Orijinalini görmek için tıklayınız : başbakan 2011 de bırakacağını açıkladı
rasit7091
01-06-2010, 16:55
evet arkadaşlar. başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN ın parti başkanlığını bırakmaması için ne yapabiliriz.
8 yılda ülkenini gelişimi ortada . en azından bir 8 yıl daha ülkeyi geliştirip öyle bırakması daha iyi olmazmıydı.
Secret man
06-23-2010, 02:00
Kardeşim hakLısın ama benim tahmini görüşüm şudur basbakanımız basbakanlıkdan sonra cumhurbaskanı olacak daha sonra ise işleri dışardan kontrol edicek... ( Fetullah gülen , Necmettin Erbakan gibi... )
ahmetermiş
06-23-2010, 02:13
2011 DE BIRAKMAYACAK..YANLIŞ ANLAMIŞINIZ..2011 DE SON KEZ GENEL BAŞKANLIK YAPACAK..2011 DE BIRAKACAK DEDİNİZMİ SENEYE YOKMUŞ GİBİ ALGILANIYOR..2011 DE ALLAH İZİN VERİRSE YINE BAŞBAKAN OLARAK SON GÖREVİNİ YAPACAK..ONDAN SONRASINI ALLAH BİLİR..
Secret man
06-23-2010, 02:49
evet pardon dalgınlgıma gelmıs bılıyordum.
Hasan ERBEK
06-23-2010, 14:36
2011 son secimim olacak demistir kendisi bir cok seslenisinde.Hayirlisi olsun.
o her zaman Başbakan kalacaktır....
partisinin başında olmasa bile arka planda akıl hocalığı yapacaktır....
yinede tabi kendisini her zaman ön saflarda görmek isteriz....
o halkının istediğini yapacaktır her zaman ki gibi ve bizi yanlız bırakıp gitmeyecektir...
Beylerbeyi
06-23-2010, 15:28
2011 de son kez genel başkan olarak seçimlere katılacak, yani 2015 yılına kadar Allah'ın izniyle Başbakan. bence 3 dönem başbakanlık yapmak yeterli. 2015 ten sonra farklı bir yerde görev yapması daha güzel olur.
Efendim 2011'se son kez iktidar olacak inşAllah.
Sonrası içinde endişelenmeyiniz, bu teker kalmaz tümsekte:)
akobalı-akkurt
06-30-2010, 02:19
SAYIN BAŞBAKANIMI DEVLET BAŞKANI OLARAK GÖRMEDEN SAHADAN ÇEKİLMESİ KENDİSİNE İNANANLARI YARI YOLDA BIRAKMASI BENCE İMKANSIZDIR...
YA BU ERGENEKON DEVELERİ GÜDÜLECEK YADA BU ERGENEKON DEVELERİ GÜDÜLECEK BU DİYARDAN GİTMEK YOK...
ÜRÜYENLERE RAĞMEN YOLA DEVAM HA DEVAM...
Çöl Aslanı
07-04-2010, 02:04
inşallah fikrini değiştirir bu ülkenin ona çok ihtiyacı var özaldan sonra milletin lider hasretini Tayyip Erdoğan dindirdi daha yaşı genç bırakmak için ve ben onun başka planları olduğunu düşünüyorum bu kadar plan programı yarıda bırakıp gitmez diye düşünüyorum...
kardelen007
08-14-2010, 04:46
Bi konuşmasında da demişti sanırım bunu daha önce.En iyisini bilir tabi başbakanımız.
huseyingoktaş
08-14-2010, 12:51
Cumhurbaşkanlığını düşünüyor sanıyorum. Hayırlı ise olsun.
her ne kadar istemesekte, vermiş olduğu doğru bir karardır. zaten 2011 de son kez seçimlere girecek olsa 2015 e kadar nasip olursa yine başbakan olarak görev yapacak. o zaman kadar zaten başbakanımızın yaşı 62 olacak başbakanlık için bırakılması gereken bir yaş. sonra nasip kısmet. ancak geçen gün katıldığı bir programda, siyasetten kopmayacağını ve bir vakıf olarak ya da bir başka şekilde yine siyasetin içerisinde olacağını söylemişti.
türkiye ye gelmiş en başarılı başbakan, en uzun süre görev yapan başbakan, o tüm ak partililerin idolü, istemesekte vermiş olduğu karar doğrudur ve saygı duyarız.Allah hiç bir şekilde başımızdan eksik etmesin inşallah.
kendi seçimi başbakanımızın...
yurdagül61
08-26-2010, 17:37
Sayın başbakanımızı o kadar yıprattılarki genel başkan olmasada yönetir olur diye düşünüyorum gönlüm isterki hep başımızda kalsın ama onunda hakkı dinlenmek.
karar onundur herşey halkın elinde C.c başımızdan eksik etmesin onu .
M.Atilla
08-30-2010, 12:40
bizler için çok üzücü bir durum olsa da karar başbakanımızın..ama bizi tamamen bırakacağını düşünmüyorum..her zaman AK PARTİ'ye desteğini devam ettirecektir..ALLAH yolunu her daim açık etsin..
H.S. GENÇ
08-31-2010, 01:51
başnakanımız bi dönem daha başımızda ...ve dediginiz gibi bu kadar planı yarıda bırakıp gitmez daha yapacak çok planı var Allah yardımcısı olsun bizde destekçisi
AKKaramanli
09-02-2010, 22:02
kararina saygi duymak herkesin görevi...
onun emanetini tasiyabilecek bir lider yetistirmek gerekir...
RECEP TAYYIP ERDOGANA cumhurbaskanligi yakisir...
H.S. GENÇ
09-03-2010, 01:00
başbakanımızın daha yapmayı düşündügü çok şey var bunları yarıda bırakmaz bence. benim konuşmalarından anladıgım kadarıylada 1 dönem daha başbakanımız siyasete devam edecek
coma_white
02-04-2011, 21:46
Sayın Erdoğan'sız bir Ak Parti düşünülemez.2015 de bıraksa dahi,cumhurbaşkanı olacaktır zannımca.Şu durumda onu takip edecek bizlere,ondan alabileceğimiz her dersi almak düşüyor.
Başvekilimiz için hayılısını diliyoruz...
Başbakanımız parti başkanlığını bırakırsa akp biter. akp nin sonu olur. Başbakanımız kendisi de biliyor akp başkanlığını bırakmamlı.
tree_life
02-09-2011, 17:22
ALLAH bir kulunu sevdimi herkese sevdirir biz seni sevdik RABBİM yar ve yardımcın olsun sayın BAŞBAKANIM
BlueMoon
02-09-2011, 20:40
yanlış anlaşılmalar var
2011 de bırakacam demedi. 2011 de son kez aday olacam dedi
zaten parti içtüzüğünde var 3 kez genel başkanlık
sonra bırakmak zorundasınız
.:Ay_Yıldız:.
02-09-2011, 20:50
Başbakanımızın son dönemi olduğunu biliyoruz. Hem en doğrusu bu, koltuğunda kök salan bazı siyasetçilere(!) örnek olacak cinsten. Ardından Cumhurbaşkanı olacak inşallah. ve "son 25 yıla damgasını vuran bir lider" olacak Allahın izniyle. Çünkü 2015de Cumhurbaşkanı olursa iki dönem dahil görevi 2025de bitiyor. Allah uzun ömürler versin.
_kardelen_
02-17-2011, 04:18
benim tahminimce başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey cumhurbaşkanı olacak,şu an ki cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül başbakan olacak ancak sayın Recep Tayyip Erdoğan işleri gene takip edecektir...
benim görüşüm bu yönde,tahminlerim çıkar,demedi demeyin... :)
_kardelen_
02-17-2011, 04:21
hatta bu yorumumu saklayın,gerçek olduğunda inşaallah yayınlarsınız... Rabbim sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bey'e ve sayın cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e uzun ve hayırlı ömürler versin ki biz de o güzel günleri görebilelim inşaallah... :)
İntifada
02-17-2011, 04:24
ülkenin bir an önce başkanlık sistemine geçmesi lazım...
meclisin üzerinde bir kurum olmamalı...
_kardelen_
02-17-2011, 04:30
evet bu da ihtimallerden biri elbette ki,her an her şey olabilir... :) ama başkanlık sistemi gelmezse eğer ki bilemiyorum bu da babamın düşünceleri arasında yani tahminen o zaman benim dediğimin olma olasılığı çok fazla... :)
İntifada
02-17-2011, 04:34
kardeş zaten başbakanlık koltuğuna bu dakikadan sonra oturabilecek çok insan yok...
arınç,gül olur üçüncü bir isim akla zor geliyor...
benim hep hayalim tayyip reis cumhurbaşkanı olunca başbakanlığa muhsin reisin geçmesiydi...
Allah rahmet eylesin...
_kardelen_
02-17-2011, 04:39
az önce sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bey'e "Recep bey" dediğim için eleştiri aldım,bu söylem kemal beyin söylemiymiş,o yüzden hiç hoş karşılanmıyormuş,peki,Tayyip reis söylemi de mhp ağzı değil mi? reis kavramını onlar çok kullanırlar...
beni yanlış anlamayın bu konu küçük ama önemli bir ayrıntıdır diye bir açıklamada yapıldı bana bu hitap konusuyla ilgili o yüzden yazma gereği duydum...
_kardelen_
02-17-2011, 04:42
ayrıca kardeş değil kardelen hanım derseniz memnun olurum... :)
İntifada
02-17-2011, 04:44
tayyip erdoğana msp gençlik döneminden itibaren reis derlermiş arkadaşları...
hatta yakın arkadaşları belediye başkanlığı döneminde bile reis derlermiş...
onun hayatını anlatan kitapta yakın arkadaşlarıiçalışma dostları söylüyor bunu...
''kardelen hanım''
_kardelen_
02-17-2011, 04:49
evet,eşi ve parti milletvekilleri de zaman zaman Recep bey diye hitap ederler mesela,bu ayrıntılara pek takılmam ben ama böyle bir açıklama yapılınca yazma gereği duydum... kusura bakmayın...
İntifada
02-17-2011, 04:53
genelde tayyip bey derler...
_kardelen_
02-17-2011, 05:03
neyse ben bundan sonra sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bey diyeceğim... :) :) :)
_kardelen_
02-17-2011, 05:04
yazması biraz uzun sürüyor ama olsun,Allah'tan klavyem hızlı... :)
hayatiyenicag
02-18-2011, 02:08
Bu milletin bağrıda daha nice Tayyipler yatıyo rahat olun kardeşlerim
diş hekimi
03-11-2011, 01:47
bence de bırakmamalı. evet ak parti sağlam bir alt yapıya sahip ama yine de en azından bir seçim süresince daha bırakmamalı diye düşünüyorum.
diş hekimi
03-11-2011, 01:54
neden bitsin ki... bence bitmeyecek yeni yemyil dallar verecek.
DENİZ ULAŞ
03-12-2011, 21:10
MESELE KENDİSİNDEN SONRA DAHA GÜÇLÜ DAVA ADAMLARININ YETİŞEBİLMESİDİR,KİŞİLER ZAMANI GELDİĞİNDE GİDERLER,KENDİSİNDEN SONRASINA BİR ŞEY HAZIRLAYAMAMIŞSA YAHUT SİZLERDE BUNDAN BAŞKASI GELMEZ DİYE BİR FİKİR BEYAN EDİYORSANIZ;ÇOK YANLIŞTIR.TABAN KAYNIYOR BU MİLLET MEHMEDLER SELİMLER YETİŞTİRDİ ELBET DAHADA GÜÇLÜSÜ YETİŞECEK VE GELECEKTİR..BİZ DAHA GÜÇLÜ OLARAK İKTİDAR DEĞİL MUKTEDİR OLACAĞIZ..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.