fatih kısaparmak balon baskılı balon BBP'den çok konuşulacak film - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BBP'den çok konuşulacak film

Ertuğrul ÖZGÜL
07-27-2010, 17:13
Şehit düşen mehmetçiklerin büyük oranının fakir Anadolu halkının evladı olmasını sorgulayan BBP çok konuşulacak bir film çekti. BBP Başbakan'ın oğlunu Şırnak'a Genelkurmay Başkanının oğlunu ise Hakkari'ye gönderdi...

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı'nın hazırladığı filmde, üst düzey devlet adamları ile sıradan vatandaşların çocuklarının acemi birliklerindeki dağıtım törenleri canlandırılıyor ve "Bizim Türkiyemizde birbirimizden farkımız parmak izlerimiz olacak" mesajı veriliyor.

"Her şey vatan için" ve "Her türk Asker doğar" yürüyüş kararlarının asker tarafından sayılmasıyla başlayan filmde, üst düzey devlet görevlilerinin çocuklarının eğitim birliklerinden "usta birliklerine" dağıtımında terör olaylarının yaşandığı bölgelere, gelir seviyesi düşük aile çocuklarının büyük kentlere düşmesi anlatılıyor.

BBB İstanbul İl Başkanlığı'nın, "Fukara Anadolu halkının Yiğit (Şehit) Mehmetçiklerine ithaf olunur" başlığı ile yayınladığı videoda acemi eğitimlerini aynı birlikte yapan Başbakan, Genelkurmay Başkanı, bir işçi ile devlet memuru çocuklarının dağıtım törenleri canlandırılıyor.

Filmde, Genelkurmay Başkanının oğlu Ahmet Kaya'nın dağıtımı Hakkari Dağ Komando Tugayı'na, Memur Hamit Yılmaz'ın oğlu Hasan'ın dağıtımı Ankara Mamak Muhabere Okulu'na, Başbakan'ın oğlu Mehmet Çelik'im dağıtımı Şırnak 4. Mekanize Tugayı ve İşçi Hamit Yiğitoğlu'nun oğlu Muhsin Yiğitoğlu'nın dağıtımı ise İstanbul Hasdal Mekanize Tugayı'na çıkıyor.

http://www.habervaktim.com/resim/resim133501_2.jpg

İşte o film: (http://www.habervaktim.com/haber/133501/bbpden_cok_konusulacak_film.html)

"NEDEN... NEDEN?"

Büyük Birlik Partisi İstanbul İlbaşkanı Bayram Karacan geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında terörle mücadelede sürekli olarak maddi durumu zayıf ailelerin çocuklarının şehit olduğuna dikkat çekmişti.

"Neden hep asgari ücrete çalışan işçi ailelerinin çocukları ölüyor. Neden çalışıp çabalayıp ancak karnını doyuran çiftçi ailelerinin çocukları.." diye soran Karacan, "Askerlerin dağıtım yerleri belirlenirken neden hep işsiz ailelerin çocukları terör bakımından daha riskli bölgelere düşüyor… Neden bir tane üst düzey bürokratın çocuğunun şehit haberi gelmiyor. Elbette hiçbir vatan evladının burnunun kanamasını istemiyoruz. Ama bir durum tespiti yapmak gerekiyor. Neden bir tane üst düzey komutanın, paşanın çocuğunun şehit haberi gelmiyor. Neden bir tane üst düzey siyasetçinin, neden bir tane holding patronunun, veya CEO'sunun, neden üst düzey bir bankacının, neden bir milletvekilinin, bir bakanın... Neden... Neden?" diye sormuştu.

habervaktim

Hüdaverdi
07-27-2010, 17:40
Neden diyip durmanın anlamı yok aslında,eğer gerçektende sorunları varsa gitmemeleri doğal.Dencek şimdi 'hepsinin mi korkusu var' ? Tabi yok,kimisi iş hayatına erken atılıyor tabi bundan babasının çevresini geniş olmadının etkisi çok,kimisi 'korkudan' gitmiyor,altına edeceğinden gitmiyor.Aslında bunda da hakvermek lazım.Düşünün başbakanın oğlu Hakkari de,İlker Babuğ'un oğlu Şırnak'ta,o gitti birliğe yapılacak bir saldırıyı düşünse keşke herkes,o 1 çocuğu öldürmek için kaç can daha alınacak.

Başaların,bakanların vs. çocukları güney doğuya gitmesine şiddetle karşıyım.
Çocuklarını düşündüğümden değil,gideceği birlikteki askerleri düşündüğümden.Ama askerlik yapmaları elbet gerekir.

Bakanın,paşanın,başbakanın,cumhurbaşkanının oğlu diye ayrımcılık yapılmasına karşıyım -batı için- ,batıda olduklarısürece birliklerinde eşşek gibi sürünecek,eşşek gibi patates soğacak,eşek gibi mıntıka temizliği yapacak,eşşek gibi üst devresinden azar işitecek,eşşek komutanından dayakta yicek,atış yaparken gözünü de morartacak,gece 3-5 nöbetide tutacak.İşte bu yapılması gerekir.Bu kadarından da kaçırıyorlarsa ben eşşek değilim hakkımı helal etmem,güney doğuda ki hiç kimse etmez.'Kancık' der geçerim.Güneydoğuya gitmeme sebebi olur,ama batıda babasının sıfatına güvenip kaçmak olmaz.

İş adamlarının çocukları gitsin ama,servetleri beni ilgilendirmez,çocuğu ölüre bağışlasın devlete öteki dünyaya giderken kefeninin cebine doldurmucak illa ki.
İş adamı vs. gibi kişilerin veletlerine ayrımcılık,torpil yapan varsa onun oğlunada merhamet edilmeyip en uç karakola gönderilmesi lazım (ne kadar sadistim yahu)

Bu ülkeyi benim elime vercekler ki,ya anında batar veya anında yükselir başka seçenek yok ;D