fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu Faşist Komünistleri Kim Yetiştiriyor? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Faşist Komünistleri Kim Yetiştiriyor?

Benide_Kapatın
03-01-2008, 17:56
32. Gün'de türbanlı kızlara yönelik ağır sözler sarfeden "komünist genci" yerden yere vurdu. İşte Aköz'ün o yorumu:

Bunlar ne biçim komünist?
Söylenenleri duyduğumda; güleyim mi, ağlayayım mı, şaşırmıştım. Türbanın tartışıldığı "32'nci Gün" programında, kendini "komünist" olarak tanımlayan bir erkek öğrenci, türbanlıların niye üniversiteye alınmaması gerektiğini anlatıyordu.
Durum çok tuhaftı.
Öğrencinin konuşmasında sürüyle çelişki art arta dizilmişti ama o bunları fark etmeden nutuk atıyordu.
Bir iki örnek veriyim.
* Komünist öğrenci sık sık "Aydınlanmadan" söz ediyordu. Aydınlanmanın en önemli araçlarından biri eğitimdir. Aydınlanma felsefesinin öğretildiği yer de üniversitedir. Hem "Aydınlanmadan yanayım" diyeceksin, hem de tıpkı senin gibi genç olan bir başkasını, bundan mahrum bırakacaksın. Aydınlanmasını engelleyeceksin.
* Konuşmasından ve giyiminden, "iyi aile çocuğu" olduğu anlaşılan o komünist delikanlı, konuşması sırasında bol bol işçilerin, köylülerin, dar gelirlilerin haklarından söz etti.
Güzel. Peki bütün araştırmalar, din konusunda hassas olanların, tam da işçiler, köylüler, dar gelirliler olduğunu göstermiyor mu? Suratına bakarak, utanmadan, "Sizi üniversitede görmek istemiyoruz" diye bağırdığın türbanlı kızların çoğu; işçi, köylü, memur, esnaf ailelerinden gelmiyor mu?
Haberlere bakıyorum: ODTÜ ve Boğaziçi gibi "kalburüstü" üniversitelerde okuyan komünist öğrenciler türban karşıtı gösteriler yapmış.
Merak ediyorum: Faşistlik yaptığını fark edemeyen bu komünistleri kim yetiştiriyor?

Emre Aköz/Sabah

LüGaT
03-01-2008, 18:00
İş maddecikafanın dışını kabul etmeye gelince faşist, kominist, liberal, marksist hepsi aynı.İdrak edememe ve düşmanlık..

CeVHeR
03-01-2008, 18:02
Bunlar ne mal olduklarını kendileri de bilmiyorlar. İnandıklarını söyledikleri ideolojilerin içinde neleri benimsediğinden bi haberler. Bu tartışma programların da çıkıp da başörtüsüne karşı konuşan öğrenciler o kadar basit, o kadar ezbere konuşuyorlar ki; bir ilkokul çocuğu bile onları alt edebilir...

Benide_Kapatın
03-01-2008, 18:02
Türkiyedeki komünistlik din düşmanlığı üzerine kurulu. Televizyonlarda özelde başörtüsü, genelde din düşmanlığı yapanlar eski komünistim diyenler değil mi?

KAmusal mışş
03-01-2008, 18:05
Zaten yaptıkları tek şey ezberlenmiş lafları arka arkaya dizerek çelişkiler dizisi oluşturmak.Çok alışılmış hale geldi artık bu tavırlar.Daha kaliteli bi tavır beklemiyorum zaten, bekleyemiyorum.

_KaaN_
03-01-2008, 18:07
Ülkemizde komünist olduğunu söyleyen kişilerin çoğu PKK destekçileri.
TKP bürolarının zaten örgüt evlerinden farkı yok.Hiçbirisi bu ülkede yaşamayı haketmiyen Türk düşmanları...

eddie
03-01-2008, 18:08
İş maddecikafanın dışını kabul etmeye gelince faşist, kominist, liberal, marksist hepsi aynı.İdrak edememe ve düşmanlık..

+1

Hüdaverdi
03-01-2008, 18:29
Az önca bakkala gittim,bakkaldaki abinin söylediğine göre 32. gün adlı programda bir kafası dumanlı tkp'li veya chpli veya add'li her ne ise (hepsi aynı) şunu söylemiş; ''otobüse binen mini etekli kardeşimizi taciz ediyorlarda türbanlı bir kadıını neden etmiyorlar''...

Eğer gerçektende bunu demiş ise yazarın sorusunu bir kez daha sormak lazım; Bu Faşist Komünistleri Kim Yetiştiriyor?

TÜRK EVLADI
03-01-2008, 19:16
[i][b]Atatürk'ün sistemini değiştirmek için yıllarca mücade eden Komünistler artık Kemalist!

Herkes eşit olmalı diyen komünistler bugün başörtü düşmanı!

Deniz Gezmiş'in asılmasında Ordu'yu suçlu bulanlar konu Adnan Menderes olunca Ordu yalakası!

Fakirin partisi olması gereken Sosyal Demokrat CHP oylarını en zenginlerden alıyor!

Eskiden ,Atatürk'e Kürt köylerini bombalattı diyen DTP'liler geçenlerde çıkmış ''CHP ve DTP Kemalizm yolunda birleşmeli'' diyor!

Abdullah Gül'e şeriatçı diyenler bi bakıyorsun adama Musanın Çocuğu diyor! (nasıl oluyorsa)

Ne yaptığını bilmeyen bir azınlık var ve gittikçe batıyorlar...