Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakanlık Basın Merkezi hackleyen hackerdan Erdoğan'a not..
RDönmezs
05-01-2008, 22:30
Başbakanlık Basın Merkezi hackleyen hackerdan Erdoğan'a not
Başbakanlık Basın Merkezi, hackerlar tarafından hacklendi. Karan rumuzu ile saldırıyı gerçekleştiren hacker ya da hackerlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hitaben ilginç bir not bıraktı.
Başbakanlık Basın Merkezi'nin http://www.bbm.gov.tr adresli internet sitesi, bugün hackerların saldırısına uğrayarak, çalışamaz duruma geldi. Saldırı sonrası, siteye girmek isteyenler önce sitenin ana yüzü ile karşılaşıyor. Bir süre sonra ise site, 'Matrix' filmini andıran bir arka yüz üstüne saldırıyı gerçekleştiren Karan rumuzunun yer aldığı http://thekaran.org/basbakan.html adresli siteye yönlendiriliyor.
Başbakan Erdoğan için bırakılan mesajda ise, "Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon biz de böyle duyururuz ! Bu kadar işsiz varken sen hala binlerce imam almaya devam et. Dualarla bu ülke kurtulur belki !"
Cihan
01 Mayıs 2008, Perşembe
Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 22:33
Ahlaksızlar.. >:(
oturanboğa
05-01-2008, 22:36
yıllardır o imamlara hocalara kadro verilmiyor...onlar da insan değil mi...çok çektim bu meseleden...hep kendilerini düşünsün hala bunlar
akpartiii
05-01-2008, 22:37
''Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon''
Başbakanımızı hergün görmesi mümkün.Kendisiyle aynı mahallede yaşadığımız için bunu net olarak söyleyebilirim.Marketlerden kendisi alışveriş yapıyor,bayramlarda çocuklara harçlık dağıtıyor,eve hemen hemen her girişinde kapısında top oynayan çocuklara çikolata,oyuncak veriyor.
BaDe_EsNa
05-01-2008, 22:41
heyy ya Rabbim böylelerine ne denir ki bilemedim valla :o hayır imam kadrosunda boşluk varsa atanır tabi diğerlerinin kadrosu boşalmadı onları atayamıyorum bunlarıda onun için atamayım diyecek hali yok yaaa ;)
akpartiii
05-01-2008, 22:43
''Sayın başbakan, madem sesimizi duymuyon''
Başbakanımızı hergün görmesi mümkün.Kendisiyle aynı mahallede yaşadığımız için bunu net olarak söyleyebilirim.Marketlerden kendisi alışveriş yapıyor,bayramlarda çocuklara harçlık dağıtıyor,eve hemen hemen her girişinde kapısında top oynayan çocuklara çikolata,oyuncak veriyor.
Amaç ses duyurmak değil,gizlenerek,zarar görmeden,klavye başında ;
Saldırmak,zarar vermek,reklam yapmak.
RDönmezs
05-01-2008, 22:53
Hacker değil "Lamer" denir bunlara yer elması hackliyosan adam gibi hackle hiç açılmasın neden şimdi site açık.?
2 dakikalık kapanma ile hack olmuyor seni gümletirim koçum ;)
ak parti gelene kadar diyanete kadro mu veriliyodu be.. işi gücü olmadığı belli.. böyle acemi iş çıkaracağına kahvede otursaymış vatana daha faydası olurmuş
Biz yıllardır madur durumdayız.
verdiğimiz emeğin karşılığını almaya hakkımız var.
İmamları istemezsiniz ama elbet bir gün bir İmam'ın önünde olacaksınız.
AHLAKSIZLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM >:(
mesaj komik geldi bana :/ :D yanii daha gizemli bir sey olabilirdi
RDönmezs
05-02-2008, 02:29
AHLAKSIZLAR BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM >:(
Yazını düzelltim bela etmiyelim ;)
Be hey vicdani duygulardan yoksun adam! aklın var ise, bir düşün bakalım, bu işe alınan imamlar işsiz değilmiydi?
madem sorun işsizlik, işte! kendin söylüyorsun imamlar ın işe alındığını
ama senin ve senin gibilerin amacı, üzüm yemek değil, bağcı dövmek
boşa kürek çekersiniz, O bağcının arkasında milyonlar var biz varız
sen ve senin gibiler, kimsenin kalbine fitne, fesat tohumlarını ekemeyecek, ekim zamanı geçti çünkü.
Hasat zamanı şimdi öyle bereketli hasatlar verdi ki bizim ekinler maşaallah miktarı belli değil sayamıyoruz.
Ha bu arada bilmiyosa söyleyelimde, öğrensin.imamları Başbakan değil, diyanet işleri başkanlığı atıyor.
ama siz imama da, imana da karşısınız.
bu ülkede diyaneti bozgunculuk olarak gören zihniyetin fertlerisiniz >:( >:(
kişiyi araştırırım ve %95 lik ihtimalle bulurum Hack dünyası kücüktür profesyoneller bazında en azından yarın bir aksilik olmazsa gerekli araştırmalar yapılacaktır...
Hüdaverdi
05-02-2008, 08:42
Gaz patlaması yaşayan cahili cühela.
rikopasa
05-02-2008, 10:05
Hacker değil "Lamer" denir bunlara yer elması hackliyosan adam gibi hackle hiç açılmasın neden şimdi site açık.?
2 dakikalık kapanma ile hack olmuyor seni gümletirim koçum
Hacker ile Lamer arasındaki fark ; lamer hazır programları , araçları kullanır karşı tarafta açık var ise dalar içeriye işini bitirir , hacker saldırısını planlar , programını kendi yazar , network sniff eder , karşı sistemde çıkan engellere özel yazılımlar geliştirebilir daha üst düzey bilgi gerektirir ve hatta makina diline inerek karşı sistemin cpu sunu direk coşturarak sistemin gelen isteklere cevap verememesini sağlayabilir.
Bu olaya hack diyebiliriz , site hacklenmiş. Hack , olayı gerçekleştirene göre adlandırılmaz. Lamer da yapsa hacker da yapsa hack hacktir.
Sitenin neden şimdi açık olduğundan ziyade o sitenin hacklenmiş olması daha büyük önem taşımalı. İlgili admin arkadaşın kaçırdığı birşeymi var acaba , güvenlik yamaları , iis açıkları , şifre gereksinimleri ...vb. Dünyada birçok ciddi kuruluşun sitesi hacklendi ve kısa sürelerde geri döndü. Hack anlaşılıdığında kapatırsınız servisi , değiştirirsiniz redirection tanımlarını , dosyalarını , hatta bunlar silinmiş ise dönersiniz yedekten geri olur biter. Öyle saatlerce etki bırakması pek muhtemel değil zaten.
Teknik bilgilerin sonunda benim bu konu hakkındaki düşüncem böyle birşeyin olmaması gerekirdi , akp li değilim icraatlarınıda beğenmiyorum ve bildiğiniz üzere devamlı eleştiririm ama Türk bir hacker ın Türkiye Başbakanlığına saldırması hoş gelmedi bana. Orası Recep Tayyip Erdoğan ın değil , bugün o var yarın başkası olacak. Türkiyenin en saygın makamlarından birine saldırı olmamalıydı.
İnternette hacker'ların savaşı aralıksız sürüyor. Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesini çökerten hacker'a "sanal savaşçılar" isimli grup yanıt verdi.
"thekaran" isimli hacker Başbakanlık sitesine "Sayın Başbakan mademki sesimizi duymuyorsun biz de böyle duyururuz" diye mesaj bırakmıştı.
"thekaran" isimli hacker'ın sitesine müdahale eden 'sanal savaşçılar', "Devlet sitelerine zarar verdiğin için sistemine el konulmuştur" mesajıyla yanıtlarını sanal olarak verdiler.
Sanal savaşçılar yaptıkları müdahaleyle "thekaran"ın sitesi açıldığı anda 81 ilin isminin sırayla belirerek Türk bayrağındaki ay ve yıldızı oluşturmasını sağladı. Daha sonra ay ve yıldızın etrafında Türkiye haritası çiziliyor.
Sanal savaşçılar imza olarak R.T.E'yi (Recep Tayyip Erdoğan) kulladılar. Sitenin üst bölümünde de Türkiye sevdalıları başlığı altından idam edilen eski başbakan Adnan Menderes, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nda övgüyle söz eden bir metin kullanıldı.
Türkiye haritasının içinde de Menderes, Özal ve Erdoğan'ın birlikte fotoğraflarına yer veriliyor. Bu fotoğraflar daha önce Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı tarafından "Demokrasinin Yıldızları" başlığı altında kullanılmıştı.
Haberin Kaynağı : http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=317605
http://image.haber7.com/haber/116510.jpg
Nurullah03
05-07-2008, 22:19
bunlarıı bulup asacannn baskaa caresiii yokk..ulan imamlar olmasaaa sizlerin cenazelerini kim yıkayacak?????????
oguzdesouza
05-07-2008, 22:21
Cevaplarını iyi aldılar :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.