fatih kısaparmak balon baskılı balon Bedelli aşkı oğlu Kerem için mi? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bedelli aşkı oğlu Kerem için mi?

Hüdaverdi
03-16-2011, 08:51
http://www.habervaktim.com/resim/resim175627_1.jpg?t=

CHP'nin yaklaşan seçimler öncesinde bedelli askerlik teklifini gündeme getirmesinin gerçek nedeni ortaya çıktı. CHP'lilerin, bedelli askerlik ile ilgili teklifi bugün Meclis'e sunmaları beklenirken, parti içi muhalefetten çarpıcı iddialar gündeme getirildi.

İddialara göre Kılıçdaroğlu'nun yaklaşan seçimler öncesinde ısrarla bedelli askerlik talebini gündeme getirmesinin arkasında henüz askerliğini yapmayan oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nu kurtarma planı var. Plana göre Kılıçdaroğlu, hem 12 Haziran'da yapılacak seçimde bedelli bekleyenlerin oyunu alacak, hem de askerlikten kaçmak için Güney Kore'de doktora eğitimi yapan oğlu Kerem'in askerlik sorununu çözecek. Eğer teklif AK Parti'nin de oy endişesiyle destek vererek geçmesi halinde Kerem, Türkiye'ye gelerek bedelli askerlikten faydalanmak için başvuru yapacak.

ASKERLİKTEN SIYRILMAK İÇİN KORE'YE GİTTİ
14 yaşında iken usulsüzce sigortalı yapılan Kerem Kılıçdaroğlu, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu. Müziğe yönelik aşırı eğilimi nedeniyle iş bulamayan Kılıçdaroğlu, askerlikten kurtulmak için Prof. Dr. Sencer Ayata'nın desteğiyle ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Eğitimini tamamlayan Kılıçdaroğlu, askere gitmemek için yine Prof. Ayata'nın da desteğiyle Güney Kore'ye doktora eğitimi almaya gitti. Kerem Kılıçdaroğlu, şu anda, babasının da desteğiyle Kore Vakfı'ndan aylık bin TL ve ücretsiz dil eğitimi bursu alıyor.

Kılıçdaroğlu, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, bedelli askerlik konusunu gündeme getirerek, “Bir sefere mahsus olmak üzere bedelli askerlik konusunda arkadaşlarıma talimat verdim” demişti. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ise eğitim, iş ya da diğer nedenlerle askerlik görevini yerine getirememiş büyük bir kitle olduğunu belirterek, “Bu birikimin eritilmesi için bedelli askerlik uygulamasına ihtiyaç var” demişti.

HASAN TOSUN / AKİT

duman
03-16-2011, 23:05
Onun adı Kemal.. Oğlu içinde yapar mı yapar.. :))

İntifada
03-16-2011, 23:16
Başbakanımızın oğluda bedelli yaptı askerliğini...
velev ki onun için çıkarmış olsun ne olur ?
bence çok aman aman denilecek olaylar değil bunlar...
eğer o 12 bin lira altı geliri olanlar için 21 günlük beleş bedelli muhabbeti gerçekleşirse bende gider 21 gün yaparım...
benim için çıkarıyor yasayı ;)

Özgür Çağrı
03-16-2011, 23:25
Bedelli çıksın yav :)
Reyiz biz imani ret yaparız yav ayıpsın :)

İntifada
03-16-2011, 23:28
olum bu memlekette zor ya :)
vicdani redde izin çıkarda imani redde çıkmaz :)
bedelli çıksın gidip yapalım :)

Özgür Çağrı
03-16-2011, 23:31
Doğru ya te korelere gitmeye gerek yok bastır parayı :) Patates soymak istemiyorum zaten bizede kıl bir komutan verirler uğraşamam bende hz. eyüp sabrı yok :)

duman
03-17-2011, 00:13
Ne askerlikmiş bu.... Yapanlar yaptı kurtuldu elhamdulillah bizler gibi... Yapmayanlar yok bedelli yok süresidir uğraşıp duruyorlar.. Bizde işimizi ailemizi bıraktık gittik. Ne süreye itiraz ettik nede düştüğümüz yere... 18 ayla başladık 15 ayla tamamladık. 12 ile sınırlandırsalar bence ideal ama herkes için aynı süre olmalı. Eğitimlisi eğitimsizi, fakiri zengini ayırt edilmeksizin....

Özgür Çağrı
03-17-2011, 00:22
Ne alaka yahu ben 5 sene üniversite okuyacağım sonra gidip okumamış adamla birlikte patates soyacağım :) Ne adalet ama ...

duman
03-17-2011, 00:24
İmkansızlıktan okuyamayanın suçu ne ?

AKTURKS
03-17-2011, 00:27
Ne askerlikmiş bu.... Yapanlar yaptı kurtuldu elhamdulillah bizler gibi... Yapmayanlar yok bedelli yok süresidir uğraşıp duruyorlar.. Bizde işimizi ailemizi bıraktık gittik. Ne süreye itiraz ettik nede düştüğümüz yere... 18 ayla başladık 15 ayla tamamladık. 12 ile sınırlandırsalar bence ideal ama herkes için aynı süre olmalı. Eğitimlisi eğitimsizi, fakiri zengini ayırt edilmeksizin....

bir araştırma yapılsın yaşı gelmiş çoğu genç istemiyecektir askerliği vaziyet onu gösteriyor ki yazıklar olsun yetiştiren analara babalarada çanakkalede ölen şehitlerimizin kemikleri sızlamıyormu ne diyelim

duman
03-17-2011, 00:34
bir araştırma yapılsın yaşı gelmiş çoğu genç istemiyecektir askerliği vaziyet onu gösteriyor ki yazıklar olsun yetiştiren analara babalarada çanakkalede ölen şehitlerimizin kemikleri sızlamıyormu ne diyelim

Birde 18 Mart Çanakkale şehitlerinin arefesindeki bedelli tartışması yürek burkuyor. Bu vatan bu kadar mı kolay kazanıldıda bu askerliği çok basitmiş gibi gösteriyoruz. Parasıyla yaparız diyenler 21 gün bile fazla diyenler.. Yazık diyorum sadece.... Ecdadımın yaptığı fedakarlığın yanında benim 15 ayımın lafını bile etmeye yüzüm yokken ... Ne diyeyim.. Daha da konuşmayacağım bu konu hakkında....

AKTURKS
03-17-2011, 00:41
denilecek hiçbirşey yok ne desek boş !
en kibar haliyle konuşuyorum daha da konuşmayacağım bununla ilgili üniformayı giymeyi kabullenemiyorlar en basitinden

Hüdaverdi
03-17-2011, 00:46
Ben size bir mal takımı göstereyim.
Sözde kendilerini isim vermişler gülmekten öldüm :w:
Oysa tüm gün yürüyüş eğitimi alan ve beceremeyen,atış yaptıktan sonra gözleri mosmor olan,korkan,ellerine bizim 'gerçek' silahları alınca çocuk gibi sevinen komik bebeler.
Yok 1. takımmış,yok 7. timmiş,görende dağa çıkıyor sanıyorlar :w:
Oysa takıma bölme sebebini askerliğini yapan bilir,tim olayına gelince,bunları time bölmelerinin sebebi düzenli ortam sağlamak.Dağa çıkmıyorlar bişey olmuyorlar,tim dediğin acemilikte oluşur usta birliğinde devam eder,teskereyi alana kadar tim dağılmaz.Dağa çıkar opeasyona katılır.Bunlar ise acemi birliğinde burada ve dağıtılıyorlar :w:
Komedi ya halleri bakın :w:

http://www.facebook.com/group.php?gid=265730336498

Savunma kuruluşuymuş,kendi popolarını koruyamaz la bunlar :w:

Kısa dönem yapıyorsan,bedelli yapıyorsan adam gibi yap la yapacaksan hak yeme :güzel:

İntifada
03-17-2011, 00:51
ohoo...
hacılar iyice abarttınız...
usta 12 ay nedir ya...
benim 1 sene ekstra zamanım olsa mezun olmak için uğraşmam zaten...

bide çanakkaleyle bu zamanı bir tutan kardeşlerim bi bakın
http://www.akpartiforum.com/bunlarin-hesaplari-nasil-verilecek-t138388.html