fatih kısaparmak balon baskılı balon BAŞBAKANIMIZDAN;BOP'ÇULARA CEVAP..! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞBAKANIMIZDAN;BOP'ÇULARA CEVAP..!

ishakyilmaz
01-13-2009, 15:16
Büyük Orta Doğu Projesi'nin (BOP) amaçlarının ve bu amaçların içinde Türkiye'nin üstlendiği görevin belli olduğunu söyledi.
Başbakan Erdoğan, BOP'un, Ortadoğu barışına yönelik kurulduğunu, bunun yanında bölgenin ekonomik kalkınmasına, özgürlüğüne, kadın haklarına yönelik kurulmuş, eğitim özgürlüğünü daha ileri safhalara taşımak için atılmış bir adım olduğunu vurguladı. Burada Türkiye'ye de görev verildiğini, bu görevi üstlendiklerini kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu:
''(Bu, aslında şu anda zaten doğmadan ölen bir proje durumuna düştü.) Bunu kalkıp ikide bir, gerek ana muhalefeti gerek yavru muhalefeti, bu şekilde kullanıyor. Bunun bizi bağlayıcı yanı yok. Bu konuyla ilgili olarak bizi bağlayan, Tayyip Erdoğan'ın attığı bir imza yoktur. Bu sadece insani olarak bizim üstlendiğimiz görevdir. Kusura bakmasınlar, ne ana muhalefet ne yavru muhalefet ne yanındakiler, bizim şu anda Ortadoğu'da duyduğumuz hassasiyeti, bugüne kadar duymadıkları gibi bundan sonra da duyamazlar. Balkanlarda duyduğumuz hassasiyeti bugüne kadar duymamışlardır, bundan sonra da duyamazlar ama biz duyarız. Türk cumhuriyetleri için bizim duyduğumuz hassasiyeti onlar hiç bir zaman duymamışlardır, lafını yapmışlardır. Biz ise icraatını yapmışızdır. Onlar ise hiç bir zaman bunu yapmamışlardır, yapamazlar''

FarukARSLAN.
01-13-2009, 15:32
http://www.akpartiforum.com/erdogan-bopun-esbaskani-mi-p492513.html#post492513 ...

Ak_Melek
01-13-2009, 16:03
BU KADAR HASSASİYETE HALA HASSAS DAVRANMIYORLAR DİYORLARSAA SÖYLENECEK SÖZ KALMAMIŞTIR.ACABA BAYKAL BEY NE KADAR HASSAS OLURDU?BELKİDE ŞUAN DUYARLI GÖRÜNÜYOR AMA İKTİDARDA O OLASYDI EMİNİM İSRAİLE DESTEK BİLE VERİRDİ...

ishakyilmaz
01-20-2009, 13:54
zamanın durumuna göre cümle kuruyor sayın başbakanım
bop un ne demek olduğunu kime nasıl hizmet ettiğinide çok iyi biliyoruz
bölgenin ekonomik kalkınmasından, özgürlüğünden bahsettiniz...
bizler ırakta gördük özgürlüğü, kadın haklarını
Arz_ı mev'udda başladı herşey
fırattan nile hedefleri var bu yahudi milletinin
mescid_i AKSA üzerinde planları var
süleyman mabedini kurma hayalleri var.
bu milleti bu kadar uyuyor zannetme
anlamaz zannetme
yeter artık başbakanım
''ya olduğun gibi görün
ya göründüğün gibi ol''
Samimi ve duygusal yorumunuzun kasıttan uzak,bilgi eksikliğinden kaynaklandığını ummuyorum..!Artık bu konuların polemik haline getirilip menfi çıkarlar doğrultusunda kulanılmasının kimseye yarar sağladığını düşünmüyorum.Kalkıp bu şekilde Başbakanımızın niyetini okumanız,ve kötü amaçlı kulandırmanız son derece affaki olasa gerek..!Özetle söylemek gerekirse Ortadoğu üzerinde hain çıkarları olan milletlerin sürekli soykırım uyguladıkları Ortadoğuyu Başbakanımız Tv seyreder gibi oturup seyretmiyor.Barış ve huzurun oluşmasında katkı sağlamak için ilk günden beri elinden geleni samimi ve ciddi girişimler uygulamaktadır.Bunun üzerine kalkıp Başbakanımızı kötü niyetli göstermenin izahı mümkün değildir..!Kimsenin uyduğu yok,bütün müktesebatlar açıktır,şeffaftır doğru görmnek isteyen herkes görebilir..!

Osmancik
01-20-2009, 17:06
Ya ne ibretlik bir durum elbette Tarihe ibretlik olarak yansiyacaktir

Chp li nin Tbmm de verdigi gensoru da Basbakan Bop es Baskanimidir degilmidir sorusuna degildir cevabi verilmisti

simdi ise Basbakan Bop dünya barisi icin kurulmustur derken bir de isin isinden cikmak isin Bop dogmadan ölmüstür demektedir

örnegin Tbmm de Israil Dostluk gurubunu istifa ettiler gibi savunmasi gibi

tabi bunlar arsivimde ibretlik aciklamalar diye yer alacaktir

Osmancik
01-20-2009, 17:20
;) hangi harekati akilli cikti

anapolis Toplantilari mi

Bop es Baskanligi mi

Irak savasinda verdigi destekler mi

o zamanlarda sasmaliyordu o dönemin bakani bu kadar para alacagiz
Türkiyeni cikarlarini düsünmeliyiz diye ne getridi bu ve bunun gibi isbirlikci politikaniz?

Basbakan Israil beni yarim saat bekletti diyor irade si olmayan ürkek ve geri adim Politikasiyla Hareket eden ne bekliyordu ki?

akilli politika izliyoruz diyorsunuz da neresi akilli bana bir örnek verin

neyde basari elde ettiniz her geri adim attiginizda ya reel politik ,ve akilli hareket etmeliyiz diyorsunuz da halen yerinizde sayiyorsunuz

ishakyilmaz
01-20-2009, 17:23
Siz sabahlara kadar AK deyip durun,bazılarının Dünya umurlarında olmadığı için KARA deyip durur..!Bu yüzden değerli kardeşlerim yormasın kendilerini.Boşta bırakmayalım ama nezaket içinde yazmaya devam..!

muhammed.ikb
01-20-2009, 17:38
elbette niyetleri ve özü en iyi Allah bilir, kimsenin buna lafı olamaz.belki de sayın başbakanın niyeti bop la beraber islam alemine zarar verme ihtimali yüksek şeyleri bertaraf etmektir bunu bilemeyiz.hatta bazılarımız daha da ileri gidip sayın başbakanın ''siyaset'' yaptığını aslında abd yanlısı görünmesine rağmen öyle olmadığını iddia edebilir ki iddia eden çok kişi gördüm.

ama bir gerçek var ki malesef çok acı.Allah gani gani rahmet etsin sayın özal da abd ile oyun oynadığını sanıyordu.abd kullandı kullandı zamanı gelince de ne yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.hatta özal ailesi içinde en dindar olan turgut özal öyle bir törpüllendi ki zaman geldi askeri kısa şortla selamladı...

demek istediğim bugün bop gibi bir iflas etmiş projeden bahsediliyorsa allaha şükretmeliyiz.elbette hepimizin yanlışları olacaktır.başbakanın da var.Allaha şükretsin ki bu proje şimdilik bitti.ama kendisine de bulaştı...

inşallah tekrar böyle bir şeye bulaşmaz...

mgv gençliği
01-20-2009, 18:48
işin polemiğinde değilim arkadaşlar
kasıtlı yazılmış tek kelimemde yoktur
bop konusunda bilgi eksikliğimde yok
bu proje şimilik bitti gibi gelebilir
ama bitmemiştir
israil sınırlarını çizmeyecektir
taki hedeflerine ulaşıncaya kadar
bu proje ölü doğmamıştır
ama Allahın izniyle
o, bu değil
hep beraber
nifakları çıkartarak aramızdan
ümmet bilinciyle öldüreceğiz planlarını....

onların planları dağları yerinden oynatacak
olsa bile!
onların üstünde güç vardır Allahın gücüdür.
Gerçekten Allah güçlüdür, intikam alıcıdır..... (İBRAHİM 46/47)

yeter ki bizler
bize düşen dik duruşumuzu sergileyelimm.
meclisimize sokmayalım
ayakta alkışlamayalım
tahlissiz açıklamalar yapmayalımmmm
dün Abdulhamit HAN
bize neyi öğrettiyse
bugün bize düşende
aynı cevaptır...
gerisi hikaye...

ishakyilmaz
01-20-2009, 18:51
işin polemiğinde değilim arkadaşlar
kasıtlı yazılmış tek kelimemde yoktur
bop konusunda bilgi eksikliğimde yok
bu proje şimilik bitti gibi gelebilir
ama bitmemiştir
israil sınırlarını çizmeyecektir
taki hedeflerine ulaşıncaya kadar
bu proje ölü doğmamıştır
ama Allahın izniyle
o, bu değil
hep beraber
nifakları çıkartarak aramızdan
ümmet bilinciyle öldüreceğiz planlarını....

onların planları dağları yerinden oynatacak
olsa bile!
onların üstünde güç vardır Allahın gücüdür.
Gerçekten Allah güçlüdür, intikam alıcıdır..... (İBRAHİM 46/47)

yeter ki bizler
bize düşen dik duruşumuzu sergileyelimm.
meclisimize sokmayalım
ayakta alkışlamayalım
tahlissiz açıklamalar yapmayalımmmm
dün Abdulhamit HAN
bize neyi öğrettiyse
bugün bize düşende
aynı cevaptır...
gerisi hikaye...
Samimi ve halis niyetlerin bizlerde her zaman arkasındayız..!

muhammed.ikb
01-21-2009, 17:11
Ne kadar basit degilmi Bop es Baskanligina getirilirken simdiki gibi demiyordu biz Bop es baskanligindan sorumluyuz diyordu öve öve bitiremiyordu

he simdide ölü dogmusdur diye icinden siyrilmak ne kadar basit bir savunma

diyelim ki bu Proje ölmüstür zamaninda ve halen bop es baskanligini bertaraf edermi

ayriza savunmakta Dünya Barisi icin kurulmus projedir diye

ya ne diyelim halen saf insanlar bulunmakta ülkemizde

Tezkereyi TBmm getirirler getirdik amma gecmedi

Israil dostluk gurubunda yer alirlar istifa ettiler

Lübnan Katliami sonrasi Abdullah gül kacirilan israil askerlerinin ailelerini ziyaret eder Medya ya yansidiktan sonra inkar eder amma velakin sonra dan itiraf etmek zorunda kalir aceba neden ilk basta inkar ettini saf halkimiz sormaz?

Basbakan erdogan ihale öncesi yahudi isadami ile görüstükten sonra ihaleyi kazanir gizli görüsmesi yine Medya ya yansidiktan sonra inkar eder
amma velakin Yalancinin Mumu yatsiya kadar yanar derler ya itiraf etmek zorunda kalir

evet benim de demek istediğim sayın başbakanın niyetini bilemeyebiliriz ama yanlış şeyler peşinde koşuyor.turgut özal örneğini onun için verdim...

malesef dediğiniz şeyleri ben de duydum..ki yaşanmış...

ALLAH AFFETSİN HEPİMİZİ..

ishakyilmaz
01-21-2009, 17:23
Dört dörtlük kimmiş doğru bildiği hak yolda ilerleyen..!Bop meselesi kesinlikle kasıtlı olarak yıpratmak maksadıyla sulandırılmaktadır.Bazılarının araştırmdan,anlamadan,bilmeden sadece kulaktan duyma bilgilerle başbakanımızı kötülemek çok yanlış...Bop dediğiniz aslında okadar basit ve izahi kolay bir konu ki,,,ama nedense bazılarının işlerine gelmediği için istedikleri yerlere çekmekteler..!Başbakanımızın asıl derdi ülkesindeki refah ve huzuru sağlamasıdır.Lakin komşularımız arasında yaşanılan sorunlarıda gözardı etmekten sakınıp,onlarında barışı için devreye girmesinde kötü amaç düşünenlere laf anlatmak çok zor..!

genişzaman
01-21-2009, 18:19
Demokratik bir ortamda belgelere dayanarak ve insanca bu konuyu tartışmak isteyen var mı?

ishakyilmaz
01-21-2009, 18:23
Kardesim Bop un ne oldugunu kücük cocuklar bile bilirken Milleti aptal yerine koyarcasina Dünya Barisi icin kurulmus ölü Proje diye Yutturmaya salismaktadir buda Basbakanin niyetini ortaya koymaktadir

Bop meselesi kesinlikle Yipratma maksatiyla sulandirilmaktadir diyorsun

1 Basbakanin Dünya daki Müslümanlara Zulüm getirren Ortadogu Sinirlarini Israil lehine belirleyecek Proje nin Es Baskanligini yapsin sonradan ise
Yipratmak maksatiyla Sulandirilmakta diye aglayacaksin

2 diyorsun ki izahi okadar kolay ki diyorsun aynen Büyük ortadogu Projenin ne oldugunu kücük cocuk bile anlarken
akp yandaslari bu Projenin Dünya barisi icin kurulmus masalina nasil inaniyor sahsen anlamakta zorlanmaktayim

Benim bu yorumum sadece doğrular ışığında gerçekleri görmek isteyenler içindi...Siz ısrarla aynı şeyleri söylemenin ötesine geçmiş değilsiniz.Gerçekleri ve doğruları kabul etmeyip,sadece hamaset siyaseti güdmeye çalışmaktasınız.Bu yüzden ben istediğim kadar AK diyeyim,siz Karanın ötesine geçmemek için şartlanmışsınız.O yüzden sizin bakış açınız sadece size mahsustur.Bilmelisiniz ki kötü karalar bağlamak istediğiniz Tayyip Erdoğan bu ülkenin yarısından fazlasının güveni ile iktidar koltuğuna oturmuştur.Şayet sizin tezleriniz doğru olsaydı şuan başka tarihin karanlık sayfalarında yer edinirdi..!

AK_Genclik
01-21-2009, 18:27
Büyük Ortadoğu Projesi Arz-ı Mev'ud'u yani Yahudi inanışına göre Vadedilmiş Toprakları ele geçirme projesidir.

İsrail, Büyük Ortadoğu Projesini gerçekleştirerek kendince başbakanımızın dediği gibi Ortadoğu barışına yönelik, bunun yanında bölgenin ekonomik kalkınmasına, özgürlüğüne, kadın haklarına yönelik, eğitim özgürlüğünü daha ileri safhalara taşımaya yönelik bir adım atacak..

Aynı Amerika'nın Irak ve Afganistan'a Barış'ı ve Özgürlüğü getirmesi gibi...

genişzaman
01-21-2009, 18:34
http://img525.imageshack.us/img525/4442/cimg1519pu6.jpg

Bu 1920'lerden bir hatırlatma...

genişzaman
01-21-2009, 18:36
http://img176.imageshack.us/img176/6738/bykortadoguprojesi1af0.jpg

Bu da 2006'da, Amerikan Silahlı Kuvvetler dergisinde yayınlanan BOP yani Dünya Yarılışı, pardon Barışı (!) haritası!

genişzaman
01-21-2009, 18:39
Başbakan R.Tayyip Erdoğan'dan görüntülü alıntılar;

http://www.dailymotion.com/video/x83o3l_bop-ebakan-tayyip-suunu-tiraf-etti_news

http://www.dailymotion.com/video/x83o2j_bop-ebakan-tayyip-suunu-tiraf-etti_news

ishakyilmaz
01-21-2009, 18:40
1 dogrular ney dogrular dedigin Bop un dünya barisi icin kuruldu demense
Gözünün önündeki perdeleri arala

2 Gercekler desen Buyur
Irak
Filistin
Afganistan

ve daha neler

eger Bunlar gercekler degilse Buyur Bop bu ülkelerdeki zulmün Bas Mimari yoksa yalan mi bu yazdigim

Kavramlar kargaşası üzerinden tartışmayı asla özümsemem...!Genel olarak şu kanıyı hepimiz çok iyi biliriz ki;Ortadoğu üzerinde hain emmeleri bulunan yahudiler ve hristiyanların kendi öz topraklarında yaşayan müslümanlara reva gördükleri soykırımı bilmeyen,görmeyen yok..!Bunun üzerine kalkıp ben karalamayı aydınlatmaya çalışırken,sen kalkıp araya başka konular sıkıştırıyorsun.Ben diyorum ki Bop projesinde Tayyip Erdoğan'ı art niyetli göstermek acizliğin ta kendisidir,benim demek istediğim sadece bu.

AK_Genclik
01-21-2009, 19:03
başbakan'ın odasında o şamdan'ın ne işi var acaba?

başbakanın o şamdanın manasını bizden daha iyi bilmesi lazım

genişzaman
01-21-2009, 19:10
Ahsen Unakıtan, Sy.Kemal Unakıtan'ın eşidir.

ishakyilmaz
01-21-2009, 19:13
http://www.habercem.com/blogfoto/1729_05082008_1.jpg

Bunu da dikkate almayalım değil mi sayın "ishakyılmaz" ???

Bir ülkenin yöneticisi olmak "bakkal yönetmeye" benzemiyorsa bu türlü şeylere karşı dikkatli olmak da ülke yöneticilerinin boynunun borcudur.

Bir Başbakan (eğer içinde yoksa) bu türlü oyunlara karşı dirençli olmak zorundadır, ve olur.
Maliye Bakanımız sayın Unakıtan'ın Eşi sanırım hanfendiler...Gündemi nasıl takip edip,kimlerin saflarına ortak olduğunuz açıkça görülmektedir.İsterseniz bu konuda bir şüpheniz var ise direkt muhatabına sorun,bakan beye sorup cevabını alablirsiniz.Fakat internet ortamında fotomontaj yapılmış bir resim üzerinden kendinizi haklı çıkarmak boşunadır..!

genişzaman
01-21-2009, 19:16
Bu konuda ispat -varsa mahkeme kararı- ile beni ikna ederseniz (ki bu konuda gerçekten iyi niyetliyim) bu konudaki bütün iddialarımı geri alıp forumdan ayrılacağım.

Ayrıca diyelim ki resim montaj, ya diğerleri?

mgv gençliği
01-21-2009, 22:46
genişzaman'a itafen;
bop üzerinde yaptığınız ayrıntılar için teşekkürler

arkadaşlar;ya bop u küçümsemekte ısrarlı (sayın erdoğanın açıklamalarının arkasındalar)
ya da ilk defa bopla ilgili gerçeklerden haberdar oldukları için şaşkındırlar.

genişzaman
01-21-2009, 23:09
genişzaman'a itafen;
bop üzerinde yaptığınız ayrıntılar için teşekkürler

arkadaşlar;ya bop u küçümsemekte ısrarlı (sayın erdoğanın açıklamalarının arkasındalar)
ya da ilk defa bopla ilgili gerçeklerden haberdar oldukları için şaşkındırlar.

Bana ikinci ihtimal daha yakın geliyor, yurdum insanını iyi tanıyorum çünkü :) Hayırlı akşamlar...

genişzaman
01-22-2009, 09:24
TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak değerlendirilen Büyük Ortadoğu Projesi’ni (BOP) savunurken adeta kendinden geçti, karşı çıkanları ise eleştirdi.

Irak’ı halledemedik ki...
Sankİ ABD Bakanı gibi konuşan Aydın, “BOP; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Biz istedik ki, proje şöyle karşılansın...” gibi ifadeler kullandı.

DEVLET BAKANI AYDIN, ABD’NİN SÖMÜRGELEŞTİRME PROJESİ OLAN BOP’U BÖYLE SAHİPLENDİ

Vay babam vay!

* Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki...

* BOP, ne kadar güçlü Afganistan’da? Topluluklar ’Efendim hoş geldin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’ falan demiyor!

TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, 22 ülkenin sınırının değiştirilmesini öngören, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak da kabul edilen “Büyük Ortadoğu Projesi” ni (BOP) yere göğe sığdıramadı. Beyaz Saray’dehlizlerinde yapılan karanlık planları “Biz istedikki”, “Daha Irak’ı halledemedik” gibi ifadelerle sahiplenen, Devlet Bakanı, “Büyük Ortadoğu Projesi’nin, Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi olduğunu önesürdü. İşte Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın ağzından çıkan, akıllara durgunluk veren sözler:

İyi karşılanmıyor
“BOP zaten yok. Adı var kendisi yok. Projenin temelinde ortak payda sistemi var. Tamam vardı. Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Yani Irak’ta, şu anlamda, demokrasi ne kadar güçlü bugün? Ne kadar güçlü bugün Afganistan’da? Bugün topluluklar ’Efendim hoş geldin, sefa getirdin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’falan demiyor. O bakımdan BOP,uluslararası politikayı ilgilendiren bir konudur, biz zaten onun kenarından geçtiğimiz gün yok oluruz ben size söyleyeyim. Biz projeyi istedik ki şöyle karşılansın, birisi okuduğu zaman desin ki, ’Ya benim arzu ettiklerimin tamamı yok ama ben yine de oradayım’. Çünkü bir ülkenin arzu ettiklerinin tamamının olduğu bir projeyi öbür ülke tamamıyla reddeder. Demek ki ortak bir alan bulmak zorundayız. Herkes diyecek ki ’Ben oradayım ama arzu ettiğim her şey orada değil’. Projenin özünde bu var. Türkiye için de bir çıkış yolu olabilir bu. Farklı düşünenler var, farklı kesimler var, bir ortak noktada buluşmamız lazım bizim, farklılıkları yok etme imkanımız yok, bitti artık o. Konunun öneminin ve içeriğinin iyi anlatılması ve anlaşılması için bilim adamlarına da görev düştüğünü belirten Aydın, projenin siyasetin üstünde tutulması gerektiğini söyledi. Aydın, projede bakan olarak değil, felsefe hocası olarak yer aldığını da sözlerine ekledi. Küreselleşme ile ilgili de açıklamalarda bululan Aydın teknoloji ile birlikte dünyanın küçüldüğünü ve medeniyetlerin birbirini daha çok tanır hale geldiğini ifade ederek, “Artık bizim kültürümüz, medeniyetimiz başkalarının medeniyeti oluyor” dedi. Küreselleşmenin sonucu olarak “sanal ümmetler” oluştuğuna işaret eden Aydın, “Kendi kültüründen kopmuş biri Hindistan’da, biri Rusya’da, biri Japonya’da yaşayan bu insanlar, akşam birbirleriyle bilgisayarlarından sohbet ediyor, konuşuyor, birinin söylediğine diğeri yorum yapıyor, apayrı bir zihin dünyası, bir insan dünyası doğuyor” diye konuştu. (YENİÇAĞ)

Bunu da bu sabah buldum...

genişzaman
01-22-2009, 15:37
İlk ben de inanamamıştım gözlerime ama malesef korktuğumuz şey doğru...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 15:45
Dün BOP'tu Bu Gün İsrailin koptu Terör DEvleti Biz BoP'u Tamamladık dedi...
Yoksa Bizim İşimiz Bitti Sİra kuklalardamı demek istedi...
Türkiyenin,Benim Başbakanım Terör Devleti israilin Kuklası Olamaz... İnanamam...
Olmamalı...

Kim kukla efendiler kim kukla?.. Peşkeş çekip önlerinde el-pençe-divan duranlar mı yoksa dış siyasete 'ikili siyaset' tabirini yeniden sokan bu nadide insan mı?
Kim yolundan gidiyorsunuzda kime kukla diyorsunuz siz?..

Mosmor olduğunuz açıklamaların altında kalmamak için İsrail şunu dmeişti aslında, zaten işini görmüştü falancası lafları külahıma anlatın siz.. Hani bu proje İsrailin emelerindeki topraklara kavuşması demek değil miydi. Kavuştuda mı bitirdi.. Böyle derin projeler nasıl tek celsede bitmiş oluyor..

Ayak bağları sizi, sizin ruhunuz YOLUNUZ kukla iken kimi kime yutturuyorsunuz

genişzaman
01-22-2009, 16:05
"AkKelebek" hayırdır? Yoksa muhalif seslere karşı oluşunuzu burda da mı gösteriyorsunuz???

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:05
Özür dileriz kukla değil eşbaşkan diyecektik...

Heh, edebini bileceksin. Öyle konuşacaksın.
Başbakan geçen konuşmasında da biz eşbaşkanlığını yapmadık demedi. Bize verilen görev vardı bunu üstlendik ancak proje doğmadan ölü proje haline geldi. Bizim bu proje ile ilgili attığımız herhangi bir imza da yoktur. DEDİ..

Verdiğin videoda işte yine bunları söylüyor. Size 'dayatılan'lar farklı olduğu için, sizde bunlara kolaylıkla boyun eğdiğiniz için 'tuhaf' geliyor..
Yoksa alışkınsınız siz, adamlar anlaşsın dünyayı kaynatsın, biz ööööylece bakalım..

Yok öyle.. Ben seçmiş isem o meclisi. Ordan biri gidecek BENİM ortadoğuma gözdikenin projesi, antlaşması vs. ya karşısında duracak ya da 'eşbaşkanı' vs. gibilerinden bizzat içinde olup olup biteni DENETLEYECEK.

Biz pısırık, ödlek, her avrupa başkanının önünde el pençe divanda duran başkanları geçtik..
Siz hala oralarda iseniz bilemem..

Ancak ülkeyi 'taş devri'ne de götürmeyiz ;;)

Tekrar söylüyorum. Edebinizi aşmayın. Bu ve bu gibi ötüşleri kendi çöplüğünüzde ve kendi ininizde yapabilirsiniz ancak.
Tamam mı?.

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:06
"AkKelebek" hayırdır? Yoksa muhalif seslere karşı oluşunuzu burda da mı gösteriyorsunuz???

Muhalif sese değil
Kuklalaşmış beyinlere yer yok.

Ak_Kelebek
01-22-2009, 16:07
Kardeşim biz kimseye karşı değiliz.Sadece hakaret içerikli mesajları siliyorum ben :)

genişzaman
01-22-2009, 16:08
Eşbaşkan olup, olan bitenleri denetliyor mu yoksa Türkiye dahil 27 ülkenin haritalarının değiştirilmesine yardımcı mı oluyor?

BOP haritasını önceki mesajlarımda verdim, demokratça davranılıp silinmediyse orada bulabilirsiniz.

Ha bu arada...

Edepli konuşması gereken sizsiniz, hakaret etmeye devam ederseniz sizi mahkemeye veririm.

islam
01-22-2009, 16:08
Kim kukla efendiler kim kukla?.. Peşkeş çekip önlerinde el-pençe-divan duranlar mı yoksa dış siyasete 'ikili siyaset' tabirini yeniden sokan bu nadide insan mı?
Kim yolundan gidiyorsunuzda kime kukla diyorsunuz siz?..

Mosmor olduğunuz açıklamaların altında kalmamak için İsrail şunu dmeişti aslında, zaten işini görmüştü falancası lafları külahıma anlatın siz.. Hani bu proje İsrailin emelerindeki topraklara kavuşması demek değil miydi. Kavuştuda mı bitirdi.. Böyle derin projeler nasıl tek celsede bitmiş oluyor..

Ayak bağları sizi, sizin ruhunuz YOLUNUZ kukla iken kimi kime yutturuyorsunuz

küstahlık yapmayın Sayın FarukASlan...Çoğul Konuşarak beni hitabınıza eklemeyin..Ben kimseye Kukla demedim... Benim Başbakanım Kukla olmaz inanamam dedim...Ayrıca Anca SAlaklar BOP'un bittiğine inanır.. Bop'biterse korku devleti Terorist israilde biter... Ayrıca Yoluma önüme arkama DAvama Laz Atılırsa Olay başka boyuta taşar... VE boyunuzuda Aşar... Ben kimse ile aşık atmaya çalışmıyorum.. TErbiye edep içinde kimseyin zan altına bırakmayacajk hitaplar kullanmanız temennisi ile...

genişzaman
01-22-2009, 16:09
Ben Ahsen Unakıtan'ın giydiği tişörtle çekilen resimde bir hakaret göremedim, ya da Başbakan'ın odasındaki şamdanda... İşinize gelmediği için sildiğinizi kabul edin.

Necip Fazıl
01-22-2009, 16:10
Eşbaşkan olup, olan bitenleri denetliyor mu yoksa Türkiye dahil 27 ülkenin haritalarının değiştirilmesine yardımcı mı oluyor?

BOP haritasını önceki mesajlarımda verdim, demokratça davranılıp silinmediyse orada bulabilirsiniz.

Ha bu arada...

Edepli konuşması gereken sizsiniz, hakaret etmeye devam ederseniz sizi mahkemeye veririm.

mahkemeye verirmiş hahahahaa :D deplasmanda olduğunu unutma kardeş ;;) ;)

genişzaman
01-22-2009, 16:24
mahkemeye verirmiş hahahahaa :D deplasmanda olduğunu unutma kardeş ;;) ;)

Sözlerinizin mertçe arkasında durursanız deplasmanın bir önemi kalmaz...

Necip Fazıl
01-22-2009, 16:28
Sözlerinizin mertçe arkasında durursanız deplasmanın bir önemi kalmaz...

biz arkasındayız sen merak etme... sizin gibilerin ömrü mahkemede geçiyor zaten... sıkışınca ya mahkeme ye yada atatürke koşarsınız... ;;)

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:28

Ha bu arada...

Siz önce zihninizin kimlere kukla olduğunu ölçüp biçeceksiniz. Sonra gelip tereciye tere satacaksınız.. Kusura bakmayın sayfa sayfa tartışmalarınıza aman vermedik, etmedik ama ileri gidip o 5 harfli kelimeyi çıkarırsanız ağzınızdan ben bu davanın yolcusu olarak o kelamı sana yedirmeyi üzerime vazife bilirim.

Geç tırı vırı mahkeme muhabbetlerini.. Edebini bileceksin. Köpeğe bile kemik atsan bir şeylerin farkına varıyor da hiç değilse sırmaya kalkmıyor sahibini.. Bizim size insan muamelesi yapmamız suç mu şimdi yani?..

BOP haritasından bahsediyorsunda hani bitti demiş israil projeye.. Eee nerede haritalar.. Söyle bakim neresi bölünmüş Ülkemin..
Bölünsün, yahut bölücü lerin sesleri artsınb u iktidardan kurtulalım cızırtılarınızı bi kenara koyarsak tabi!

Başbakan'ın odasındaki şamdandan bahsetmiş bir de.. Cahilliğinde bu kadarı.. Araştır biraz yahut forumu az biraz dolaşta o şamdanın öz be öz SELÇUKLU temsili bir simge olduğunu öğren sonra gel..

Böyle trişkalar buralarda geçmiyor kardeş kaç kere diyeceğiz bunları yemiyoruz artık Albeni yiyoruz diye yahu! .

genişzaman
01-22-2009, 16:29
[/center]
biz arkasındayız sen merak etme... sizin gibilerin ömrü mahkemede geçiyor zaten... sıkışınca ya mahkeme ye yada atatürke koşarsınız... ;;)

Şu rezilliğe bak... Demokrasiden zerre kadar nasibinizi alamamışsınız sonra da "Temiz eller" dersiniz...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:30
Şu rezilliğe bak... Demokrasiden zerre kadar nasibinizi alamamışsınız sonra da "Temiz eller" dersiniz...

Ooohh.. Ne güzelde atladık BOPlardan temiz ellere.. Hadi bakalım yolumuz açık ola..

Necip Fazıl
01-22-2009, 16:33
Ooohh.. Ne güzelde atladık BOPlardan temiz ellere.. Hadi bakalım yolumuz açık ola..

bunları işi sıkışınca kaçmak... meçlisten kaç davadan kaç kaç oğlu kaç... ;;)

genişzaman
01-22-2009, 16:33
Sözümü geri aldım, kukla değil eşbaşkan diye düzelttim.

7 Başlı şamdan Selçuklu sembolü değil, düpedüz Yahudi sembolüdür!

Haritaları sundum ayrıca proje bitmiştir diye bir ifadem olmadı okuma yazmanız yoksa ben ne yapayım?

Ak_Kelebek
01-22-2009, 16:34
arkadaşlar KIRMIZI renkte yazmak yasaktır. Lütfen dikkat edelim :)

genişzaman
01-22-2009, 16:36

Temiz ellerden bahsetmeniz için önce elinizi köpürte köpürte bir yıkayınız, BOP eşbaşkanlığından istifanızı bütün dünyaya açık açık duyurmalısınız, ondan sonra karşıt görüşlere saygılı olmalısınız (sözde değil özde) ondan sonra demokrasi ve temiz ellerden bahsedebilirsiniz.

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:37
Sayin Faruk aslan konunuyu cabote etmeye bire birsiniz Mücahid kardesimiz Basbakan kukla olamaz sözünü nasil hakaret olarak algiladiniz hayret ve ibretle izlemekteyim

tabi bu kibi konulari kilitlemek icin bire bir yöntemdir

ayriza yine tekrarliyorum chp li vekil gensorusunda cevaplandirmasini istedigi Basbakan bop es baskanimidir sorusuna karsilik

Bop es baskani degildir cevabi verilmisti

ve sayin basbakan bop esbaskanligini yapmasi bir tarafa bop un dünya barisi icin kurulduguna ancaK ve ancak cahil insanlar inanir

o kadar da saf olmayalim gerci basbakanin söylediklerine inananlari safliktan öte cahil olarak nitelendirmek en dogrusu olur

Seni, çukurluğundan ötürü süresiz banlanan 'Osmancik' adlı üyeye benzetiyorum kardeş.. Böyle atmasyonlarından ötürü süresiz ban yemişti.. Hani o isen hiç uğraşmayalım, bunları zaten 1000 defa anlattık sana diceyeğim de ?

genişzaman
01-22-2009, 16:38
28.07.2004 BAŞBAKAN ERDOĞAN, İRAN'DA BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI: ''İRAN'LA TERÖR KONUSUNDA ORTAK YAKLAŞIM İÇİNDEYİZ''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Tahran Büyükelçiliği'nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, 'doğalgaz konusunda ABD'nin hassasiyetleri olduğuna ilişkin haberleri' hatırlatması üzerine,
göreve gelirken eylem planı içinde bütün komşu ülkelerle ilişkileri geliştirme sözü verdiklerini ifade etti. Başbakan Erdoğan, 'Biz burada İran, Irak, Suriye, Kafkaslar, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Suriye, Ürdün, böyle bir ayrım yapmadık. Hepsiyle de bu münasebetlerimizi geliştireceğiz. Çünkü, bölgesel barışı temin etmenin yolu zaten buradan geçiyor. Tüm dünyadaki ülkeler, bu komşu ülkelerde yatırımlarını nasıl değerlendiriyorlarsa, nasıl bu münasebetlerini geliştiriyorlarsa, Türkiye de bu münasebetlerini geliştirecektir ve geliştirmekte de kararlıdır' dedi.

-TERÖR-'İran, PKK/Kongra-Gel'i terör örgütü listesine aldı mı?' sorusuna karşılık, Başbakan Erdoğan, terörün en çok görüştükleri konu olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, 'Terör konusunda İran, biliyorsunuz, bizimle müşterek hareket etme kararını vermiştir ve yarın akşam imzalanacak konulardan biri de terör konusundaki mutabakat zaptıdır ve terör örgütü olarak PKK/Kongra-Gel'in orada daha detaylarıyla mutabakat zaptında yer alacağı şekilde imzalayacağız' dedi.Başbakan Erdoğan, bir başka soruyu yanıtlarken de görüşmelerde Afganistan, Irak, İsrail, Filistin ve Kıbrıs konularını ele aldıklarını söyledi. İran'la terör konusunda ortak yaklaşım içinde olduklarını ifade eden Başbakan Erdoğan, 'İran'ın da, terörün nerede, nasıl olursa olsun buna karşı ortak mücadele platformu oluşturulmasından yana olduğunu gördük. Çünkü onlar da bu konuda çok bedel ödediler ve biz de çok bedel ödedik. Artık teröre karşı bu bedelleri ödemek istemiyoruz' diye konuştu. 'Büyük Ortadoğu Projesi'nde ortak hedef olarak İran gösteriliyor. Bu konu gündeme geldi mi?' sorusu üzerine Erdoğan, şu anda demokratikortak olarak geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika projesi içinde bu projenineşbaşkanları olarak Türkiye, İtalya ve Yemen'in yer aldığını ifade etti. Bu ülkelerde demokrasi, özgürlükler, egemenlik ve ekonomik kalkınma konularındaki gelişmeleri izleyeceklerini kaydeden Başbakan Erdoğan, 'Elimizden ne geliyorsa, bunu bölge barışı için, bölgenin refahı ve mutluluğu için yerine getirme gayreti içinde olacağız' dedi.'Nükleer silahlar konusunda görüş belirttiniz mi?' sorusuna karşılık Başbakan Erdoğan, şu yanıtı verdi: 'Bizim bu konudaki tavsiyemiz karşısında, Sayın Doktor Arif, gayet olumlu bir yaklaşım içinde, nükleer enerjinin kitle imha silahlarına döndürülmesi amacıyla değil barışçıl amaçlarla kendi ülkelerindeki enerji gibi konularda değerlendirilmesinden yana olduklarını söylediler. Kaldı ki Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile mutabakat içinde olduklarını, imzaladıklarını fakat henüz mecliste onaydan geçmediğini ifade ettiler. Bu da tabii şu anda ek protokolde yer alıyor. Olumlu bir yaklaşım içinde olduklarını ve bu mutabakatlarının, müşterek çalışmalarının devam edeceğini de söylediler.'

http://www.akparti.org.tr/haber.asp?haber_id=4808&kategori=1

BOP, Dünya barışı içindir derseniz, dış siyasetten de anlamıyorsunuz demektir.

ishakyilmaz
01-22-2009, 16:43
Şuan muhalefet edenlerin tavrı inanın sadece kısırdöngü bir siyaset anlayışı..!Heleki hukukçu olduğunu dillendiren bir kardeşimizin konuyu hala idrak etmeyişide ayrı bir mevzu...Kısa ve öz olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle bu konuda tartışırken bazı kurallara dikkat etmeniz gerekmektedir.Birincisi T.C Başbakanını konuya dahil ederken 1000düşünüp 1söylemde bulunmanızda fayda vardır.İçinize sindirmeseniz bile Tayyip Erdoğan Başbakanımızdır.Bu nedenle eylem ve söylemerinize kahve ortamında sarf ettiğiniz bir söylemde bulunamazsınız.Kimsenin muhalefetin sesini kesmeye yetkisi yok.Edep,nezaket ve hayya kuraları içinde istediğiniz konuda tartışabilirz.Lakin aynı yerde patinaj etmenin kimseye faydası olamaz..!Bop konusu ile ilgili gerek Başbakanımızın kendi ağızından gerekse T.C kurumları tarafından resmi açıklamalar yapılmıştır.Doğruları öğrenmek isteyenler bilgi edinme hakları çerçevesinde istedikleri kurumdan temmin edebilirler.Bu bilindiği halde;kasıtlı olarak ve haber değeri bulunmayan internet ortamında dolaşan envantareler dahilinde burada Başbakanımızı hedef alıp bazı yerlere koymanız suçtur,haksızlıktır,kişinin karakterine uygun düşmez.Bu nedenle lütfen önyargılı düşünmeden nezaket kuralları dahilinde resmi belgeler neticesind düşünce beyan etmeniz doğru olanıdır.Genel bakışımız budur;hiçbir muhalif üyeyi safdışı etme niyetinde de değiliz..!Forumun kuruluş amacını dikkatli bir şekilde idrak ederseniz bunu sizde anlayacaksınız.Sevgi,saygı ve hoşgörü ekseninde;kalpleri kırmadan istişarelerde bulunmaya gayret sarf edelim.Ancak bütün bu şartlar ortadayken hala aynı çizgiyi çizmeye çalışanların kusura bakmayın aramızda yerleri yoktur..!

Ak_Kelebek
01-22-2009, 16:43
Pembe Rengini Kullanabilirmiyim;ı:

evet kardeşim kullanabilirsin :w:

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:44
BOP, Dünya barışı içindir derseniz, dış siyasetten de anlamıyorsunuz demektir.

İyi de BOP tek bir yere sabit bir konu değil ki efendi.. Şu konu başlığında ki başbakanın sözleri ile bu konuları bağdaştıramazsın.. BOP diyor o ülkelerin ekonomis için kalkınması için falandı filandı.. SÖZDE olduğunu bizde biliyoruz.. Amerika da biliyor İsrailde.. Ancak kurdu kuşa yem etmek var işin içinde... Birde KURTLA, KURTLAŞMADAN DANS EDEBİLMEK!..

Bunların idrakina varabildiğinizde Türkiye'yi bir dünya devleti olarak göreceksiniz.. Ama yok siz o zamanda başınızı kuma gömersiniz..

Biraz -kel alaka- kalmayın derim.. Her dalın duruşu yeri farklıdır AYNI AĞAÇTA OLSA BİLE..
Anlatabiliyor muyum?

genişzaman
01-22-2009, 16:45
Kimi kandırıyorsunuz siz ya? Anca aç, muhtaç insanları kandırabilirsiniz siz bu sözlerinizle!

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:46
neremi benzetiyorsun kara kaslarimiimi ?, Kara gözlerimimi ? :w:

Kara düşünceni, dile getirebilme kabiliyet(sizliği)ni. ;)

Cevap gelmedi, hayırdır? IPne mi bakılsa yoksa..

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:50
Kimi kandırıyorsunuz siz ya? Anca aç, muhtaç insanları kandırabilirsiniz siz bu sözlerinizle!

Heee öyledir kardeş..
Siz bu lafları yemediğimizi ve dediğim gibi artık ''Albeni'' yediğimizi bilin.. Gerisi o onu kandırıyormuş bu bunu kandırıyormuş laflarınızı kendinize saklayın.. Yada gelin burda EDEBinizle anlatın..

Bizde o üslubla tartışalım. Tartışamamak hayvanlara mahsus bir şeydir.. Her şey bu ülke ve bu millet için yani bizler için yapılıyorsa her şeyi tartışabiliriz tabiiki de. Ama çukurlaşmadan!
Çizgiler hayatın her yanında mevcuttur aşınca o çizgiyi karşınızda elbet bir ''Molla Kasım'' çıkıverir.. ;;)

genişzaman
01-22-2009, 16:52
Heee öyledir kardeş..
Siz bu lafları yemediğimizi ve dediğim gibi artık ''Albeni'' yediğimizi bilin.. Gerisi o onu kandırıyormuş bu bunu kandırıyormuş laflarınızı kendinize saklayın.. Yada gelin burda EDEBinizle anlatın..

Bizde o üslubla tartışalım. Tartışamamak hayvanlara mahsus bir şeydir.. Her şey bu ülke ve bu millet için yani bizler için yapılıyorsa her şeyi tartışabiliriz tabiiki de. Ama çukurlaşmadan!
Çizgiler hayatın her yanında mevcuttur aşınca o çizgiyi karşınızda elbet bir ''Molla Kasım'' çıkıverir.. ;;)

Ben sizin üslubunuzla konuşsam burda 5 dakika daha durabileceğimi sanmıyorum çünkü siz kendine müslüman insanlarsınız hak da sizin için hukuk da değil mi? Hani demokrasi, özgürlük???

Şaka demokrasisi bu olsa gerek!...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 16:59
Ben sizin üslubunuzla konuşsam burda 5 dakika daha durabileceğimi sanmıyorum çünkü siz kendine müslüman insanlarsınız hak da sizin için hukuk da değil mi? Hani demokrasi, özgürlük???

Şaka demokrasisi bu olsa gerek!...

Bakın, atlamayın diyorum başka dallara :)
Şimdi (elhamdülillah) Müslümanlığım ile Hakk'ım ile hukukum ile bu konunun ne alakası var kardeşim ?..

Çıkışım sizin o 'kukla' tabirinizeydi.. Ortamı boş bulduğunuzda atıp tutmasını biliyorsunuz 'hoopp birader yavaş gel biraz' deyince üslubunu sorguluyorsunuz.. Üslub bozukluğu sizde olmasa idi bizde koymazdık o tavrı, sizde farkınızdasınız bunun..

Demokrasi diye zırvalamanızın bu konu ile alakası nerede hem?.. Konu kapanmıştı ben kapatan yöneticiyi sıkıştırdım da aç konuyu tartışma ortamı kaybolmasın deidm..
Al sana hak al sana hukuk efendi..

Yani bunları hak ve hukuk olarak görüyorsan tabi..
Ben görmem böyle ufaktan şeyleri o kadar ciddi gerçi.. Ama karşımda 'kukla' zihin görünce evet 'Molla Kasım' olurum. Gurura karşı gurur sadakadır Hadis-i Şerifinde olduğu gibi yani..

Biz, kurtlarla dans etmesini öğrendik bu yolda müsterih olun ;;)
Ancak kurtlaşmadan!

FarukARSLAN.
01-22-2009, 17:02
kendisi gelirse sorunuzun cevabinni verir

eger osmancik benim gibi düsünüüyorsa

kara düsünce diye nitelendirdiginiz

Bop dünya barisi icin kurulmus safsatasina inanmadigimiz mi?

bir yerlere gelebbilmek icin birilerin kuyrugunda dolanmak gerektigine imanimiz ve suurumuz geregi inanmayisimiz mi ?

Bakın, kendisi gelemez süresiz banlı o.. Çukurluğu 'süresiz'ce yasaklandı.. O olup olmadığınız hakkında hala cevap veremediniz.. Bırakın onun kara düşüncesi lafından neyi kast ettiğimi.. O olduğunuzu söyleyin öyle alın cevabınızı. Olur mu?..

Hadi bakalım, kaşından gözünden nasıl benzetip benzetmediğimi sorgulamayı geçelim.. Değil mi?

genişzaman
01-22-2009, 17:10
Bakın, atlamayın diyorum başka dallara :)
Şimdi (elhamdülillah) Müslümanlığım ile Hakk'ım ile hukukum ile bu konunun ne alakası var kardeşim ?..

Çıkışım sizin o 'kukla' tabirinizeydi.. Ortamı boş bulduğunuzda atıp tutmasını biliyorsunuz 'hoopp birader yavaş gel biraz' deyince üslubunu sorguluyorsunuz.. Üslub bozukluğu sizde olmasa idi bizde koymazdık o tavrı, sizde farkınızdasınız bunun..

Demokrasi diye zırvalamanızın bu konu ile alakası nerede hem?.. Konu kapanmıştı ben kapatan yöneticiyi sıkıştırdım da aç konuyu tartışma ortamı kaybolmasın deidm..
Al sana hak al sana hukuk efendi..

Yani bunları hak ve hukuk olarak görüyorsan tabi..
Ben görmem böyle ufaktan şeyleri o kadar ciddi gerçi.. Ama karşımda 'kukla' zihin görünce evet 'Molla Kasım' olurum. Gurura karşı gurur sadakadır Hadis-i Şerifinde olduğu gibi yani..

Biz, kurtlarla dans etmesini öğrendik bu yolda müsterih olun ;;)
Ancak kurtlaşmadan!

Bakın ben orda kukla DEMEMİŞ olmama rağmen demişim gibi göstermeye çalıştınız. Ben de bozuntuya vermemek ve bir dokundurma yapmak amacıyla "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim.

Şimdi söylememiş olduğum bir sözden dolayı beni yargılayamazsınız (yöneticisiniz, moderatörsünüz ya da adminsiniz, açın kayıtlara bakın, bulursanız kukla dediğimi bana da haber verin)

Demokrasi bu konuyla tam bağlantılıdır çünkü sizin muhalif seslere karşı duruşunuz sizin demokrasi kültürünüzü açığa vurur...

Sizden olsa olsa Molla Kasım olur zaten, başka da birşey olmaz...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 17:33
Bakın ben orda kukla DEMEMİŞ olmama rağmen demişim gibi göstermeye çalıştınız. Ben de bozuntuya vermemek ve bir dokundurma yapmak amacıyla "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim.

Şimdi söylememiş olduğum bir sözden dolayı beni yargılayamazsınız (yöneticisiniz, moderatörsünüz ya da adminsiniz, açın kayıtlara bakın, bulursanız kukla dediğimi bana da haber verin)

Demokrasi bu konuyla tam bağlantılıdır çünkü sizin muhalif seslere karşı duruşunuz sizin demokrasi kültürünüzü açığa vurur...

Sizden olsa olsa Molla Kasım olur zaten, başka da birşey olmaz...

Kukla dememişmiş.. Bakın kıvırmayada başladınız.. Üslubda bu yani.. Bu ima yollu söylemleri geçin, karşınızda yine sizden biri yok yutmazlar bunları.. Biraz düsturunuza sadık olun bari.
Bozuntuya vermemek için kukla değiş eşbaşkan diyecektik demişmiş..
Ne derdiniz acep karşınızdaki size böyle bir yorum getirse.. Güler miydiniz benim gibi?..
Bilemem güler miydiniz ama daha nadide saldırgınlaşırdnız buna eminim..

Geçin bunları. Dediğim gibi düsturunuza sadık kalın bari..

Sonra da gelin bizim demokrasi kültürümüze terazi olun. Oh ne âlâ. Muhalif seslere değil karşıtlığımız. Olsa idi diğer forumlardaki gibi yapar 'Diğer Partiler' bölümü olmazdı..
Ancak sorun muhalif seslerde değil işte. İnsan görünümlü mahlukların sesinde.. İnsan gibi tartışmayı bilen yahut görüşünü belirtmeyi bilen her ortamda istediği gibi bildiklerini söyler..

Amma ileriye kaçarsa, yine bi MOLLA KASIM çıkar 'hoop dedik, tereciye tere mi satıyorsun' yahut 'müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun efendi?' der ..

E bu bağlamda olabilirsem ben bi Molla Kasım, ne âlâ...

genişzaman
01-22-2009, 17:37
Kukla dememişmiş.. Bakın kıvırmayada başladınız.. Üslubda bu yani.. Bu ima yollu söylemleri geçin, karşınızda yine sizden biri yok yutmazlar bunları.. Biraz düsturunuza sadık olun bari.
Bozuntuya vermemek için kukla değiş eşbaşkan diyecektik demişmiş..
Ne derdiniz acep karşınızdaki size böyle bir yorum getirse.. Güler miydiniz benim gibi?..
Bilemem güler miydiniz ama daha nadide saldırgınlaşırdnız buna eminim..

Geçin bunları. Dediğim gibi düsturunuza sadık kalın bari..

Sonra da gelin bizim demokrasi kültürümüze terazi olun. Oh ne âlâ. Muhalif seslere değil karşıtlığımız. Olsa idi diğer forumlardaki gibi yapar 'Diğer Partiler' bölümü olmazdı..
Ancak sorun muhalif seslerde değil işte. İnsan görünümlü mahlukların sesinde.. İnsan gibi tartışmayı bilen yahut görüşünü belirtmeyi bilen her ortamda istediği gibi bildiklerini söyler..

Amma ileriye kaçarsa, yine bi MOLLA KASIM çıkar 'hoop dedik, tereciye tere mi satıyorsun' yahut 'müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun efendi?' der ..

E bu bağlamda olabilirsem ben bi Molla Kasım, ne âlâ...

Mertseniz, cesursanız açın silinen mesajları da "kukladır" dediğim yeri çıkarın gelin ben de bu forumu terkedeceğim.

Ha, diğer partiler bölümünde diğer partilere hakaret edildiğini de hatırlatmak lazım...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 17:40
Konu itibari ile kendini bile tatmin eden cevap veremeyince konulari degisik yere cekmeye salisan kardesim

Benim kim oldugum seni alakadar etmez senin icin beni ikna edecek beni tatmin edecek cevap verebilmendir

Banlıların siteye tekrardan üye olması yasak kardeşim. Bu Osmancik'a banlanmadan evvel çok kez söylendi. Laftan anlayamanın hali kötektir. Süresiz ban onun cezası.

O isen yollanmış biri olarak sözlerin itibarını zaten yitirmiş olacak kardeşim.
Hadi söyle, o isen... ;1

FarukARSLAN.
01-22-2009, 17:49
Mertseniz, cesursanız açın silinen mesajları da "kukladır" dediğim yeri çıkarın gelin ben de bu forumu terkedeceğim.

Ha, diğer partiler bölümünde diğer partilere hakaret edildiğini de hatırlatmak lazım...

Diğer partililere hakaret felan yok. Ama GURURUA KARŞI GURUR DA SADAKADIR BİZDE. Bunu bilin de..

Nasıl gelirse öyle gider her üye, ayna misali hakaret ederse aynada hakareti görecek, efendi ise efendiliği..

Birde bana efelik taslayıp hadi gösterin mesajlarımı felan demeyin. İma demek o sözün bire bir tekrarı demektir.. Kırmızıya kırmızı değil de BORDO demektir.. Öyle olmasa idi ilk tepkilerimde inkar ederdiniz, sonradan köşeye sıkışınca değil..

Hatta öyle olmasa 'kukla değil eşbaşkan diyecektik' bu sözleri öttürmez ilk anda derdiniz.. Değil mi?..
Gerçi bunda bile 'döndü'nüz de işte..

ÖZGÜR Demokrasi! N'aparsın...

genişzaman
01-22-2009, 17:52
Efelik taslamam, dimdirek efeyim ben bu bir.

İkincisi, eğer sözlerinizde samimiyseniz ve cesursanız açın kayıtları... Türkiye-Ermenistan gibi olduk, kayıtları açmıyorsunuz...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 18:02
Ben kapatmadım ki efendi.. Çukur laflara da yer yok bu forumda..
Daha az önce kıvırarak demediniz mi "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim. e kıvırmayı biz 'cabası' olarak görmüyoruz kusura da bakmayın ;;)

Efeliğiniz de sökmez burada. Direkt yada çakma efe olsanız ne yazar ki..
Ancak efelik taslamak ayrı efe olmak ayrı..
Sap nereeee saman nere..
Al bu da bir. İkisi, üçü, beşi yok hemde ..

BOPtan girip, demokrasileri, Müslümanlığı, hakkı hukuku felan aştık, kendimizi temize çıkarma adına Türkiye-Ermenistan konularına kadar gittik..
Hadi bakalım..

genişzaman
01-22-2009, 18:44
Siz de beni gülünç duruma düşürmeye çalışırken ustaca üslubunuzla kendiniz düştünüz çukura :) :) :) Komiksiniz ya ne diyeyim...

FarukARSLAN.
01-22-2009, 19:19
Siz de beni gülünç duruma düşürmeye çalışırken ustaca üslubunuzla kendiniz düştünüz çukura :) :) :) Komiksiniz ya ne diyeyim...

Varsa sizi gülünç duruma düşürme gibi bir çabam, buyur çukur ben olayım..

Ancak size düştüğünüz çukurdan 'gel efendi gel de çık, yada çukurlarda yaşayıpta kafanız kaldırıp çukurdasınıııız diye bağırmayın' diye seslendi isem ve bu komik ise..

E ben çukurun havasını nereden bileyim.. Buyrun gülün..

genişzaman
01-22-2009, 19:48
Varsa sizi gülünç duruma düşürme gibi bir çabam, buyur çukur ben olayım..

Ancak size düştüğünüz çukurdan 'gel efendi gel de çık, yada çukurlarda yaşayıpta kafanız kaldırıp çukurdasınıııız diye bağırmayın' diye seslendi isem ve bu komik ise..

E ben çukurun havasını nereden bileyim.. Buyrun gülün..

İlkokul çocuğu cevapları vermeyin, tekrar söylüyorum, mertçe çıkın şu mesajda kukla dedin diye gösterin bana. Değilse de başka oyun görelim bu sıktı artık.

FarukARSLAN.
01-22-2009, 20:07
İlkokul çocuğu cevapları vermeyin, tekrar söylüyorum, mertçe çıkın şu mesajda kukla dedin diye gösterin bana. Değilse de başka oyun görelim bu sıktı artık.

Bakın sizde papağanlaşıyorsunuz.. Mertçe kukla dedin diye mesaj gösterin diyorsunuz..

Buyur yne 1-2 mesaj önceki mesajımın aynını vereyim, sizde ilkokul çocuğu zekasın değilseniz buradan gelin, ayrı ayrı yolları dolanıp sonra dadanmayın kapımıza:

'' Daha az önce kıvırarak demediniz mi "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim. e kıvırmayı biz 'cabası' olarak görmüyoruz kusura da bakmayın ;;) ''

Yine başka mesaj:

'' Birde bana efelik taslayıp hadi gösterin mesajlarımı felan demeyin. İma demek o sözün bire bir tekrarı demektir.. Kırmızıya kırmızı değil de BORDO demektir.. Öyle olmasa idi ilk tepkilerimde inkar ederdiniz, sonradan köşeye sıkışınca değil.. ''

Eee.. Sonradan mı anlıyorsunuz beni yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?..
Neyse, anladınız ama meydanın boş olmadığını. Yeter bu size de banada.. ;;)

genişzaman
01-22-2009, 20:40
Konuyu çarpıttınız yetmedi sözlerimi çarpıttınız e sizde zaten en tepeden en aşağıya böyle biliyoruz "cımbızcı, çarpıtıcı" ...

Mahmud Necmi
01-22-2009, 20:51
BOP ortadoğu barışı için bir proje ha:)
ilahi BOPun ne amaçla kurulmuş bir proje olduğu hepimizce malumdur..

FarukARSLAN.
01-22-2009, 21:15
Konuyu çarpıttınız yetmedi sözlerimi çarpıttınız e sizde zaten en tepeden en aşağıya böyle biliyoruz "cımbızcı, çarpıtıcı" ...

Hadi bakalım yaftayada geçtik..
Konuyu saptıralım saptıralım, kıvıralım, dolaylayalım. Sonunda karşıya bindirelim hepsini..

Neyseee.. Dediğim gibi

-anladınız ama meydanın boş olmadığını. Yeter bu size de banada..

genişzaman
01-22-2009, 21:49
Ya farukaslan efendi ne uzatip duruyorsunuz Iddia sahibi sizziniz öyleyse eger böyle söz kullandiysa alinti yapip yapistirsin bitsin inanirmisiniz konulari carpitmakta üstünüze yok

Birşey değil, silinen mesajları da görebilecek bir mevkiye sahipken bunu yapıyor, buna düpedüz karalamak denir!

Mahmud Necmi
01-22-2009, 21:55
bop un Dünya barisi icin kurulmus proje olduguna inananlar sadece cocuklar merak etme:D
estağfirullah çocuklarımızda biliyorlar elhamdülillah;)

genişzaman
01-22-2009, 22:08
'Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye'nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek...'
14/03/2006 (3776 kişi okudu)
NAZİF İFLAZOĞLU (Arşivi)
ANKARA - Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, uzun süredir Türkiye'nin rolü ve yaklaşımının tartışıldığı Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) konusunda ilk kez bu kadar net konuştu ve ABD ile birlikte hareket ettiklerini, amaçlarının da İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek olduğunu söyledi. Gül, "Özgürlük ve demokrasi olmasaydı, biz de iktidara gelemezdik" dedi.

Vekillere brifing
AKP'nin hafta sonunda yapılan Kızılcahamam Kampı'nda 'Türkiye'nin AB Süreci ve Dış politika' konusunda milletvekillerine brifing veren Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, İran'ın nükleer programı, BOP ve Kıbrıs sorunu konularında soruları yanıtladı.
İran ile ABD arasındaki krizin nasıl çözüleceğine ve olası bir savaş durumunun Türkiye'yi nasıl etkileyeceğine ilişkin soru yöneltilince Gül, İran'ın üyesi olduğu Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu sözleşmesi kapsamında nükleer enerjiyi silah olarak değil, barışçıl amaçlarla kullanmak zorunda olduğunu vurguladı.

'Hazırlıklı olunmalı'
Gül, buna karşın Türkiye'nin olası bir müdahale durumunda hazırlıklı olması gerektiğinin altını çizerek, şunları söyledi: "Irak'taki sorunla ilgili dünyada farklı eğilimler mevcuttu. Ancak İran ile ilgili bölünmüşlük yok, genel bir duruş var. Biz İran'ın nükleer programıyla ilgili olarak Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında ABD ile birlikte hareket edeceğiz. Girişimlerimiz de sürecek. Ancak olumsuz bir tablo çıkarsa Türkiye, İran kapısını kapatmak zorunda kalacak. İran'a müdahale en çok bizi zarara uğratır. İranlı yetkililerle üç-dört kez telefon görüşmesi yaptık. Şu anda, sorunu daha da tırmanmadan çözmek en çok bizim işimize gelir."
'İktidar olamazdık'
BOP'u desteklediklerini ve projenin Türkiye'nin dış politika hedef ve ilkelerine uyduğunu savunan Bakan Gül, İslam ülkelerinde demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerin geliştirilmesini ve tüm İslam dünyasına yayılmasını amaçladıklarını kaydetti. İslam dünyasındaki özgürlüklerin önemine vurgu yapan Gül, "Eğer Türkiye'de özgürlük ve demokrasi olmasaydı biz de şu anda iktidar olamazdık. Bunların kıymetini hepimiz bilelim; ona göre davranalım" mesajını verdi.

İsrail'e eleştiri
Gül, Pakistan ve İsrail'in nükleer enerjiyle uluslararası sözleşmeye taraf olmadığına ve ayak direttiklerine dikkat çekti. Türkiye'nin BM ile işbirliği yaparak İran'a karşı bir caydırıcı politika geliştirdiğini de kaydeden Gül, Rusya ile Türkiye'nin çözüm için gerekli girişimi yaptığını söyledi.
'ABD, İran'a saldıramaz'
İran'a en yakın ülkenin Türkiye olduğuna işaret eden Bakan Gül, "Oradaki her gelişme bizi de etkiler, Türkiye bundan zarar görür. Şu anda müdahale olacak ya da olmayacak diye bir şey de diyemem. Ancak benim görüşüm, ne ABD ne diğerleri İran'la savaşı göze alabilir. Çünkü bu savaş Irak savaşından çok farklı olur. Zira İran Irak'a benzemez" dedi.

Türkiye'nin resmi tezi
Türkiye'nin Büyük Ortadoğu Projesi'ne yaklaşımı genel olarak olumlu. BOP kapsamında Amerika'ya destek veren, Yemen ve İtalya'yla birlikte bazı sosyal projelerde eşbaşkanlık üstlenen Türkiye'nin projeyle ilgili telkinlerinin başında ise 'hiçbir şekilde reformların dışarıdan empoze edilmemesi, iç dinamiklerin göz ardı edilmemesi, ülkeler arasındaki farklılıklara dikkat edilmesi, Türkiye'nin model olarak sunulmaması' yer aldı. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök de BOP ile ilgili konularda yaptıkları açıklamalarda 'Türkiye'nin hiçbir şekilde model ya da örnek ülke olarak sergilenmemesi gerektiğini' ABD'li yetkililere her vesileyle iletmişti.

'Kıbrıs'ta sanık değiliz'
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Kızılcahamam'daki toplantıda, Kıbrıs sorunu konusunda da değerlendirmeler yaptı. Bakan Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde işbaşında bulunan iktidar ve cumhurbaşkanını halkın seçtiğini, bu nedenle de uyumlu çalışmak zorunda olduklarını söyledi. KKTC ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi arasında yıllardır süren sorunun çözümü konusunda Türkiye'nin artık sanık sandalyesinden kalktığını belirten Gül, "Türkiye, başı dik bir çözüm tarafı olmuştur" diye konuştu.
'Gençleştirme' çıkışı
Bakan Abdullah Gül'ün, Dışişleri mensuplarına yönelik olarak AKP milletvekillerinden gelen bazı eleştiriler üzerine teşkilatta gençleştirmeye gidileceğini, bunun ilk adımlarının da atıldığını söylediği öğrenildi. Gül'ün toplantıda, bu kapsamda başarılı genç diplomatların büyükelçi olmasının önünün açılacağı mesajını verdiği kaydedildi.

Büyük Ortadoğu Projesi nedir?
Amerika'nın, 1960'lı yıllardan bu yana zaman zaman gündeme getirdiği Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), 11 Eylül saldırılarının ardından yeniden işlevselleştirildi. Şimdiki adı Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi (GOKAP) olan BOP, temel olarak, ABD ve tüm Batı için stratejik öneme sahip, dünya petrol rezervlerinin yüzde 64'ünü içeren Ortadoğu'da var olan, köktendinci akımların, terör örgütlerinin, kitle imha silahlarının, uyuşturucu, silah ve insan kaçakçılığı yapan örgütlü suç şebekelerinin, ABD ve Batı çıkarlarına yönelik tehdit ürettiğine dayanıyor.
Projeye göre bölgede bu unsurların ortaya çıkmasının asıl nedeni, bölge halklarının içinde bulundukları olumsuz ekonomik ve sosyal koşullar ile bölgede varlığını sürdüren antidemokratik rejimler. Eğer, ekonomik ve sosyal koşullar düzeltilir ve bölgede demokrasiye geçiş sağlanırsa, yönetime katılım olanağı bulan ve refah düzeyi yükselen Ortadoğu halkları, Batı'yı tehdit eden eylemlere destek vermeyecek, bölgedeki köktendinci akımlar gittikçe zayıflayıp, terör örgütleri çökecek ve ucuz petrolün Batı pazarlarına istikrarlı biçimde aktarılması güvence altına alınacak.
BOP'un eylem alanı olarak resmen ilan edilen net sınırlar olmamasına rağmen ABD kaynaklarına göre 27 ülke ilk planda BOP çerçevesinde değerlendiriliyor. Bu ülkeler arasında, Afganistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Cibuti, Fas, Filistin Özerk Yönetimi, Irak, İran, İsrail, Katar, Kuveyt, Komor Adaları, Lübnan, Libya, Mısır, Moritanya, Pakistan, Somali, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün ve Yemen bulunuyor.

muhammed.ikb
01-23-2009, 00:30
Heh, edebini bileceksin. Öyle konuşacaksın.
Başbakan geçen konuşmasında da biz eşbaşkanlığını yapmadık demedi. Bize verilen görev vardı bunu üstlendik ancak proje doğmadan ölü proje haline geldi. Bizim bu proje ile ilgili attığımız herhangi bir imza da yoktur. DEDİ..

Verdiğin videoda işte yine bunları söylüyor. Size 'dayatılan'lar farklı olduğu için, sizde bunlara kolaylıkla boyun eğdiğiniz için 'tuhaf' geliyor..
Yoksa alışkınsınız siz, adamlar anlaşsın dünyayı kaynatsın, biz ööööylece bakalım..

Yok öyle.. Ben seçmiş isem o meclisi. Ordan biri gidecek BENİM ortadoğuma gözdikenin projesi, antlaşması vs. ya karşısında duracak ya da 'eşbaşkanı' vs. gibilerinden bizzat içinde olup olup biteni DENETLEYECEK.

Biz pısırık, ödlek, her avrupa başkanının önünde el pençe divanda duran başkanları geçtik..
Siz hala oralarda iseniz bilemem..

Ancak ülkeyi 'taş devri'ne de götürmeyiz ;;)

Tekrar söylüyorum. Edebinizi aşmayın. Bu ve bu gibi ötüşleri kendi çöplüğünüzde ve kendi ininizde yapabilirsiniz ancak.
Tamam mı?.

öncelikle bu konu dağolmış kalpleri kırmayalım lütfen...

farukarslan kardeşim bu lafım da sana.geçenlerde hakan(albayrak) abiye de dedim sayın başbakanımızın hatasından biri islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir.lütfen sen söyleme bunu kardeş.

hiçkimse unutmasın müslümanlar ancak müslümanların verdiği görevi yapar. caiz değildir kafirin verdiği görevi yapmak veya onunla övünmek....
üstelik verilen bu görevin mahiyeti belli iken ALLAH muhafaza..

bir lafım da saadetli kardeşlere...lütfen biraz daha sakin olalım bakın buraya geliyorsanız birbirimizi krımadan konuşalım lütfen.iki taraf da hatalıolabiliriz önemli olan hataları affetmektir...islamda misafiri kovmak yoktur.misafirmizsiniz ben de misafirim tabi yeniyim siz biz misafirliğimizi ev sahipleri de ev sahipliğini yaparsa ALLAH I memnun etmiş oluruz ha ne dersiniz???

FarukARSLAN.
01-23-2009, 01:26
Palestina Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=497006#post497006)
Ya farukaslan efendi ne uzatip duruyorsunuz Iddia sahibi sizziniz öyleyse eger böyle söz kullandiysa alinti yapip yapistirsin bitsin inanirmisiniz konulari carpitmakta üstünüze yok

Birşey değil, silinen mesajları da görebilecek bir mevkiye sahipken bunu yapıyor, buna düpedüz karalamak denir!

İyi hadi gelin bakalım..
İslam adlı üye ne diyor:

Türkiyenin,Benim Başbakanım Terör Devleti israilin Kuklası Olamaz... İnanamam...
Olmamalı...

Kıvırmada pek maharetli efendi ne diyor buna cevaben:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=496831#post496831)

--
Ee, nedir bu inanamadığınız be kokrtuğunuz şey..
Ne yani, çakallık mı yapıyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz?..

-- Sonradan nasıl kıvırılıyor? :

Ben de bozuntuya vermemek ve bir dokundurma yapmak amacıyla "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim.

Bak seeenn..
Eee Filistin kardeş, bu lafları babası söylemiyor. Bizzat kendi söylüyor..
Yalayacak mısınız şimdi tükürdüklerinizi?

Yoksa yine kıvıracak mısınız?..

Bakın, kıvırma içinde emsal vereyim.. Üstte arkadaş dara gelince güzel bi 'örnek' vermişti bize;

..
Vay canınaaa...

Alın bakın bunları 'silinen mesajları görebilme' yetkimle görmedim. Çübkü yok öyle bir yetkim.. Bu bölümün sorumluluğu bende değil.. Hadi bu tükürdüklerinizi de size yalatmış olayım da..
Bizzat alıntıladığım mesajlarda duruyor hala bu 'çukur' yorumunuz..

Yani bu zahmete katlandım şimdi.. Hadi sizde utanma gururluluğuna sahip misiniz onu görelim..

Yoksa biz sadece 'aç, muhtaç insanları' mı kandırabiliriz bu sözlerle. (mi dersiniz)..

Hadi bakalım..

FarukARSLAN.
01-23-2009, 01:31
öncelikle bu konu dağolmış kalpleri kırmayalım lütfen...

farukarslan kardeşim bu lafım da sana.geçenlerde hakan(albayrak) abiye de dedim sayın başbakanımızın hatasından biri islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir.lütfen sen söyleme bunu kardeş.

hiçkimse unutmasın müslümanlar ancak müslümanların verdiği görevi yapar. caiz değildir kafirin verdiği görevi yapmak veya onunla övünmek....

bir lafım da saadetli kardeşlere...lütfen biraz daha sakin olalım bakın buraya geliyorsanız birbirimizi krımadan konuşalım lütfen.iki taraf da hatalıolabiliriz önemli olan hataları affetmektir...islamda misafiri kovmak yoktur.misafirmizsiniz ben de misafirim tabi yeniyim siz biz misafirliğimizi ev sahipleri de ev sahipliğini yaparsa ALLAH I memnun etmiş oluruz ha ne dersiniz???

Bakın efendim, '' islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir '' lafını Başbakan sıfatını taşıtan biri için kullanamazsınız.. Nüfus çoğunluğu ne kadar müslüman ülke olursak olalım 'devlet' işlerinde 'din' olmuyor ülkemizde..

Yani bu meselelerde ah bu kafir boşver, bak şu dindaşım el uzatayım yok! Önce ülke menfaati, sonra boynunda bir ilmek: LAİKLİK!.

Bunun üstüne kalkıpta:

derseniz sorarlar: Sahi, ne diyorsunuz siz?..
diye...

genişzaman
01-23-2009, 07:26
İyi hadi gelin bakalım..
İslam adlı üye ne diyor:

Olmamalı...

Kıvırmada pek maharetli efendi ne diyor buna cevaben:

genişzaman Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=496831#post496831)

--
Ee, nedir bu inanamadığınız be kokrtuğunuz şey..
Ne yani, çakallık mı yapıyorsunuz çocuk mu kandırıyorsunuz?..

-- Sonradan nasıl kıvırılıyor? :

Ben de bozuntuya vermemek ve bir dokundurma yapmak amacıyla "kukla değil eşbaşkan diyecektik" dedim.

Bak seeenn..
Eee Filistin kardeş, bu lafları babası söylemiyor. Bizzat kendi söylüyor..
Yalayacak mısınız şimdi tükürdüklerinizi?

Yoksa yine kıvıracak mısınız?..

Bakın, kıvırma içinde emsal vereyim.. Üstte arkadaş dara gelince güzel bi 'örnek' vermişti bize;

..
Vay canınaaa...

Alın bakın bunları 'silinen mesajları görebilme' yetkimle görmedim. Çübkü yok öyle bir yetkim.. Bu bölümün sorumluluğu bende değil.. Hadi bu tükürdüklerinizi de size yalatmış olayım da..
Bizzat alıntıladığım mesajlarda duruyor hala bu 'çukur' yorumunuz..

Yani bu zahmete katlandım şimdi.. Hadi sizde utanma gururluluğuna sahip misiniz onu görelim..

Yoksa biz sadece 'aç, muhtaç insanları' mı kandırabiliriz bu sözlerle. (mi dersiniz)..

Hadi bakalım..

BOP ile sunduğum belgelere cevap verememekle beraber sizin de kaçak oynadığınızı görmekteyim.

Savunmamı yaptığım bir konuda ne diye çarpıtmalarda bulunuyorsunuz?

Sizi Allah'a havale ediyorum ve bu konuda daha fazla muhatap almayacağım.

Mahmud Necmi
01-23-2009, 08:57
Bakın efendim, '' islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir '' lafını Başbakan sıfatını taşıtan biri için kullanamazsınız.. Nüfus çoğunluğu ne kadar müslüman ülke olursak olalım 'devlet' işlerinde 'din' olmuyor ülkemizde..

Yani bu meselelerde ah bu kafir boşver, bak şu dindaşım el uzatayım yok! Önce ülke menfaati, sonra boynunda bir ilmek: LAİKLİK!.

Bunun üstüne kalkıpta:

derseniz sorarlar: Sahi, ne diyorsunuz siz?..
diye...

hepimiz dünyaya kulluk için geldik ve siyaset iş güç taviz vermemiz için hiçbiri sebep olamaz emi efendi kardeş:güzel:

mgv gençliği
01-23-2009, 11:31
bakıyorum masajlar halen daha silinmekle ne dersiniz
teşkilatlardan sonra forum da demokrasiden uzak
çok güzel sizi tebrik ediyorummm
yada başbakanımız gibi kınıyorum

mgv gençliği
01-23-2009, 12:22
bir lafım da saadetli kardeşlere...lütfen biraz daha sakin olalım bakın buraya geliyorsanız birbirimizi krımadan konuşalım lütfen.iki taraf da hatalıolabiliriz önemli olan hataları affetmektir...islamda misafiri kovmak yoktur.misafirmizsiniz ben de misafirim tabi yeniyim siz biz misafirliğimizi ev sahipleri de ev sahipliğini yaparsa ALLAH I memnun etmiş oluruz ha ne dersiniz???[/quote]

arkadaşım
bizler aynı fikirlerde olmaya biliriz.
burası bir forum
konu açılır
bilgilerimizi sunarız
belgeler koyarız ortaya
ama her yorumumuz
belgelere dayandırılmadan
art niyet aranıyor
kasıt bılunmaya çalışılıyor.
ne kasıtı ne art niyeti
bizler isteriz ki
arkadaşlarımızda bazı gerçeklerden haberdar olsunlar.
ama karşılığı maaalesef
bilgi alışverişi değilde
zıtlaşma oluyor...
bu konuyu açmışsınız Allah razı olsun
hep beraber değerlendirme yapıyoruz
ama ne oluyorsa
belgeler karşısında
hala sabit noktada
başladığımız yerdesiniz.

FarukARSLAN.
01-23-2009, 15:31
BOP ile sunduğum belgelere cevap verememekle beraber sizin de kaçak oynadığınızı görmekteyim.

Savunmamı yaptığım bir konuda ne diye çarpıtmalarda bulunuyorsunuz?

Sizi Allah'a havale ediyorum ve bu konuda daha fazla muhatap almayacağım.

Başbakan BOP doğmadan ölmüş bir proje diyor.. Bizim burada attığımız tek bir ima yoktur diyor..

E şimdi banane sizin BOPunuzdan, yazınızdan!
Gidin onu o projede imzası olanlara söyleyin.. Gösterdiğiniz haritadaki 'emel'lerini gerçekleştirmiş ve 'haritalarında değişikillik' olan ülkelere söyleyin.
Değil mi?..

Hem söylediğim lafı ispat edin diyorsunuz, ediyoruz söylüyoruz kıvırıyorsunuz.. Çarpıtmada bulunuyormuşum..

'Kukla beyin'de buna denir.

genişzaman
01-23-2009, 15:34
Başbakan "ölü doğmuş proje" diyor ama aynı projede görev aldığını eklemeyi de ihmal etmiyor. Yazıyı bölüm bölüm değil bütünsel olarak ele almanız gerekiyor.

Başbakan'ı savunma adına atmadığınız takla yok...Benim ne demek ne yapmak istediğimi bütün forumdakiler anladı bir siz anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz.

FarukARSLAN.
01-23-2009, 15:35
hepimiz dünyaya kulluk için geldik ve siyaset iş güç taviz vermemiz için hiçbiri sebep olamaz emi efendi kardeş:güzel:

Kulluk için geldik evet. Hadi Dini Konular bölümümüzde mevcut. Sizleri oraya alalım..
;1

FarukARSLAN.
01-23-2009, 15:37
Başbakan "ölü doğmuş proje" diyor ama aynı projede görev aldığını eklemeyi de ihmal etmiyor. Yazıyı bölüm bölüm değil bütünsel olarak ele almanız gerekiyor.

Başbakan'ı savunma adına atmadığınız takla yok...Benim ne demek ne yapmak istediğimi bütün forumdakiler anladı bir siz anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz.

Görev aldığını değil 'kendilerine bulunan talebi kabul ettiklerini söylüyor'. Ve sonra da diyor bu proje ile ilgili tek bir imzamız yok.
Hadi bakalım..

Sizinde başbakana çamur atma yolunda döndürmediğiniz dolap kalmadı.. Ne yapmak istediğini tüm forumdakiler anlamış..
Uzama uzama, demedim mi bi Molla Kasım her yerde çıkar o zihniyetin karşısına .

FarukARSLAN.
01-23-2009, 15:39
bakıyorum masajlar halen daha silinmekle ne dersiniz
teşkilatlardan sonra forum da demokrasiden uzak
çok güzel sizi tebrik ediyorummm
yada başbakanımız gibi kınıyorum

Mesajı silene değil, önce silinene bakmalı değil mi..
Ne dersiniz ???

Çukurluğa yer yok, yoruma var ;;)

genişzaman
01-23-2009, 15:42
Görev aldığını değil 'kendilerine bulunan talebi kabul ettiklerini söylüyor'. Ve sonra da diyor bu proje ile ilgili tek bir imzamız yok.
Hadi bakalım..

Sizinde başbakana çamur atma yolunda döndürmediğiniz dolap kalmadı.. Ne yapmak istediğini tüm forumdakiler anlamış..
Uzama uzama, demedim mi bi Molla Kasım her yerde çıkar o zihniyetin karşısına .

:D :D :D Ha Ali Veli ha Veli Ali...

Resim koyarsın montaj derler, başka resim, evir çevir kıvır çevir... Video koyarsın mesaj silerler, görmezden gelirler, bir de cevap verme kasıntıları yok mu, gören de birşey var sanır... Balonsunuz siz... Çocuk oyuncağı yani...

FarukARSLAN.
01-23-2009, 15:56
Ha Ali Veli ha Veli Ali...

Resim koyarsın montaj derler, başka resim, evir çevir kıvır çevir... Video koyarsın mesaj silerler, görmezden gelirler, bir de cevap verme kasıntıları yok mu, gören de birşey var sanır... Balonsunuz siz... Çocuk oyuncağı yani...

Ha Ali ha Veli değil işte. O topraklara Osmanlı gözüyle bakınca BİZİM KENDİ TOPRAKLARIMIZ deyip orada oluşturulan bir komisyonun dışında kalmak ancak CHP gibi ufuksuz oluşumların işidir.
Ve siz de o Osmanlı gözüyle bakamadığınız için ha Ali ha Veli dersiniz işte.
Biz değerlerimizi çiğnetmeyiz bunu bilin.

Bize balon diyorsun da sizin taşımaya çalıştığınız değerler toplamı o balondaki hava bile etmiyor. Yani topunuzu toplasak hava niyetine. O havayla şişirilen bir 'balon' bile çıkmaz..

Çıksa da versek 'çocuklara oyuncak' diye..
Değil mi?

genişzaman
01-23-2009, 16:29
TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak değerlendirilen Büyük Ortadoğu Projesi’ni (BOP) savunurken adeta kendinden geçti, karşı çıkanları ise eleştirdi.

Irak’ı halledemedik ki...
Sankİ ABD Bakanı gibi konuşan Aydın, “BOP; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Biz istedik ki, proje şöyle karşılansın...” gibi ifadeler kullandı.

DEVLET BAKANI AYDIN, ABD’NİN SÖMÜRGELEŞTİRME PROJESİ OLAN BOP’U BÖYLE SAHİPLENDİ

Vay babam vay!

* Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki...

* BOP, ne kadar güçlü Afganistan’da? Topluluklar ’Efendim hoş geldin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’ falan demiyor!

TÜBİTAK’ta bir toplantıya katılan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, 22 ülkenin sınırının değiştirilmesini öngören, ABD’nin sömürgeleştirme planı olarak da kabul edilen “Büyük Ortadoğu Projesi” ni (BOP) yere göğe sığdıramadı. Beyaz Saray’dehlizlerinde yapılan karanlık planları “Biz istedikki”, “Daha Irak’ı halledemedik” gibi ifadelerle sahiplenen, Devlet Bakanı, “Büyük Ortadoğu Projesi’nin, Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi olduğunu önesürdü. İşte Devlet Bakanı Mehmet Aydın’ın ağzından çıkan, akıllara durgunluk veren sözler:

İyi karşılanmıyor
“BOP zaten yok. Adı var kendisi yok. Projenin temelinde ortak payda sistemi var. Tamam vardı. Büyük Ortadoğu Projesi; Pakistan’dan Mağrip’e kadar uzanan bir demokratikleşme projesi... Daha Irak’ı halledemedik ki... Yani Irak’ta, şu anlamda, demokrasi ne kadar güçlü bugün? Ne kadar güçlü bugün Afganistan’da? Bugün topluluklar ’Efendim hoş geldin, sefa getirdin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’falan demiyor. O bakımdan BOP,uluslararası politikayı ilgilendiren bir konudur, biz zaten onun kenarından geçtiğimiz gün yok oluruz ben size söyleyeyim. Biz projeyi istedik ki şöyle karşılansın, birisi okuduğu zaman desin ki, ’Ya benim arzu ettiklerimin tamamı yok ama ben yine de oradayım’. Çünkü bir ülkenin arzu ettiklerinin tamamının olduğu bir projeyi öbür ülke tamamıyla reddeder. Demek ki ortak bir alan bulmak zorundayız. Herkes diyecek ki ’Ben oradayım ama arzu ettiğim her şey orada değil’. Projenin özünde bu var. Türkiye için de bir çıkış yolu olabilir bu. Farklı düşünenler var, farklı kesimler var, bir ortak noktada buluşmamız lazım bizim, farklılıkları yok etme imkanımız yok, bitti artık o. Konunun öneminin ve içeriğinin iyi anlatılması ve anlaşılması için bilim adamlarına da görev düştüğünü belirten Aydın, projenin siyasetin üstünde tutulması gerektiğini söyledi. Aydın, projede bakan olarak değil, felsefe hocası olarak yer aldığını da sözlerine ekledi. Küreselleşme ile ilgili de açıklamalarda bululan Aydın teknoloji ile birlikte dünyanın küçüldüğünü ve medeniyetlerin birbirini daha çok tanır hale geldiğini ifade ederek, “Artık bizim kültürümüz, medeniyetimiz başkalarının medeniyeti oluyor” dedi. Küreselleşmenin sonucu olarak “sanal ümmetler” oluştuğuna işaret eden Aydın, “Kendi kültüründen kopmuş biri Hindistan’da, biri Rusya’da, biri Japonya’da yaşayan bu insanlar, akşam birbirleriyle bilgisayarlarından sohbet ediyor, konuşuyor, birinin söylediğine diğeri yorum yapıyor, apayrı bir zihin dünyası, bir insan dünyası doğuyor” diye konuştu.

Buyur sana kendi bakanının açıklaması. Afganistan'da ne oldu? Irak'ta ne oldu? Afganistan'da masum Müslümanlar beşer onar öldürüldü! Irak'ta 2 milyondan fazla masum insan öldürüldü, bunun içinde ABD destekli peşmergelerin yaptıkları Türkmen kıyımları da var Müslümanların öldürülmesi de!

BOP, barış için mi? Hayatımda duyduğum en iğrenç espri!

FarukARSLAN.
01-23-2009, 16:36
Buyur sana kendi bakanının açıklaması. Afganistan'da ne oldu? Irak'ta ne oldu? Afganistan'da masum Müslümanlar beşer onar öldürüldü! Irak'ta 2 milyondan fazla masum insan öldürüldü, bunun içinde ABD destekli peşmergelerin yaptıkları Türkmen kıyımları da var Müslümanların öldürülmesi de!

BOP, barış için mi? Hayatımda duyduğum en iğrenç espri!

Kıvırıyorsunuz farkındasınız değil mi?
Google amca pek maharetlidir araştırın araştırın kopyalayın buraya..

Yorumdan da 'cımbız'lamayı bırakın. Orada da diyor işte.

Hatta ilk cümle:

BOP zaten yok. Adı var kendisi yok.

--

Bugün topluluklar ’Efendim hoş geldin, sefa getirdin, medeniyet çabanızdan dolayı müteşekkiriz’falan demiyor. O bakımdan BOP,uluslararası politikayı ilgilendiren bir konudur, biz zaten onun kenarından geçtiğimiz gün yok oluruz ben size söyleyeyim. Biz projeyi istedik ki şöyle karşılansın, birisi okuduğu zaman desin ki, ’Ya benim arzu ettiklerimin tamamı yok ama ben yine de oradayım’.

Biz davete icabet etmiş miyiz? Evet.
Davet edenlerinde sizin gibi kıvırdığını görünce projeyi 'ölü' olarak görmüş müyüz?
Evet.

Ee ne çırpınıyorsunuz daha?..

Zorlayın zorlayın.. Güzel gidiyor

genişzaman
01-23-2009, 16:39
BOP kapıya dayandığında BOP çukurunu göreceksiniz ve sizin yüzünüzden Türk Milleti zor duruma düşecek!

FarukARSLAN.
01-23-2009, 17:17
Felaket tellallığı..

Bunun için miydi yani bütün balonlarınız..

redyellow
01-23-2009, 17:19
BOP projesi abd emperyalizminin, abd denen yeryüzünün en büyük teröristinin emellerine hizmet edecek bir porjedir.

böyle bir projede müslüman bir ülkenin, emperyalizm karşıtı bir ülkenin yer alması mümkün değildir.

BOp ortadoğu barışına katkı için kurulmuşsa hani nerde?

Bu ırakın hali ne?

Bu Filistinin hali ne?

nerde BOP?

Kimse kimseyi kandırmasın...

Bu proje müslümanların hayrına değildir.

Bilerek veya bilmeyerek içinde yer alan herkes derhal bu gerçeği görmeli ve bu melanet projesini terketmelidir.

FarukARSLAN.
01-23-2009, 19:19
Bu kadar basitmi siyrilmak?

örnek vereyim arkadas öldürdü ben sadece yaninda dikildim demekle de siyrila biliniyormu

faruk aslan ?

Sen Bop un Müslüman ülkelerdeki yaptigi Katliamlari bildgin halde bana teklif edildi biz de görevi aldik de hatta tv lerde büyük is basarmis gibi biz Bop Baskanligindan sorumluyuz de

dahasi da var tepki ler cogalinca Muhalefetin bu kozu karsisinda
Bop u Dünya barisi icin kurulmus tur diyerek milleti aptal yerine koy ondan sonradan ise

bizim yaptirimimiz olmadi de (bir de olaydi sayin basbakan buna bak cok üzüldüm)

saten ölü dogdu diye basit bir ifadeyle siyril

Savunmaya da bak

Israil dostluk gurubunda yer al

Secimler yaklastigi bir dönemde filistin katliami patlak verildiginde istifa etsinler sütten cikmis AK kacik gibi aklani versinler bu kadar basit mi sandiniz ve daha neler sayabilirimde

Milleti bu gibi basit aciklamalarla aptal yerine koymaya salisanlar utansin

Bak cahil arkadaşım. İsrail dostluk grubunu size nasıl anlattılar bilmiyorum ama o grupta AK Parti'sinden CHPsine MHPsine tüm partilerden üye vardı.. Bunu bil önce..
Sonra mecliste Filistin Dostluk Grubu'da var bunda da AK Parti'lilerin MHPlilerin CHPlilerin var olduğunu bil.
Tamam mı?

Sonra atla BOP dalına.. Hatta ondanda önce, geçen mesajında bir şeyleri kanıtla felan niye lafı dolaştırıyorsun gibilerinden bir şeyler söylüyordun. Hayırdır şimdi bahsetmiyorsun?
Yaladın mı tükürdüğünü 'Osmancık'ım ..

Sen, bu sitede Süresiz BAN yemiş birisin. Fikrini açığa vuramayan çakma görüşlü birisin. Bu yüzden ban yedin. Şimdi gelip paçalı horozlar gibi ona buna saldırıp BOPtan ahkam kesmelerin itibar görmez.. Sen banlısın.. Kovulduğun kapıya tekrar gelebilen yüzsüz ve çakma birisin ;;)

Sen kiiim ahkam kesmek kim değil mi?..

İsrail Dostluk grubunu seçimler yaklaşmış diye lağvetmiş AK Parti..
Çok bilmişim benim..

genişzaman
01-23-2009, 20:24
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v653/225/102/574633129/n574633129_1142233_1203.jpg

"MONTAJ BU, MONTAJ" dediğinizi duyar gibiyim...

FarukARSLAN.
01-23-2009, 20:28
''Bakkal yönetmiyoruz ülke yönetiyoruz''

Recep Tayyip Erdoğan.

israil dostluk lariniz sadece bununla kalsa neyse:güzel:
İsrail Dostluk grubundakileri sanada sayayım mı şekerim ?
-----------------------------

genişzaman
01-23-2009, 20:33
Ne o, Molla Kasım, kastı mı cevap yazmak?

FarukARSLAN.
01-23-2009, 20:33
İşte, BAKKAL YÖNETMEYEN ÜLKE YÖNETEN İKİ TÜRK DEVLET BAŞKANI..

http://img218.imageshack.us/img218/6453/ecevitbush1pb9.jpg

http://img218.imageshack.us/img218/4706/erdoganbush1zx7.jpg

DEVLET VE BAKKAL YÖNETİMİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRANLAR

BUYRUN

9 FARKI BULUN.

FarukARSLAN.
01-23-2009, 20:34
Aldın mı cevabını genişçukur?..

genişzaman
01-23-2009, 20:36
Aldın mı cevabını genişçukur?..

Posta Gazetesinin 7 Farkı Bul soruları gibi birşey olsa anlayacağım da, benim eklediğim delile bir cevap vermekten kaçındığını ve hatta terlediğini hissediyorum, ne oldu, belki de bir dahaki seçimde AKP'ye oy atmazsın :) :)

FarukARSLAN.
01-23-2009, 20:42
Posta Gazetesinin 7 Farkı Bul soruları gibi birşey olsa anlayacağım da, benim eklediğim delile bir cevap vermekten kaçındığını ve hatta terlediğini hissediyorum, ne oldu, belki de bir dahaki seçimde AKP'ye oy atmazsın :) :)

AK Parti'ye oy atacağımın en büyük delilisin sen farkında değil misin?..

İsrail'le ilişkisi yok mu dedik biz başbakanın da o fotoğrafı koydun?..
Yoksa BOPla ilişkilendirerek mi koydun?..

Devlet yöneticisi Ülke menfaatleri çeröevesnde İsraille de Amerikayla da TİCARET yapar.. GÜVENİNİ KAZANIIIRR.. Ama ayrıca ne yapar..
Mesela israilin baş düşmanları kim?.. Halid Meşal ve Ahmedinejad..

Ülkeme geldiler miii? Geldileeeer..
Destek görüyorlar mı?
Eveeeett..

Ticaretlerimiz var mı?
Vaaaarr..

BUNUN YANINDA..
Mecliste İsrail Dostluk grubundan ilk ayrılanlar kimler?
AK PARTİLİLEEER..

Filistin Dsotluk Grubunu kuranlar kimler?
Yine aynıııııııı....

Eeee.. İkili siyaset yapılmasın mı?..

Hadi zorla bakalım..
Yada git 2-3 saat yeni şeyler arattır Google dan öyle gell..

BOP meselesinde de olmayabilir yani.. Zati kıvırdın kıvıracağın kadao o meseledeeeee...

Eee naptın, 9 farkı buldun mu bakkalcıııı?..

genişzaman
01-23-2009, 20:52
Bir ülkenin başbakanı, yöneticisi olduğu ülkeyi bölmeyi hedefleyen bir projede eşbaşkanlığını ilan eder mi?

BOP Ortadoğu barışı için midir?

Öyle ise Irak'ta, Afganistan'da ve Filistin'de olanları nasıl yorumlamalıyız?

Güneydoğu'da kurulması planlanan Sözde Kürt Devleti'nin yine sözde sınırlarının BTC (Bakü-Tiflis-Ceyhan) boru hattıyla kesişmesi bir tesadüf müdür?

Tesadüf değilse ve Türkiye Cumhuriyeti bir bakkal dükkanı değilse böyle bir rezalete nasıl dikkat edilmez?

Büyük Ortadoğu Projesi'nin 1920'lerdeki ilk haritasından bugüne kadarki kullandığı ayak oyunlarından en büyüğüne yani anadilde yayın ve hizmet olayına hem de demokrasi ayağına yatarak, kanılması bir tesadüf müdür?

Bu sorulara adam gibi yüreklice yanıt verirseniz samimi söylüyorum ilk seçimde oyumu AKP'ye basacağım.

Mahmud Necmi
01-23-2009, 21:49
Kulluk için geldik evet. Hadi Dini Konular bölümümüzde mevcut. Sizleri oraya alalım..
;1

düştüğümüz acı durumu çok güzel açıklıyor bu yorumunuz.
hristiyanlara benziyoruz farkındamısınız?!kiliselerde yaparlar ya bir tek ibadetlerini.pazar günüdür onlar için ibadet,kulluk..
kendinize geliniz!bu dünya sana kulluk için verildi ve üzerinde halifetullah görevini taşımaktasın!ağır ol Müslüman!

FarukARSLAN.
01-23-2009, 22:47
düştüğümüz acı durumu çok güzel açıklıyor bu yorumunuz.
hristiyanlara benziyoruz farkındamısınız?!kiliselerde yaparlar ya bir tek ibadetlerini.pazar günüdür onlar için ibadet,kulluk..
kendinize geliniz!bu dünya sana kulluk için verildi ve üzerinde halifetullah görevini taşımaktasın!ağır ol Müslüman!

Hehh.. MücahidSpor toplandı yine.. Bizde Halifetullah görevine getirildik hadi bakalım..

FarukARSLAN.
01-23-2009, 22:53
Bir ülkenin başbakanı, yöneticisi olduğu ülkeyi bölmeyi hedefleyen bir projede eşbaşkanlığını ilan eder mi?

BOP Ortadoğu barışı için midir?

Öyle ise Irak'ta, Afganistan'da ve Filistin'de olanları nasıl yorumlamalıyız?

Güneydoğu'da kurulması planlanan Sözde Kürt Devleti'nin yine sözde sınırlarının BTC (Bakü-Tiflis-Ceyhan) boru hattıyla kesişmesi bir tesadüf müdür?

Tesadüf değilse ve Türkiye Cumhuriyeti bir bakkal dükkanı değilse böyle bir rezalete nasıl dikkat edilmez?

Büyük Ortadoğu Projesi'nin 1920'lerdeki ilk haritasından bugüne kadarki kullandığı ayak oyunlarından en büyüğüne yani anadilde yayın ve hizmet olayına hem de demokrasi ayağına yatarak, kanılması bir tesadüf müdür?

Bu sorulara adam gibi yüreklice yanıt verirseniz samimi söylüyorum ilk seçimde oyumu AKP'ye basacağım.

Yine döndün mü BOPa?..

İyi..
Oyunu da benim sayemde bir partiye basmış olma da, git kime basıyorsan bas.
Ama AKP'ye oy veremezsin. Çünkü seçim kağıtlarında da öyle bir partiyi bulamayacasın. AK Parti vardır.

Sonra, BOP diyelim ülkemizi bölen bir projeydi.. Yer aldık neden bölünmedi?..

Yer aldık, neden hiç bir imzamız yok?..
Ortadoğuda söz sahibi bir devletin torunları olarak orada bir amaçları olan devletlerin arasına girip onları 'denetlemek' pek ala kabulümüz olur. Ancak devlet aleyhinde yahut başka ülkelerin düştüğü haksızlık söz konusu olunca çekip gitmesini bileceksen buna da katılırsın..

Yer alıp, 'denetleme'(yahur benzer bir şey) yapıp tekrar ayrıldık mı?. Evet..
Haritamız değişti mi? Hayır..

Proje ÖLÜ doğmuş projedir dedi mi başbakan? Evet..

Bahsettiğiniz SÖZDE kürt devleti hala SÖZDE midir? Evet..

.......

az önce ki 9 farkı buldunuz mu?.. Hayır, değil mi... !

genişzaman
01-23-2009, 22:55
Sorularımı cevaplayın, kaypaklık etmeyin.

FarukARSLAN.
01-23-2009, 23:07
Beni anlarsan sorularına tek celsede cevabı almış olacaksın zaten..
Kıvırma yine ..

genişzaman
01-23-2009, 23:08
Kıvıran sizsiniz, Mezdeke de çalalım mı?

FarukARSLAN.
01-23-2009, 23:11
Çal çal.. Peçende benden, iki gündür iyi döndün dolaştın zaten..

genişzaman
01-23-2009, 23:13
Çal çal.. Peçende benden, iki gündür iyi döndün dolaştın zaten..

Aynaya baka baka konuşmasan bir de... (İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

FarukARSLAN.
01-23-2009, 23:19
(İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

Ayna karşındayken yazıyorsun bana heralde.. Geç şu mesajlara bak da 2 günde BOPlardan girip nasıl alakasız konulardan çıkıyorsun.. Sıkışınca Google amcalara danışıp tekrar gelmeler felan..
Hey yavrum heey..

Hadi irdelesene sorularının cevaplarını?.. Yine yüzüne yiyeceğinden mi korktun?..

Bak, gaza getiriyorum.. Ürkek olma arslan..
Güzel dönüyorsun, ama kaçmayı hiç beceremiyorsun..

Mahmud Necmi
01-23-2009, 23:29
Hehh.. MücahidSpor toplandı yine.. Bizde Halifetullah görevine getirildik hadi bakalım..

Rabbim yardımcınız olsun kardeş ne diyeyim..
henüz hayat gayenizi kavrayamamış amacınızı yolunuzu çizmemişsiniz..
Rabbim hakiki davanın idrakine erenlerden eylesin..

genişzaman
01-23-2009, 23:38
(İlkokul çocuğuna ilkokul çocuğu türünden cevap...)

Ayna karşındayken yazıyorsun bana heralde.. Geç şu mesajlara bak da 2 günde BOPlardan girip nasıl alakasız konulardan çıkıyorsun.. Sıkışınca Google amcalara danışıp tekrar gelmeler felan..
Hey yavrum heey..

Hadi irdelesene sorularının cevaplarını?.. Yine yüzüne yiyeceğinden mi korktun?..

Bak, gaza getiriyorum.. Ürkek olma arslan..
Güzel dönüyorsun, ama kaçmayı hiç beceremiyorsun..

Okuduğunu anlayamıyorsan bu senin sorunun.

Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum, yani sizin sayenizde, yani sayfanın en altına yönetici arkadaşların düştüğü etiket notlarının sayesinde...

Sorularımın hiçbirinin cevabı orda yok. Başbakan bu ülkeyi bölmeye çalışan bir projenin eşbaşkanı olduğunu itiraf etti mi? Hem de defalarca? Başka bakanlar da BOP'u övdü mü? BİTMİŞTİR!

BTC ile ilgili soruma cevap veremediğini görüyorum. Veresiye yazdır haftaya ödersin.

Azınlık hakları ayağına ülkenin bölünmesi konusuna hele, hiç girememişsin!

BOP Ortadoğu barışı için mi diye sormuştum, ardından da eklemiştim, "ÖYLEYSE IRAK'TA FİLİSTİN'DE AFGANİSTAN'DA OLANLAR NEDİR" diye...

Bak benden sana öneri, yatmadan önce 3 Kulhuvallah 1 Elham oku, 21 kere Besmele çek, ondan sonra Allah'a seslen, de ki; "YA ALİM, BANA DAHA GENİŞ BAKABİLECEK BEYİN VER YARABBİ..." Hadi eyvallah... İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

Üç mevsim
01-23-2009, 23:39
Arkadaşlar bir devre arası yapalım, sonra yine devam edersiniz ben takip etmekten yoruldum yahu.

Mahmud Necmi
01-23-2009, 23:40
Bak benden sana öneri, yatmadan önce 3 Kulhuvallah 1 Elham oku, 21 kere Besmele çek, ondan sonra Allah'a seslen, de ki; "YA ALİM, BANA DAHA GENİŞ BAKABİLECEK BEYİN VER YARABBİ..." Hadi eyvallah... İyi geceler, yarın görüşmek üzere...

duayı içten etmek önemlidir.:cool:

genişzaman
01-23-2009, 23:42
duayı içten etmek önemlidir.:cool:

Kesinlikle!.. Umarım arkadaş tavsiyeme uyar ve yine umarım ki duaları kabul olsun...

FarukARSLAN.
01-24-2009, 00:09
Okuduğunu anlayamıyorsan bu senin sorunun.

Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum, yani sizin sayenizde, yani sayfanın en altına yönetici arkadaşların düştüğü etiket notlarının sayesinde...

Sorularımın hiçbirinin cevabı orda yok. Başbakan bu ülkeyi bölmeye çalışan bir projenin eşbaşkanı olduğunu itiraf etti mi? Hem de defalarca? Başka bakanlar da BOP'u övdü mü? BİTMİŞTİR!

BTC ile ilgili soruma cevap veremediğini görüyorum. Veresiye yazdır haftaya ödersin.

BOP Ortadoğu barışı için mi diye sormuştum, ardından da eklemiştim, "ÖYLEYSE IRAK'TA FİLİSTİN'DE AFGANİSTAN'DA OLANLAR NEDİR" diye...

Google deyince neden hemen diğer konuyu anladın ki kardeş.. Ben bu konuda da bi kaç defa Google amca tabirini kullanmıştım sana karşı.. Yeni mi uyandın..

Yoksa 'okuduğunu mu anlayamıyorsun'?..

'' Google'dan faydalandım demedim forumu Google'da "akp ile ilgili detaylı bilgi" yazdıktan sonra buldum ''

Bu Google'dan faydalandığını göstermez mi?.. Hem az önce 'akp' yazıp buldum diyordun..

Şey,, açmış mıydın mezdekeyi ??..

Bu ülke BÖLÜNMEDEN BOP'un kıçına tekmeyi vurdu mu?.. Dahil olduğu zamanlarda da tek bir imzası oldu mu?..
Hayır. BİTMİŞTİİİİRRR..

Şimdi Bakü ceyhan tiflis, resmi olarak gerçekleşmemişken resmi olarak HİKAYEden ibaretken sen neyin sorusunu soruyorsun?.. Her 'emel'e kulak assa idik. Tevrata karşı çıkmamız lazım gelmez mi? Bilmem ne iki nehri İsrail olarak vaadedilmiş toprak gösteriyor.. Her hayale atlayacaz mı şimdi yani ?..
BİTMİŞTİİİİRR..

Bundan kürtleri bahsediyorsan.. Kürtlerin isteklerine kulak asmamak bölünmüşlüğe götürür bizi.. Acınız TRT 6 -Kürtçe TV-den ise, bunu bölücü PKK'da beğenmeyip O KANALI İZLEYEN HAİNDİR dedi..
PKK'nın ağzıyla mı konuşacaksınız şimdi?
BİTMİŞ MİDİİİİİRRRR?

BOP Ortadoğu barışı için değil. Var mı böyle bir sözüm?..
Amma ne diyorum. Teklif geldi, icabet ettik, DENETLEDİK, baktık ÖLÜ. bıraktık. Irak'ta Filistin'de olanlar Emperyalizmin 'hayvanlığı'dır. Irak, kendi elemanları Saddam'dan sonra böyle oldu.. Filistin ise AK Parti'den hatta senden benden çok çok önceden beri var. Emperyalizmin aşağılığıdır bu yani. Bunlara proje lazım değil onları yapmak için. Savaş suçu dahi işleyebiliyorlar kolay kolay.. Projeye ne gerek var..
Ama işin o yanına bakarsak tabi..
E o yanında BOP hikaye kalır.. Hele AK Parti ile alakası 'soyut'luktan öte bir şey değildir..

BİTMİŞ MİDİR???..

Kulhuvallah değil de, İhlas'ı okurum. Söylemene de gerek yok. Amma eksik olma!..

Sonra da sizin için dua ederim. Yarabbi bu güneşi çamurla kapamaya çalışan nasipsizleri ve 'bakkal'ları da ıslah eyle.. Diye..

İstediğin gibi 'çocukça', bir bir alıntılayarakta verdim cevabını. Hadi şimdi sana da iyi geceler..

(Mezdekeyi kapa öyle yat, rüyanda da benim yüzümden kıvırmış olmayasın..)

FarukARSLAN.
01-24-2009, 00:17
ecevit talebe gibi oturarak Talimatlari aliyor yine de eceviti sevmecek bile onun döneminde simdiki gibi katliamlar olmamisti

ayak ayak üstüne atmis amerikanin katliam yaptigi dönemde simdiki kadar efelenmemistir Sayin Populist basbakan aceba neden???

israilin katliam yaptigi dönemi israil secimlerine denk geldigi kadar populist basbakanin da dönemi secime gelmesi de ilginc degilmi???

Kişiliği MUAMMA kişi..
SEN KİM OLDUĞUNU SÖYLE SONRA KONUŞ..
NİYE SAKLIYORSUN..
SÖYLE ÖYLE ÖTSENE, Böyle belirsiz horozların ötmeleri burada sabahın olduğunu göstermiyor, kuyruğuna basan birinin olduğunu, acil yardıma gidilmesi gerektiğine işaret ediyor..

HADİ BAKALIM GUGUK.. SEN OSMANCİK MİSİN DEĞİL MİSİN. BAN'LIM BENİM..

redyellow
01-24-2009, 00:26
SAYIN FARUK ARSLAN...

Sizin nickinizin altında BÖLÜM SORUMLUSU diye bir yazı var...

Hakikaten merak ettim:

Gerçekten forumda sorumlusumusunuz yoksa oraya herkesin öyle bir şey yazma imkanı varmı forumda...

Şunun için söylüyorum:

Emin olun üslubunuz asla ve asla bir sorumluya yakışmaz nitelikte.

Bir arkadaşa GENİŞ ÇUKUR diye hitap etmişsiniz.

Bu uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?

Evet diyorsanız benim diyecek sözüm yoktur.

Hayır diyorsanız, yakıştıramıyorsanız bunun gereğini de yapacak olan yine sizsiniz.

Söyleyeceklerimizi karşımızdakini alaya almadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden söyleyemez miyiz?

İyi günler dileklerimle.

FarukARSLAN.
01-24-2009, 00:32
SAYIN FARUK ARSLAN...

Sizin nickinizin altında BÖLÜM SORUMLUSU diye bir yazı var...

Hakikaten merak ettim:

Gerçekten forumda sorumlusumusunuz yoksa oraya herkesin öyle bir şey yazma imkanı varmı forumda...

Şunun için söylüyorum:

Emin olun üslubunuz asla ve asla bir sorumluya yakışmaz nitelikte.

Bir arkadaşa GENİŞ ÇUKUR diye hitap etmişsiniz.

Bu uslubu siz kendinize yakıştırıyor musunuz?

Evet diyorsanız benim diyecek sözüm yoktur.

Hayır diyorsanız, yakıştıramıyorsanız bunun gereğini de yapacak olan yine sizsiniz.

Söyleyeceklerimizi karşımızdakini alaya almadan, dalga geçmeden, hakaret etmeden söyleyemez miyiz?

İyi günler dileklerimle.

1000 defa üslubunuza dikkat edin felan dersem, sonra aynı takılana bende demedim mi GURURA KARŞI GURUR SADAKADIR.

Nasıl anlıyorsa karşıdaki öyle anlatıyoruz. Konunun geneline bakarsanız anlarsınız sizde.
Yoksa iki üç bölümden sorumlu olmayla tüm forumun yönetici olduğumuz yok.. Olsakta pek fark etmez, böyleleri nasıl anlıyorsa öyle.
Yani bölüm yöneticiliği felan trişka kalır böyle olunca. Ki zaten bu bölümde yöneticiliğim yok. Bende sizler gibi bir üyeyim yani..
Oldu mu şimdi ?

Benim başbakanıma 'kukla' derlerken neredeydiniz siz de şimdi beni sorguluyorsunuz?

mgv gençliği
01-24-2009, 00:38
faruk arsalan
çok seviyesiz bir hitabın var...
eğer silinene bakmak gerekseydi
senin tek bir yorumunun olmaması gerekirdi....
siz kendinizi çok şey zannediyorsunuz ama
yazılarınızdan ve hakeretlerinizden sonra
kaydadeğer bir bilgi birikimine sahip olmadığı kanısındayım
yazık ki bu forum sorumlularına
yazılarınıza hiçbir tepkide bulunmadılar.
kimliğinizi çok güzel açıklamış oldunuz.

ey mgv gençliği
size bu asaleti veren davanının
neferi olayım...

FarukARSLAN.
01-24-2009, 00:46
ey mgv gençliği
size bu asaleti veren davanının
neferi olayım...

Haydiii, MücahidSpor toplanıyoor... Kılıç kalkan tribünlereee..

--
Ne o, müdahele yok, bir şey yok kaç zamandır iyi atıp tutuyordunuz değil mi?.. Hiç bir şey söylemeyince, atıp tutup direkt banlandığınızda çığırıyordunuz yansızsınız, baskıcısınız, muhalifleri konuşturmuyorsunuz diye..
N'oldu?.. Cevapları verince her birinizde acayib dönüşler hissediyorum..

Bakın ban yok, mesaj silme yok.. Benim mesajlarımı ne yapacaksınız kedi bilmem neresini görmüş yara sanmış..
Kendi tarafınıza baktınız mı hiç?..

Böyle yediririm her birinize, başbakanıma söylenen 'kukla' tabirini söyleyene de, ima edene de, savunana da tamam mı?..

Edep nedir bilmeden etmeden gelip bel altına vurup vurup, yavaş ol (d)ayı dediğimizde vay efendim o üslub ney öyle hee..

Bi kıvırmada bi de ağlamada üstünüze yok zaten..

mgv gençliği
01-24-2009, 00:53
sen bugün fazla kıvırdın.....

FarukARSLAN.
01-24-2009, 00:54
Külahıma anlat sen bunları.. O bazen umursuyor..

redyellow
01-24-2009, 01:11
Sayın farukaslan:

Kem söz sahibine aittir... size bunu hatırlatırım. Size kem söz yazan birisi varsa, forumda hakaret içeren yazı yazan varsa bu yazıya yien hakaret ederek cevap vermemelisiniz.

Hakaret içeren, kötü söz içeren yazı için yapılacak muamele bellidir.

Bun size ben öğretmeyim.

Ben size ve herkese üslubunuza dikkat edin diyorum.

Ha sana ne ben istediğimi yazarım diyorsanız:

Buyrun yazın:

HER YAZININ SEVİYESİ, YAZARININ SEVİYESİNİ GÖSTERİR.

İyi günler...

FarukARSLAN.
01-24-2009, 01:19
Sayın farukaslan:

Kem söz sahibine aittir... size bunu hatırlatırım. Size kem söz yazan birisi varsa, forumda hakaret içeren yazı yazan varsa bu yazıya yien hakaret ederek cevap vermemelisiniz.

Hakaret içeren, kötü söz içeren yazı için yapılacak muamele bellidir.

Bun size ben öğretmeyim.

Ben size ve herkese üslubunuza dikkat edin diyorum.

Ha sana ne ben istediğimi yazarım diyorsanız:

Buyrun yazın:

HER YAZININ SEVİYESİ, YAZARININ SEVİYESİNİ GÖSTERİR.

İyi günler...

Şu ana kadar yaptıklarımda hakaretlere karşılık vermekten başka bir şey değildi..

Evet, dediğiniz gibi kötü söz de kendine sahiptir. Ancak bunlar aylardır hep geliyor böyle pervasızca kelamlar ediyor ediyor, uyarınca dinlemeyip devam ediyor sonra ban'lanınca ayrı bir üyelik alıp haksızlık yaptığımızı, muhalifleri konuşturmadığımızı, baskıcı olduğumusu vs. vs. söylüyorlar..

Burada da gördüğünüz gibi 1-2 mesaj silindi diye demedikleri kalmadı yani aynı bu konu içerisinde.
Ee, ben başbakanıma hakaret edlilince sus pus bakacak mıyım?..
Hayır. Üslublarını bildirdik, yine devam ettiler.. Ama yüzsüzlük o kadar ki, sonra onu bile inkar etti(ler)!
Bizde kurtlarla dans etmesini biliriz yani..

Madem sonra ağlıyorlar, şimdi yanlışlarını -şahsım adına- paylaya paylaya öğreteyim ki alışsınlar..

Zamanla, bu 'ayak takımı'nı daha yakından görüp tanıdıkça ne demek istediğimi anlayacaksınız ...

Vesselam.

redyellow
01-24-2009, 01:32
Sayın farukaslan:

Madem bazıları yazılarıyla (sizin deyiminizle) ayak takımı olduklarını gösteriyor siz niye onların seviyesine inerek siz de ayak takımı olacağım diye kendinizi zorluyorsunuz?

Bir iki mesaj silindi diye diyorsunuz... hayırbir iki değil gerekiyorsa yüzmesaj silin, içinde hakaret varsa, küfür varsa, terbiyesizlik varsa gerekirse 1000 mesaj silin ama asla ve asla kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin.

Verirseniz forumun seviyesini düşürürsünüz..

hem de bir bölüm sorumlusu olarak.

FarukARSLAN.
01-24-2009, 01:47
Sayın farukaslan:

Madem bazıları yazılarıyla (sizin deyiminizle) ayak takımı olduklarını gösteriyor siz niye onların seviyesine inerek siz de ayak takımı olacağım diye kendinizi zorluyorsunuz?

Bir iki mesaj silindi diye diyorsunuz... hayırbir iki değil gerekiyorsa yüzmesaj silin, içinde hakaret varsa, küfür varsa, terbiyesizlik varsa gerekirse 1000 mesaj silin ama asla ve asla kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin.

Bakın, anlatamıyorum heralde.. Mesaj silince yahut konu kilitleyince 'muhalif seslere yer vermiyorsunuz' diyorlar..

E ses verincede görün bakın yemedikleri halt kalmıyor. Konudan konuya zıplıyorlar bir yerde sabit kalsalar da neyse.

Benim yaptığım kötülüğe kötülük değil artık madem silme yok kilitleme yok ne olacak?.. İleri gidip resmen 'al bizi güd' diyorlar.. Eh bizde çobanlığımızı yapıyoruz ....

Forumun seviyesi böyleleri sayesinde iyice düştü. Dediğim gibi temizleyince ileri geri atıp tutuyorlar.

Ben de bu konuda bölüm sorumlusu değilim.
Tarih, Köşe Yazıları ve Haberler benim yönetimim altında sadece.
Yani burada sizler gibi bir ÜYEyim. Ancak BAŞBAKANIMA LAF EDENE YAN BAKMASINI BİLEN BİR ÜYE OLARAK..

Yavaş gelecekler. Madem aramızdalar değerlerimize saldırmadan yapacaklarsa eleştiri paylaşacaksa paylaşımlarını bize sunacaklar..

Ben, bulunduğum ortamda kutsallarımı çiğnetmem.
Küfür felan da kullanmam. Ancak anlayana Molla Kasım'lık kavîdir.

redyellow
01-24-2009, 01:58
Sayın arkadaşım:

Ben söyleyeceğimi söyledim.

Gerisi sizin takdirinize kalmış.

İster seviyeyi düşürün ister benim dediğimi yapın.

Siz bilirsiniz.

ersegun
01-25-2009, 00:23
İnşallah sevgili başbakanımızın hesapladığı , öngördüğü ve bizim bilmediğimiz olumlu birşeyler vardır..zira öyle bir tablo var ki önümüzde maazallah azmanistan bu gidişle bize de demokrasi getirecek, eli kulağında...(bkz amerikan güncel basını)

Leyli_Can
01-25-2009, 01:17
“Ey iman edenler! Düşmanlarımı ve düşmanlarınızı dostlar edinmeyin. Sizhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif onlara sevgi yolluyorsunuz; halbuki onlarhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif Kur’an’dan size geleni inkar ettiler. Rabbiniz olan Allah’a iman ediyorsunuz diyehttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif sizi ve peygamberi (Mekke’den) çıkarıyorlardı. Eğer sizlerhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif benim yolumda ve rızam uğrunda cihad için çıktınızsahttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif (düşmanlarımı ve düşmanlarınızı dost edinmeyin.) Sizhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif sevgi göstererekhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif onlara sır veriyorsunuz; halbuki benhttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif sizin gizlediklerinizi dehttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif açıkladıklarnızı da hep bilirim. Sizden kim bunu yaparsahttp://www.uslanmam.com/images/smilies/smiliv.gif artık hak yolun ortasından sapmıştır.” (Mümtehine Suresi 5/1)

Bu sözün üzerine başkabir söz ne hacet

Alparslan
01-25-2009, 02:11
Bob bizim hükümetimizin malesef yarını göremeden desteklediği ve bu iş müslümanları öldürmeye dönüşünce hemen çekildiği bir projedir.Gerisi sadece dedikodudur.

Üç mevsim
01-25-2009, 02:27
Biz BOP'u hiçbir zaman desteklemedik. Mesele şudur.

AK Parti Hükümeti göreve geldiğinde kucağında bir Irak Harekatı buldu. Türkiye, AK Parti'nin iktidara geldiği dönem ABD'nin kesin kararlı olduğu Irak harekatına karşı çıkabilecek bir yapıya sahip değildi. Yine o dönem ortaya atılan BOP söyleminin aslında barış, demokrasi vs içermediğini Başbakan ve Hükümet de biliyordu. Yeni iktidar olunan bu dönemde yere sağlam basabilmek için ileriyi görerek söylenmiş bir sözdür BOP eş başkanlığı, yani içi boştur, buna takiyye de denebilir. Bugüne gelindiğinde Bush'un görevi bittiğinde Başbakan'ın Dış Politika Danışmanı Ahmet Davudoğlu BOP'un çöktüğünü açıklamıştır. Başbakan'da ondan yaklaşık 15 gün sonra BOP'un zaten ölü doğduğunu söylemiştir.

Burada ortaya çıkan Başbakan'ın ileri görüşlülüğü ve siyasi zekasıdır. Biz bu ülkeyi 11 aylığına yönetmek için gelmedik. Onun için akılcı, dengeli ve zekice hareket etmek mecburiyetimiz vardır.

Alparslan
01-25-2009, 02:38
Biz BOP'u hiçbir zaman desteklemedik. Mesele şudur.

AK Parti Hükümeti göreve geldiğinde kucağında bir Irak Harekatı buldu. Türkiye, AK Parti'nin iktidara geldiği dönem ABD'nin kesin kararlı olduğu Irak harekatına karşı çıkabilecek bir yapıya sahip değildi. Yine o dönem ortaya atılan BOP söyleminin aslında barış, demokrasi vs içermediğini Başbakan ve Hükümet de biliyordu. Yeni iktidar olunan bu dönemde yere sağlam basabilmek için ileriyi görerek söylenmiş bir sözdür BOP eş başkanlığı, yani içi boştur, buna takiyye de denebilir. Bugüne gelindiğinde Bush'un görevi bittiğinde Başbakan'ın Dış Politika Danışmanı Ahmet Davudoğlu BOP'un çöktüğünü açıklamıştır. Başbakan'da ondan yaklaşık 15 gün sonra BOP'un zaten ölü doğduğunu söylemiştir.

Burada ortaya çıkan Başbakan'ın ileri görüşlülüğü ve siyasi zekasıdır. Biz bu ülkeyi 11 aylığına yönetmek için gelmedik. Onun için akılcı, dengeli ve zekice hareket etmek mecburiyetimiz vardır.

Benim söylediğimi uzun yoldan anlatıyorsun..Birkaç ayrı düşünce var.

*ADEM*
01-25-2009, 13:06
doğru söylüyor saygıdeğer başbakanım

ishakyilmaz
01-30-2009, 12:59
Türkiye Tarihinin şahlanmsına vesile eden Sayın Başbakanımızı bundan sonra başka taraflara çekmek isteyenlere kapak olsun bu DAVOS olayı..!

muhammed.ikb
01-30-2009, 15:58
Türkiye Tarihinin şahlanmsına vesile eden Sayın Başbakanımızı bundan sonra başka taraflara çekmek isteyenlere kapak olsun bu DAVOS olayı..!

ishak kardeşim kusura bakma ama bu halinle aynı zamnda diğer arkadaşların son halleriyle insanlrıun diline dolanıyoruz..bak böyle yaparesak biri çıkıp der ki kardeşim madem öyle neden ırakta çeçenistanda yapılanlara sessiz kaldı ve neden 7 yıldır susuyordu...kardeşim saadetçiler fena haşlamış bazılarımızı belli oluyor...

Yetkili Notu: Haddinizi aşmayın - Hazımsızlığın lüzumu yok !

ak61
01-30-2009, 21:18
Başbakan Bopdan elini ayağını çekerse tam süper olacak.