Orijinalini görmek için tıklayınız : Bediüzzaman, Erbakan ve Gülen adına üniversite kurulmalı
http://www.burokrathaber.com/content_images/newsImages/title/mustafa_kamalak.jpg
9. Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan yabancı öğrenciler, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Mustafa Kamalak, Bediüzzaman Sait Nursi, merhum Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen Hocaefendi'nin günümüzde anlaşılmadığını belirtti. Kamalak bu kişilerden özür dilenerek, adlarına üniversitelerin kurulması gerektiğini ifade etti.
9.Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan öğrencilerin bugünkü son durağı Saadet Partisi Genel Merkezi oldu. Olimpiyat öğrencilerini kabul eden Genel Başkan Mustafa Kamalak, günümüzde üç önemli ismin değerinin anlaşılmadığını söyledi. Bu kişilerin Bediüzzaman, merhum Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen Hocaefendi olduğunu kaydeden Kamalak, bu kişilerden özür dilenerek adlarına üniversitelerin kurulması gerektiğini dile getirdi.
Kamalak, Türkçe Olimpiyatları için öğrencilerin Türkiye'ye getirilmesinde ve yetiştirilmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.
Olimpiyat çocukları, ziyarette şarkılar söyleyip, şiirler okudu. Çocukların çeşitli hediyeler sunduğu SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak da öğrencilere, işlemeli tabak hediye etti.
neden olmasin hepside Topluma faydasi olmus, toplum önderlerinden..
İntifada
06-25-2011, 02:47
erbakan olabilir...
maşallah çok sevindim bu ziyarete :)
Allah razı olsun Kamalak...
Özgür Çağrı
06-25-2011, 02:48
süper demiş konyaya erbakan erzuruma gülen istanbula b.s. Nursi ünisi açılsın :)
Ne kadar tartışılsada hayatını ümmete ve islama adamış üç isim..
Muhteşem fikir..
o degilde bence rize ünv sinin ismi Receb Tayyib Erdogan ünv si olarak degistirilmelidir..
özal, demirel ve menderes adina varda basbakanimiz adina neden olmasin..
Bence güzel fikir neden olmasın ..unıversitelerin isimleri de artık degismeli bolgelerın ısmıyle ıllerın ısmıyle acılan unıversiteler bir anlam ifade etmiyor ..Abdulhamid han kanuni sultan suleyman bediüzzaman ismiyle kurulacak üniversiteler olmalı ve gerekirse isimleri de degistirelim tarihimize sahip cıkalım
mehmetakif24
06-25-2011, 02:52
yavaş irticayı hortlatacaksınız :)
İntifada
06-25-2011, 02:53
ben inönü,atatürk,celal bayar,süleyman demirel gibi isimlerin üniversitelere isim olmamasını istediğime göre başkalarıda bu isimleri isim oalrak görmek istemez...
kendimize yapılınca rahatsız olduğumuz dayatmaları başkalarına yapamayız...
hadi erbakan hoca neyse sonuçta başbakanlık yapmış bir yönetici...
diğerlerini hangi hakla koyacağız ?
nurcuların paraları var kursunlar koysunlar adının fethullah gülen üniversitesi...
devleti bu işe karışmasın...
EpiVaTeS
06-25-2011, 02:53
İbrahim Ethem Yüksel Üniversitesi'de kurulmalı panpalar...
ben inönü,atatürk,celal bayar,süleyman demirel gibi isimlerin üniversitelere isim olmamasını istediğime göre başkalarıda bu isimleri isim oalrak görmek istemez...
nurcuların paraları var kursunlar koysunlar adının fethullah gülen üniversitesi...
hayırdır erbakan hocanın torpili ne onu herkes gormek ıstıyecek mı ? o zaman senın ıstedıklerını koymak lazım..ayrıca burda senın benım ısteyıp ıstememem meselesi degil tarihimizde ızı olan ısımlerın olması..nihayetinde hepsinin sevenıyle sevmeyenıyle bu millete hizmeti var.senın sevmedıklerın olduguna gore sevdıklerınde olacak ki bu ulkede huzur olsun
iş adamlarının isimleri hangi hakla koyuluyor?
örn: ibrahim çeçen üniversitesi
Özgür Çağrı
06-25-2011, 03:02
valla bence hepsi olur :)
İntifada
06-25-2011, 03:06
hayırdır erbakan hocanın torpili ne onu herkes gormek ıstıyecek mı ? o zaman senın ıstedıklerını koymak lazım..ayrıca burda senın benım ısteyıp ıstememem meselesi degil tarihimizde ızı olan ısımlerın olması..nihayetinde hepsinin sevenıyle sevmeyenıyle bu millete hizmeti var.senın sevmedıklerın olduguna gore sevdıklerınde olacak ki bu ulkede huzur olsun
bence hiç biri olmasın...
memleketin ismi olsun yada ne bileyim bir şairin bir sporcunun adı bi tarihi bireyin adı olsun...
süleyman demirel üniversitesi ne kadar itici geliyorsa bana başkası içinde fethullah gülen üniversitesi ismi o kadar itici gelecektir...
he diyorsanız ki bunalr yapıldı ben bunu yapan mantığada sözümü söylüyorum...
onların iktidar ellerindeyken bizlere dayattıklarını biz iktidar elimizde diye onalra dayatamayız...
erbakan hocanın torpili başbakanlık yapmış olması...
aralarından illa yapılacaksa erbakan üniversitesi uygun olabilir çünkü başbakanlık yapmıştır...
iş adamlarının isimleri hangi hakla koyuluyor?
örn: ibrahim çeçen üniversitesi
adam parasını vermiş yaptırmış demek ki...
memleketin ismi olsun yada ne bileyim bir şairin bir sporcunun adı bi tarihi bireyin adı olsun...
süleyman demirel üniversitesi ne kadar itici geliyorsa bana başkası içinde fethullah gülen üniversitesi ismi o kadar itici gelecektir...
onların iktidar ellerindeyken bizlere dayattıklarını biz iktidar elimizde diye onalra dayatamayız...
aralarından illa yapılacaksa erbakan üniversitesi uygun olabilir çünkü başbakanlık yapmıştır...
parayı veren düdüğü çalıyorsa problem yok o zaman :)
o istemediğimiz üni isimleri silinmeyecekse, hep devam edecekse, bence istediklerimizin yapılmaya hakkı vardır.
Necmettin Erbakan için olabilir diğerlerinin adlarına üniversite açacak kadar topluma faydası dokunan kişiler olduğunu düşünmüyorum ama hevesleri varsa cemaat parası ile özel üniversite kursun kendileri .
İntifada
06-25-2011, 03:14
Necmettin Erbakan için olabilir diğerlerinin adlarına üniversite açacak kadar topluma faydası dokunan kişiler olduğunu düşünmüyorum ama hevesleri varsa cemaat parası ile özel üniversite kursun kendileri .
:gül::gül::gül::gül:
cemaatin böyle bir hevesi olsa Türkiye dahil onlarca ülkedeki açtıkları yüzlerce okul üniversite yurt gibi kurumlarına koyarlardı ismini gayet... 1 tane bile bulamazsınız...
İntifada
06-25-2011, 03:15
heves demeyelimde ona :)
cemaatin böyle bir hevesi olsa Türkiye dahil onlarca ülkedeki açtıkları yüzlerce okul üniversite yurt gibi kurumlarına koyarlardı ismini gayet... 1 tane bile bulamazsınız...
Cemaati bile adını koymuyorsa başkalarına adına üniversite açmak hiç düşmez ki Cemaat Gülenin adını koyup müşteri kaçırmayalım diye koymadığını düşünüyorum .
Güzel abim :)
said nursi hz.leri doğu cephesinde halkı ve talebelerini örgütleyip istiklal savaşında savaşmıştır..
En azından bu olay dahi onu bir sütçü imam kadar değerli yapar..
Şayet o şahasın adı veriliyorsa bir okula said nursinin ki hay hay verilmelidir..:)
Ha daha nicelerini sıralardım amma;
anlayana sivri sinek saz,anlayana davul zurna az derler :) birde lafın çoğu deliye denilir derler..Saygıya icaben kısa tuttum :)
heves demeyelimde ona :)
ne diyelim :)
İntifada
06-25-2011, 03:18
ne diyelim :)
cesaretten başlayalım ;D
Cemaati bile adını koymuyorsa başkalarına adına üniversite açmak hiç düşmez .
o sizin yorumunuz saygı duyarım.
bana görede inönü gibi bir şahsiyetin ismine üniversite yapmakta hiç düşmez...
cesaretten başlayalım ;D
niye cesaret edemesin yahu :)
nezaketen böyle birşey yapılmaz,Hocaefendi müsade etmez,
neyden korkupta cesaret edemesin :)
İntifada
06-25-2011, 03:21
o sizin yorumunuz saygı duyarım.
bana görede inönü gibi bir şahsiyetin ismine üniversite yapmakta hiç düşmez...
heh...
işte bunu diyorum tam olarak...
biz nasıl ki inönüden rahatsızsak saidi nursi isminede tahammülü olmayan insanlar var...
devlet dayatmamalı böyle birşeyi...
Güzel abim :)
said nursi hz.leri doğu cephesinde halkı ve talebelerini örgütleyip istiklal savaşında savaşmıştır..
En azından bu olay dahi onu bir sütçü imam kadar değerli yapar..
Şayet o şahasın adı veriliyorsa bir okula said nursinin ki hay hay verilmelidir..:)
Ha daha nicelerini sıralardım amma;
anlayana sivri sinek saz,anlayana davul zurna az derler :) birde lafın çoğu deliye denilir derler..Saygıya icaben kısa tuttum :)
El Emin Saidi Nursiyi Ülkenin yarısı nasıl görüyor sen benden daha iyi biliyorsun bu yüzden istediğin kadar kalın anlat sen diğer % 50 nin düşüncesini değiştiremezsen bu muhabbetler sadece propagandadan ibaret kalır ;ı:
heh...
biz nasıl ki inönüden rahatsızsak saidi nursi isminede tahammülü olmayan insanlar var...
Müşteri kaybını açmaya cesaretin yetmiyor galiba ;D
heh...
ama bende diyorumki, şuan bizim tahammülümüzün olmadığı istemediğimiz o isimler mevcut ve silinmiyecek devam edecek... böyleyken hakkı vardır diyorum. tahammül ederiz isteriz veya istemeyiz o bizim ideolojimiz düşüncelerimizden.
El Emin Saidi Nursiyi Ülkenin yarısı nasıl görüyor sen benden daha iyi biliyorsun bu yüzden istediğin kadar kalın anlat sen diğer % 50 nin düşüncesini değiştiremezsen bu muhabbetler sadece propagandadan ibaret kalır ;ı:
Ülkenin yarısı erbakanı nasıl görüyor sende benden iyi biliyorsun..:)
Ülkenin yarısı ismet inönüyüde nasıl görüyor benden iyi biliyorsun..
Dostum tribünlere oynanılmasından nefret ederim :) şayet illa bir konuda benimle konuşacaksan baş göz üstüne ama sağ sol çizme gözünü seveyim...
Sen halka bir yararı olmamıştır dedin bende adına üniversite açılan sütçü imamdan daha çok savaşta faydaları olmuştur bizatihi kendisi birlik kurmuştur dedim varsa bu konuda görüşün veya sözün söyle yoksa vesselam!
ama bende diyorumki, şuan bizim tahammülümüzün olmadığı istemediğimiz o isimler mevcut ve silinmiyecek devam edecek... böyleyken hakkı vardır diyorum. tahammül ederiz isteriz veya istemeyiz o bizim ideolojimiz düşüncelerimizden.
Bizde statükocular gibi dayatmacımı olalım yani ?
İntifada
06-25-2011, 03:25
devletten radikal adımlar istiyorsunuz zor olanı yapmasını talep edin...
yoksa 20 yıl sonra iktidara başka bir güç gelir ve bizi bülent ecevit,deniz baykal,kemal kılıçdaroğlu üniversitelerinde okutabilir...
süleyman demirel klüp başkanlıgımı yaptı bu ulkede ya da inönü ..muhterem basbakanlık yapmakla tum mılletın onayı alınmıs mı oluyor..desen ki ısımler nesnel olmalı kımse herhangi bir duygu beslememelı bır sey demıyecegım ama erbakan hoca olabilir diyince komik oluyor.ben kanuni sultan suleyman desem de birileri sevmeyecek ama bu o ismi unutturmayı mı gerektirir ? benım kanaatim boyle toplumun bır kısmına onderlık yapmıs ınsanların ısmı en az inönu demırel kadar gereklidir.Referandum yapsan basbakanların cogu ilk 10 a giremez..
Bizde statükocular gibi dayatmacımı olalım yani ?
dayatmamı :)
yahu kimse dayatma filan yapmıyorki
ben illa yapılsın diye birşeyde demiyorum. yapılabilirmi evet yapılabilir, inönü gibi ismini bile duymaya tahammül edemediğim o şahsiyet adına açılmışsa, açılabilir diyorum.
kimse devlete bu konuda bi dayatma yapmaz bu bence 'ayıp' olur zaten. yapacaksa kendisi bunu düşünüp karar verip yapar. biz burda olabilitesini konuşuyoruz.
Ülkenin yarısı erbakanı nasıl görüyor sende benden iyi biliyorsun..:)
Ülkenin yarısı ismet inönüyüde nasıl görüyor benden iyi biliyorsun..
Dostum tribünlere oynanılmasından nefret ederim :) şayet illa bir konuda benimle konuşacaksan baş göz üstüne ama sağ sol çizme gözünü seveyim...
Sen halka bir yararı olmamıştır dedin bende adına üniversite açılan sütçü imamdan daha çok savaşta faydaları olmuştur bizatihi kendisi birlik kurmuştur dedim varsa bu konuda görüşün veya sözün söyle yoksa vesselam!
Erbakanı nasıl gördüklerinimi ?
Devlet Bahçelinin Erbakan için dediklerine bak
Birde Fetullah Gülen için dediklerine bak
Burda çıkış yolu olarak kendine Erbakan vefat etti diyebilirsin
Saidi Nurside vefat etti ama hala hain diyorlar ;;)
Bu gün Erbakan için üniversite açılsın mı diye refarandum yapılsa % 80 evet çıkar
Fetulah Gülen için diğer için % 20-30 çıkarsa öpde başının üstüne koy :karasız:
Benimle tartışırken istediğin yere tirübünede oynayabilirsin ama emin sol sonunda sahnede düşmek var :))
devletten radikal adımlar istiyorsunuz zor olanı yapmasını talep edin...
yoksa 20 yıl sonra iktidara başka bir güç gelir ve bizi bülent ecevit,deniz baykal,kemal kılıçdaroğlu üniversitelerinde okutabilir...
bir deniz baykal üniversitesinin, inönü üniversitesinden farkı ne?
bizim için inönü neyse, 50 yıl sonraki gençlik için baykal kılıçdaroğluda odur...
İntifada
06-25-2011, 03:34
süleyman demirel klüp başkanlıgımı yaptı bu ulkede ya da inönü ..muhterem basbakanlık yapmakla tum mılletın onayı alınmıs mı oluyor..desen ki ısımler nesnel olmalı kımse herhangi bir duygu beslememelı bır sey demıyecegım ama erbakan hoca olabilir diyince komik oluyor.ben kanuni sultan suleyman desem de birileri sevmeyecek ama bu o ismi unutturmayı mı gerektirir ? benım kanaatim boyle toplumun bır kısmına onderlık yapmıs ınsanların ısmı en az inönu demırel kadar gereklidir.Referandum yapsan basbakanların cogu ilk 10 a giremez..
diyorum ki bana kalsa hiç biri olmamalı...
atatürk,inönü,demirel,bayar falan filan...
ama eğer bu şartlar böyle sürecek deniliyorsa bu isimler arasında olabilecek tek isim erbakandır çünkü diğerleri gibi devlet yöneticiliği yapmıştır kılıfında bu isim verilebilir...
sen fethullah güleni üniversiteye isim yaparsan admada gelir aziz nesini yapar...
sen saidi nursiyi yaparsan adam kel aliyi yapar...
bu böyle gider...
Bu gün Erbakan için üniversite açılsın mı diye refarandum yapılsa % 80 evet çıkar
Benimle tartışırken istediğin yere tirübünede oynayabilirsin ama emin sol sonunda sahnede düşmek var :))
:) Dostum şimdide klavuzun veya kıstasın devlet bahçeli mi oldu :)
Ona göre mi yapıyoruz..:)
Klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz derler aman dikkat diyeyim..:)
Mhpnin kurucusu sayın türkeşte gülen hakkında iyi şeyler derdi ama erbakan hakkında demezdi o ne olacak :)
:) Dostum ismet inönüyede hala diktatör diyorlar , erbakanada hala yobaz siyasetten anlamayan şahıs diyorlar :)
Zaten beni düşürecek rakip olarak görüyorsan sen burada tartışmak değil sidik yarıştırma derdindesin ..Tribüne oynamayı ise açık söyleyeyim erkekliğin şiarına yakıştırmam..Bu arada nice düşüreceğim diyenleri gördük ama sadece güle güle öldük ;D
aman Allahım bahçeliye göre hareket edeceksek tayyip erdoğanın hiç şansı yok desene :)
Bahçeli gibi tabanıyla %95 çelişen bir insanı örnek olarak gösterdiniz ya pes doğrusu :)
aman Allahım bahçeliye göre hareket edeceksek tayyip erdoğanın hiç şansı yok desene :)
Bahçeli gibi tabanıyla %95 çelişen bir insanı örnek olarak gösterdiniz ya pes doğrusu :)
:) Maksat muhalefet değil mi :)
O zaman boş verin karl marxta olsa kıstas olur ne önemi var :)
diyorum ki bana kalsa hiç biri olmamalı...
atatürk,inönü,demirel,bayar falan filan...
ama eğer bu şartlar böyle sürecek deniliyorsa bu isimler arasında olabilecek tek isim erbakandır çünkü diğerleri gibi devlet yöneticiliği yapmıştır kılıfında bu isim verilebilir...
sen fethullah güleni üniversiteye isim yaparsan admada gelir aziz nesini yapar...
sen saidi nursiyi yaparsan adam kel aliyi yapar...
bu böyle gider...
bu sartlar boyle surmeyecek ıste bız de onu soyluyoruz..unıversıtelerın ısımlerı sacma sapan hepsının..bunların yerıne topluma onderlık yapmıs ınsanlar olabilir mi olabilir.tamam surda hem fıkırım bazı ısımler tum toplumu kucaklamıyor olabilir.eger boyle bır durum varsa en basta basbakanların olmaması lazım. cunku sıyaset yapmıs ınsanların her zaman muhalifleri olmustur ve sevilmemeleri normaldir.Bunların dısında mevlana desem yıne karsı cıkacaklar hadı onu gectım abdulhamid han desem yıne karsı cıkcaklar hadı onu da gectım isvicrede adalet caddesın de dunyada gelmıs gecmıs 4 adalet temsılcısınden bırı gosterılmıs büstü olan kanunı sultan suleyman desem yıne olmayacak.Bu toplumda peygamber efendımızın ısmıne bıle tahammul edemıyecek ınsanlar yasıyor.Bu sekılde kıme yer verilir dusunuruz o zaman da sadece futbolcu sanatcı bılım adamı iş adamı vs olabilir ama bir anlamı olur mu dusunulur
devlet bahcelının basbakan ıcın dedıklerıne hıc baktın mı :)
ayrıca sonar da mı calısıyorsun hemen kendine gore sonucları yazmısın o da aynısını yapıyor
:) Dostum şimdide klavuzun veya kıstasın devlet bahçeli mi oldu :)
Ona göre mi yapıyoruz..:)
Klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz derler aman dikkat diyeyim..:)
Mhpnin kurucusu sayın türkeşte gülen hakkında iyi şeyler derdi ama erbakan hakkında demezdi o ne olacak :)
:) Dostum ismet inönüyede hala diktatör diyorlar , erbakanada hala yobaz siyasetten anlamayan şahıs diyorlar :)
Zaten beni düşürecek rakip olarak görüyorsan sen burada tartışmak değil sidik yarıştırma derdindesin ..Tribüne oynamayı ise açık söyleyeyim erkekliğin şiarına yakıştırmam..Bu arada nice düşüreceğim diyenleri gördük ama sadece güle güle öldük ;D
Klavuzum kıstas derken tabiki olumsuz görüşleri örnek vereceğim olumlulardan verdikden sonra bu ülkede Doğu Perinçek adına da üniversite açılır :) Türkeş out oldu yerinde Devlet Bahçeli var varki Devlet Bahçeli ile birlikte MHP'de yaşanan evrimi sen göremediysen bu senin sorunun ;;)
Bana şu şöle diyorlar bu böle diyorlarla gelme ben sana ne dedim refaranduma vuralım Erbakan refarandumdan çıkar Gülen ve diğeri çıkamaz diyorum hatta daha radikal bir şey diyorum sadece AK Partililer oylasa yine çıkamaz diyorum sizde bunu bile bile bu muhabbetleri yapıyorsanız amacınzın ne olduğunu yani reklamın iyisi kötüsü olmaz olduğu siz haricindeki herkez biliyor . Daha fazla üslubumu senin seviyene indirmek istemiyorum indirdiğim zaman çocukla niye bir oluyorsun diye kızıyorlar bu yüzden senin üslubunla cevap vermiyorum şimdilik ha bana çocuk dediğim için kızıyorsundur kusura bakma bel atlı vurmakda üstüme yoktur kiminle aşık attığını bileceksin :güzel:
İntifada
06-25-2011, 03:52
bu sartlar boyle surmeyecek ıste bız de onu soyluyoruz..unıversıtelerın ısımlerı sacma sapan hepsının..bunların yerıne topluma onderlık yapmıs ınsanlar olabilir mi olabilir.tamam surda hem fıkırım bazı ısımler tum toplumu kucaklamıyor olabilir.eger boyle bır durum varsa en basta basbakanların olmaması lazım. cunku sıyaset yapmıs ınsanların her zaman muhalifleri olmustur ve sevilmemeleri normaldir.Bunların dısında mevlana desem yıne karsı cıkacaklar hadı onu gectım abdulhamid han desem yıne karsı cıkcaklar hadı onu da gectım isvicrede adalet caddesın de dunyada gelmıs gecmıs 4 adalet temsılcısınden bırı gosterılmıs büstü olan kanunı sultan suleyman desem yıne olmayacak.Bu toplumda peygamber efendımızın ısmıne bıle tahammul edemıyecek ınsanlar yasıyor.Bu sekılde kıme yer verilir dusunuruz o zaman da sadece futbolcu sanatcı bılım adamı iş adamı vs olabilir ama bir anlamı olur mu dusunulur
mimar sinan olsun...
piri reis,lokman hekim vb. bir sürü böyle isim var geçmişimizde...
çok uç noktalardaki isimler olmamalı bence...
:) Senin zaten tek yapabildiğin budur olayı yaşa vurmak :)
Yaşla adam olunsaydı oho bu gün toplumda bu kadar şerefsiz olmazdı :)
Ha çok güzel der atalarımız;
Akıl yaşta değil baştadır..
Gördümki fizyolojik olarak ne kadar büyüsede daha bir yaşında kalan insanlar var ;)
Diyorum ya sen mahalle modundan çıkamamışsın hala fikir tartışması yerine sidik yarıştırdığını zannediyorsun..
Yaş büyümüş ama ruhun hala mahalle köşesinde çocuklarla sidik yarıştıyor :)
Sana iyi eğlenceler dostum...
Son sözlerim bu dediklerinde de kesinlikle haklısın..
Çünkü tutupta cahili karşına alıp iki çift kelam edersen duyacakları zaten kabul etmişsin demektir...K.bakma dost....Vesselam !
mimar sinan olsun...
evet bu isimler daha guzel , sadece erbakan deme ama :)
mimar sinan olsun...
bir bakıma hak veriyorum, anlıyorum, doğru diyorsun bi yerde... milyonlara, her türlü insana mâl olunca tabi... birde çağın şartlarınıda işin içinde katınca orda haklısın.
mimar sinan olsun...
Aslında dediklerine katılıyorum abi..daha kucaklayıcı isimler az soruna sebep olur..
Fatih sultan mehmet,mevlana gibi hemen hemen herkesin sevip saygı duyduğu insanların isimlerini alması daha hayırlı olur..
Aslında dediklerine katılıyorum abi..daha kucaklayıcı isimler az soruna sebep olur..
Fatih sultan mehmet,mevlana gibi hemen hemen herkesin sevip saygı duyduğu insanların isimlerini alması daha hayırlı olur..
mevlana da tartısılır onu gordum bugun dusuncek olursan kardes katlını veren bırını de sevmeyen olabilir :)
mevlana da tartısılır onu gordum bugun dusuncek olursan kardes katlını veren bırını de sevmeyen olabilir :)
Her şahıs tartışılır abim öylede bakarsan..
Kanuniyi sapık olarak gören hatta tüm osmanlı padişahlarını kadın ve zevk düşkünü sarayda karı oynatan olarak gören milyonlarca kişide var :)
Her şahıs tartışılır aslında ama bunların tartışılması çok ama çok nadir gerçekleşen olaylardır..
Gördümki fizyolojik olarak ne kadar büyüsede daha bir yaşında kalan insanlar var ;)
Diyorum ya sen mahalle modundan çıkamamışsın hala fikir tartışması yerine sidik yarıştırdığını zannediyorsun..
Çünkü tutupta cahili karşına alıp iki çift kelam edersen duyacakları zaten kabul etmişsin demektir...K.bakma dost....Vesselam !
Üslubunuz aynanızdır El Emin bunu unutmayın siz ne olursa olsun kendinizden yaşça büyük biri ile konuşurken sidik yarıştırmak sözcüğünü kullanmayınız .
Ne o kendin çal kendin oyna modunamı geçtin .
Yoo,
Çalıda gül bitmez ,cahile söz yetmez sözündeki hakikatı hatırlayıp ,seni mahalledeki sidik oyuncusu arkadaşlarına baş başa bırakıyorum ;)
Her şahıs tartışılır abim öylede bakarsan..
Kanuniyi sapık olarak gören hatta tüm osmanlı padişahlarını kadın ve zevk düşkünü sarayda karı oynatan olarak gören milyonlarca kişide var :)
Her şahıs tartışılır aslında ama bunların tartışılması çok ama çok nadir gerçekleşen olaylardır..
o nadir şahsiyetleri de tebrik etmek lazım :)
nasıl kalkışabiliyorlar böyle asılsız,saçma karalamalara... Rabbim ıslah etsin...
unıversitelerin ismi aynı kalsın fikir degistirdim..he belkı ozel yaptırcak olan varsa istedigi gibi yaptırır zaten ona da karısamam..
o nadir şahsiyetleri de tebrik etmek lazım :)
nasıl kalkışabiliyorlar böyle asılsız,saçma karalamalara... Rabbim ıslah etsin...
Çok güzel bir söz vardır,
İnsanlar başaklar gibidirler,doldukça eğilirler..Galiba montaignenin sözüydü..
Malum toplumda gerçekten hadsafhada bir cehalet var..
Ve yine malumunuzdur ki cahilin gözü kara dili pektir hiç bir şey tanımaz..
unıversitelerin ismi aynı kalsın fikir degistirdim..he belkı ozel yaptırcak olan varsa istedigi gibi yaptırır zaten ona da karısamam..
Adam pes etti beyler dağılabiliriz...:hihi2:
Adam pes etti beyler dağılabiliriz...:hihi2:
ege yıldız teknik yeditepe ondokuz mayıs güzel ısımler dusundumde :w:
Üslubunuz aynanızdır El Emin bunu unutmayın siz ne olursa olsun kendinizden yaşça büyük biri ile konuşurken sidik yarıştırmak sözcüğünü kullanmayınız .
:) ne o cevabım ağır gelince edit mi yaptın :)
Canını yakarım dedin ama canı yanıp işi edebe bağlama çabalarını boşver bence hiç samimi değil...
Edeple gelen lütufla gider dostum...:)
ege yıldız teknik yeditepe ondokuz mayıs güzel ısımler dusundumde :w:
Yok bende öyle isimleri sevmiyorum:)
:) ne o cevabım ağır gelince edit mi yaptın :)
Canını yakarım dedin ama canı yanıp işi edebe bağlama çabalarını boşver bence hiç samimi değil...
Edeple gelen lütufla gider dostum...:)
El Emin haklısın kardeş ben hatalıyım kusura bakma . Yalnız sana şunu diyeceğim benim şu zamana kadarki duruşumu anlamadın ama şu dakikadan itibaren anlaman için elimden geleni yapacağım .
El Emin haklısın kardeş ben hatalıyım kusura bakma .
Elinden geleni yapmana gerek yok bırak saldım çayıra mevlam kayıra ;)
Madem öyle dedin sana bir şey diyim sakın unutma;
Bu forumda olan yalçın başkan adem üstad mavera gibi üstadı anlamaya çalışanlarla karıştırma beni.
Onlar anlamak isteyip anlayabilenler ama ben değilim.
Onlar gibi vurana elsiz sövene dilsiz ve gönülsüzde değilim..
Mevlanayıda severim ama onun dediklerinide uygulayamam..
Gelecek olan varsa adam olsun öyle gelsin..
Bana karşı ne ekerse on kat fazlasını biçer...İster müspet ister menfi..
Hadi iyi geceler...
Gönülden
06-25-2011, 04:39
Arkadaşım bunlar nasıl sözler...sizin düşünce özgürlüğü diye söylediğiniz zırvalıklar benim özgürlük alanımı ihlal ediyor....fikri yorum yapılacaksa yapılır ama kalkıp birçok insanın saygı duyduğu kendine örnek aldığı alim zatlar hakkında istediğiniz gibi atıp tutamazsınız.
Varsa o çok bildiğiniz doğrularınız siz onlarla yaşayın ama burda saygı çerçevesinde tartışın lütfen
Son zamanlardaki cemaat ve alim zatlar üzerine açılan konuları tüm forum üyeleri olarak hortlatpı aynı eksende tartışmaktan yorulmadınız mı.Bir seçimden çıktık ve şuanda hassas dengeler içinde olan ülkemizdeki diğer konulara eğinin biraz da.
EpiVaTeS
06-25-2011, 15:49
La olm kırmayın diyorum birbirinizi...
açın İbrahim Ethem Yüksel Üniversitesi beleş okutayım hepinizi...
Rektör ben olcam ama...;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.