Orijinalini görmek için tıklayınız : Beynimizi Harmanlayalım!!!
sıradışı düşünme metodu ile beynimizi harmanlayalım
elinizde saat, ipek böceği ve bir torba saman var
acaba bunları kullanarak ne gibi bir harman yapabilirsiniz?
şimdiden kolay gelsin...
Onlybullet34
09-05-2007, 03:10
Saati elime alır 1 saat içinde ipek böceğinin bir torba samanın içinde yapabileceğini incelerdim :) Ne yapabiliriz üçü muhteşem 3 lü olmuş yane ..
güzel olmuş ;)
harmana devam :D
bir torba samanı sırtımda taşırken yolda rastladığım ipek böceğine eve varmama ne kadar kaldığını öğrenmek için satin kaç olduğunu sorardım tabi yanıt alamazdm ve biraz onu seyredip dinlendikten sonra yoluma devam ederdim... :)
ıpek boceklerının kozalarını ıslenceklerı yere ıcım yana yana yetıstırmeye calısırken yolda gordugum bır torba samanı gorunce o yorgunlukla bır saat uyumusum..tabı gecıkınce ıpek boceklerımı almadılar..yanı o bır torba saman bır saat ıcınde benım ıpek boceklrımı kurtarmıstı..ALIN SIZE IKI CUMLE.. ;D
HOGE_MERA
09-17-2007, 14:23
bir torba samanımı sırtıma alır, ipek böceklerini arardım. Tabi ki yanımdan eksik etmediğim saatim tıngır mıngır edip, akrep ve yelkovan kovalaşırken, gördüğüm ipek böceklerini cebime atardım. (koleksiyon yapıyom) Torbadan çıkardığım samanla da kozalarını yakardım. İzimi belli etmemek için..
hıkaye yazılmıcan bı cumle olurturcan..hıhh!!
HOGE_MERA
09-19-2007, 16:19
beynimi harmanladım hikaye çıktı suç benim diilkine arkadaş öle istemiş ;D
hıcde bıle arkds cumle ıstemıs sen desten yamıssn massallah ;D
HOGE_MERA
09-19-2007, 16:25
yahu nerden çümle demiş. sözlerinden harman yapın anlamışım. Yanlış mı?
ay ıyı sustum..dogru cumle yazmıo :-[
HOGE_MERA
09-19-2007, 16:26
yaaa haklıymışım dimiıı ;)
ya tamam haklıymıssın ama ezme benı..hadı yaz yenı bı destan ;D
HOGE_MERA
09-19-2007, 17:40
yarına inşallah..
HOGE_MERA
09-20-2007, 18:41
Yarın bugün olmuştur.
Zamanın birinde gözü pek bir delikanlı var imiş. Bu delikanlı bilime, deneye ve özellikle hayvanlar üzerinde deneyler yapmaya çok hevesliymiş. Günlerden bir gün yine aklına bir deney yapmak gelmiş. Düşünmüş ve aklına birden ipek böceği gelmiş. Hemen fikrini geliştirmiş ve bir torba saman toplamış. Yanına aldığı saat ile de deneyini gerçekleştirmek üzere ipek böceklerinin olduğu yere gitmiş. Az gitmiş uz gitmiş derken yerine varmış. İki ipek böceği almış yanına. Boş bir yer bulmuş ve deneyini gerçekleştirmenin hevesiyle başlamış işini yapmaya. Bir torba samanını yere serpmiş ve güzelce düzelttikten sonra üzerine ipek böceğini koymuş. Diğer ipek böceğini saman olmayan yere koymuş. Eline saatini almış ve beklemeye başlamış. Zaman geçmek bilmemiş bir türlü bu azimli delikanlı için..
Ve evet saat tamam. Deneyini başarmıştır.
Bir torba samanın üzerindeki ipek böceği diğerine göre daha hızlı yetişmiştir. Ayrıca istemeden de şahit olduğu bir şey daha vardı. Diğer ipek böceği kendisine yuva yaptığında yuvasını samanla onarmış. Bu ilginç deneyini gerçekleştirmenin mutluluğuyla evine dönmüş.
Bu delikanlı Hoge Mera dır.
cok hos ya..cok hosuma gıttı
gozu pek delıkanlı haa :D
cok guzel olmus destanin hoge mera.
tebrikler. :)
Yarın bugün olmuştur.
Zamanın birinde gözü pek bir delikanlı var imiş. Bu delikanlı bilime, deneye ve özellikle hayvanlar üzerinde deneyler yapmaya çok hevesliymiş. Günlerden bir gün yine aklına bir deney yapmak gelmiş. Düşünmüş ve aklına birden ipek böceği gelmiş. Hemen fikrini geliştirmiş ve bir torba saman toplamış. Yanına aldığı saat ile de deneyini gerçekleştirmek üzere ipek böceklerinin olduğu yere gitmiş. Az gitmiş uz gitmiş derken yerine varmış. İki ipek böceği almış yanına. Boş bir yer bulmuş ve deneyini gerçekleştirmenin hevesiyle başlamış işini yapmaya. Bir torba samanını yere serpmiş ve güzelce düzelttikten sonra üzerine ipek böceğini koymuş. Diğer ipek böceğini saman olmayan yere koymuş. Eline saatini almış ve beklemeye başlamış. Zaman geçmek bilmemiş bir türlü bu azimli delikanlı için..
Ve evet saat tamam. Deneyini başarmıştır.
Bir torba samanın üzerindeki ipek böceği diğerine göre daha hızlı yetişmiştir. Ayrıca istemeden de şahit olduğu bir şey daha vardı. Diğer ipek böceği kendisine yuva yaptığında yuvasını samanla onarmış. Bu ilginç deneyini gerçekleştirmenin mutluluğuyla evine dönmüş.
Bu delikanlı Hoge Mera dır.
deneyiniz başarı ile sonuçlanmış tebrikler ;)
HOGE_MERA
09-21-2007, 10:54
teşekkür ederim.
beğendiğinize sevindim.
Yeni harmanlarda görüşmek üzere..
HOGE_MERA
09-22-2007, 16:32
Harmanımız yeni konu başlığı ile sunulacaktır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.