fatih kısaparmak balon baskılı balon Bekir Coşkun O Atı Yazdı :'Cihan'ı kaybettik... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekir Coşkun O Atı Yazdı :'Cihan'ı kaybettik...

ak_mavish
12-31-2007, 00:55
Bekir Coşkun O Atı Yazdı
30 Aralık 2007 16:01Hürriyet yazarı Bekir Coşkun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı üzerinden atıp, altına alan ve geçen gün ölen at 'Cihan'ı yazdı.
Bekir Coşkun / Hürriyet

'Cihan'ı kaybettik...

Başbakan'ı üzerinden atan at Cihan öldü.

Çok değerli bir at idi.

Duyarlıydı, tepkiliydi.

Saygıdeğerdi.

Yaşamında hiçbir işe yaramamış, bir kez olsun bu dünya için bir şey yapmamış olanlara karşın Cihan bize yararlı bir canlı olmanın yüceliğini kanıtladı.

Değerliydi.

Kendi payına düşen görevini yapmış birisiydi.

Gururluydu...

Mağrurdu...

Onu unutmayacağız.

*

Bir şey gözünüzden kaçtı mı:

Bizde genelde insanların canını sıkan hayvanları vururlar. Onun öyle yaratıldığını düşünmeden, masum ve suçsuz olup-olmadığına bakmadan götürüp öldürürler.

Cihan'ın sahipleri ona kızmadılar.

Kimse kızmadı.

Beklenmedik biçimde görevliler, yöneticiler, partililer, taraftarlar, hatta Başbakan'ın kendisi dahi Cihan'ı cezalandırmaya kalkmadılar.

*

Ama köpekler havladı diye mahkeme kararları ile (onları koruyan yasaya bakılmaksızın) evden atılıyor.

Kedi miyavladı diye...

Kuş balkon demirine çişini yaptı diye.

Ayı armudu yedi diye...

Ama Cihan'a son anına kadar iyi bakıldığını, asla kabahatliymiş gibi davranılmadığını anlatıyorlar.

*

O bir at idi.

O makamdan-mevkiden anlamaz, yalakalık bilmez, ihale-mihale kapmayı düşünmez, kimseye tatlı gözükmeye kalkmazdı.

Ya da; Başbakan'ın uçağına binmek gibi, Cumhurbaşkanı'nın sofrasına oturmak gibi hesapları, beklentileri yoktu, aziz ve değerli at Cihan'ın.

Dürüsttü...

Şirin gözükmek uğruna tepkisini hiçbir zaman saklamadı, yüreklice gerekeni yaptı.

Muhteremdi...

Saygıdeğerdi...

Onu unutmayacağız.

ümitli_bekleyis
12-31-2007, 01:01
:D Güldürüyor bu insan (!) beni.Ya işin ata kaldı değil mi? Ne yapsın o da haklı ekmeğine yağ sürecek bir malzeme yok.Bunlarla uğraşıyor garip ::) Teşekkürler zeynep.

CeVHeR
12-31-2007, 01:04
Bekir Coşkun suç sende değil sana köşe yazarlığı yaptıran patronun Aydın Doğan' da....
Tam bir komedi...
Bir de bu adamı kendilerine ilah edenler, bunun laflarıyla yola çıkanlar var...
Fransız Andre' in Pakonun babası Bekir....
Hayvan hastası, insan düşmanı Bekir...

ak_mavish
12-31-2007, 01:06
:D Güldürüyor bu insan (!) beni.Ya işin ata kaldı değil mi? Ne yapsın o da haklı ekmeğine yağ sürecek bir malzeme yok.Bunlarla uğraşıyor garip ::) Teşekkürler zeynep.

işin garibi geçen gün ahmet abinin yaptığı espirilerle birebir davranıyor.neredeyse miting yapacak ;D .yok bu adam normal değil..

anatolia
12-31-2007, 01:07
deli mi bu adamm ??? ??? ??? :P

ümitli_bekleyis
12-31-2007, 01:11

işin garibi geçen gün ahmet abinin yaptığı espirilerle birebir davranıyor.neredeyse miting yapacak ;D .yok bu adam normal değil..

Aynen ahmet abinin dediği gibi :D 8)

Necip Fazil
12-31-2007, 01:12
Vaktin gelip sende kefene sarıldığın zaman, bende senin için bir kaç satır karalayacağım Bekir Coşkun ... O at'ın gittiği yere dahi gitme ihtimalin yok ama, o hayvan kadar değerin olsun en azından ;)

VesseLam

zeynep_akcin
12-31-2007, 01:13
zavallı at mezarında dört dönüyodur bekkkkkkirr onu övdüğü için.....

AkSa- 34
12-31-2007, 01:25
coşkunun ızdırabı; kendi soyundan bir mahlukun ölmesinden aynı duygu ve düşünceleri paylaştığı bir mahluku kaybetmekten, aynı ahırı paylaştığı mahluku kaybetmekten kaynaklanıyor. üzülme bekircik yarın bir gün sende gidersin eşşekler cennetine orada buluşursunuz. belki orada bir kaçtane çocuk doğurursun cihandan. mutlu olursunuz. ;)

Mu-Alim
12-31-2007, 01:28
Bir dakika arkadaşlar...Bakın ben ne yazmıştım atın ölümü haberiyle ilgili geçen gün.Az sonra koyuyorum buraya.Yorum sizin (:

Necip Fazil
12-31-2007, 01:29
Ama bir açıdan baktığımızda adamlarda haklı kardeşim. Baykal, Bahçeli, Mumcu, Ağar, Erbakan, Uzan, Anayasa Mahkemesi, Genç Paşalar, Kokuşmuş Paşalar hepsi bir oldu Başbakanımızın sırtını yere getiremedi. Sadece " Cihan " 'a nasibmiş demek ki : )

VesseLam

AkSa- 34
12-31-2007, 01:30
coşkunun ızdırabı; kendi soyundan bir mahlukun ölmesinden aynı duygu ve düşünceleri paylaştığı bir mahluku kaybetmekten, aynı ahırı paylaştığı mahluku kaybetmekten kaynaklanıyor. üzülme bekircik yarın bir gün sende gidersin eşşekler cennetine orada buluşursunuz. belki orada bir kaçtane çocuk doğurursun cihandan. mutlu olursunuz. ;)

okudukca mizahım artıyo nedense :D :D alıntı yapayım dedim...

coşkunu görende sanacakki bekirin çocuklarının babası ölmüş. sahi ya böyle bir şey olabilir mi neden olmasın ki sonuçta aynı soydan geliyorlar. ;)bu da sana kapak olsun....

Mu-Alim
12-31-2007, 01:32
"Bekir Coşkun'un yarınki yazısının girişi:

"...Önce imam çıkardılar Çankaya'ya,sonra Anayasa Mahkemesi'ni işgal ettiler,derken YÖK de elden gitti.Şimdi de Cihan'ımızı öldürdüler...Ben terk ediyorum bu ülkeyi,yaşanmaz artık...""

Bu yorumu "Başbakanı Düşüren Cihan Öldü" başlıklı habere yapmıştım.

Teşekkürler "Sultans of Pako",yine yanıltmadın beni... (:

CeVHeR
12-31-2007, 01:45

"...Önce imam çıkardılar Çankaya'ya,sonra Anayasa Mahkemesi'ni işgal ettiler,derken YÖK de elden gitti.Şimdi de Cihan'ımızı öldürdüler...Ben terk ediyorum bu ülkeyi,yaşanmaz artık...""

O zaman sen de beğeniyi hakettin be abi, bu önsezinden dolayı... ;D

ümitli_bekleyis
12-31-2007, 01:51

:)

Ak_aracak
12-31-2007, 07:57
Allah rahmet eylesin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MaU_95
12-31-2007, 09:20
Bekir: Abi bak Cihan öldü. At ne işe yarar? Üstüne binersin, huysuzlanır seni yere atar. Onun işi bu abicim.
Öteki: Ya ne abisi Bekir, at öldüyse öldü bize ne ki?

Bekir: Abi olur mu. Bak o öle şeyler etti ama affedildi. Neden? Çünkü o at onun işi bu.
Öteki: Eeeee?

Bekir: Beni de affedin abi, ben de işimi yapıyorum, böyle yazmak için para alıyorum.
Öteki: İyi de sen hayvan değilsin ki Bekir, Allah sana düşünme kabiliyeti vermiş, kullansaydınya.

Bekir: Abi yaptık bi eşşeklik nooolur affedin. Atı bile affettiniz abi.
Öteki: Ben en iyisi sana Eşşekler Adasına bilet alayım.

Bekir: Neden abi?
Öteki: İnsan ile eşşek arasındaki farkları öğrenmen için.

Bekir: Peki abi.

LüGaT
12-31-2007, 17:55
Gerçekten yanılmamışız, Coşkun'la Cihan arasında duygusal bir bağ oluşmuş...Geride kalanlara Allah sabır versin, yemini suyunu artırsın ne diyelim..

mavera
12-31-2007, 18:00
Her ne kadar bekir coskunu sevmesemde sevdigi bir yakinini kaybetmis o yüzden onu cok iyi anliyorum..basin sagolsun bekir bey, oglunuz pako insallah uzun ömür sürer 8)

Sukût-u_Hayal
12-31-2007, 20:20

:D :D :D