeyiz’ dayatması yaptı, yapıyor?

Ya da bir kısım dâhili ve harici güç odakları mı bu anlamsızlığı size dayatıyor?
Bakanlar Kurulu’nun yarısının karşı çıktığı, Anayasa’ya ve Kopenhag Kriterleri’ne açıkça aykırı olan ‘dershaneleri yok etme’ kararını almazsanız, size bunun hesabını soracak kim?

Ekinoks
11-25-2013, 21:45
Daha düne kadar (dersaneler gündemde değilken) mehmet baransu yazılarını gördüğünde suratını çeviren adamlar şimdilerde baransu okurları haline gelmişler.

Kişi derse ben eskiden beri mehmet baransu okurum yazıları hoşuma gider,ozamanda ihanet etme huyu kişiliğinin bir parçası derler. İsim ak bursa fakat sadece bursa uymuş ak hiç uymamış.

Sevmek her şartta sevmek demektir menfaat gözetmeden. Menfaat üzerine kurulmuş bir muhabbet temelinde riya,yalan ve ihanet barındırır.

Yayımlayacaksanız dişe dokunur adam yerine konulan birinin yazılarını yayımlayında ilham alalım, ufkumuz genişlesin.

Akbursa
11-26-2013, 23:32
Sevmek her şartta sevmek demek değildir.

Sevgi sabit duygu değildir. Yeri gelir çoğalır, yeri gelir azalır.

Afedersin ama kendine H.stir diyen Baydemirle kol kola girenlerle ve bu adamlara tercih edenlere sevgi azalır.

Eğer sen benim sevgim sabit dersen normal bir insan değilsin demektir.

Ekinoks
11-27-2013, 15:15
Sevmek her şartta sevmek demek değildir.

Sevgi sabit duygu değildir. Yeri gelir çoğalır, yeri gelir azalır.

Afedersin ama kendine H.stir diyen Baydemirle kol kola girenlerle ve bu adamlara tercih edenlere sevgi azalır.

Eğer sen benim sevgim sabit dersen normal bir insan değilsin demektir.

Biz sevmeyi Resulullah s.a.v efendimizden nasibimiz kadar öğrendik hamdolsun. Hani miraca çıkarken önüne dünyalar serilen ve yinede gözünü Rabbine çevirip ondan başkasına bakmayan Peygamberden. Hani mekkede önüne servetler dökülen fakat yinede aç kalıp Rabbine tevekkül eden Paygamberden. Onun sevgisi ve muhabbeti asla değişmedi

Yeri geldiğinde azalıp yeri geldiğinde artan sevgi temeli sağlam olmayanlarda olur. Sevgili bir gün kızar bir gün severse ve muhip aynı şekilde karşılık verirse bu sevgi değil menfaatçilik olur.

2001 yılında Recep ağabeyi gördüm,kalbim ısındı sevdim halende aynı muhabbetle devam ediyorum. Bazıları gibi menfaatleri ile örtüşmeyince sevgimi yerden yere vurmadım,suçlayıp hain ve firavun ilan etmedim. Sahtekarlık Müslümanın mayasında olmaması gereken bir huydur.

Akbursa
11-28-2013, 14:04
Biz sevmeyi Resulullah s.a.v efendimizden nasibimiz kadar öğrendik hamdolsun. Hani miraca çıkarken önüne dünyalar serilen ve yinede gözünü Rabbine çevirip ondan başkasına bakmayan Peygamberden. Hani mekkede önüne servetler dökülen fakat yinede aç kalıp Rabbine tevekkül eden Paygamberden. Onun sevgisi ve muhabbeti asla değişmedi

Yeri geldiğinde azalıp yeri geldiğinde artan sevgi temeli sağlam olmayanlarda olur. Sevgili bir gün kızar bir gün severse ve muhip aynı şekilde karşılık verirse bu sevgi değil menfaatçilik olur.

2001 yılında Recep ağabeyi gördüm,kalbim ısındı sevdim halende aynı muhabbetle devam ediyorum. Bazıları gibi menfaatleri ile örtüşmeyince sevgimi yerden yere vurmadım,suçlayıp hain ve firavun ilan etmedim. Sahtekarlık Müslümanın mayasında olmaması gereken bir huydur.

Maşallah ne güzel anlatmışsın. Efendimizin gönül koyduğu, sevgisini azalttığı, küstüğü insanlarda vardır.

Sevgi azalan bazen doruk yapan değişken bir olgudur. Efendimize duyulan sevgi ile Allah' a duyulan sevgiyle başbakana duyulan sevgiyi bir tutarsan vay haline.

Gerçek müslüman Osman Baydemir ile Barzaniyi kardeş kabul edense vay halinize. Mayayı sen bi kontrol et.

Sayın Rahmetli Erbakan ihanet ve maya konularında yorum yapmış.

Hem bu olayda olanı bozan cemaat değil, Sayın başbakan. Kusuru kendinizde arayınız. Dışarıda değil.

Ekinoks
11-28-2013, 20:56
Maşallah ne güzel anlatmışsın. Efendimizin gönül koyduğu, sevgisini azalttığı, küstüğü insanlarda vardır.

Sevgi azalan bazen doruk yapan değişken bir olgudur. Efendimize duyulan sevgi ile Allah' a duyulan sevgiyle başbakana duyulan sevgiyi bir tutarsan vay haline.

Gerçek müslüman Osman Baydemir ile Barzaniyi kardeş kabul edense vay halinize. Mayayı sen bi kontrol et.

Sayın Rahmetli Erbakan ihanet ve maya konularında yorum yapmış.

Hem bu olayda olanı bozan cemaat değil, Sayın başbakan. Kusuru kendinizde arayınız. Dışarıda değil.

Gönül koyduğu insanlara sevmediği için değil Rabbinin emirlerine uymadığı için gönül koydu bilmediğiniz konularda konuşmayınız,hele gele Resulullah s.a.v hazretleri hakkında bilip bilmeden iftira niteliğinde huylar yakıştırmayınız, vebali Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye sövmeye benzemez.

Müslümanlığın temelinde kişilerden değil olaylardan nefret edilir,kardeşlik tanımının temeli budur. Sahabe dargın olduğu biri hakkında sorulan soruya ''ben ona değil onun yaptığı şeye kızarım,o huyunu terkedince yine kardeşimdir hemde ilk günki gibi'' buyurmuştur.

Ne Hz Peygamber s.a.v , ne Sahabe r.a, ne Evliya-ı Kiram nede Ehli Sünnet mensupları sizin gibi kişilerden nefret etmezler yani. Müslümanlıkta bu iş böyle olur. Siyasi konuda tartışma yanlısı değilim çünkü bilmediğiniz gibi anlamıyorsunuzda. Bu münazaradan fayda değil zarar ederim düşüncesindeyim.

manifesto
11-28-2013, 21:04
Yoksa Milli Görüş Cemaati’nden bazı otoriteler mi size ‘bunların önünü almazsan toplumsal tabanımızı güçlendiremeyiz’ dayatması yaptı, yapıyor?

Muhtemel sorular

Esasen AK Partinin oturduğu güçlü bir taban yok
Taban ve idoloji partisi değil
Kendini besleyen bir insan kaynağı da yok
Şuan da güçlü lider kimliği ile Erdoğan partinin hem tabanı hem tavanı
Ancak artık Erdoğan sonrası sürece geçiliyor
Sanırım bu geçiş esnasında ciddi değişiklikler yaşanacak

Akbursa
11-28-2013, 23:45
Gönül koyduğu insanlara sevmediği için değil Rabbinin emirlerine uymadığı için gönül koydu bilmediğiniz konularda konuşmayınız,hele gele Resulullah s.a.v hazretleri hakkında bilip bilmeden iftira niteliğinde huylar yakıştırmayınız, vebali Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye sövmeye benzemez.

Müslümanlığın temelinde kişilerden değil olaylardan nefret edilir,kardeşlik tanımının temeli budur. Sahabe dargın olduğu biri hakkında sorulan soruya ''ben ona değil onun yaptığı şeye kızarım,o huyunu terkedince yine kardeşimdir hemde ilk günki gibi'' buyurmuştur.

Ne Hz Peygamber s.a.v , ne Sahabe r.a, ne Evliya-ı Kiram nede Ehli Sünnet mensupları sizin gibi kişilerden nefret etmezler yani. Müslümanlıkta bu iş böyle olur. Siyasi konuda tartışma yanlısı değilim çünkü bilmediğiniz gibi anlamıyorsunuzda. Bu münazaradan fayda değil zarar ederim düşüncesindeyim.

Kim neye iftira atıyor sen ne saçmalıyorsun arkadaş. Olayı nerden nereye acayip yorumlar katarak getiriyorsun pes.

Şimdi biri gelse başbakana değil yaptığı işe kızıyorum. Yaptığı işi terk etsin tekrar sevelim. Desek Hoca efendiyi sen çok mu takdir edeceksin, çok mu seveceksin.

Bi anlayışı olan kuvvetli sensin di mi? Bu kelimelerinde bile küçük görme var. Ben daha ne diyeyim.

Ekinoks
11-29-2013, 15:25
Kim neye iftira atıyor sen ne saçmalıyorsun arkadaş. Olayı nerden nereye acayip yorumlar katarak getiriyorsun pes.

Şimdi biri gelse başbakana değil yaptığı işe kızıyorum. Yaptığı işi terk etsin tekrar sevelim. Desek Hoca efendiyi sen çok mu takdir edeceksin, çok mu seveceksin.

Bi anlayışı olan kuvvetli sensin di mi? Bu kelimelerinde bile küçük görme var. Ben daha ne diyeyim.

Evet o huyunu terkederse yine severim.

Hoca efendi ile kastınız Sayın Gülen ise bilmenizi isterimki kendisinde hoca efendi demeyi gerektirecek bir kavram göremedim şimdiye kadar ve asla hoca efendi lakabını kullanmadım kendisi için.

Evet siz istemedende olsa iftira attınız, onun sevgisi müslümanlara karşı asla eksilmedi. Öyle olsaydı eğer taifte kendisini taşlayanları asla affetmezdi, müşriklerden olup sonradan müslümanlığı seçenleride sevmezdi.

Akbursa
11-29-2013, 21:41
Evet o huyunu terkederse yine severim.

Hoca efendi ile kastınız Sayın Gülen ise bilmenizi isterimki kendisinde hoca efendi demeyi gerektirecek bir kavram göremedim şimdiye kadar ve asla hoca efendi lakabını kullanmadım kendisi için.

Evet siz istemedende olsa iftira attınız, onun sevgisi müslümanlara karşı asla eksilmedi. Öyle olsaydı eğer taifte kendisini taşlayanları asla affetmezdi, müşriklerden olup sonradan müslümanlığı seçenleride sevmezdi.

Neymiş o iftiralar ?

Ekinoks
11-29-2013, 22:10
Neymiş o iftiralar ?

Aslında sorularınıza yada youmlarınıza yorum yapmama kararı almıştım fakat bu konunun muallak olması bana ters geldiği için yazıyorum.

Siz yazınızda ''Maşallah ne güzel anlatmışsın. Efendimizin gönül koyduğu, sevgisini azalttığı, küstüğü insanlarda vardır.'' demiştiniz hatırlarsanız. Gönül koyduğu insanlar kimlerki?

O ümmeti için kendini feda eden peygamberdir yüreği kaldırmaz. Fakat İslama yada edebe aykırı bir şeyle karşılaştığında kişiyi değil olayı sevmemiştir. Sahabe rivayetlerinde şöyle bir olay var.

Bir adam Müslüman olmuş fakat vücudu dövmeler ile doluymuş Resulullah s.a.v adamı görünce; '' Şu adam iyi bir insandır fakat keşke onları sildirse'' buyurmuştur Sanırım kitabın ismi hayatüs-sahabeydi. Gördüğünüz gibi bu rivayette kişiye değil olaya dargınlık vardır.

2 müminin 3 gün dargın kalması. O öyle kibar bir insandıki bizler hayal bile edemeyiz. İnsanlara darıldı,küstü derseniz kendisi bu eylemi yapmadığı için iddianız iftira halini alır

"Bir kişinin kardeşini üç günden fazla terkedip küs durması helâl değildir. İki Müslüman karşılaşırlar biri bir tarafa, öteki öbür tarafa döner. Halbuki bu iki mü'minin hayırlısı önce selâm vermeye başlayandır."
Buhâri, Edeb, 62, İsti’zan, 9; Müslim, Birr, 23, 24, 28.

Bu şartlarda küsebiliyor öylemi?

Akbursa
11-29-2013, 22:24
Ben Peygamber Efendimizin küstüğü ya da gönül koyduğu insanlarla ebediyen küs dargın kaldığını filan söylemedim zaten nerden çıkardınız. Olayı nasıl anlayıp nereye çekmişsin arkadaşım pes.

Tebuk seferine katılmadığı için Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hakkında ayet nazil oluncaya kadar Kab Bin Malik ile 50 gün konuşmamıştır. Değil efendimiz diğer sahabelerde konuşmamıştır. Tevbe Sûresi’nin 103. âyeti nazil olunca müjdeyi vermiştir.

Şimdi bu olay nedir? Bu dediğimde ne yanlış var. İftira yönü nedir?

Ha yazılarımız bu üslupta gittiği sürece sıkıntı yok. Bazen işin dozu karşılıklı kaçamakta, ikimiz içinde yanlış.

Ekinoks
11-29-2013, 22:59
Ben Peygamber Efendimizin küstüğü ya da gönül koyduğu insanlarla ebediyen küs dargın kaldığını filan söylemedim zaten nerden çıkardınız. Olayı nasıl anlayıp nereye çekmişsin arkadaşım pes.

Tebuk seferine katılmadığı için Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hakkında ayet nazil oluncaya kadar Kab Bin Malik ile 50 gün konuşmamıştır. Değil efendimiz diğer sahabelerde konuşmamıştır. Tevbe Sûresi’nin 103. âyeti nazil olunca müjdeyi vermiştir.

Şimdi bu olay nedir? Bu dediğimde ne yanlış var. İftira yönü nedir?

Ha yazılarımız bu üslupta gittiği sürece sıkıntı yok. Bazen işin dozu karşılıklı kaçamakta, ikimiz içinde yanlış.

Anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorsunuz? Kendiniz söylüyorsunuz ayet nazil oluncaya kadar peki ayet nazil olduktan sonra küsmüşmü? Hayır.

Bahsettiğiniz olay şudur; Kab bin Malik r.a neden katılamadığını Resulullah s.a.v efendimize anlatıyor. Fakat burada kendisine küsülmüyor. Fıkıh kurallarında Kab bin Malik r.a hazretlerinin cezası nedir bilmiyorum fakat bu olayda kendisine küsülmediğine eminim.

- Vallahi, biliyorum ki, bugün yalan söyleyip sizi memnun etsem de Allahü teâlâ sizi bana gücendirebilir. Eğer doğrusunu söylersem siz bana kızacaksınız.
Lâkin ben doğruyu söylemekle Allah'tan hayırlı netîce beklerim. Yemin ederim ki, gazâdan geri kalmam için hiçbir özrüm yoktu. Hiçbir zaman, sizden ayrılıp kaldığım zamandakinden daha kuvvetli ve zengin değildim.
Kâ'b Resûlullah'a doğruyu söylerken gözleri önünde, ba'zı münâfıklar yalan mâzeretlerle Peygamberimizin huzuruna çıkmışlar; Peygamberimiz de bunların bu mâzeretlerini kabûl ederek kalblerinde yatan niyeti Allah'a havâle etmişti. Fakat Kâ'b Allah ve Resûlü huzurunda doğruluktan ayrılmadı.
Kâ'b bin Mâlik'in bu şekilde mâzeret belirtmemesi üzerine Resûlullah efendimiz buyurdu ki:
- İşte Kâ'b doğru söyledi. Kalk, Allahü teâlâ senin hakkında hükmünü verinceye kadar bekle!

Rabbinin hükmünü bekle diyor sana küstüm demiyor.

Akbursa
11-29-2013, 23:05
Ya herhalde okuduk bizde biliyoruz Ekinoks valla gına geldi.

Yahu ben nerde küslüğünü ebediyen sürdürmüştür gibi bir kelime kullandım Allah'ını seversen ya.

Sanki ben düşman olmuştur, lanetlemiştir, asla görüşmemiştir gibi bir ifade kullanmışım gibi yazıyorsun hala. Sanki ben Efendimiz kan davasına dönüştürdü filan desem anlıcam.

Yani o kadar ısrar ediyorsun ki yazdıklarıma tekrar tekrar baktım yok böyle bişey yapma.

Ekinoks
11-29-2013, 23:19
Kişi anlamıyorsa başka,anlamak istemiyorsa başkadır. Bazılarıda vardırki yaptığı hatanın ağırlığı ile ezilirde yinede kibrinden ödün vermez. Hadi öyle olsun siz halen hatanızı süreye yükleyip kabul etmeyin.

Emin olun yangında kurtarılacaklar listesinde yer alamazsınız. Hayırlı günler dilerm

Akbursa
11-29-2013, 23:52
Allah akıl fikir versin sana. Sen yanmışın ama haberin yok.

Ekinoks
11-30-2013, 12:00
Allah akıl fikir versin sana. Sen yanmışın ama haberin yok.

http://www.youtube.com/watch?v=jLfe-E9nuVk

Hoca efendi diyenlere bir sorum var. Alimin sahip olması gereken edep bumu?

Akbursa
11-30-2013, 15:50
Konu Baransu, ama mevzu Hocaefendinin namaz ile ilgili videosu. Beğenmiyorsan Diyanetin kini izlersin. Bu seni ırgalamaz. Milli bir konu değil. Sen Zekeriya Beyaz, Nui Öztürk bakarsın özgürsün.

Ama başbakan devlet yönetiyor. Herkesi ilgilendirir.

http://www.youtube.com/watch?v=MHeGBYJYA9Y

Bu da başbakanımızın sözleri yapmadım dediği şeyleri bal gibi de yaptı.

Kendine küfür eden Baydemir. http://www.youtube.com/watch?v=lUdGYeGRZoM

Sonra haha kiki Baydemir Başbakanhttp://www.dailymotion.com/video/x17awgl_has******-diyorum-baydemir-erdogan-altan-tan-sirri-sakik-arinc-16-11-2013_creation

Sen buna ne diyorsun. Cevap verebilecek misin? Yoksa kolaya kaçıp kıvırarak yine fitneci diyeceksin.

Ekinoks
11-30-2013, 16:05
Orta derecede zeki bir insanın IQ değeri 45-75 arasıdır %0,,03 zekaya sahip olanlar bile ne söylediğimi anlardı fakat siz halen anlamıyorsunuz. Hatalarınız yetmiyor üstüne birde osman baydemiri örnek alarak karşı tarafı suçluyorsunuz

Lütfen rica ediyorum ben yazılarıma cevap yazmayınız,şahsınıza direk olarak hitap etmedikçe hiç bir şekilde iletişim kurmayınız. Çok kısıtlı boş vaktim var bomboş geçirmek istemiyorum. Tekrar Hayırlı günler.!

Akbursa
11-30-2013, 16:40
Ben almıyorum siz ve partiniz alıyor. Cevap da veremezsin zaten. Sanada hayırlı günler.