Orijinalini görmek için tıklayınız : "Basbakanimizi" anlatan, yansitan yarisma icin oylarimizi kullanalim!
Degerli arkadaslar asagida Forumda hareketliligi arttirmak adina baslatmis oldugumuz anketimiz 26 ocak carsamba itibariyle baslamistir..
15 gün sürecek yarismada yaklasik 26 resim yer alacakdir, yarismanin sartlari asagida yazilidir.
1) Resim yollayanlar hangi resmin kendilerine ait olduklarini deklare edemezler
2)her üye sadece bir resim icin oy kullanabilir
3)ilk 3 e giren üyeler yarismayi kazanmis olur, eger ilk 3 te puan esitligi olursa begeni ödülleri aynen verilmekle beraber,kontör ödülleri esit sekilde pay edilecekdir..
4)anket konusunda sikayetlerinizi lütfen özelden iletelim ki anketin muhtevasi bozulmasin.
5)resimler hakkinda yorum yapmak, begendigini, begenmedigini belirtmek serbesttir..
6)begendiginiz resim hakkinda tatli rekabet icerisinde propaganda, reklam, kulis yapmak serbesttir..
7) konuda tartismak, laf atmak yasak karsilikli, tek basina ve bilumum sohbet serbesttir..
8) asagida verilen linkten resimlere bakiniz ve hosunuza giden resmin numarasini, ankette seciniz..
http://www.akpartiforum.com/basbakanimizi-anlatan-yansitan-yarisma-resimleri-t143666.html
Verilen bütün oylar degerli oylardir o acidan katilimin maksimum seviyede olmasi temennisiyle..
ödüller
1) 50 tl degerinde kontör ve 2500 begeni
2) 30 tl degerinde kontör ve 2000 begeni
3) 10 tl degerinde kontör ve 1500 begeni
10 dakika sonra yarisma basliyor ;)
Vira Bismillah..
anketimiz baslamistir, katilan bütün arkadaslara basarilar..
İntifada
01-26-2011, 01:05
13 numaraya gitti oyum...
başbakanımız şehid furkanın hatıra defterini okuyor...
arkadaslar kim, hangi resme oy verdigini aciklarsak resimler hakkinda ince ayrintilarda ortaya cikabilir..
Delilin NuR
01-26-2011, 01:14
Birden çok resme oy vermek istiyorum, ne olacak abi... :)
Bu resimlerin hiç biri başbakanımızı tam olarak anlatamamış...
5 Nolu resim diyecem ama ordada çok asık suratlı çıkmış...
Başbakanımız çok yoğun çalışıyor ama hiç bir zaman bu yoğunluktan şikayet edip yüzünü asmıyor...
4 Nolu resim ile 5 karışık diyorum... :)
kardes malesef bu ankette ortaya karisik alamiyoruz o acidan bir resimde mutabik olmalisin :)..
bu arada resimlerde hosuma giden olay resim yollayan arkadaslar kendi düsünce dünyalarina göre resim yollamis..
mesela kimileri erbakanla, kimiler fethullah gülenler, kimi fener kaskoluyla, kimisi abdullah gülle yada bayanlar daha duygusal yaklasip hanimiyla yollamis, halk ziyaretleri dile getirilmis, baska bir arkadas mavi marmaraya gönderme yapmis yine eski günlerini yad eden resimler..
benim favorime gelince en son ben kullanacagim yani anketi benim oyla kapatacagiz :)
Delilin NuR
01-26-2011, 01:33
Assolistler en son çıkar tabi...:)
Fotoğrafları kimlerin yolladığınıda az buçuk tahmin ettim ... :)
Tabiki biz kişiye göre değil fotoğrafa göre oy kullanacaz ...
ENES_CAN_AK
01-26-2011, 01:50
bende oyumu kullandım hepsi çok güzel resimler.bende yarışmaya katıldığım için hangi resimi seçtiğimi söylemeyeceğim.ancak tüm resimler çok iddalı eğer yarışmaya katılmasam seçimlerde oldukça zorlanırdım.:)hak eden kazansın hayırlısı olsun...
hemso kendinemi oy verdin :)
EpiVaTeS
01-26-2011, 01:57
Hadi bakalım oyları bekliyoruz...
ibrahim abi söylentilere göre sen basbakanimizin fener sapka ve kaskollu resmine oy verecekmissin :)
bu arada o resmi yollayan fanatik fb li arkadasimiza selamlar :D
ENES_CAN_AK
01-26-2011, 02:19
hemso kendinemi oy verdin :)
napalım okada zorduki seçim yapmak kendimi es geçemedim.;D
9 numarali resim arayi acmaya basladi, merak ettim oy veren arkadaslar neden oy veriyor bu resme acaba..
ENES_CAN_AK
01-26-2011, 02:26
üst üste aldı oyları demekki etkiliyici.
İntifada
01-26-2011, 02:28
ben yarışmayı 12 ile 13 arasında geçer sanıyordum...
9 un bu cikisi gercekten benim adimada süpriz oldu anlasilan forumdaki liseli arkadaslar agir basiyor :)
ama daha ilk gün cok sey degisecek zaten hedefim en az 100 kisinin oylamasi bunun icin her türlü rekllam calismasi yapilacak..
.:Ay_Yıldız:.
01-26-2011, 02:33
Lise yılları vazgeçilmez olsa gerek. :)
evet bir lise yillari birde askerlik yillari kolay unutulmaz denilir.. :)
01-26-2011, 02:35
Askerliği bilemem ama :)
caktirma bende bilmiyorum :) ama bu yaz "o simdi asker" olacagim :)
01-26-2011, 02:37
caktirma bende bilmiyorum :) ama bu yaz "o simdi asker" olacagim :)
Alfabedeki 29 harf esprisini "o" şimdi asker olarak 28 yaşa mukabil yapmayacağım, :hihi2:
ENES_CAN_AK
01-26-2011, 02:37
12 nolu resim benim ilk gönderdiğim resimdi ama geç kalmışım yollayan arkadaş kimse tebrik ediyorum şimdiden çok güzel resim bence.
M.Atilla
01-26-2011, 07:20
Hepsi birbirinden güzel ve anlamlı resimler..14 Nolu fotoğrafa kullandım oyumu..Çünkü bu fotoğrafa her baktığımda değişik anlamlarla yorumlayıp, beğeniyorum..Bu yarışma AK Parti Forum için önemsenmesi gereken bir yarışma..İnanıyorum ki sonuçları da gayet güzel olacak..Katılan herkese başarılar diliyorum..
9 un bu cikisi gercekten benim adimada süpriz oldu anlasilan forumdaki liseli arkadaslar agir basiyor :)
ama daha ilk gün cok sey degisecek zaten hedefim en az 100 kisinin oylamasi bunun icin her türlü rekllam calismasi yapilacak..
Anlaşılır gibi değil temeli çocuklardan atmak lazım sonra liseye geçelim:hihi2:
dostlar oylarimizi ihmal etmeyelim..
bir kaç resim arasında kararsız kaldım,bunu çok beğendim diyorum bakıyorum diğeride çok güzel...
en iyisi son ana bırakmak:evet:
ben gonullerin birincisi ilan ediyorum kendimi...
ve 50 liralik bonusumu bi zahmet gonderiverin diyorum(:
su zamanlarda acayip ihtiyacim var kontore(:
İntifada
01-26-2011, 14:30
napcan la kontörü :)
kullandım oyumu.. hayırlı olsun (:
Özgür Çağrı
01-26-2011, 16:42
Bende 13 nolu fotoğrafa oyumu verdim. Şehid Furkan Doğan'ın evine ziyaretinden çekilmiş bir kare.
Babası Ahmet Doğan ile not defterini inceliyor ...
Özgür Çağrı
01-26-2011, 16:44
Yalnız 2 numarayla yarışmaya giren epey akıllı :) Hiç düşünemedim ya tüh :hihi2:
Gönülden
01-26-2011, 19:09
Resimler hepside birbirinden güzeldi....oyumu kullandım ama her resim karesi birinciliği hakeder nitelikte..
Sevgili Ahmet kardeşim böyle güzel bir anket eksenli yarışma için sonsuz minnet olsun..
Oy kullanmayan tüm arkadaşlarımızı oy kullanmaya bekliyoruz
bende oyumu kullandım :) hepsi birbirinden güzel hepside Başbakanımızın farklı yönlerine ve hassasiyetlerine vurgu yapan resimler... teşekkür ediyoruz. beni en etkileyen 11 nolu resim oldu...
başkan benim ki kurtarıyormu?
11 numara çok hoşuma gitti ve beni duygulandırdı...
ne zor günlerden geçti...
BlueMoon
01-26-2011, 20:16
birbirinden güzel resimler. hangisine kötü diyebiliriz ki ?
ama bence 7 nolu resim çok daha güzel
yarismada cekisme almis basini gidiyor :)
oylarimizi kullanalim bizahmet..
haci numarayi ulastirayi mi sana?
Keşke çoklu oy olsaydı. Çünkü gerçekten resimlerin hepsi birbirinden güzel. 11 ve 12. resimleri çok beğendim ben.
Biri başbakanımızın hapise girdiği zamanki resim..Çok duygusal gerçekten..
Diğeri ülkesini ne kadar çok sevdiğinin en büyük göstergesi olan resim..Bugüne kadar hiçbir Başbakanın yapmadığını yapıp yerden Türk bayrağını aldığı kare..
Ancak kim kazanırsa kazansın hak etmiş olacak..Çünkü tüm resimler muhteşem..
BlueMoon
01-28-2011, 19:54
oylamamız ne zaman bitecek arkadaşlar ?
''Anket 10-02-2011 tarihinde ve Saat 11:00 PM kapanacaktır''
deniliyor yukarıda..
aynen öyle anket ayin 10 nda kapanacak..
Fotoğrafları göremiyordum, 11'i çok sevdiğim için 11. fotoğrafa verdim :)
NoName2011
01-31-2011, 14:39
Baktımda aktivitenize çok hoşuma gitti. Keşke sitedeki görsellikte mesajlarda ki kaliteyle aynı orantıda olsa. Her neyse kardeşlerim herkes için hayırlı olsun ne tuhaftır ki yarışmaya denk gelmişim; bende oyumu kullandım. Selametle tüm ak kardeşlerime.
ovdumu sovdumu ben cozemedim...
siyah gül 07
02-03-2011, 10:22
10 nolu ile 12 arasında bir düşündüm ama 12 ağır bastı kiminse hayırlı olur inşAllah beğenilerde bizide görür umarım ;ı:
9 numaraya kullandım hayırlı olsun...
Erhan KARACA
02-04-2011, 18:36
yarışma odulleri güzelmiiş yau.. keske daha once gelseydm osmaneline :D 2 numara aga sen bir numarasn (:
Özgür Çağrı
02-04-2011, 22:08
Normal şartlarda 2 numaranın 1. olması lazım ve yarışmacı oldukça zeki :) Bunu nasıl düşünemedim diye hüsran içindeyim :hihi2:
eskiAcik
02-05-2011, 01:16
12 no lu resim diyorum...
cunku orda ulkesinin bayragina ne kadar duskun oldugunu gosteriyor basilmamasi icin egilip yerden aliyor...
1. ve 2. ler belli nerdeyse ama 3. ler kendi aralarında yarışıyorlar :)
Şurda kaldı 5 gün.. Oy kullanmayan arkadaşlar da kullansınlar oylarını..
Bu arada katılım baya büyük olmuş.. Bunda ödülün artmış olması sebep olabilir mi acaba.. :)
Maria Puder
02-06-2011, 09:38
3. resime oyumu kullandım.
Çünkü en değişmemiş ve saf hal ordaki qibiydi bence.
Yine Başbakanımızın ordaki içtenliğiyle işçi çalışanları korumalı.
ilkertürkmen
02-06-2011, 15:45
başbakanımızı imamımız önderimizi en iyi 22 no lu resim ifade etmiş önde imam recep tayyip erdoğan arkada cemeat ve cemeatin içindede erbakan (boynuz kulağı geçermiş)
Zaman daraldı .
Bu arada Ahmet hocam foruma ceza verelim katkılarının azlığından ötürü ödülleri ikimiz paylaşalım. :)
02-11-2011, 16:48
Anket bitmiş :) Hayırlısı olsun
sonuclar aciklanacakdir.. bir arkadasimiz manipülasyon yapmis o yüzden gerekli düzenlemeler yapilip, sonuc ilan edilecekdir :)
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:43
Tüh kaçırdım ya.
Bir tane daha yapılsın yarışma çok özel fotolar çıkıyor ortaya,hiç görmediklerim de vardı.
Arşiv çalışması için de iyi,insanlar da aramaya koyuluyor ne güzel.
Bir daha yapılsın ;D
Özgür Çağrı
02-11-2011, 20:46
he reyiz saadet face sayfasında 40 yıllık arşivi açtı be 1200 e yakın foto var orda
İntifada
02-11-2011, 20:47
benim resmi orada da zor bulursunuz :)
Hüdaverdi
02-11-2011, 20:47
Ben de bir foro var,kesin ama kesin 1. olur la ;D
2 tane var sevdiğim ama o diğeri kesin alır.
Hüdaverdi
02-12-2011, 00:32
Bir daha yapılacak mı :neki:
:utangaç:
yapilan anket sonucunda..
12 numarali resimle katilan Furkanca Bakis arkadasimiz 1.
9 mumarali resimle katilan Ayyildiz arkadasimiz 2.
2 numarali resimle katilan Suayip arkadasimiz 3. olmustur..
begeni ödülleri en kisa zamanda, konusma kontörleride önümüzdeki haftalarda kendilerine takdim edilecekdir..
Yarismaya katilan bütün arkadaslara ,oy veren, vermeye, yandan bakan bütün herkese tesekkür eder, bir sonraki aktivitede bulusmayi temenni ederiz..
Saygilarimla..
İntifada
02-12-2011, 00:38
anayasa mahkemesine gidecem :)
akıncının kimsenin görmediği 11 numaralı resmi nasıl kazanamaz :(
liseli gencler iyi calisti, organize olmuslar o yüzden sonuclar cok normal :)..
calisan, kazaniyor kardesim bu her yerde böyle :)
Özgür Çağrı
02-12-2011, 15:14
yapilan anket sonucunda..
12 numarali resimle katilan Furkanca Bakis arkadasimiz 1.
9 mumarali resimle katilan Ayyildiz arkadasimiz 2.
2 numarali resimle katilan M.Atilla arkadasimiz 3. olmustur..
begeni ödülleri en kisa zamanda, konusma kontörleride önümüzdeki haftalarda kendilerine takdim edilecekdir..
Yarismaya katilan bütün arkadaslara ,oy veren, vermeye, yandan bakan bütün herkese tesekkür eder, bir sonraki aktivitede bulusmayi temenni ederiz..
Saygilarimla..
Teşekkür ederim sağolun varolun :ayutandım:
Yalnız ben 13 numaralı resimle birinci oldum ;D
Böyle yarışmaların tekrarlanmasını dileriz tabi :hihi2:
arkadaslar bir karisiklik olmus.. 2 numarali resmi m.atilla degil suayip kardesimiz göndermistir..
yani yarismamizin 3. suayip kardesimizdir ;)
Özgür Çağrı
02-12-2011, 15:25
Evet ya bende diyorum nasıl oluyor 2 numara matilla şuayip abi olması lazım 3. lük bütün şirkete aittir :) Şuayip abi güzel seçimdi aslında 1. olman lazımdı ama demek çalışmadın o fotoğrafın potansiyeli çok :hihi2:
02-12-2011, 15:26
Hayırlısı olsuuuun :)
Evet ya bende diyorum nasıl oluyor 2 numara matilla şuayip abi olması lazım 3. lük bütün şirkete aittir :) Şuayip abi güzel seçimdi aslında 1. olman lazımdı ama demek çalışmadın o fotoğrafın potansiyeli çok :hihi2:
sen cok calismissin aldik istihbarati :)..
Özgür Çağrı
02-12-2011, 16:14
sen cok calismissin aldik istihbarati :)..
acayip kulis yaparım biliyorsunuz :karizmatik:
Hüdaverdi
02-12-2011, 16:15
Bir daha yapılsın ;D
reyiz kuşu değiştiriyorum inşaALlah bugün;D
Hüdaverdi
02-12-2011, 16:26
Bende kafes alcam bakam.
İntifada
02-12-2011, 16:28
Allah akıl fikir versin...
verin parayıda otobüs parası yapayım...
Tebrik ettim kazanan arkadaşları. Ödüller en yakın zamanda verilsin, ihmal edilmesin (:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.