fatih kısaparmak balon baskılı balon Başörtülü öğrenciye inanılmaz zulüm - VİDEO - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başörtülü öğrenciye inanılmaz zulüm - VİDEO

Katade
02-11-2011, 11:15
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında bölüm hocalarından biri büşörtülü öğrensine BİRA aldırıyor ve içiyor... Ortaya işte bu inanılmaz görüntüler çıkıyor...

http://img268.imageshack.us/img268/3743/resim1701872.jpg (http://img268.imageshack.us/i/resim1701872.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Gökhan Eken'in, bir gezide, başörtülü öğrencisine “mahalle baskısı” ile bira aldırdığı iddia ediliyor. İşte o görüntüler:

HABERVAKTİM.COM

Youtube'da yayına konulan videoda görüntülerin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında çekildiği iddia ediliyor.

Videoda, bir büfe önünde içi dolu bir minibüs ve başörtülü bir bayan görülüyor.

Bayan çantasından para çıkarırken, minibüstekiler “hadi hadi” diye, arkadaşlarından bira almasını istiyorlar.

Başörtülü bayanın çekincen davranışları karşısında minibüstekiler, gülerek onla alay ediyorlar ve “hadi hadi” demeyi sürdürüyorlar.

Sonra başörtülü bayan siyah poşet içinde bira alıp, minibüse biniyor. Başörtülü bayanın içinde bira bulunan poşeti parmaklarının ucuyla tutuyor olması rahatsızlığını gösterirken, diğer taraftan arkadaşlarına bir şey ispat etmek istercesine gülümsemeye çalışıyor.

Kindisini bekleyen minibüsteki arkadaşları başörtülü bayanın bu haline gülüyor.

Minibüse bindiğinde başörtülü bayanın ilk sözü “vücudum titriyor” oluyor.

Bu sözüne karşın Öğretim Üyesi Gökhan Eken olduğu iddia edilen kişi “Vücudum titriyor falan demiyeceksin. Aldın, yüzün gülecek, afiyet olsun diyeceksin” diyor.

ucr5eBuyBF4

Sevban
02-11-2011, 11:22
O şişeleri kafalarında kırsaydın ya. ah be ah...

Katade
02-11-2011, 11:23
Kız ortam ayağına gitmiş hiç masum değil saflığınada gelmiş arkadaşlarını kırmamak için ama yapmaması gerek bi haraket hocalarına gelirsek yaptığı serefsizlikten başka bişey değil.

Sevban
02-11-2011, 11:24
Kız ortam ayağına gitmiş bence hiç masum değil hocalarına gelirsek yaptığı serefsizlikten başka bişey değil.

Başörtüsü takanlar bir misyon taşıdığını unutmamalı... Neyse ben sabah sabah ağzımı da kalbimi de bozmim...

Hüdaverdi
02-11-2011, 11:27
Her zaman her şey yapılmaz,kulu değil kölesi değil,disiplin dışı bir şey değil.
Ha,hep böyle baskı yapıyorlarsa,ders notu vs.,gidip şikayet edecek.Yok hocayı sevdiğinden yapıyorsa,günah boynuna.İzlemedim izlencek yanı da yok.

Ukbâ
02-11-2011, 11:27
Tatmin olmaya çalışmak asimile ettiklerini veya caresiz olanın üzerinden varlıklarını hissettirmek ancak ahlaksızların yapacağı iştir. Bu ve buna benzer bir çok vaka ile şeref yoksunları tatmin olmaya devam etsin.

TYH
02-11-2011, 11:37
Hepsi salak,kız dahil...

depare
02-11-2011, 11:38
Almasın kardeşim zorun da değil ki niye kendini günaha sokuyor emir eri değil ki zorla aldıracak..!

Katade
02-11-2011, 11:39
Almasın kardeşim zorun da değil ki niye kendini günaha sokuyor emir eri değil ki zorla aldıracak..!

Evet kardeşim kız burda hiç masum değil ortama uyucam diye neler yapmış saf kız

Ukbâ
02-11-2011, 11:56

Bu kızın yerinde olsam belki yapmazdım. Ama askerde komutanlara bira aldığım oluyordu. Mevlam kimseyi bu durumda bırakmasın. Zordur güçlü olanın despotluğuna direnmek. Bayanı aşağılama yerine öyle bir anı bizlere yaşatmaması için mevlaya dua etmek gerek. Mümin bir kardeşinizin bu gibi durumlarından kendi lehimize pay çıkarırken aynısı ile imtihan olmadan mevlam canımızı da almayabilir. Empati şart depare kardeşim.

depare
02-11-2011, 12:17
Askerlik başka hocam mecbursun özgürlüğün elinde değil ama bu başka direnecek bir defa direnmeyi bırakırsa daha çok gidip,gelir içki almaya..

Bayanın günah işlemesini istememek onu aşağılamak olmuyor sanırım bilakis onu kendini bu aşağılayıcı duruma düşürmemesi için söylüyorum..

Buna empati ile değil de ibret nazarıyla bakmak daha uygundur sanırım..

Ukbâ
02-11-2011, 12:22
Askerlik başka hocam mecbursun özgürlüğün elinde değil ama bu başka direnecek bir defa direnmeyi bırakırsa daha çok gidip,gelir içki almaya..

Bayanın günah işlemesini istememek onu aşağılamak olmuyor sanırım bilakis onu kendini bu aşağılayıcı duruma düşürmemesi için söylüyorum..

Buna empati ile değil de ibret nazarıyla bakmak daha uygundur sanırım..

Askerlik başka derken onun kendi atmosferine bağlıyoruz işi , bunun başka bir şey olduğunada kızın durumu ortaya koyar , hangi ruh hali ile yapmış bunu ne tür zorbalık altında bilemiyoruz. Dediğim gibi kızın yerinde olsam yapmam ama yinede işlemiş olduğu bu acayip ve yalnış durumu mevlam hiç bir din kardeşimize yaşatmasın.

EZEL
02-11-2011, 12:32
Arkadaşlar insanlar kendilerini psikolojik baskı altında hisettikleri zaman hata yaparlar her insanın 4 x 4 lük olmasını bekleyemezsiniz sonuçta bu videoyuda bu kız koymuş değil yada gidip şikayet etmiş değilki canım sende almasaydın ne şikayet ediyorsun tarzında eleştiri yapalım . Orda kız arkadaşlarının kendisi ile dalga geçeceğini düşünerek yada arkadaşlarım bana farklı bakabilirler düşüncesiyle yapılan bu ayıba katlanmış sanki bizler hiç bu kızın yaptığına benzer şeyler yapmıyoruz hepimiz 4 x 4 lüğüz .Bu öğretmen bulunup cezalandırılmalıdır kişisel düşüncem

Katade
02-11-2011, 14:09
Burada kızın savunulcak bi tarafı oldugunu sanmıyorum arkadaslarının kendısıyle eglenmesı onunda hosuna gıdıyo kendını bu zıhnıyetsızlerin eline bu kadar kolay bırakamazsın

ALmi´
02-12-2011, 03:47
Kızın bilinçli olması , her istenilene boyun eğmemesi lazımdı. Git bira al demişler , almış. Afiyet olsun de demişler , kız da direnmeden demiş. Resmen kukla gibi kullanmışlar kızı...
Zannımca o başörtüyü niçin taktığından bihaber bir arkadaş. Bunun gerçek manada bilincinde olsaydı böyle bir hata yapmazdı..

Şimdi bayana mı kızmalı , onu aşağılayıp kendi isteklerini yaptıran şahsiyetsizlere mi kızmalı bilemedim..

Böyle bir olay değildi tabii ama buna benzer bir şey yaşamıştım ben de bir zamanlar. Hem Hocamız hem de bazı arkadaşlar ısrarla onların doğru bulduğu şeyi yapmamı istemişlerdi. Ama onlara doğru gelen şey bana tamamen tersti. Her ne yaptılarsa yine de kendi istediğimi yaptım. İsterseniz notumu kırın ama ben onu yapmayacağım dedim. ve yapmadım. Bu bahsettiğim şey de dinimiz ile alakalı yani son derece önemli bir konuydu.Böylesine önemli bir konuda yanlış ya da doğru bildiğim bir şeyin aksini yapmam mümkün değildi..

Yani bence hatalı arıyorsak sadece o diğer karaktersiz hoca ve arkadaşlarda değil bayanda da aramamız lazım..

Hüdaverdi
02-13-2011, 13:34
Soruşturma açılmış.
Hadi hayırlısı.

İntifada
02-13-2011, 13:37
memleket sivas arkadaş...
kızım birahanede ki sarhoşa gidip bu hocayı şikayet etsen gebertirler o hocayı...
ne bu pısırıklık...