fatih kısaparmak balon baskılı balon Bir kadını ağlatırken DİKKAT EDİN..!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kadını ağlatırken DİKKAT EDİN..!!!

Duygu'Seli~
07-23-2008, 01:39
Bir kadın sevgidir aslında.içinde her zaman sevgiyi taşır, sevdiklerinden
kolay ayrılamaz.sevdiklerini kolay kolay kıramaz.zor sever;ama,tam
sever.bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.ancak beyninde
yer her an terk edilebilirsiniz.sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette. Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri ''acımak" duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında. Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.çünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek,su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyormusunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size.anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz..

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! >
....... Çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

Kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!
Öyle olsaydı ezilirdi......!!! Üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......
Eşit olsun diye......
kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! >
KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!

Duygu'Seli~
07-23-2008, 01:39
:) ::) ::)

Gönülden
07-23-2008, 17:02
Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece erkeğine saklar

Yazının bütünü bir bayan açısından açıklayıcı olmuş...ama üsteki satırlar biraz tartışmaya açık sanırım... :)
paylaşım için teşekkürler....+1

Demokrat
07-23-2008, 17:18
bunun erkek versiyonu yok mu :)

Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 17:20
Negüzel uslûbla yazılmış,Teşekkürler ::) +

Demokrat
07-23-2008, 17:21
bunun erkek versiyonu yok mu :)

güzel abim erkek versiyonunu ne olur hayata geçirin , bu denli preslenmelere karşılık daha fazla atmosferden nemalanamayacaz anlaşılan , gerçi şimdi kızar duygu hanım yine burayı sohbet alanına cevirdiniz diye ama af yönü geniştir onun sığınmak gerek :)

sen simdi "erkek adam aglamaz" mi diyorsun abi :)

Duygu'Seli~
07-23-2008, 17:23
:) Erkek versiyonu yok bulamadık malesef.. Hem bu erkeklerin genelini kapsamıyor aslında..Gereksiz yere hanımları ağlatan erkeklere mahsuben yazılmış.. :P hem ağlatılmayı hak eden kadınlarda yok değil..Öyle kadınlar yüzünden erkeklere çok hak veriyorum,arkalarındayım zaten.. ;D

Duygu'Seli~
07-23-2008, 17:25
Kadınlar yüzlerini ıslatarak ağlarlar..Erkekler yüzleri ıslanmadan taa içlerden ağlarlar.. ??? Ben öyle biliyorum aksini iddia edende olabilir.. ;)

Demokrat
07-23-2008, 17:27
aglamak bazen güzeldir..

tayyipleyiz
07-23-2008, 17:35
Erkekler ( bazı ) ağladığında yürekleri ağlar. Ağladığında sen hissedemeyebilirsin ama o hisstettiklerini hissettirmemeyi başarabiliyorsa; hislerini bazi şeylere yenik düşmekten, sevdiğine ve sevdiklerine yansıtmaktan kaçtığı için yapıyor olsa gerek. Yani yine diğergamlık hakim. Benim bakış platformum da bu olsun.

Teşekkürler Duygu. (+) :)

ümitli_bekleyis
07-23-2008, 17:38
Güzelmiş bacım sağolasın (+)

Bu arada hadi yine iyisin (+) kaynakların durmadan çalışıyor :)

Duygu'Seli~
07-23-2008, 17:40
Kadınlar yüzlerini ıslatarak ağlarlar..Erkekler yüzleri ıslanmadan taa içlerden ağlarlar.. ??? Ben öyle biliyorum aksini iddia edende olabilir.. ;)

Otorite konuştuğunda otorite boşluğu yaşayan biz erkekler , ortamın kendileri için neyi ifade ettikleri arasında bir anlam savaşı verir, savaş esnasında kendi mevzilerine göz yaşı taşıyanlar göz yaşlarını kutsarlar , karşı tarafın göz yaşlarının tuzlu olduğunu iddia edenler göz yaşı dökmek için sebepsiz yarışırlar , erkeklerin içeri doğru göz yaşı dökmesi demek bütün uzuvların susuz bir şekilde can cekmesine vesile olmasına yarayacak sa şayet arda kalan susuz bir bedende , karşı cins yine dışarı sızdırdığı göz yaşı ile onun içindeki susuz bedeninin dışında ruhun üstüne bile tuz serpmiş olur bunasıl bir silkilasyon anlamış değilim , kendi içindeki sıkıntıları dışarı akıtmaya yarayan pınarları içeriye doğru levhalar haline getirmek karşı cinsi yok etmek manasına gelir bilmem anlatabildimmi :DD

:o :o :o :o :o

Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 17:40
:D :D

Meftun
07-23-2008, 17:43
:-X :-X

Meftun
07-23-2008, 17:45
yav yapmayın lütfen duygunun duygularına yenik düşmeyin duygu gibi olursunuz sonra ???

:D :D :D
+

Duygu'Seli~
07-23-2008, 18:01
yav yapmayın lütfen duygunun duygularına yenik düşmeyin duygu gibi olursunuz sonra ???

:o :( :( :( :( küstüm o zaman abi.. :( ben sizi savunmuştum halbuki..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihh.jpg

Gönülden
07-23-2008, 18:31
Gönülden hanım , yazının üst kısmı değil , son kısmı eşitlik dağıtır iken üst kısımlar , hayatın tek merkezine kadını adeta kazımış , bu denli merkeze alınan kadın kısmını anlamaya bütün ömürleri seferber etmek te ne oluyor anlamış değilim , her şeyin bayan dünyasında güç kazanmasını görev telkin eden bir paylaşım olmuş (+)

Yalçın bey yazının son kısmına diyecek yok zaten....ama sonundaki özü anlamayan çok insanın olduğu kesin... :)
Yazını üst kısmında hayatın tam merkezine kadını kazıdığı falan yok bilakis, o yaşam merkezinden uzak içine kapanmış bir çok bayanın içinde bulunduğu hissi duygulardan bahsediyor...yani yazını verdiği son mesajdan uzak bir yaşam biçiminde olan bayanlardan....bilmem anlatabildimmi..
Tek fark aradığını bulamayan erkeğin yazının son kısımdaki mesajı unutup eşine karşı bakış tavrını değiştirip rahat bir tavır sergilemesiı...bayanın ise herşeyi içe vurup toplumun üzerine yüklediği sorumluluk gereği eşine karşı vazifesini devam ettiriyor olması...
Tabi iki taraf için müstesnalar farklı...çok fena bayanlarda var onlarında eşlerine Allah sabır versin .. :D