fatih kısaparmak balon baskılı balon Başbakan'ı görmek için dua etti - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan'ı görmek için dua etti

Necip Fazıl
03-02-2009, 02:43
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletin efendisi olmak için değil; milletin hizmetkârı olmak için yola çıktıklarını ve 6.5 yılda ortaya koydukları istikrarla tarihi rekorlara, Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerine imza attıklarını söyledi.

http://www.habervaktim.com/resim/resim60538_2.jpghttp://www.habervaktim.com/habervaktimtp.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te yapımı tamamlanan 97 tesisin toplu açılış törenine katıldı.

Şato Restoran'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, "Bu ülkede kimlik siyaseti yapanlarda var, hizmet siyaseti yapanlar da var. Biz iktidarımızda hizmet siyaseti yapıyoruz. Çünkü biz bu milletin efendisi olmaya değil, bu milletin hizmetkârı olmak için yola çıktık ve bu milletin hizmetkârıyız." dedi.

Bütün bu adımların eğitimde, sağlıkta, adalette, emniyette, ulaşımda, toplu konutta, enerjide, tarımda atıldığını ve bu adımların artarak devam ettiğini belirten Erdoğan, "Hemen her alanda bir rekabet var. Bunu sürdürüyoruz. Çıtayı da her geçen gün yükseğe çıkartıyoruz. Bu ülkede nice iktidarlar geldi, geçti. Acaba köyleri hatırladılar mı? Hiç akıllarından geçmezdi. Ortaya koyduğumuz rasyonel politikalarla birlikte, kısa zamanda istikrar ve güveni tesis ettik. Milletimizden aldığımız güçle, her alanda Türkiye'nin yıldızını parlattık. 6.5 yılda, tarihi başarılara, rekorlara hamdolsun imzamızı attık. Hayalleri gerçek kıldık. Ulaşılamaz denen hedeflere ulaştık. Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinin, en büyük yatırımlarının altına imza attık." diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın, konuşmasının ardından TOKİ tarafından yapımı tamamlanan bin 826 konutun anahtar teslimi töreni yapıldı. Daha sonra, 400 yataklı Gaziantep Çocuk Hastanesi, 34 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 8 sağlık ocağı, 253 derslikli iki anaokulu, 16 ilköğretim, 4 lise, 1 kapalı spor salonu, 1 halk eğitim merkezi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan bin 826 konut, 1 kreş, 2 ticaret merkezi, 1 sağlık ocağı, 1 spor salonu, restore edilen Beyazhan Kültür Merkezi olmak üzere toplam 97 tesisin toplu açılışı gerçekleştirildi.

Törene; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ile çok sayıda milletvekili katıldı.

VATANDAŞIN ÇAY DAVETİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Erdoğan, toplu açılış törenine gelirken Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde Mehmet Şakir Akcan adlı vatandaşın çay davetini kabul ederek, Uzer Apartmanı sakinleriyle buluştu.

Erdoğan'ın evinde kahve içtiği Mehmet Şakir Akcan, "Yoldan geçerken kendisini alkışladık. Hoş geldin Sayın Başbakanımız dedik. Kendisinin çok hoşuna gitti ki evimize geldi. Babamın elini öptü, kahvemizi içti. Çok cana yakın bir insan. Çok heyecanlandık ve gururlandık. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Mütevazi ve engin gönüllü. Sanayici olduğum için teşvikten dolayı yaşadığımız mağduriyeti dile getirdim. Bu konuyu seçimden sonra ele alacaklarını ve bir takım düzenlemeler yapacağını söyledi." diye konuştu.

SABAH BAŞKAKAN'I GÖRMEK İÇİN DUA ETTİ; AKŞAM KAPISINI ERDOĞAN ÇALDI

Sabah dua ettiğini ve Başbakan'ın kendisini ziyaret etmesini istediğini anlatan Mualla Erkülah ise, duasının kabul olduğunu ve Erdoğan'ın kendilerini ziyaret etmesine çok sevindiğini anlattı.

Erkülah, "Halimizi hatırımızı sordu. Ben bugün dua etmiştim. Yemek yiyorduk Başbakan inşallah gelir bizi ziyaret eder dedim; ama inanamadım. Duam gerçek oldu. Çocuklar şaşırdı; eşim şaşırdı. Bize uğradıktan sonra karşı komşumuzla konuştular daha sonra da üst komşularımıza çıktılar." şeklinde konuştu.

"ONE MİNUTE" YAZILI IŞIKLI TABELA ÖNÜNDE VATANDAŞLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Başbakan Erdoğan, Uzer Apartmanı'nda kahve içtikten sonra, bir grup gencin "one minute" yazılı ışıklı tabelası önünde fotoğraf çektirdi. Korumalarının çocuklara oyuncak dağıttığı Başbakan, buradan toplu açılış törenlerine katılmak için Şato Restoran'a geçti. (CİHAN)

*ADEM*
03-02-2009, 16:41
işte başbakan işte lider işte fatih varmı birtane daha allah başımızdan eksik etmesin http://img23.imageshack.us/img23/3044/akforumcomm.gif