fatih kısaparmak balon baskılı balon Bu Müzik 22 Temmuz İçin hazırlanmış yeni değilmiş - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Müzik 22 Temmuz İçin hazırlanmış yeni değilmiş

ishakyilmaz
12-23-2008, 14:00
AKP tüm mitinglerinde bu şarkıyı kullanacak. Seçim şarkısı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından alınan sözler, müzikle birleştirildi.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=198531

AK Parti Klasik Seçim Müziği (http://www.dosya.tc/TurkBeats-AkPartiSecimSarkisi2009.mp3.html) tıkla indir

ishakyilmaz
12-23-2008, 14:03
''O gün siz karar vereceksiniz,sandık sizin,irade sizin,karar sizin.''Yeni şarkımız gerçekten güzel olmuş.Korkarım ki meydanlarda ki asfaltlar ağlayacak;1

ishakyilmaz
12-23-2008, 14:27
http://www.samanyoluhaber.com/haber-130737.html

Gölge
12-23-2008, 16:28
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/710620081223030725347.jpg

Yerel seçimlere yavaş hazırlandığı gerekçesi eleştirilen AK Parti, seçim şarkısında rakiplerinden hızlı davrandı. Disko müzik tarzındaki şarkının sözleri ise Erdoğan'ın...

Adayları açıklama konusunda rakiplerinden geride kalan AK Parti buna karşılık olarak 29 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde mitinglerde çalınacak müziği belirledi.

"AK Parti Tek Devlet Tek Millet,Tek Bayrak" adı verilen Türkçe, disko müzik tarzındaki parçanın sözlerini ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önceki çeşitli mitinglerde sarfettiği sözlerden oluşuyor. Erdoğan'ın sözleri ile harmanlanan disko müziğin oluşturduğu bu ilginç şarkıya haber7.com olarak, fotoğraflardan oluşan bir de klip hazırladık.

Başbakan Erdoğan'ın tek bayrak, tek devlet, tek vatan vurgusunu yaptığı konuşmaların yer aldığı parçanın giriş sözleri şöyle: “O gün siz karar vereceksiniz, sandık sizin irade sizin karar sizin, Tek millet dedik, tek bayrak dedik, tek vatan dedik, tek devlet dedik. Durmak yola devam”

İşte Ak Parti'nin yerel seçim müziği..

Dinlemek için tıklayın ;

http://www.haber7.com/haber/20081223/AKPnin-secim-sarkisi-Erdogandan-Klip.php

Haber 7

Üç mevsim
12-24-2008, 02:36
Çok güzel teşekkürler Gölge

minegül
12-24-2008, 03:00
Tarihe altin harflerle yazilacak konusmalarin, secilmis cumleleriyle suslenmis harika bir sarki...Kimsenin sarki anlaminda Akparti'ye destek olmasina gerek yok...Cok sukur ona da Basbakan' inmiz el koydu...Bence harikada olmus.

Tesekkurler Golge=))

misk
12-24-2008, 14:02
tüylerim diken diken oldu....duygulandım :)teşekkürler

ENES_CAN_AK
12-24-2008, 14:10
tüylerim diken diken oldu....duygulandım :)teşekkürler
bende

Zeynep
12-24-2008, 14:38
güzelmiş :) teşekkürler

savasansahin
12-24-2008, 20:26
upload eden arkadaş yokmu ya indirmem lazım...

Ak_Kelebek
12-24-2008, 22:02
Harika olmuş diğerleri gibi Durmadık,yılmadık,yıkılmadık aynı azimle ve kararla yola devam diyoruz...!

EFendy_Cocuq
12-25-2008, 15:00
Bizde Sultangazi Teşkilati Olarak Bir SArki Besteleyip Yakında Burdan Demosunu Dagitiriz :) Arkadaslar Böyle Bir Çalışmamiz Var Buda Güzel Olmus

Osmancik
12-25-2008, 16:18
dogal Gaz a Gece yarisi Yüzde 25 yani toplam bir yilda yüzde 85 Zamm, Imf Ümmügümüzü ciktirmayiz dan sonra Anlasma Sinyalleri, elektirige Zamm Hersey sizin icin ,hersey Türkiye icin Tesekürler Basbakanim uyuyanlardan,Kalp Gözü kapali olanlardan Tesekürler sayin basbakanim

ishakyilmaz
12-25-2008, 16:27
dogal Gaz a Gece yarisi Yüzde 25 yani toplam bir yilda yüzde 85 Zamm, Imf Ümmügümüzü ciktirmayiz dan sonra Anlasma Sinyalleri, elektirige Zamm Hersey sizin icin ,hersey Türkiye icin Tesekürler Basbakanim uyuyanlardan,Kalp Gözü kapali olanlardan Tesekürler sayin basbakanim
Ülkenin ekonomik gidişatı doğrultusunda kimi zaman inişler,çıkışlar olabilir,olmaktadır.Türkiye'yi daha önce yönetenlerin,Türkiye'yi nasıl bir bataklığa sürüklediklerinin izleri hala ak parti hükümetinin üstünde...Ak parti hiç bir zaman geçmişin karanlıklarına ağıtlar yakmadı,sürekli ülkemizin refahı ve huzuru için çalışmakta,çalışıyorda.Kalkıp şimdi sizler bilip bilmeden kul hakına girerseniz hiç yakışık kalmaz.Kişisel meseleler yüzünden genelleme yapmak inanın doğruyu söylemek anlamına gelmez.O yüzden şu 7 yıl gibi kısa bir zaman diliminde neler yapıldığını hakkaniyetle araştırırsanız,eminim ki doğruyu sizde göreceksiniz.Selam ve dua ile.

Osmancik
12-25-2008, 17:00
Kardesim hep inisler var özellestirme yapildiginda günü kurttarma politikasi izlendi simdi satilacak birsey kalmayinca Zamm lar ardi ardina gelmekte tuhaf olanda iki dönemdir iktidar oldugunuz halde öncekileri suclamaniz , iyi olan ne var sayarmisiniz yok yollar yapilmis dis görünümde degisiklik yapilmis görünen sadece o var kaldiki bunlar Milli görüs Belediyeleri hep yapiyordu saten Elektirige , dogal gaza yüzde 20 lerin üzerinde zamm yapilirken Maaslara komik zamm yapilmakta nerede kula hakki yiyorum gösterirmisin

Osmancik
12-25-2008, 17:02
Ayriza Basbakanimizin herhangi bir konuda Efelenip geri dönmedigi bir konu gösterebilirmisiniz merak ediyorum

ishakyilmaz
12-25-2008, 17:08
Şunu bilmeni isterim ki Recep Tayyip Erdoğan kısır döngü siyasetinin içinde olsaydı,muhalefet edenler kendisini baş tacı yaparlardı.Çünkü bu ülkede gerçekten hakkaniyetle hizmet etmek isteyenlerin ismi her zaman kötülenmiştir,sürekli çamur atılmıştır.Lakin bu ülkede ki doğru düşünenlerin sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı muhalefetin işi gücü kendisini yemektir.El insaf be kardeşim;hiçbir şey yapılmadı diyorsun,ben sana şimdi kalkıp yapılanları anlatsam forum teknik açıdan zora girmekle beraber burda sabahlamak zorunda kalabilirsin.O yüzden bir zahmet ak icraatlara girip bakar mısın?Resmi olarak yapılan hizmetlerin listesini inceler misin?

ishakyilmaz
12-25-2008, 17:36
birtakim göz boyalamak icin yapilan yollar binalar var Milletin ekoniomisi ne durumda haberin varmi ?,karalamak diyorsunuz kardesim karalayanlar bizler degilde Türkiye üzerinde ince hesaplari olan dis gücler Bopcular olsa Eyvallah derim tam aksine karalayanlar diye ifade ettigin kesimler Türkiye nin Refahini istemekte ve buna karsin dis Güclerden bir zamanlar pkk lilari desteikleyenler ve halen destek verenler tarafindan akp destek görmekte ,bir ata sözü vrdir ,,söyle arkadasini söyleyeyim senin kim oldugunu sözünü hatirlatmak isterim,,

Su an akp ve Gülen birlikteligi Dis güclerin Projesidir ve simdiye kadar javer gitmistir amma velakin Millet yavas yavas uyanmakta
Canım kardeşim,kömür,erzak,yol,bina,köprü,v.b dağıtmak,yapmak göz boyamaksa,kötülükse Başbakanımızında bursa mitinginde söylediği gibi;ANNANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR..!

FarukARSLAN.
12-25-2008, 18:04

Bardağın dolu yanını görüpte bu yanından bahsetmişsinizdir umarım.. Birazcık siyaset bilginiz var ise yada az biraz kitap kurcalamışsanız "zam"ın ne demek olduğunu önceki siyasilerin uygulamalarından öğrenildiğini görürsünüz. Zam tabirini bize uygula(y)ta uygula(y)ta öğretenler ayrı, duruma göre zammı verenler ayrı..

Apayrı..

Doğalgaz'a zam diyoruz.. Size bi soru: AK Parti hükümetinden önce doğalgazın ne demek olduğunu biliyor muydunuz?

Biliyor muyduk?

-- Göz boyamak için yollar,binalar vs. yapılıyormuş. Peki 'göz boyamak' bu kadar kolay ise, neden önceki hükümetler yol, baraj, köprü vs. gibi şeyler yapmadılar? Neden ülkenin yalnızca elit kısmını inşa edip diğerlerini çamura terk ettiler? Göz boyamak bu kadar kolay ise, bu sayede oy götürülüyor ise neden hiç biri yapmadı bunu?..

İşte, uyumak buna denir. Bunları görmeyenler, bunlara 'rol' gözüyle görenler uyuyanlardır..

.. Uyuyanların uyanmalarına vesile olduğun için, uyanmayanları "zorla" uyandırdığın için bende teşekkür ediyorum size başbakanım . . .

ishakyilmaz
12-25-2008, 18:47
sizde adeta hastalik olmus önceki hükümetlere atip tutmak baska türlü savunma yapamiyorsunuz son Melih bey de bu tavri ile yolsucluklarini örtbas etmeye salisti kardesim banane önceki hükümetlerin yaptigi ben Tayyibin yaptiklarini sadece erbakan hoca nin yaptiklari ile karsilastirir ve degerlendiririm Erbakan hoca yüzde 21 lerle geldi tayyip ise yüzde 47 lerlerle geldi hemde tek basina eger karsilastima yapacak olursak tayyibin dis destegi ve özellestirme sayesindeki yaptiklari ile erbakan hoca dis desteksiz her hafta Basin karsisina cikip acikladigi kaynak Paketleri,Havuz systemi,D8 lere bile yetisememistir iste bu Inanc ve irade farki, önemli olan dis gücleri arkana alarak bir yerlere ilerlemek degil kendi özgüveninle biryerlere gelebilmek sen Milletini imf yüzünden ezerek parasiz issiz birakacaksin Melih bey in borcu yüzünden zamm yapacaksin sonradan da kömür dagitarak siyasi rant pesinde olacaksin,zammlar bir taraftan hororz dövüsleri bir taraftan yürüterek milleti oyalayacaksin

Melih beY basta olmak üzere diger belediyeler Milli görüssü iken degil belediyeyi borclandirmak öncekilerden kalan borcalari ödeyerek hizmet ediyorlardi simdi bak melih basta rant pesine düsmüs
Osman kardeşim;önyargısız ve iyi niyetle bizleri sohbetine katmya çalışıyorsan her zaman seve seve tartışırız bu konuları.Lakin bizler ne kadar sağlam ve doğru bilgilerle konuşup,sende anladığından başkasını kabul etmeyerek kısır döngü bir siyasetin içerisine sokmaya çalışıyorsan,yanılıyorsun.Diğer bir hususta Erbakan hoca ve Tayyip Karşılaştırması yapıyorsun;özelikle ben doğru olana hiç bir zaman yanlış demem.Din kardeşliğinde birbirimize çamur atmak yoktur.Bizler akıl mizan ve görünen doğrular ışığında konuşuruz,sırf laf olsun muhabetinden uzak durmayı elzem sayarım kendime.

Osmancik
12-25-2008, 18:52
Camur attigimi belirtmisin inanirmisiniz sizden camur atmakla itham etmeden yazimda belirttigimin hangisinin cayalan oldugunu ve karsi ispat sunarak belirtmeni beklerdim

nedense sizler hep camur ve iftira atmakla itham edip kesip atmaktasiniz

ishakyilmaz
12-25-2008, 18:59
Camur attigimi belirtmisin inanirmisiniz sizden camur atmakla itham etmeden yazimda belirttigimin hangisinin cayalan oldugunu ve karsi ispat sunarak belirtmeni beklerdim

nedense sizler hep camur ve iftira atmakla itham edip kesip atmaktasiniz
Delil ve ispat bakımından en elverişli partiyiz.Sırf laf olsun,veyahut gündem yaratmak için kimseye çamur ve iftira atmayız.Sen olanları kabul etmek istemiyorsun ki ben sana delil ve ispat sunayım.!

Osmancik
12-25-2008, 19:50
eger delil ve ispat sunamiyorsan karsindakini yalan,söylemekle Camur atmakla itham etme delil ve ispat konusunda en elverisli partiyiz diyorsunuz malesef ki bir konu acildiginda ortaya birsey atildiginda iftira atmakla itham etmeden öteye gidemiyorsunuz

örnegin Melih bey in kilicdaroglu tartismasi

Ben demiyorum kilicdar oglu hakli veya haksiz ancak gördügüm sudur ki Melih bey in karsi delil sunmaktan öte sizlerin gibi sizlerle alakali konuda diger hükümetleri sucladiginiz gibi Melih bey in de kendi si ile alakali suclamada konuyu saptirtmam deyip karayalcini sucladigi gibi adeta horoz dövüsü sahnelendi bana soracak olursaniz bush politikasi ile hareket etmektesiniz bush da Secimlerde galip gelebilmek icin düsman yaratip saldiri düzenliyordu

savasansahin
12-25-2008, 20:19
yokmu ya bu müziği mp3 haline getirip upload eden...?

Üç mevsim
12-26-2008, 02:24
yokmu ya bu müziği mp3 haline getirip upload eden...?

Biraz zaman verirseniz, yarın olur inşallah.

savasansahin
12-26-2008, 14:17
pekala,bekliyorum...:)))

Üç mevsim
12-26-2008, 16:09
Ve işte geldi buyrun..

AK Parti Yerel Seçim 2009 mp3 müziği http://www.dosya.tc/TurkBeats-AkParti... (http://www.dosya.tc/TurkBeats-AkPartiSecimSarkisi2009.mp3.html)

mehmetozkan
01-02-2009, 01:10
eline sağlık Allah razı olsun ....DURMAK YOK HİZMETE DEVAM AK GENÇLİK 77

aşk-ı ilahi
01-02-2009, 01:15
eurevizyona gitse belki bişiler yapar..:w:

A.Turan
01-02-2009, 12:07
Çok güzel olmuş,şarkı önemli değil bizi yaptıklarımız temsil ediyor zaten :)

EfeBey
01-27-2009, 14:51
Arkadaşlar, şu parçayı bi upload edelim de dağıtalım...
Dosyayı başka sitelerden izlemenin bi anlamı yok..
İyi çalışmalar

msucar
01-31-2009, 00:15
eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim...

gizosh33
01-31-2009, 13:08
Gercekten yeni seçim şarkımız cok güzel oldunu dile getiriyorum ...!!!!

şeysü
01-31-2009, 13:19
Bence daha toparlayıcı ve kucaklayıcı bir müzik olsaydı, daha güzel olurdu. Yukarıda bir arkadaş söyledi "eurovısıona katılırsa puan alabilir". Kendimden birşey bulamadım. Bu toprakların sesi olmaya çalışan bir müzik olabilirdi pekala. Saygılar...

Üç mevsim
01-31-2009, 13:24
Bence daha toparlayıcı ve kucaklayıcı bir müzik olsaydı, daha güzel olurdu. Yukarıda bir arkadaş söyledi "eurovısıona katılırsa puan alabilir". Kendimden birşey bulamadım. Bu toprakların sesi olmaya çalışan bir müzik olabilirdi pekala. Saygılar...

Sevgili şeysü yerel seçim müziği bu. Mill Marş değil. Kendinizden birşey bulamadıysanız kendinizden br şey bulabileceğiniz müziklere gidiniz.

Milli Marşı Davos'ta okuduk biz Dünya'ya karşı..

maviadam
01-31-2009, 13:26
Sevgili şeysü yerel seçim müziği bu. Mill Marş değil. Kendinizden birşey bulamadıysanız kendinizden br şey bulabileceğiniz müziklere gidiniz.

Katiliyorum...:güzel:

maviadam
01-31-2009, 13:27
Arkadaşlar, şu parçayı bi upload edelim de dağıtalım...
Dosyayı başka sitelerden izlemenin bi anlamı yok..
İyi çalışmalar

Buyrun
http://tazeoglu.com/ak/TurkBeats-AkPartiSecimSarkisi2009.mp3 kendi Server'imdan

Üç mevsim
01-31-2009, 13:41
Bİr an diskoda sandım kendi mi?

Yetkili Notu: Türkçe ve Tek Kelime; kaşınmayın

şeysü
02-01-2009, 03:05

Arkadaşım, bu müzik camilerin yanında da çalacak kusura bakma, ben o anlamda değerlendirdim olayı. Ak Parti nin müziğidir diye hoş göremem pub tarzını yani kusura bakma.

Üç mevsim
02-01-2009, 03:33
Arkadaşım, bu müzik camilerin yanında da çalacak kusura bakma, ben o anlamda değerlendirdim olayı. Ak Parti nin müziğidir diye hoş göremem pub tarzını yani kusura bakma.

Pes yani pes, ben nasıl bir yerden birşey bulurum da bu insanlara kara çalırım. Resmen bunun derdindesiniz. Komik duruma düşüyorsunuz komik !

ulas eryurek
02-02-2009, 16:44
tek kelime ile şaheser 29 mart günü tüm il ve ilçe binalarında çalındığı zaman daha da güzel olacak inş.

*AZRA*
02-02-2009, 17:41
ben çok beğendimm çok güzel:saygılar:

ak61
02-02-2009, 21:07
29 Mart gecesi Disco ya gidip bu şarkıyla dans etmek süper olur :D Valla ilginç bir şarkı olmuş.

tamer60
02-05-2009, 16:04
2009 Yerel Seçimlerine Özel Müzik Sizlerle Paylaşmak İstedim Müziği Forumda Göremedim ve Sizlerle Paylaşıyorum

http://rapidshare.com/files/194222226/ak_parti_yerel_secim_2009.rar.html

Üç mevsim
02-05-2009, 16:41
Emeğin için teşekkürler Tamer..Aslında bu bölümda bir sabit konuda vardı ama biraz yukarıda kalmış, görememen normal.. Konuları birleştiriyorum.

ak_cag
02-05-2009, 18:12
tek kelimeyle muthis

VaN65
02-08-2009, 12:56
Sadece Birtane Şarkısı Var Bütün Şarkılarını Bulan Varsa Paylaşsın Şimdiden Tşk LER..... herşeyyy Türkiye içinnnnnnnnnnnn

MelekTube
02-08-2009, 13:17
güzel seçim şarkısı,hareketli ve ince,düşündüren mesajlar var içinde..
genel başkanımzıın da maşaAllah,ses harika........... :gül:

Morte
02-08-2009, 13:22
Çok hoş olmuş ya şarkı :)

banazzi
02-09-2009, 18:33
arkadaslar bir rap sarkısı var. sütlücedeki il merkezınde konferansda dinledim o sitede varmı acaba bilenınız varsa yardımcı olabılırmı.sımdıden tesekkurler. şu heryerde olan rap şarkısı degıl henuz bulamadım.

Can_Dostu
02-09-2009, 18:39
eyvaALLAH sağolasın kardeşim teşekkürederim :güzel:

ishakyilmaz
02-09-2009, 18:47
70MİLYON BİR VE BERABERİZ,ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYE'YİZ..!

Can_Dostu
02-11-2009, 15:42
70MİLYON BİR VE BERABERİZ,ÇÜNKÜ BİZ TÜRKİYE'YİZ..!
Herdaim inşaALLAH:gül::güzel:

Money Bugs
02-12-2009, 18:11
çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler

orko_55
02-15-2009, 00:07
durmak yok yola devam,67 ak gençlik

tolgamert
02-15-2009, 03:43
cok kolay buldum girdim linki açtım ordan buldum :)

şaka şaka gerçekten cok güzel olmus

Üç mevsim
02-15-2009, 05:34
Yahu arkadaşlar burada ciddi bir hata olmuş. Bu müzik yeni değil, bu müzik 22 Temmuz 2007 seçimi için hazırlanmış, baş taraftaki 22 Temmuz sözünü kırpmışlar, yeni seçim şarkısı diye sunmuşlar. Bu derleme müzik çok güzel, bunu dinleyelim, çalalım ama yeni değil.

Youtube'a birileri yeni diye eklemiş, aktifhaber de yeni seçim şarkısı diye sunmuş. Bizim kabahatimiz değil yani.

:olmaz: