fatih kısaparmak balon baskılı balon Başörtülüye ok atmak da yasak! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başörtülüye ok atmak da yasak!

Ahmet Yasin
04-09-2010, 15:22
http://medya.zaman.com.tr/2010/04/09/okcu-turban.jpg

Türkiye Okçuluk Federasyo-nu'na bağlı Antalya Okçuluk İhtisas Kulübü'ne bu sporu yapmak için başvuran Mukaddes Kübra Ataş (28), başörtülü olduğu gerekçesiyle geri çevrildi

Antrenörle ve sorumlu kişilerle görüşen Ataş, başörtüsünün 'okçuluk eğitimine engel olduğu' şeklinde ilginç bir cevap aldı. Ataş, yetkililerden kararlarını gözden geçirmelerini istedi; ancak sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine konuyu e-postayla Okçuluk Federasyonu'na aktaran genç kız, Federasyon'dan da cevap alamadı. Okçuluk İhtisas Kulübü Antrenörü Erol Ökten ise başörtülü birisinin okçuluk yapamayacağını ileri sürdü.

Okçuluk Federasyonu'nun başörtüyü yasakladığını iddia eden Erol Ökten, "Burası Türkiye Okçuluk Federasyonu sahası. Federasyon bana derse ki; buraya başörtülü kimse girmeyecek, ben ne yapabilirim?" dedi.

Antalya Okçuluk İhtisas Kulübü Müdürü Nejdet Kançın da basketbolcu olduğu için kuralları çok fazla bilmediğini ifade etti. Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ise uluslararası federasyon tarafından okçuluk sporu ile uğraşan erkek ve kadınların nasıl giyineceğine dair bir yönetmelik bulunduğunu ve bu yönetmelikte de 'türban ile ok atamaz' diye bir şeyin yazmadığını dile getirdi. Topaloğlu ayrıca yaşanan bu hadiseden sonra Antalya İhtisas Kulübü'nde hobi olarak ok atma sporunu yasaklayacaklarını söyledi.

ZAMAN (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=971123&title=basortuluye-ok-atmak-da-yasak)

Seyyah
04-09-2010, 15:47
Azıtmaya başladılar artık,
Ah şu süreç biraz daha hızlı geçse ah...
3. Dönemi sabırsızlıkla bekliyorum...

redyellow
04-10-2010, 00:11
Allah ıslah etsin diyorum artık bunlara kötü söz söyleye söyleye biz günaha girer olduk... Allah ıslah etsin.

Mavera
04-10-2010, 00:17
o ok sivri filan aman dikkat etsinler bir yerlerine batarda canlarini acitir! bu kadar bagnazlik, yobazlik olamaz..
Basörtülü birinin bu sporu yapmasindan mutlu olmalari gerekir sonucta her alanda kendilerini göstermek istiyorlar ama beyefendiler ne yapiyor kendilerinde bir kamu alani muhabbetidir diyerek kural koyuyorlar!

isimsiz
04-10-2010, 00:21
başörtülüye ok atmak yasak başlığını okuyunca kim başörtülülere ok atıyormuş ki dedim içimden :)

neyse canım okta atmayıveririz. başörtülüye okumayı serbest bıraksınlar o bize yeter:güzel:

Fırat
04-10-2010, 00:22
Bu toprakların insanları olduklarına bazen inanmakta zorlanıyorum..

fatih güneş
04-10-2010, 00:42
sıkacan topuklarına şerefsizlerin

akgurbetci
04-10-2010, 11:57
yine ne diyoruz... basörtüsüne uzanan eller kirilsin insaAllah diyoruz...

ALmi´
04-10-2010, 15:29
Bir kez daha.. yazıklar olsun.

redyellow
04-10-2010, 15:33
Bu okları alacaksın... bu kararı verenlerin kafalarına kafalarına nişan alacaksın!!!

Ahmet Yasin
04-10-2010, 15:37
Bu okları alacaksın... bu kararı verenlerin kafalarına kafalarına nişan alacaksın!!!

Kafamı ??? kafa varmı onlarda diyecem ama hakaret gibi algılanacak.

redyellow
04-10-2010, 15:40
Kafamı ??? kafa varmı onlarda diyecem ama hakaret gibi algılanacak.

Kafa olmaz mı var tabi, ama içinde ne var o karışık:)

Ahmet Yasin
04-10-2010, 15:45
Ne İNSANLAR gördüm üstünde elbise yok,

Ne elbiseler gördüm içinde İNSAN yok.Misali....

depare
04-10-2010, 20:31
Dikeceksin hedef tahtasına ok manyağı yapacaksın..!
Sonra millet neden spor yapmıyor olur sizin gibi cahiller yüzünden..!