Orijinalini görmek için tıklayınız : Bize özel bir bölüm açılabilir mi?
Birçoğumuz 17-20 yaş arasındayız forumda, pek görüp geçirmişliğimiz yok. Bazı merak ettiğimiz tartışmalarda eksik kaldığımız konular var bunları forumdaki abi ve ablalarımızdan öğrenmek istiyoruz fakat foruma mhp, saadet hatta solcuların bile erişebilmesi yüzünden rahat hareket edemiyoruz. Bir bölümde sadece belli bir mesaj üstü veya akpartili olduğunu kanıtlamış gençlere açılabilir mi? örn ben toprak satışları konusunda veya yabancı sermaye konusunda daha fazla bilgi edinmek istiyorum ama bazı kötü niyetli kişilerin konuları sabote etmesi veya burdan çıkar sağlamaması için konu açamıyorum.
bir üye değişir Türkiye değişir;D
Ertuğrul ÖZGÜL
03-30-2009, 19:13
Birçoğumuz 17-20 yaş arasındayız forumda, pek görüp geçirmişliğimiz yok. Bazı merak ettiğimiz tartışmalarda eksik kaldığımız konular var bunları forumdaki abi ve ablalarımızdan öğrenmek istiyoruz fakat foruma mhp, saadet hatta solcuların bile erişebilmesi yüzünden rahat hareket edemiyoruz. Bir bölümde sadece belli bir mesaj üstü veya akpartili olduğunu kanıtlamış gençlere açılabilir mi? örn ben toprak satışları konusunda veya yabancı sermaye konusunda daha fazla bilgi edinmek istiyorum ama bazı kötü niyetli kişilerin konuları sabote etmesi veya burdan çıkar sağlamaması için konu açamıyorum.
bir üye değişir Türkiye değişir;D
güzel tesbit gerçektende gerekli forumdakiler bulur bir çözüm
Vallahi çok iyi olur böyle bir bölüm :)
MertcAn_1903
03-30-2009, 20:03
bir destek de benden :)
Özgür Çağrı
03-30-2009, 23:01
Bir destekte benden :)
Üç mevsim
03-30-2009, 23:12
Evet güzel fikir. Bu konuyu değerlendirelim arkadaşlar.
k.dangir
03-31-2009, 16:11
seni chp nin mhp yi destekledii kadar destekliyorum :D güzel tesbit... ama toprak satısı ve dier konularda bilgi almak istiyorsan 1923 ten itibaren tarih oku :D toprak satışları o tarihlerde başlamış ne yazıkki.... hatta ankarada MELİH GÖKÇEK rusya konsoluosluguna verilen topraklar nedeniyle oradan geçen yol karşılıgı ruslara kira ödüyor.... yorumsuz
evet bencede güzel olur..
Yani bir an önce alalım şu bölümü :P:
Üç mevsim
03-31-2009, 21:20
Yani bir an önce alalım şu bölümü :P:
Acele etmeyelim. Bunun için Forum Başkanımızın gelmesi gerekiyor. Önümüzdeki hafta başından itibaren aramızda olur.
Acele etmeyelim. Bunun için Forum Başkanımızın gelmesi gerekiyor. Önümüzdeki hafta başından itibaren aramızda olur.
Peki o zaman :ayutandım:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.