Orijinalini görmek için tıklayınız : başka partileri mi konuşalım?
murat kurt
09-12-2007, 00:03
başka parti var mı ki konuşalım ben fanatik değilim yani ne demekse fanatiklik ? objektif olarak bakıyorum yok yine yok!!!!
EpiVaTeS
09-12-2007, 00:09
ben FAnatikim ve Ayrıca AK PARTİLİYİM hemde azılı....
Başbakanımız kızıyor Takım tutar gibi parti tutulmaz diye ama ben Tutuyorum vesselam ne yapayım....
Başbakanımız kızıyor Takım tutar gibi parti tutulmaz diye ama ben Tutuyorum vesselam ne yapayım....
:) :) :) evet malesef başbakan öyle diyor ama ben de biraz sanırım fanatik boyutunda akpartiliyim
Parantez
09-12-2007, 18:03
BENDE ;D
bencede başka parti yok ama saadet partisinden başka siz gelip gecicisiniz bu yolda ama biz hep varız
erbakan hocanin söylemiyle sana seslenmek istiyorum...hadi oradan, hadi oradan..sayin erbakana endekslenmis bir parti erbakan hoca olmayinca ne yapacak merak ediyorum gerci fatih erbakan var ama ;)
GÜLseven
09-12-2007, 19:49
katılıyorum sana arkadaşım...
murat kurt
09-12-2007, 21:11
arkadaşlarım benim fanatiklikten kastım hayt huyt! keserim sen kimsin!!! bir doğru var oda benim!!!......tarzı idi sevmekse biz de en çok sevenlerdeniz partimizi
akp4ever
09-18-2007, 20:12
aynen bende ne olcak bu halimiz ;D ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.