fatih kısaparmak balon baskılı balon Başbuğumuzu anlatan yarışmamıza sizleri de bekliyoruz. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbuğumuzu anlatan yarışmamıza sizleri de bekliyoruz.

cCc-kozenir-cCc
03-03-2008, 23:57
Necip Türk milletinin yetiştirdiği kutlu evlatlarından biri olan bütün Türklerin son Başbuğ'u cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş'in ebedi âleme göçmesinin 11 yıdönümü anısına www.hasulku.com tarafından düzenlenecek olan “YÜREĞİMİZİ ELİMİZE ALDIK”Şiir ve makale yarışmamıza tüm ülküdaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.

Kurallar
1) Duygularımızı kitaptan değil kendi hisettiklerimizle yazmaya özen ve gayret gösterelim.
2) Duygularmızı ifade ederken öz ve sade cümleler kurmaya özen gösterelim.
3) Yarışmamız 23 Şubat-3 Nisan Tarihleri arasındadır.
4) 3 Nisan akşamı Hasulku Danışma Kurulu tarafından sonuçlar sohbet odamızda açıklanacaktır.
5)Yarışmada ilk üçe girecek olanların ödülleri şöyledir.
Birinci olan yarışmacımıza Başnuğumuzun anısına plaket verilecektir.
İkinci ve üçüncü olan yarışmacılarımıza MHP-Pendik İlçe Başkanı NİZAMETTİN ÇOŞKUN beyin “EYLÜLDE GEL” adlı kitapları verilecektir.
Katılımlarınızı bekleriz.

http://img239.imageshack.us/img239/6043/4nisanyarismasirz5.gif

berat_2107
03-04-2008, 00:05
bu sekilde yazilar serbest mi

Benide_Kapatın
03-04-2008, 00:07
niye yasak olsun ki!

berat_2107
03-04-2008, 00:08
sonuçta burası bir forum ve akpartizihniyeti çatısı altında açilmistir burada başka düşünceler yanliş bence

Benide_Kapatın
03-04-2008, 00:13
niye ki?

Ak parti iletişim merkezlerine başka siyasi görüşten biri gelmiyo mu?

Ha orası, ha burası?

berat_2107
03-04-2008, 00:15
ben kendimce burada mhp ile ilgili bir duyuruyu burada tasvip etmiyorum .ben burada afedersiniz mhp duyuruları görmek için mi geliyorum .eger ki sende bu tür düşüncelerdeysen senin düşüncelerini tasvip etmiyorum .bu konuda hemfikir deiliz arkadas.

Mu-Alim
03-04-2008, 00:27
"Tüm ülküdaşlarınızı" bekliyormuşsunuz; ben sizin ülküdaşınız değilim, dolayısıyla yanınızda yerim olduğunu sanmıyorum.

Öte yandan bence de duyurular bölümünde ülkücülerin duyuru yapması pek hoş görünmemiş Ak Parti'nin paylaşım alanında. Gelsinler, konuşalım, görüşelim; ama reklam girince işin içine, ben de onaylamıyorum.

Benide_Kapatın
03-04-2008, 00:31
Evet bölüm yanlışmış farketmemişim!

Dİğer siyasi partiler kısmına yazabilirmiiş belki de!

Ama kanaatimce hakaret vb şeyler olmadıktan sonra hangi siyasi eğilimden olursa olsun yazmasında bi beis yok.

kabardey_06
03-04-2008, 00:32
bende berat kardeşim gibi düşünmekteyim,,alparslan türkeş hakkın rahmetine kavuştu,ona ancak fatihalar okuyabiliriz,methiyeler değil,,,,o davanın sevdalıları kendilerine ait sitelerde istedikleri duyuruları yapabilirler,ak sayfalarda herhangi bir ideolojinin reklamına müsade edilmemelidir diye düşünüyorum,,yine sizler bilirsiniz,,saygı değer ak forum yetkilileri,,,,

altınnesil
03-04-2008, 00:33
"Tüm ülküdaşlarınızı" bekliyormuşsunuz; ben sizin ülküdaşınız değilim, dolayısıyla yanınızda yerim olduğunu sanmıyorum.

Öte yandan bence de duyurular bölümünde ülkücülerin duyuru yapması pek hoş görünmemiş Ak Parti'nin paylaşım alanında. Gelsinler, konuşalım, görüşelim; ama reklam girince işin içine, ben de onaylamıyorum.

yanınız da yerim olduğunu sanmıyorum demişsiniz de galiba burda kibar biçimde 'sizin yanımızda yeriniz yok' demek istemişsiniz.zira burda böyle bişey belirtmeniz çok saçma olurdu,çünkü duyuru adı üstünde
isteyen duyar & kulak verir , istemeyen de duymazlıktan gelir ;)

Mu-Alim
03-04-2008, 00:34
Tabi ki düşüncelerini yazacaklar. Zaten karşı görüşten arkadaşlar burada olmasa bu forumun tadı tuzu kalmaz. Önemli olan senin de dediğin gibi hocam hakaret boyutuna vardırmamak olayı.

Duyurular bölümünde yapılınca dışarıdan izleyen biri "akpliler ülkücülerin duyurusunu yapıyor..muhahaha" gibi tavırlar takınacaktır haliyle. ;)

Mu-Alim
03-04-2008, 00:36

yanınız da yerim olduğunu sanmımıyorum demişsin de galiba bunu kibar biçimde 'sizin yanımızda yeriniz yok' demek istemişsin.zira burda böyle bişey belirtmen çok saçma olurdu,çünkü duyuru adı üstünde

Kimin ne "demek istediğini" düşünmekten, Nostradamusluk yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz siz, anlamış değilim vesselam. Ha ama böyle provokatif konuşarak insana "evet, sizin gibilerle işimiz olmaz" dedirtiyorsunuz; deyince de hiç saçma olmaz, emin ol. Zamanla bana hakaret edene kat be kat hakaretle karşılık verdiğim olmuştur, olacaktır; siz müsterih olunuz...

Benide_Kapatın
03-04-2008, 00:38
Neyse Tunahan kardeşim nicesin bakalım?

Okul nasıl gidiyor?

Ben iyiyim şükürler olsun, yüksek lisans işlerinden dolayı yoktum bi müdddet.

--Başlığı bu şekilde silinmeden önce sohbet mekanına çevirelim bari ;D

Mu-Alim
03-04-2008, 00:41
Ya hocam sen gittin, ardından da ben gittim; sonra ben geldim, ardımdan da sen geldin. Sonra kendimi " bu internettin hoca, sanal fıkra anlatıyor bana" demekten alıkoyamadım. (:

Şaka bir yana, yoğun bir dönem geçiriyoruz hocam. KPSS, okuldan mezun olabilme çabaları; ve iki arada bir derede kalmış olmanın verdiği oksijensizlik... Falan filan işte... (:

Benide_Kapatın
03-04-2008, 00:44
Ya hocam sen gittin, ardından da ben gittim; sonra ben geldim, ardımdan da sen geldin. Sonra kendimi " bu internettin hoca, sanal fıkra anlatıyor bana" demekten alıkoyamadım. (:

Şaka bir yana, yoğun bir dönem geçiriyoruz hocam. KPSS, okuldan mezun olabilme çabaları; ve iki arada bir derede kalmış olmanın verdiği oksijensizlik... Falan filan işte... (:

Maşallah Maşallah.

Okuyun evladım okuyun.. : )

Kpss tek kaynaktan çalışma sakın : )

demedi deme sonra : )

berat_2107
03-04-2008, 00:46
bu sitenin güzelliği karşıt insanlarsa ben bu güzelliği sevmiyorum
Tabi ki düşüncelerini yazacaklar. Zaten karşı görüşten arkadaşlar burada olmasa bu forumun tadı tuzu kalmaz. Önemli olan senin de dediğin gibi hocam hakaret boyutuna vardırmamak olayı.

Duyurular bölümünde yapılınca dışarıdan izleyen biri "akpliler ülkücülerin duyurusunu yapıyor..muhahaha" gibi tavırlar takınacaktır haliyle. ;)

altınnesil
03-04-2008, 00:49

yanınız da yerim olduğunu sanmımıyorum demişsin de galiba bunu kibar biçimde 'sizin yanımızda yeriniz yok' demek istemişsin.zira burda böyle bişey belirtmen çok saçma olurdu,çünkü duyuru adı üstünde

Kimin ne "demek istediğini" düşünmekten, Nostradamusluk yapmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz siz, anlamış değilim vesselam. Ha ama böyle provokatif konuşarak insana "evet, sizin gibilerle işimiz olmaz" dedirtiyorsunuz; deyince de hiç saçma olmaz, emin ol. Zamanla bana hakaret edene kat be kat hakaretle karşılık verdiğim olmuştur, olacaktır; siz müsterih olunuz...

baya bişey yazmışsınız ama ben ne ülkücüyüm,ne de provokatifçiyim...
yalnız direk savunmaya,tartışmaya hazır olduğunuzu belirtmeye kalkmışsınız ama merak etmeyin benim öyle bir niyetim yok.
siz de müsterih olunuz efendim :)

yazmaz olaydım baya celallenmişsiniz,benim kötü bi niyetim yoktu :D
ayrıca sizinde böyle bi niyetinizin olduğuna inanmıyorum, herneyse :)

Mu-Alim
03-04-2008, 00:52
Vallahi bana pek bir provokatif geldi yazdıklarınız; yanlış anladıysam özür dilerim. ;)

Evet, benim de öyle bir niyetim yok.

berat_2107
03-04-2008, 00:54
ben daha artik yazmak istemiyorum benim niyetim ortada anlatmak istediklerim de ortada

Mu-Alim
03-04-2008, 00:55
ben daha artik yazmak istemiyorum benim niyetim ortada anlatmak istediklerim de ortada

Katılıyoruz sana. ;)

berat_2107
03-04-2008, 00:56
teşekkürler tunahan

Katılıyoruz sana. ;)

aknesill
03-04-2008, 09:34
Necip Türk milletinin yetiştirdiği kutlu evlatlarından biri olan bütün Türklerin son Başbuğ'u cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş'in ebedi âleme göçmesinin 11 yıdönümü anısına www.hasulku.com tarafından düzenlenecek olan “YÜREĞİMİZİ ELİMİZE ALDIK”Şiir ve makale yarışmamıza tüm ülküdaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.

arkadaşım, ak parti silivri gençlik kolları olarak 12 mart tarihinde saat: 19.00 da "istiklal marşı'nın kabulü ve m.akif'i anma" programı düzenleyeceğiz... hasülkü .com isimli sitenize bu duyuruyu koymanızı bekliyorum...buyurun...

samimiyetinizi görelim...

eyvallah!!!

MaU_95
03-04-2008, 12:03
Sadece yanlış yere açılmış, Diğer Siyasi partiler bölümüne açılmalıydı.

Allah rahmet eylesin.

cCc-kozenir-cCc
03-04-2008, 17:09

arkadaşım, ak parti silivri gençlik kolları olarak 12 mart tarihinde saat: 19.00 da "istiklal marşı'nın kabulü ve m.akif'i anma" programı düzenleyeceğiz... hasülkü .com isimli sitenize bu duyuruyu koymanızı bekliyorum...buyurun...

samimiyetinizi görelim...

eyvallah!!!
Sayın arkadaşlar!'
Biz bir duyuru yaptık.
Sizde forumumuza gelin ve duyuru yapın.
Yapmayın diyen mi var?
Saygılar!!!

Ruh-i zar
03-04-2008, 17:18
ülkücülük kavramını şuanki durumda MHP eline almış gibi görünüyor
benim Alaparslan Türkeşe büyük saygım var
Allah rahmet eylesin
keşke şuanda MHPnin başında onun gibi insanlar olabilseydi

olmadığını düşündüğüm için ve AKPnin politikalarını beğendiğim kendime yakın gördüğüm için
şuanda bu forumdayım ve AKPnin politikalarını desteklerim

_KaaN_
03-04-2008, 17:45
Yapılan şeyin neresi yanlış?
MHP ve Ülkücülüğü aynı değerlendirmek yanlış olur.
Sonuna kadar ülkücüyüm ama MHP'li değilim.

Ruh-i zar
03-04-2008, 17:57

heh ne güzel dedin ;D

_KaaN_
03-04-2008, 18:10

heh ne güzel dedin ;D

Eyvallah :)

tavsanli genclik kollari
03-04-2008, 20:53
forum yöneticileri bu konuyu niye silmedi yada kilitlemedi anlayamadım?

berat_2107
03-04-2008, 22:56
sadece gülüyorum

cCc-kozenir-cCc
03-05-2008, 17:45
Değerli arkadaşlar!
Bizler Türk Milliyetçileriyiz,Ülkücüyüz.
Bizler kimseyi şucu veya bucu diye ayırmadan herkesi kucaklamak ve kendimizi ifade etmek için bu sitedeyiz.
İstenirse 1 saaniye bile bulundurmaz silebilirdiniz.
Öncelikle sitenin yetkili olanlarını gerekli hoşgörü ve müsamahalarından ötürü kutluyorum.
Bizler elbette Ülkücüyüz ve MHP liyiz.
Ancak bu bizim kimseye hasmane tutumda olmamızı gerektirmez.
Gayemiz bir sitemiz vardır ve bu sitede bir yarışmamız olmaktadır.
Ülkücü hareket olarfak kurucumuz ve büyüğümüz Alparslan Türkeş adını daha yeni genç kitlelere duyurmak ve paylaşım sağlamaktır.
Bizler burada MHP ye oy falan kazandırmak için bulunmamaktayız.
Saygılarımla...

ceyhanli
03-05-2008, 18:59
ülkücülük kavramını şuanki durumda MHP eline almış gibi görünüyor
benim Alaparslan Türkeşe büyük saygım var
Allah rahmet eylesin
keşke şuanda MHPnin başında onun gibi insanlar olabilseydi

olmadığını düşündüğüm için ve AKPnin politikalarını beğendiğim kendime yakın gördüğüm için
şuanda bu forumdayım ve AKPnin politikalarını desteklerim

devlet bahçeli sayesinde ne ülkücülük kaldı ne mhp kaldı rahmetli şimdi sağ olsa bunun suratına tükürmekten başka bişey yapmazdı. ülkücülerin bu ülkeye olan hizmeti inkar edilemez heleki geçenler 70 dönemlerinde devrim yapmaya çalışan şahsiyetsizlerin 3 milyon kişiyi katletmeyi planladıkları ortaya çıktı. bu plan karşısında çelik gibi duran ülkücülerin hizmeti inkar edilemez ama bugün ülkücülük maalesef itin kopuğun yüzünden tamamiyle yanlış tanıtılıyor. ülkücü=mhpli anlayışı çok ters. zamanında mhp ilçe başkanlığı yapmış ama bahçeli yüzünden oyunu ak partiye veren tanıdıklarım var ve ülkcü olupda Ak partiye oy veren sayısı küçümsenecek kadar az değil. bu insanları kırmamak lazım neticede Ak parti merkez partisi ve bu hareket Ak partinin politikasıyla ters düşer.

mavera
03-05-2008, 22:46
Konunun yanlis bölüme acilmasi disinda bir sakinca görmüyorum acikcasi..Sonucta diger partiler adli baslikta bu duyuru yapilabilir..
Sonucta ayni ülkenin insanlariyiz fikirlerimiz ayri diye burasi benim cöplügüm sen git kendi cöplügünde öt diyecek degiliz ya ama tabiki ayni sekilde bir ak parti duyurusuna baska partiler izin verir mi orasida olayin baska bir boyutu ;)

cCc-kozenir-cCc
03-08-2008, 10:13
Konunun yanlis bölüme acilmasi disinda bir sakinca görmüyorum acikcasi..Sonucta diger partiler adli baslikta bu duyuru yapilabilir..
Sonucta ayni ülkenin insanlariyiz fikirlerimiz ayri diye burasi benim cöplügüm sen git kendi cöplügünde öt diyecek degiliz ya ama tabiki ayni sekilde bir ak parti duyurusuna baska partiler izin verir mi orasida olayin baska bir boyutu ;)
Bu mevzu MHP ile alakalı değildir.Bu bizim inandığımız ve başbuğumuz Türkeş beyin hatıtasına yaptığımız bir çalışmadır.
MHP ile ilgili falan da değil!

mavera
03-08-2008, 11:11
Bu mevzu MHP ile alakalı değildir.Bu bizim inandığımız ve başbuğumuz Türkeş beyin hatıtasına yaptığımız bir çalışmadır.

Tamam bizde ak partiyla alakali olmayan basbakanimiz icin bir yarisma düzenleyelim onu koyarmisiniz sitenize nede olsa basbabak bütün Türkiyenin basbakani yalniz ak partinin degil ;)

cCc-kozenir-cCc
03-09-2008, 01:05

Tamam bizde ak partiyla alakali olmayan basbakanimiz icin bir yarisma düzenleyelim onu koyarmisiniz sitenize nede olsa basbabak bütün Türkiyenin basbakani yalniz ak partinin degil ;)
önce siteye üye olacan...sonra gelişmeleri bakacan...

Abrek
03-09-2008, 01:55
YA BU KONUYU NEDEN KAPATMIYORSUNUZ Kİ ADAM RESMEN MHP REKLAMI YAPIYOR ???

cCc-kozenir-cCc
03-09-2008, 15:55
bakıyorum bayağı rahatsız oldun...
hayırdır?

ASENA58
03-10-2008, 12:56
yolumu çizen
son zamanlarda tekrar tekrar hayran olduğum
ülküsüne en sadık ülkücü

HaKaNia
03-12-2008, 23:01
ÜLKÜCÜLERDEN RAHATSIZ OLANLARI ANLAMIYORUM NİYE RAHATSIZ OLUYORSUNUUUZ??

hepimiz kardeşiiiiiizzzz

berat_2107
03-12-2008, 23:02
ben sadece bu bölüme gülüyorum . vede gördükçede hep gülecem :D

kabardey_06
03-12-2008, 23:28
öyle bir yarışma işte başbuğ türkeşi anlatan,
yarışanlar değil mi ki,onun kemiklerini sızlatan,
hakkın rahmetine kavuştu davası yere düştü,
eski tüfek tüm ülkücüler malum devlete küstü,

Mu-Alim
03-13-2008, 00:16
bakıyorum bayağı rahatsız oldun...
hayırdır?

Hayır hayır...Bizler gerçek demokrasinin ve asıl yurtseverliğin yapıldığı bir ortamda mhpnin adını görmekten rahatsız oluyoruz ve bu rahatsızlık hiç de hayra alamet değil. O yüzden mhpnin reklamının yapılmasının buradaki Ak Partilileri rahatsız etmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Doğal olmayan sizin bu yaptığınız.

_Yeniden_
03-13-2008, 00:25
Ak Partiyi eleştirici yönde konular elbette açılabilir...Gerek Ak Partili gerek Ak Partili olmayan üyelerce...
Ancak diğer siyasi partilerin politikalarını ve siyasi liderleriyle ilgili olumlu mesaj veren konular açılmamalı kanısındayım....

cCc-kozenir-cCc
03-14-2008, 00:39
öyle bir yarışma işte başbuğ türkeşi anlatan,
yarışanlar değil mi ki,onun kemiklerini sızlatan,
hakkın rahmetine kavuştu davası yere düştü,
eski tüfek tüm ülkücüler malum devlete küstü,
NE ALAKA?
KEL ALAKA!

cCc-kozenir-cCc
03-14-2008, 00:40
"yurtseverliğin"
VAV!!!
LAFA BAK!!!
:D

paparecdeu
02-21-2009, 05:08
hala hangi yüzle konuşuosunuz ya kesin sesini ben ocak da rakı şişesini başkanın elinde görmüş eski bi ülkücüyüm. benim ayakta kemiklerim sızladı başbuğu mezar da düşünemedim hele ki ramazan turhan süleyman özmen dursun önkuzu gün sazak..... bu abilerimizin ruhlarının yeni bir dava ya ihtiyacı var o da hiç kuşkusuz geleceğin idealistleri ve ülkücüleri(yanlış anlamayın kelime anlamını kullanıorum) ak partilillerdir... yeter artıık kesin bu muhabbeti.... bırakın mezarında rahat uyusun başbuğ bari artık rahat bırakın adamı...