Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan Erdoğan'dan Sert Tepki
İntifada
05-31-2010, 19:36
Başbakan Erdoğan şöyle konuştu: "İsrail tarafından bir saldırı düzenlenmiştir. Uluslararası hukuk ayaklar altına alındı. Çok sayıda sivilin katledildiğini haber aldık. Tüm dünyayı bilgilendirmek istiyorum. Türkiye ve diğer ülkelerden hareket eden gemiler insani amaçlı malzemelerle yüklüydü. Ve bunların kontrolü yapıldı. Saldırı sırasında gemilerden beyaz bayrak bulunuyordu. Gazze halkı en temel insani ihtiyaçtan yoksun bir şekilde...
Masum insanlara yardım ulaştırmak amaçtı. Silah iddiası doğru değildir. Bunlar yalandır. Gemilerde sadace Türk vatandaşı değil, 32 ülkeden yardım gönüllüsü bulunmaktaydı.
Hatay'daki saldırı ve Gazze'deki saldırı yüzünden gezimizi iptal ettik. Gelişmeleri dikkatle takip etmekteyiz. İsrail büyükelçimizi geri çağırdık. BM'yi acilen toplantıya çağırdık. NATO'yu da toplantıya çağırıyoruz.
İsrail tarafından yapılan bu saldırı uluslararası hukuka tamamen aykırı bir devlet terörüdür. İsrail bölgede barış istemediğiin açıkça ortaya koydu. İnsanlık dışı devlet terörü karşısında sessiz kalmayacağız.
İsrail hükümeti tarafından bir süredir bölgeye kan gölüne çeverme girişimleri uluslarası toplum tarafından da tepkiyle karşılanıyor. Gemilerin ve bütün gönüllülerin derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Sağlıklı bir haber akışının bir an önce sağlanmasını istiyoruz.
Türkiye'ye döner dönmez grup toplantısında daha detaylı bilgiler aktarıp, yol haritamızı çizeceğiz. Bu hafta bizim için yol haritasını belirleme haftası olacak.
Tüm vatandaşlarımıza özelikle Musevi vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum: Onlar bizim vatandaşımızdır. Onlar bizim güvencemiz altındadır. Halkımızdan da bu konuda hassa davranmalırın istiyorum. Devlet olarak bu olayın takipçisi olacağımız söylüyorum."
aktifhaber
bedırın aslanı
05-31-2010, 22:06
şimdi birlik zamanı kardeslerımıze bol bol dua vaktı .. 3 anlasma askerı tatbıkat anlasmasıydı bu anlasmaların hıc olmaması gerekırdı ..
lakın sımdı artık somut kararlar beklıyoruz bır askerı ıcın fılıstını yıkan ısraıle, 9 sehıd bı okadar yaralımız ve tutuklanan kardeslerımız ıcın napacagı merakla beklıyoruz sayın basbakanımızın
1 cisi evet güç gösterisi için vuruldu.Irakta başına çuval geçirilen askerlerden dolayı ABDye sert yaptırımlar uygulansaydı
2 cisi israil dostluk grubu denen hilkat garibesinden anında dönülsydi
3 cüsü bütün bu olaylardan sonra israil ile niye 3 anlaşma yapılmışki şimdi bundan dönülmesinden övünülüyor
4 cüsü elçi çekimni diğer ülkelerde yaptı,çok önemli bir olay değil
5 cisi İNŞAALLAH DİYORUM.AMA ONE MİNUT GİBİ DEĞİL,O ZAMAN BAŞBAKANA:saygılar:
Cihannur
05-31-2010, 22:23
hiç alakası yok.Ben başbakan one minut dediği zaman tüylerim diken diken oldu.Gece yarısına kadar takip ettim.
Peki ya sonrası......
İttihat ve Terakki Partisi'nin; İngiltere'ye, Fransa'ya, Rusya'ya savaş açarak Türkiye'yi işgale uğratmış olmasından ders alınız. İttihat ve Teraki Partisi 1. Dünya Savaşına aptallıkla girerek istemeden vatanı sattı. Faşist ve eşkiya İttihatçılar vatanı bile bile satmadılar. İttihatçılar salak oldukları için vatanı istemeden sattılar.
Devlet yönetmek çocuk oyuncağı değildir. İktidarda, Türk Tarihinin Cumhuriyet Dönemimiz boyunca görmüş olduğu en iyi ve en başarılı siyasi parti olan AK Parti var Allah'a şükürler olsun. AK Parti'ye ve AK Parti'nin kadrolarına güveniyoruz. Savaş gerekli olduğu zaman savaştan çekinmeyiz; ama alınacak kararlar her şey iyice düşünüldükten sonra; akıllı, ciddi ve tedbirli davranılarak alınmalıdır.
akgurbetci
05-31-2010, 22:33
şimdi birlik zamanı kardeslerımıze bol bol dua vaktı ..
Cok dogru! Birde bunu sadece sözle degil de yürekten haykirabilsek. Simdi serefsiz israile karsi birlik olmak zorundayiz. One minute zamani artik geride kaldi. Neden gecmisi desip duruyorsunuz? Artik söz konusu sadece filistinli can kardeslerimiz degil. Simdi tüm dünya ayaklanmasi gerekiyori. Tüm filistini destekleyen canlar bir olmasi gerekiyor. Israile sadece degerli Basbakanimiz degil hepimiz h-e-p-i-m-i-z haddini bildirmek zorundayiz. Tartisilmasi gereken one minute dönemi degildir. Canla basla insani yardim gemisinde ki o cok yürekli ablalarimiz abilerimiz orada direnmekteler, filistinli kardeslerimize ulasabilmek icin. Biz onlara nasil yardim edebilecegimizi düsünecegimize kim ne yapmis yahut yapmamis diye konusursak cok ayip etmis oluruz. Hem kendi milletimize hem filistinli kardeslerimize karsi ayip ve haksizlik etmis oluruz. Ben böyle düsünüyorum. Rabbim Sen büyüksün. israil'i yik dök yak gec Allahim. Amin.
Cok dogru! Birde bunu sadece sözle degil de yürekten haykirabilsek. Simdi serefsiz israile karsi birlik olmak zorundayiz. One minute zamani artik geride kaldi. Neden gecmisi desip duruyorsunuz? Artik söz konusu sadece filistinli can kardeslerimiz degil. Simdi tüm dünya ayaklanmasi gerekiyori. Tüm filistini destekleyen canlar bir olmasi gerekiyor. Israile sadece degerli Basbakanimiz degil hepimiz h-e-p-i-m-i-z haddini bildirmek zorundayiz. Tartisilmasi gereken one minute dönemi degildir. Canla basla insani yardim gemisinde ki o cok yürekli ablalarimiz abilerimiz orada direnmekteler, filistinli kardeslerimize ulasabilmek icin. Biz onlara nasil yardim edebilecegimizi düsünecegimize kim ne yapmis yahut yapmamis diye konusursak cok ayip etmis oluruz. Hem kendi milletimize hem filistinli kardeslerimize karsi ayip ve haksizlik etmis oluruz. Ben böyle düsünüyorum. Rabbim Sen büyüksün. israil'i yik dök yak gec Allahim. Amin.
AMİN AMİN
Hüdaverdi
06-01-2010, 10:34
Yoo hiç eleştirmesin hakkı yok buna...
Bunların olacağını bile bile,bilmese dahi hiç bir uyarıda bulunmadı gemiler yola çıkmadan önce.
Çok kızgınım öfkeliyim,bu yüzden asla ak partiye oy vermeyeceğim.
Ak_Kelebek
06-01-2010, 12:01
Bunların olacağını bile bile,bilmese dahi hiç bir uyarıda bulunmadı gemiler yola çıkmadan önce.
Arkadaşım neden bu kadar öfkelisin? Olanların sorumlsu AK PARTİ değildir ki cezayı AK PARTİ ye kesiyorsun. Onca insanın canını hiçe sayacak kadar pervasız değildir bizim partimiz.Şuan için bizim yapabileceğimiz tek çare dua.Dualarımızı eksik etmeyelim inşALLAH.
Terennüm
06-01-2010, 12:09
yaptırım gücünüzün olması için içeride birlik ve beraberliğinizn olması gerek..sayın arıncın şu sözünü unutamıyorum:Allahtan bu komutabnlarla savaşa girmemişiz...ne kadar vahim bir durum değilmi?hiçbirimiz sayın başbakandan daha duyarlı olamayız..zira bütün herşeyi düşünmek zorunda..siz biliyormusunuz başbakan bu olaylardan ve ypamak isteyipte yapadıklarından ne halde olduğunu? ben az çok tahmin edebiliyorum.. o halde biraz sabır diyorum..
Kur'ânTalebesi
06-01-2010, 12:28
Kizginliginizi ve öfkenizi anlamak hiç de zor degil, bizler de ayni duygular içerisindeyiz. Elimiz kolumuz bagli, çaresizlik içinde kizginligimizi ve öfkemizi içerimizde barindiriyoruz, patlamaya hazir bomba gibiyiz. Lakin elden birsey gelmiyor. Bu öfke akliniza perde olmamali. Vakit suçlu arama vakti degildir. Diger kardeslerimizin de söyledigi gibi, birlik olma vaktidir.
Hüdaverdi
06-01-2010, 12:37
Sukunetlemi karşılasaydım ? Elbet öfkeliyim.Eylemde burger king camını indirmeye yönelecek kadar öfkelendim ki,m öfkelenemz ki ? Bu insanların sorumluluğu hükümete ait,TSK'ya ait.Dünyanın bilmem neresinde Somalili korsanlar yüzünden bilmem ne üyesi olduğumuz sebebiyle gemi yolluyoruz,buraya neden yollamıyoruz bu kadar mı bağımlı bir ülkeyiz ? 1 askerini bahane edip giriyorlar Lübnan'a,biz yüzlerce insanımız için kınama verip elçilik takası yapıyoruz çocukların küsmesi misali.Herkes düşmüş bir ekonomi derdine,Allah katımı önemli yoksa bu dünyada ki ekonomi durumumuz mu ? Elbet müdahale etmek gerekirdi,bir insan kafir dahi olsa insanlığı ve ülkesini şerefi yüzünden müdahaleye kalkışırdı eminim.Askere çuval geçirildi ülkemiz tacize uğradı,insanımız öldüürldü,ülkemiz hamile kaldı.Bu gidişte kucağımız gavurların çocuklarıyla dolacak,tecavüzden zevk alır hale gelecek ülkemiz bu gidişte.Bazıları çıkıp dicek ''savaş demek kolay'',elbet kolay ama emin olun Allah için savaşmaş daha kolay ve daha güzel.Sıradan ülke durumu değil bu,inanç durumu.Kesin ve kesin uaçklarla rehineler alınmalı,uçakları korumak için savaş uçakları gönderilmeli.Gemileri TSK savaş gemilerinin güvenliğiyle getirilmeli,tazminat ödemeliler,yargılanmalılar,ülkemiz kayıba uğrasa dahi tüm şirketleri fabrikaları kapanmalı.Böyle kayıp şereftir.
Bakalım başbakan şimdi açıklama yapıcak,tatmin edici adımlar mı atacak yoksa sindirmemizi mi isticek.Görelim...
Ve şunu da söyleyim,bizim elimiz kolumuz bağlı değil,bizim elimiz kolumuz oyunu verdiğimiz ak parti,kurduğu hükümet.Gerekeni halk adına hükümet yapmalıdır,yapmıyorsa,tatmin olmuyorsak zaten halk gerekeni elebt yapar.
Bu cılız Türkiye'ye hiç yakışmayan tepki devam ettiği sürece soysuz İsrail'in daha da cesaretleneceğini cezaevin'de tuttuğu vatandaşlarımızı teslim etmeyi geciktireceğini düşünüyorum...
Bu saldırıyı yapan şerefsiz adi siyonist köpeklerin cezaevin'de vatandaşlarımıza ne tür muamele'de bulundukları meçhul..
Merak ediyorum şu gemide fazla değil bir kaç tane İranlı olsaydı şu rezil durum hangi vaziyette olacaktı..!
Senin ülkenin gemisine askeri saldırı yapılıyor hiç yoktan denizden donanmanı yollayıp yahut iki askeri helikopter yollayıp göz dağı verip vatandaşlarını bu köpeklerin eline teslim etmemek bu kadar mı zordu..!
İsrail donanması karasularımıza girip vatandaşlarımızı öldürseydi yine özür dilemelerini beklemekle mi yetineceğiz..?
Bu olay bana malesef bundan fazlasını yapacak yüreğe sahip olmadığımızı gösteriyor..!
Ölen ölmüş gemiye el konulmuş bu saatten sonra özür dileseler ne dilemeseler ne..!
Kınıyormuşuz bu saatten sonra kına yaksak ne olur..!
Bunun özrümü olur o zaman askerlerimizi şehit eden pkk dan da sadece özür dilemesini bekleyelim..!
Ve eminim en fazla ölenlerin yakınlarına tazminat verilerek bu adi saldırı sineye çekilecek..!
Evet orda burda konuşmak rest çekmek kolay bak adam icraat gösteriyor hani nerde senin icraatın..?
Bu barbarlara ne söylense yerinde.
Hüdaverdi kardeş Ak parti hakkında ve arzularında çok hamaset var. Yıllardır islam coğrafyası kendi fitnesini yenememiş , mezhepsel çatışmalar ile fitnenin ev sahibliğini yapmış. İslamın ameli yönü ile ilgilenirken fiili dua olan tabiiat ilmi teknolojik gelişmeler de yaya kalmış. Her alanda dünya ya hükmeden bu barbarlar ile mücadelede böyle aciz kaldık. Savunma yazılımlarında tut her sahadaki etkin güçleri seni beni aciz bırakmış , milli yazılımı bile olmayan bir ordu ile kime ne yapmaya kalkıyorsun cephe savaşımı kaldı dünyada akıllı olmak gerek . Haddin kadar gelişmiliğin kadarsın. Barbarlara karşı öfkemizi kullanmak için önce islam dünyasındaki tefrikayı bitireceksin , her alanda etkin gelişmeyi milli olarak başaracaksın sonra herkes haddini bilir. Bu olayda ak partiyi suclu görmek barbarlıktır bunuda belirtmek isterim .
Depare , hüdaverdi hadi gidin mücadele edin . Asrın silahı ile silahlanmadan yola cıkan kendi canına kast etmiş olur. Asra yenildik islam dünyası kendi kendisini bitirdi bunu görün artık . Mevlam bu kadar zülmü bu coğrafya gösteriyorsa artık uyanma zamanı gelmedimi. Kendi ülkende birlik dirlik yok islam dünyası perişan neyin ile kime kafa tutuyorsun sen. Bırakın bu hamasetvari söylemleri uyanın artık. Bu pislikler bu kansızlar ile mücadele edilmesi isteniyorsa onların lobisel faaliyetlerini onların teknolojik gelişmişliğini yapacaksın yok öyle cılgın gibi sağa sola bağırarak artistlik yaparak kendini ifade etmek . Herkesin içi yanıyor herkes bir şeyler yapmak istiyor ama önce öz eleştiri yapalım kendimize geleleim bu asırda nerde aciz kaldık da böyle adice şeylere malzeme olduk bunun bilincine varalım.
bedırın aslanı
06-01-2010, 13:44
ozman gıdıpte nato ve ab den umıt edecegınıze ıslam bırlıgını kurup hatta kurulu d8 lerı aktıflestırıp caydırıcı gucumuzu gosterseydık ılla aklımıızn basına gelmesı ıcın basımıza bıseymı gelmesı lazım :(.....teknolojı elbet onemlı lakın bırıncı sart ıman canakkalede teknolojı noldu gorduk? tedbırı alacagız sonunu ALLAH a bırakacagız tedbırı alamadık basımıza bu geldı ıste bundan sonra tedbırı alıp sonunu ALLAH a bırakanlardan oluruz ınsallah..
İntifada
06-01-2010, 20:44
zilzal bugün yapılan açıklamayı dinledinmi?
bunları söyleyecek bir lidere sahipsin sevineceğine..
ama milli görüşün temel felsefesidir önce beğenmez sonra beğenir beğenincede bizim sayemizde oldu der
[QUOTE=AKıncı 34;748037]zilzal bugün yapılan açıklamayı dinledinmi?
ama milli görüşün temel felsefesidir önce beğenmez sonra beğenir beğenincede bizim sayemizde oldu der.
AKINCI KARDEŞİM,BENDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM.''TÜRKİYENİN SBRINI TEST ETMEYİN,VSVSVS BU SÖZLERİ KAÇ KERE DİNLEDİK''
AYRICA NİCKİNLE:güzel:, MİLLİ GÖRÜŞÜ TENKİTİN UYUŞMUYOR.:güzel:
İntifada
06-01-2010, 20:52
[QUOTE=AKıncı 34;748037]zilzal bugün yapılan açıklamayı dinledinmi?
ama milli görüşün temel felsefesidir önce beğenmez sonra beğenir beğenincede bizim sayemizde oldu der.
AKINCI KARDEŞİM,BENDE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM.''TÜRKİYENİN SBRINI TEST ETMEYİN,VSVSVS BU SÖZLERİ KAÇ KERE DİNLEDİK''
AYRICA NİCKİNLE:güzel:, MİLLİ GÖRÜŞÜ TENKİTİN UYUŞMUYOR.:güzel:
neden görüşümle milli görüşü tenkitim uyuşmuyor?
Akıncılığıdamı sahiplendiniz?odamı size ait...
milli görüş msp dönemindeki milli görüş değildir..
Kimse HÜKÜMETE LAF ATMAYA KALKIŞMASIN!!!
Gerekenler en güzel şekilde yapılıyor, herkesin fikri aynı, bende aynı düşüncedeyim gidelim savaş açalım!!! ama herşeyi hesaplamak ona göre hareket etmen lazım..sen zannediyormusun bugün savaşa girsek Türkiye'nin hali nice olur? içerde pkk gibi it sürüsü bulunurken, o şerefsiz it sürüsü seni içerden yıkmaya çalışır hangisyle uğraşacaksın? itlerin zaten tasmalarının ucu israil denen şerefsizin elinde...bunları hesabı iyicene yapılmalıdır....
zilzal denilen arkadaş, milli görüş ne yapıyor? çamur atmayı bırakın, siz bu konumda ne yapardınız? ben cevap vereyim HİÇBİRŞEY!!!
Arkadaşlar bu forum Ak parti forumudur olayların bütününü kavramadan anlamadan başbakan'ın açıklamalarını dinlemeden öfkeli bir şekilde yorumlar yazmak foruma ve Ak partiye zarar verir hele birde forumda görevli ise , birde saadet partili kişilerin bu forumda ak parti aleyhine yorum yazma özgürlüğü verilmemelidir. gitsin kendi sanalında yazsın...
Bu tür tartışmaların foruma ve Ak partiye hiçbirşey kazandırmadığı aşikardır. forum yetkilileri bu tür konularda daha hassas davranmalıdır....
Arkadaşlar bu forum Ak parti forumudur olayların bütününü kavramadan anlamadan başbakan'ın açıklamalarını dinlemeden öfkeli bir şekilde yorumlar yazmak foruma ve Ak partiye zarar verir hele birde forumda görevli ise , birde saadet partili kişilerin bu forumda ak parti aleyhine yorum yazma özgürlüğü verilmemelidir. gitsin kendi sanalında yazsın...
Bu tür tartışmaların foruma ve Ak partiye hiçbirşey kazandırmadığı aşikardır. forum yetkilileri bu tür konularda daha hassas davranmalıdır....
Herkes bu foruma gelip düşüncelerini çamur atmadan söyleyebilir, kişi ayrımı yapmıyoruz....
Hüdaverdi
06-02-2010, 06:43
Yeri gelir ak partinin yanlış adımlarını eleştirirm,yeri gelir cumhurbaşkanının eşini dahi en ağır şekilde söylenmicek laflar söyleyebilirim,daha önce olduğu gibi.Bu benim bileceğim iş ve yanlışları her ak partili gibi dile getirirm,chpliler gibi yanlışa doğru demek huyumuz değildir.
Buradaki herkes eminim ki gemiler yola çıkmadan önce hükümetin neden önceden israili uyarmadığını soruyordur kendi kendilerine,gemide silah olmadığını gümrükte araştırıldığını bununla ilgili artık belge ne varsa israile verilmediğini,olası bir askeri operasyona kalkışmaması gerektiğini söylemediğini dile getirir.
Belki bunlar yapılsa dahi israil bildiğini okucaktı,ama yinede yapılması hükümetin görevidir.Veya yapıldıda ben bilmiyorda olabilirim ? Çıkıp ölen insanların sebebinin hükümet olduğunu tabi ki söyleyemem.
Başbakanın bugün kü açıklaması yerinde,hatta beklediğimin ötesindeydi.Gerek laf sokuşları,gerekse israille tüm ipleri koparması yerli yerinde.Şimdi hükümetin bunları gerçekleştirmesini beklicez hep birlikte.Benden daha öte,sizden daha öte ak partiyi savunan çevremdeki bir takım insanlar dahi,bu söylenenlerin yapılamması karşılığından partiye olan desteğini çekeceğini söylüyor.Buna bende dahilim.Vicdan sahibi her insan da dahil olmalı.Bir seçmen olarak hakkımız bu,vicdan sahibi insanlar oalrak hareket etmeliyiz.İsraille ipler kopmazsa,isterse peygamber soyundan olsun desteklediğim kişi,desteğimi çekerim.Bunu kimse eleştiremez,eleştiriye açık değildir.
Ayrıca forum sahibi veya yöneticisi değilim,sadece mesaj ve konuların silme,düzeltme görevindeyim.
Olası fikir değiştirmemde zaten forumu hemen anında terk ederim şüphe kalmasın.
O yorum da da aceleci davrandım oy vermemekle ilgili olarak,leb demeden karşımdakilerin leblebidemesi beklenemez bu tür durumlarda.Zaman gösterecek herşeyi.
Bunu konuşmak dahi gereksiz şuan için.
Bilmiyorum sen veya forumdaki insanlar bu olayı nasıl karşıladı,üzüntüleri ne kadar sürdü,hala gülüp oynayabiliyorlar mı,ama benim öfken ve üzüntüm sınırsız durumda.Şuan hükümetin arkasında olup aklı selim hareket etmek,yapılacak olanları beklemek lazım.Kendi yapacaklarımızı da hemen gerçekleştirmeliyiz gerek eylemlere katılmak,gerekse bu köpeklerin mallarını almamak,ve en önemlisi tabi dua etmek
rizzelli
06-02-2010, 14:37
Yeri gelir ak partinin yanlış adımlarını eleştirirm,yeri gelir cumhurbaşkanının eşini dahi en ağır şekilde söylenmicek laflar söyleyebilirim,daha önce olduğu gibi.Bu benim bileceğim iş ve yanlışları her ak partili gibi dile getirirm,chpliler gibi yanlışa doğru demek huyumuz değildir.
Buradaki herkes eminim ki gemiler yola çıkmadan önce hükümetin neden önceden israili uyarmadığını soruyordur kendi kendilerine,gemide silah olmadığını gümrükte araştırıldığını bununla ilgili artık belge ne varsa israile verilmediğini,olası bir askeri operasyona kalkışmaması gerektiğini söylemediğini dile getirir.
Belki bunlar yapılsa dahi israil bildiğini okucaktı,ama yinede yapılması hükümetin görevidir.Veya yapıldıda ben bilmiyorda olabilirim ? Çıkıp ölen insanların sebebinin hükümet olduğunu tabi ki söyleyemem.
Başbakanın bugün kü açıklaması yerinde,hatta beklediğimin ötesindeydi.Gerek laf sokuşları,gerekse israille tüm ipleri koparması yerli yerinde.Şimdi hükümetin bunları gerçekleştirmesini beklicez hep birlikte.Benden daha öte,sizden daha öte ak partiyi savunan çevremdeki bir takım insanlar dahi,bu söylenenlerin yapılamması karşılığından partiye olan desteğini çekeceğini söylüyor.Buna bende dahilim.Vicdan sahibi her insan da dahil olmalı.Bir seçmen olarak hakkımız bu,vicdan sahibi insanlar oalrak hareket etmeliyiz.İsraille ipler kopmazsa,isterse peygamber soyundan olsun desteklediğim kişi,desteğimi çekerim.Bunu kimse eleştiremez,eleştiriye açık değildir.
Ayrıca forum sahibi veya yöneticisi değilim,sadece mesaj ve konuların silme,düzeltme görevindeyim.
Olası fikir değiştirmemde zaten forumu hemen anında terk ederim şüphe kalmasın.
O yorum da da aceleci davrandım oy vermemekle ilgili olarak,leb demeden karşımdakilerin leblebidemesi beklenemez bu tür durumlarda.Zaman gösterecek herşeyi.
Bunu konuşmak dahi gereksiz şuan için.
Bilmiyorum sen veya forumdaki insanlar bu olayı nasıl karşıladı,üzüntüleri ne kadar sürdü,hala gülüp oynayabiliyorlar mı,ama benim öfken ve üzüntüm sınırsız durumda.Şuan hükümetin arkasında olup aklı selim hareket etmek,yapılacak olanları beklemek lazım.Kendi yapacaklarımızı da hemen gerçekleştirmeliyiz gerek eylemlere katılmak,gerekse bu köpeklerin mallarını almamak,ve en önemlisi tabi dua etmek
Ak partiyi eleştirip eleştirmemek herkesin hakkı ama yapıcı olduğu zaman anlaşılır karşılanır.Bülent Arınç'ın, Hüseyin Çelik'in,Başbakanımızın şilideki açıklamaları seni tatmin etmeyip bir daha asla oy vermeyeceğim gibi aşırı tepki verebiliyorsan,senin partiye inancın kürsüden kürsüye yapılan açıklamalara göre değişir.
iHH nın veya herhangi bir sivil örgütün hükümete biz şuraya gidiyoruz,bize destek verin gibi bir isteklerini iletme zorunluluğu yok.Hükümetin de sivil örgütlerine akıl verme yetkisi yok,hükümetin görevi değil.Zaten İHH hükümetten böyle bir istekde bulunmamış..Bunları Arınç ve Çelik basın açıklamalarında gayet açık bir dille iletmişken seni bağlamıyorsa,herkesin senin görüşünde olduğunu nasıl söyleyebiliyorsun?
Başbakanımızın açıklamalarını beklentinin üzerinde güzel karşıladığını sonra da aklı selim olarak icraatları beklememiz gerektiğini söylüyorsun.eee sen böyle mi yaptında yapmadığın birşeyi tavsiye ediyorsun.
bir daha asla Akpartiye oy vermeyeceğim mesajın orada durdukça senin Ak partiye inancın pamuk ipliğine bağlı demektir.Akpartinin ruhunu kavrayamamışsın.
tüm bunları yapan sensin ve beni,forumdakileri bu olaydan üzüntü mü yoksa gülüp oynayabildiklerini mi sorgulayacak kadar seviyesizleşiyorsun.
Ak partiyi aklı selim,makulu önde tutanlar tarafından yönetiliyor.Şu zamana kadar hiçbir soruya,probleme zamanında çözüm üretmemezlik ,cevap vermemezlik yapmadı.
bu soruna hükümet dört elle sarıldı ve bu zamana kadar haklılığını dünya kamuoyuna ispat etti ,gayet beklentilerin üzerinde,başarılı bir şekilde yaptı ,yapıyor ve inancımız da daha fazlasını yapacak yönünde.
bu mesajın orada durdukça, hala pişmanlığını belirtecek en ufak bir şey belirtmedikçe,inatla yanlışını saçma nedenlerin arkasına sakladıkça,seni eleştirmeye devam ederim,edeceğim
Duygu'Seli~
06-02-2010, 22:11
Gemilerin komuta sahipleri,geminin gönüllüleri bile sizin gibi düşünmüyor!
İHH genel başkan ve sözcüleri bile ''hükümete güveniyoruz'' derken siz nasıl bilip bilmeden ''onları uyarmadılar'' diyebiliyorsunuz?!
Bu apaçık hükümeti suçlamaktır.. ''onları ölüme siz gönderdiniz'' imasıdır..
Kızgınlığınızı öfkenizi anlamıyorum ben.. Hani diyorlar ya ''anlıyoruz öfkenizi haklısınız ama... '' vs.
Ben anlamıyorum! Demek ki aynı vicdanı taşımıyoruz.
AK Partiye bu güne kadar destek verenler bugünden sonra ondan daha iyi bir parti varsa buyursunlar göstersinler!
''İsraile şu parti savaş açar ona oy verilir'' desinler..
Savaşmak cihad etmek sadece silahla değil! Sözle,yaptırımla,akıl ve planla olur!
Müslüman bir lider plansız yola çıkıp ne kendine ne milletine zarar vermez! Başımızdaki adamın müslümanlığından şüphe ediyorsanız eğer işte ona tek kelime etmem!
Eskilerden örnekler verip ''atalarımız taşla tüfekle,yalın ayak savaştıı ve kazandı'' deniliyor.. Bu imalarla savaşa gidelim isteniyor..
Allah aşkınıza geçmişteki savaşı kıyaslıyorsunuzda geçmişteki imkan ve yaşananları nasıl kıyaslıyamıyorsunuz..?
Eskiden devletin başında on tane parti onlarca ideoloji yoktu!
Eskiden devletin başında halifelerimiz,halifelerimizin başında onları yönlendiren islam alimlerimiz vardı..
Eskiden insanlar ''sen o partidensin,ben şu düşüncedenim,sen sağsın ben sana solumla çarparım'' demiyorlardı Mehmet!
Eskiden kürt,türk ayrımı,ermeni,müslüman ayrımı,alevi sünni ayrımı yoktu!
Millet birdi ve beraberdi.. Bu birlik ve beraberlik onların maneviyatını kuvvetlendiren ve onları her savaşta başarıya götüren en büyük etkendi!
Silahımız yoktu o zaman! Tek silah kardeşlik duygusu,namus duygusuydu!
Şimdi o birliği, o ayrımsızlığı, o maneviyat kuvvetini görebiliyor musun?
Çocuklarını askerlik yapmaktan kurtarmak için çeşitli hilelerle çürük raporu alan parti liderleri sizinle aynı safta yer alacak mı?
Daha şimdidien vergi vermemek askere gitmemek için başka devlet boyunduruğu altına girip vatandaşlıktan kaçan iş adamları mı koşacak cepheye?
Olan yine fakir halka mı olacak? Geçmişte olsa o fakir halk yine kazanırdı gerçi? Daha savaş yokken bizi birbirimize düşürüyorlar,savaşta kürdün türkü,türkün kürdü vurmayacağı ne malum? Hayin kürt(sözde) liderlerinin kürtleri kandırıp,kışkırtıp birde iç savaş çıkartmayacağının garantisi var mı elinizde..? Darbe hayaliyle beslenen çakallların iç kargaşayı daha fazla körüklemeyeceğinin garantisi var mı elinizde?
Ya savaş sonrası! Ülkenin kaybettikleri kime mal edilecek hiç düşündünüz mü?
Osmanlıyı hatırlayın! Koskoca cihan sultanlığının içten nasıl yıkıldığını.....
Başbakanımız öyle zeki öyle aklı selim bir başbakan ki,bu gün onu anlayamayanlara şaşırmıyorum..
Çünkü herkes onun kadar geniş düşünemez!
İsrail'e tek başına yaptırım uygulayacak,bütün ekonomik,askeri ve siyasal ilşkileri kesebilecek güce sahip bir ülkeyiz!
Ama başbakanımız İsraili sadece kendisiyle değil bütün dünya ile vurmak istediği için BM yi toplayıp,hemen hemen bütün dünya liderleriyle görüşüp hep beraber sıkıştırmaya,tek başına bırakmaya yönelik çalışıyor!
Bu gün İsraile AMERİKA nın korkusundan ''çıt'' diyemeyen ülkeler Türkiye'nin kararlılığı ve tehditleri vesilesiyle sesini yükseltti!
Bakın dikkat edin sadece kınamayla yetinmeyip İsraili boykot eden,elçiliklerini çeken ve hatta sportif faaliyetlerini bile durduran ülkeler var!
Mısır! Hangi biriniz Mısır'ın sınır kapısını İsrailden izin almadan çekebileceğini hayal ediyordu?!
Bu size ufak gibi görünen gelişmeler dünyada yankı üstüne yankı uyandırdı!
İsrail şu anda ''çaresini düşürmüş,dermanını arar'' halde!
Sizler tıpkı sahip olduğu herşeyin daha üstüne sahip olmak isteyenler gibisiniz..
Geçmişte kafir devlet liderlerinin önünde eğilen başbakanlarımız vardı!
Kabile liderinin hakaret edip çadırlara layık gördüğü liderler vardı!
Bu gün başbakanın bu yükselttiği sesinin ''tın''ısını çıkartamayanlar vardı!
Geçmişteki Türkiye ile şimdiki Türkiye yi kıyaslayıp ekonomik,siyasal ve askeri gücümüzü karşılaştırın!
Bu gün yetinmedikleriniz geçmişte hepiniz için,HEPİMİZ için sadece birer hayaldi! Değil miydi..?
Yapılan planlı ve ülke menfaatinden başka amacı olmayan uygulamaları ve çabaları görün!
Biz halimizden de hükümetimizden de memnunuz..İnancımızın boşa çıkmayacağına,bizleri utandırmayacaklarına defalarca şahit olduk ve biz güvenimizi garantileyip ilk günden, ''sonuna kadar AK PARTİ'' dedik!
Şimdi ise sadece sabrediyor hayranlıkla yapılan ve sonuç veren gelişmeleri izliyoruz..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.