fatih kısaparmak balon baskılı balon BBP lideri Yazıcıoğlu iktidarda olsaydı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BBP lideri Yazıcıoğlu iktidarda olsaydı

Necip Fazıl
03-10-2009, 02:51
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/701320081226095740916.jpg
BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, ''İddia ediyorum, iktidarın elindeki güç bizde olsaydı, bugün Türkiye borçsuz olurdu'' dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Isparta'da partililere seslenen Yazıcıoğlu, Büyük Birlik Partisi'nin doğruluktan ve dürüstlükten asla taviz vermediğini söyleyerek şunları kaydetti:
''Yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını istiyoruz. Partimiz için değil, ülkemiz için bunu istiyoruz. Zaten biz hiç bir zaman kendi menfaatlerimiz için mücadele etmedik. Eğer ülkemiz için faydalı değilse iktidara talip olmadık, olmayız da. Hedefimiz halkımızı mutlu ve huzurlu yapabilmek. BBP zor şartlarda kuruldu, ama dürüst kaldı, milliyetçi ve maneviyatçılığından taviz vermedi. Bu özelliği ile var oldu. Biz sadece iktidar olmayı değil, iktidar ve muktedir olmayı hedefledik, inandığımız ve doğru bildiğimiz hiçbir davranıştan da kaçmadık. Partimizin menfaatine aykırı bile olsa doğru bildiğimizi yaptık. Hiçbir parti bizim yaptığımızı yapmadı. Kimseye diyet borcumuz yok, boyun eğmeyiz. Dış odaklara, içerdeki derin güçlere, çetelere, mafyalara dayanmadık, dayanmıyoruz da. Biz Allah'tan yardım alacağız, milletten de destek alacağız. Allah'tan sonra tek hizmet edeceğimiz nokta halktır.''
Önce yerelde, sonra ise genelde iktidar olacaklarını dile getiren Yazıcıoğlu, yerelde iktidar olunan noktalarda dönüşüm yaşanacağını ve yönetimin şeffaf olacağını ifade etti.
''Yandaşını kollamayacak, milletin hak ve hukukunu gasp etmeyecek, seçim sonrası da bulunduğu yöredeki tüm halkın başkanı olacak'' adayları belirlediklerini anlatan Yazıcıoğlu, şöyle konuştu:
''Kavgasız Türkiye istiyorum. İşkencenin olmadığı Türkiye istiyorum. Bu ülke ihtilalleri de gördü. Ne oldu, ülke geriye gitti. Tek kişinin iradesiyle yürütülmeyen Türkiye istiyorum. Darbenin olmadığı, demokrasinin, millet iradesinin, hukuk gücünün var olduğu Türkiye istiyorum. Köylüsüne, çiftçisine hak ettiği değeri veren, gençleri üretken olan Türkiye inşa etmek istiyorum. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Topyekun kalkındırmanın, Türk İslam medeniyetini yeniden dünyaya sunmanın mücadelesini yapıyoruz.''
Tüm bunları yapabilmek için çok çalıştıklarını ve mücadele verdiklerini kaydeden sözlerine şunları ekledi:
''Bu halk bu iktidara, 'darbe anayasasını değiştir, yeni reformlar yap, yolsuzlukları engelle, ülkenin önünü aç' diye oy verdi. İddia ediyorum iktidarın elindeki güç bizde olsaydı Türkiye bugün borçsuz olurdu. Nasıl mı? Arjantin'in yaptığı gibi.''

AA

Necip Fazıl
03-10-2009, 02:53
Muhsin'i severim de sayarım da fakat biraz düşünmeden hesap edilmeden söylenmiş bir söz olmuş...
Karadeniz'de bir söz vardır ''Horon dışardan kolay gelir insana'' diye... ;;) Bilmem anlatabildim mi... ;1

Beyazgülüm
03-10-2009, 02:56
Hariçten gazel okumak kolaydır.

Morte
03-10-2009, 03:05
Bekara karı boşamak kolay ;) Atalarımız bu duruma uygun ne çok söz üretmişler :P:

türk ocağı
03-10-2009, 23:48
Muhsin'i severim

Muhsini???

Değerli arkadaşlar bir siyasi parti liderinden bahsediyoruz Ne demek Muhsin'i severim? Sevme arkadaşım önce saygı duy. Elalem sizin liderinize tayyip ve rte felan deyince hoşunuza gidiyormu? Muhsin Bey veya Sayın Muhsin Yazıcıoğlu demek bu kadar zormu?

el-EMIN
03-10-2009, 23:55
Muhsin Baskanin Türkiyeyi Yönetecek birikimi ve kabiliyeti yok.

sevgi bir yana..

FarukARSLAN.
03-10-2009, 23:58
Belki 'tam borçsuz' olmazdı amma Allah kişinin yardımcısı olunca onun için olmaz olmazdır, Muhsin başkan gibi mert insanlara da Mevla'm her daim yardım eyler (yardım eylesin)..

Eminim ki refah çıtasını yüne yüksek tutardı o azimle. Ama şimdi desteğine ve olumlu-yapıcı eleştirilerine, muhalefetine ihtiyacımız var..
Hemde çok...

halil_han
03-10-2009, 23:58
Muhsin Bey diğerlerine göre nimettir. İktidar olamaz, o hayalden ibarette keşke bize bi muhalefet olabilse. En azından adam gibi bi muhalefet görürüz.

ENES_CAN_AK
03-11-2009, 00:01
diğer siyasi liderlere göre çok daha iyi benim gözümde ama bizim liderimiz sn: R.TAYİP ERDOĞAN:gül:

FarukARSLAN.
03-11-2009, 00:04
Muhsin Baskanin Türkiyeyi Yönetecek birikimi ve kabiliyeti yok.

sevgi bir yana..

Evet sevgi bir yana..

Ama Alnı secde görmüşlerin yolu her zaman açıktır.

Hani o sözde ilk bakışta komik ve kolay gelebilir ama sonraki 'Arjantin gibi' ile asıl imasını ortaya koymuş..

Ve mesela;

''Yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını istiyoruz. Partimiz için değil, ülkemiz için bunu istiyoruz. Zaten biz hiç bir zaman kendi menfaatlerimiz için mücadele etmedik. Eğer ülkemiz için faydalı değilse iktidara talip olmadık, olmayız da.

şu sözleri AK Parti harici bir parti mensubundan ilk defa duyuyorum..
'Partimiz için değil'i her babayiğit söyleyemez.. Söylese de bu inandırıcılığı veremez...

ATmaCA53
03-11-2009, 00:08
Muhsini???

Değerli arkadaşlar bir siyasi parti liderinden bahsediyoruz Ne demek Muhsin'i severim? Sevme arkadaşım önce saygı duy. Elalem sizin liderinize tayyip ve rte felan deyince hoşunuza gidiyormu? Muhsin Bey veya Sayın Muhsin Yazıcıoğlu demek bu kadar zormu?
rte ismin kısasıdır neden böyle bir şeyden rahatsız duyalım ki.

el-EMIN
03-11-2009, 00:25
Evet sevgi bir yana..

Ama Alnı secde görmüşlerin yolu her zaman açıktır.

Hani o sözde ilk bakışta komik ve kolay gelebilir ama sonraki 'Arjantin gibi' ile asıl imasını ortaya koymuş..

Ve mesela;

şu sözleri AK Parti harici bir parti mensubundan ilk defa duyuyorum..
'Partimiz için değil'i her babayiğit söyleyemez.. Söylese de bu inandırıcılığı veremez...

yukarida belirttigim gibi..

Muhsin Baskan bu isi yapamaz..

yorumlari..sevgisi..yigitligi v.s bu konunun disindadir.

FarukARSLAN.
03-11-2009, 00:39

Tamam, boş tartışmaya girmeyelim. Arkadaş diğer arkadaşa binaen söylemiş onu. RTE gibilerine de siz değil belki ama rahatsız olan illa birileri vardır. Mesela ben. Mesela başka başka birileri...

Böyle şahsileştirmeyelim cancağzım konuları...

cartman
03-11-2009, 00:49
Muhalefet yaptıgını sanan liderlere ders verir nitelikte her cümlesi :güzel:

kasım
03-11-2009, 00:49
bbp akpden farkı yok

ATmaCA53
03-11-2009, 00:59
bbp akpden farkı yok
sanki siz saadetçiler çok farklısınız :D saadet chp, mhp, dtp maşallah bir oldunıuz ak partiye karşı cephe aldınız hani partiniz hükümet ile tartışmaya girmeyecekti, doğan medyasına çıkıp havanızı atıp, sesinizi duyurabiliyorsunuz doğan medyasına rüşvet veriyormu acaba saadet, yoksa doğan medyasımı rüşvet veriyor.

sevdesu
03-11-2009, 01:09
muhsin yazıcı oğlu hem iyi bir müslüman hem liderlik vasfı taşıyan biridir... o olasydı da en az şimdiki kadar sevinirdim

kasım
03-11-2009, 01:11
sanki siz saadetçiler çok farklısınız :D saadet chp, mhp, dtp maşallah bir oldunıuz ak partiye karşı cephe aldınız hani partiniz hükümet ile tartışmaya girmeyecekti, doğan medyasına çıkıp havanızı atıp, sesinizi duyurabiliyorsunuz doğan medyasına rüşvet veriyormu acaba saadet, yoksa doğan medyasımı rüşvet veriyor.
Bir kere sen yanlış biliyorsun.
Hükümetler tartışmaya girmeyeceğiz diye bir laf etmedik.
Boş kavga etmeyeceğiz dedik.

Jurnal
03-11-2009, 01:12
bbp akpden farkı yok

BBP hiç olmazsa Saadet'ten daha kaliteli bir Siyaset yapıyor. Ve şu ülkede Muhalefeti hak eden tek parti.

Necip Fazıl
03-11-2009, 01:28
Muhsini???

Sana ve senin gibilere hoş görünmek(yapmacıklık oluyor bu) için değil de içimden geldiği gibi konuşmayı tercih ediyorum... Varmı anlaşılmayan bişey... ;)

Beyazgülüm
03-11-2009, 01:48
BBP hiç olmazsa Saadet'ten daha kaliteli bir Siyaset yapıyor. Ve şu ülkede Muhalefeti hak eden tek parti.

katılıyorum...

kasım
03-11-2009, 02:00

sen öyle san,adam suyunuzdan gidiyor diye tüm bunlar.
YArın oylerını artırsın bakalm demediğiniz laf kalmayacak o zaman değil mi?

sevdesu
03-11-2009, 02:02
partiyi bilmem ama muhsin yazıcıoğlu çok iyi bir adam ve sizin gibi bazı şeyleri hazmademeyip saldırmayacak iftiralar atmayack kadarda iyi bir müslüman kendisi.. herkezi kendiniz gibi sanıyorsunuz...

Jurnal
03-11-2009, 02:04

Sanki siz oyunuzu artırmışsınız gibi konuştun. Ayrıca suyumuzdan da gitmiyor. Delikanlı gibi yeri geldiği zaman muhalefet yeri geldiği zaman destek oluyor. Siz herşeye tam muhalefet.

kasım
03-11-2009, 04:10
Sanki siz oyunuzu artırmışsınız gibi konuştun. Ayrıca suyumuzdan da gitmiyor. Delikanlı gibi yeri geldiği zaman muhalefet yeri geldiği zaman destek oluyor. Siz herşeye tam muhalefet.

Biz oyumuzu arttırdık demedim ki :D
Bunu böyle anlamışsan diğerlerinide yanlış anlaman doğal :D:w:

FarukARSLAN.
03-11-2009, 18:17

Anlamıyorsunuz işte bizim derdimizi.. Oy değil, adam olsun yeter!
Dikkat ederseniz oyunu artırmaya gerek yok SP'NİN YAPAMADIĞINI O ZATEN YAPIYOR.

Mecliste yani.. Anladınız?..

Daldığınız her konuyu bulandırmaya, partimizi karalamaya mecbur musunuz kardeşim?..
Bıkmadınız mı ceza almaktan, akıllanmadınız mı hala?..

Bi konu ve forumun âdabına göre davransanıza. Ne bu böyle her daldığınız yerde kavga gürültü...

milletinadami
03-11-2009, 18:50
muhsin bey iyi bir insan...hakkinda konusurken dikkat edelim...
milli gorus veya chp ile karistirmayin...

SEMTEM
03-11-2009, 18:51
TÜRKİYENİN RÜYADA OLMASI GİBİ BİR ŞEY BU OLMASI EN ZOR İHTİMAL

redyellow
03-11-2009, 19:50
muhsin bey iyi bir insan...hakkinda konusurken dikkat edelim...
milli gorus veya chp ile karistirmayin...

Civciv kabuğundan çıkmış, kabuğunu beğenmemiş:)

Muhsin bey hele bir iki eleştiri yapsın görelim bakalım sizin muhsin bey sevginizi:)

Ne faşistliği kalır ne bi şey:)

el-EMIN
03-11-2009, 20:06
Ne faşistliği kalır ne bi şey:)

Bu yazini gözden gecir..tekrarinda agir cevap alacaksin.

türk ocağı
03-12-2009, 11:58
Akp forum sakinlerinin sağduyulu yaklaşımı takdire şayan, meçhul arkadaşın bir art niyeti olmadığını da anlamış olduk hakkını helal etsin. Yanlış anladığımız için kendisinden özür dilerim.

Türk-İslam Ülkücüleri bu ülkede kimin hangi partili, ne cemaatli, hangi gruplu olmasına bakmaksızın müslümana sahip çıkma zalime yavuz, mazluma yunus olma şiarını kendilerine düstur edinmişlerdir.

Bizim derdimiz bbp ye oy kazandırmak değil, mübarek dava sancağını göndere çekili görmektir. Sancağı kaldırmak isyeyenin yanındayız destekçisiyiz.

Refahyol hükümetine müslümanların iktidarına engel olmamak için destek verdik. Ancak 28 şubat kararlarına teslim olup imza atanlar içinde iyi düşünmemiz mümkün değildir. Bir mücahid o imzayı atacağına kellesini bu davaya vermeliydi. Bizler ilay-ı kelimetullah davası için canımızı vermeye, dünde hazırdık bugünde hazırız.

AKP içinde aynı şey geçerlidir. Doğru yaptığına tam destek, yanlışına ise reddetmek hakkımız daimdir.

Muhalefet olacağız diyede fatihin çocukları burda, bizansın çocukları bilmem nerde gibi ümmetin bölünmesi fitnesine hizmet eden açıklamaları son derece talihsiz sözler olarak görmekteyiz. Allah bu fitneye düşmekten bizleri muhafaza eylesin. Fatihin çocuğu olmak kolay iş değildir 28 şubattaki imtahanı veremeyenler bu sıfatı hakettilermi bir kez daha düşünsünler.

DadaşAkp
03-12-2009, 14:25
tecrübesiz bir lider bazen konuşurken kendini daha büyük lider konuma getirir gibi konuşur çok calışmalı daha cok düşünmeli biraz pasif biraz hemde tecrübesiz

redyellow
03-12-2009, 14:59

Sayın atmaca:

Arkadaşıma katılıyorum...

Muhsin veya RTE gibi hitaplardan bende rahatsız oluyorum.

Bakın ben akpli değilim, hatta bu forumda da bazı akplilerin hakaret derecesine varacak şekilde yazılarına muhatap da oluyorum.

Ama bu benim bir ülkenin başbakanına rte dememi, bir parti genel başkanına sadece ismiyle muhsin gibi hitap etmemi gerektirmiyor.

Üslup olarak büyüklerimize hitap ederken daha saygılı bir şekilde davranmalıyız ve hitabet kurallarına uygun şekilde Sayın YAZICIOĞLU olabilir, Sayın Başbakan olabilir vs. hitap edersek biz kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

redyellow
03-12-2009, 15:03
Muhsin Yazıcıoğlu "iktidarın elindeki güç bizde olsaydı, iddia ediyorum ki türkiye borçsuz olurdu" diyor.

Bazı arkadaşlarımız da bunu yapamazdı diyor.

Öncelikle BBP'li arkadaşlarımızdan muhsin beyin bu sözündeki arjantin örneğini biraz açmalarını rica ediyorum.

BBP iktidarda olsaydı nasıl yapardı, neler yapardı ki türkiye şu an borçsuz bir ülke olurdu.

Somut şeylerle yazarlarsa sevinirim.

Hayır bunu yapamazdı diyen diğer arkadaşlarıma da niye yapamazdı? kim engel olurdu? bunu soruyorum.

Ama lütfen kimse şahsımı hedef almasın. Hakaret vs. etmesin.

Sadece fikri, düşüncesi olanlar yazsınlar.

Karşılıklı güzel bir fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.

osman n
03-13-2009, 07:42
muhsinciğim iyi perdah çektin bize

FarukARSLAN.
03-13-2009, 08:43
muhsinciğim iyi perdah çektin bize

Perdah???

MuhsinCİĞİM???

BİZ ?????????