Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakanımızın konuşmaları yok mu?
biz chp yi veya mhp li gençleri temsil etmiyoruz ak partinin gençliğiyiz oysaki ak parti li geçinenlerin önümüze köstek olmak için yapmadıkları kalmadı bu olayı protesto ediyorum ve ak parti forumdaki üyeliğimi fes ediyorum
Bende hepsi var inş. birgün koyarım ;)
akgulrafet
10-18-2007, 17:21
HİÇ KİMSE MUKADDES DEĞERLERİMİZE YADA KADİM GELENEKLERİMİZE İSTİSMAR EDEREK BİR YERE VARAMAZ,VARAMAYACAKTIR.BİZİM ÖZÜMÜZ İSTİKAMETİMİZ BİRDİR.BUNUN AKSİNİ DÜŞÜNENLER,DÖNÜP ÇANAKKALEYE BAKSINLAR;SADECE ORADA BULACAKLARI CEVAP BİLE
ONLARA FAZLASIYLA YETER
Ya olan varsa ve koyarsa çok büyük sevaba geçecek >:( >:( >:(
akgulrafet
10-20-2007, 13:50
ya olan warsa koyarsa çok büyük sewaba geççek >:( >:( >:(
ARKADAŞIM YAZIYORUM İŞTE BİR TANE DAHA YAZAYIM;
Türkiye, istikametini bulmuş,
sağlam iradesini sağlam bir duruşla temsil eden kadrolara ve gençliğine kavuşmuştur.
O kadro ak gençliğin kendisidir.
Ebedi muhalefete yeminli olanlar,
EBEDİ MUHALEFETE MAHKUM KALACAKLARDIR.
HüseyinYıldırım
10-21-2007, 18:14
CİDDEN KOYALIM ARKADAŞLAR
Arkadaşlar olan varsa koysun şuraya.Onu da yapmıyorsa msn adresim var,ona gönderin.Ama olan varsa esirgemesin<<<<< :'(
Koyun artık ya 2-3 aydır bekliyorum bende...
Arkadaşlar olan varsa koysun buraya ya da bana msn'den ulaşsın lütfen ??? Uzun zamandır arıyorum ama bulamıyorum.Elinde olan varsa koysun nuh kardeş bende var diyorsun varsa buraya koysan?
ak ak kardeşim sürekli yazalım elbet koyan birisi olur. ;)
Sürekli güncelleyelim yoksa unutuluyor.2-3 ay önce söylemiştim daha koyulacak. :'(
HAKLISIN KARDEŞİM AMA NE KADAR YAZSAK Bİ IŞIK YOK İNŞ ELİNDE OLAN BİRİ GÖRÜR DE KOYAR BURAYA
aksavaşçı
10-28-2007, 02:26
ak parti resmi web sitesinde vardı sanırım
Evet orada var biliyorum da orada 1 tane var."Lider sesleniş" diye oda çok güzel ama ben daha farklı mesala DURMAK YOK YOLA DEVAM!!!HERŞEY TÜRKİYE İÇİN!!""v.b"" gibi şeyler arıyorum yani başbanımızın ağzından dinlemek...
tamam bende var gereken arkadaşlara hotmailmi verdim halletcez inş. ;)
akgulrafet
10-30-2007, 12:37
EVET AHMET KARDEŞİM MP3 ŞEKLİNDE YOK KİMSDE OLMAZDA SANIRIM. BU SEVDADAN VAZGEÇ BOŞVER :)
Kalb-i Mecruh
10-30-2007, 16:33
Konuşmalardan çekilmiş olan kaliteli ses kayıtlarıda faydalı olacaktır arkadaşlar.
Bu tarz eklentilerinizi bende merakla bekliyorum...
NUH KARDEŞ BENDE VAR DEDİ MSN ADRESİ FALAN ALDIMDA HALA BEKLİYORUM ??? ???
Kalb-i Mecruh
10-31-2007, 09:39
Dostlar aslında msn den değilde buradan aktarsak herkes faydalanabilir bence... Diğer türlü Nuh içinde sıkıntı olacaktır. :)
arkadaşlar nuh kardeş bana 2 tane gönderdi foruma koyacam ama bilmiyorum:( eğer bilen varsa msn yolu ile bana ulaşsın ben gönderrim
Kalb-i Mecruh
10-31-2007, 16:41
http://dosyam.net
bu adrese elinizdeki ses dosyasını upload edip upload sonrası size verilen linki foruma eklerseniz herkes oradan indirebilir...
allah razı olsun abi bilgilerin için çok teşekkür ederim ayrı bi konu açıp oraya koycam konşmaları
FarukARSLAN.
10-15-2008, 19:46
Bende hepsi var inş. birgün koyarım ;)
Şimdi koyarsanız çok iyi olacak. Parça skit için Başbakanımızın fonda müziksiz sesine ihtiyacım var da..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.