fatih kısaparmak balon baskılı balon Bülent Arınçtan İnciler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Arınçtan İnciler

FatihSinan
07-11-2007, 18:30
Ah abi Ah

http://www.youtube.com/watch?v=I_fmYee1lGw

adviser
07-11-2007, 18:44
İşte buradayız dimdik
Herşeye gönüLLüyüz
Götürmek icin TÜRKİYEYİ yeni bir çağa
Nereden sesLeniyorsun arkadaş?
Hataydan
Ya sen arkadaş ?
Hakkariden
Ya sen ?
Samsundan
yozgattan
çankırıdan
izmirden
istanbuLdan
Tek haLk,
Tek Lider (Recep tayyip ERDOĞAN)
Tek PARTİ
Tek miLLet
TÜRKİYE
Herşey türkiye için

pRoff
07-11-2007, 19:02
Ya böyle bı kısmını kırkpıpda sunmayın ben Bülent amcamı çok seviyorum adam nerden bilsin...

Düzeltme: İthamlara dikkat edelim...

altan akdeniz
07-11-2007, 19:06
ben o adama bayılıyorum ALLAH razı olsun başımızdan eksik etmesin

Bîçâre
07-11-2007, 19:10
Sözün yorumu gayet net ve açık. Refah Partisi eşittir Saadet Partisi midir?

Refah Partisi'ni Refah yapan sadece Erbakan değildi! O davanın öncüsü Erdoğan, Gül, Arınç, Kapusuz ve Ak Parti mimarı bir çok isim vardı. Bir binanın temeli gittiğinde, ismi kıymet ihtiva etmez. Saygı, sevgi duyulur o kadar.

Dün bayrak asma çalışmaları sırasında bir amca ile sohbet ettim, ailesi 6 kişi imiş, oy kullanacak kişi sayısı ise 4'müş. Benden balkona asmak için Ak Parti bayrağı ricâ etti, ardına "yanına SP bayrağı assam birşey olmaz değil mi?" dedi, gayet hoşuma gittiği için nedenini sordum, ailelerinde kullanılacak 4 oyun ikisini Ak Parti'ye, ikisini Saadet Parti'sine atacaklarmış. Bu konuyada aile meclisinde karar kılmışlar.

Birbirine sataşan Ak Parti ve SP'li kimseler belki ders alırlar, bizim muhatabımız her partinin muhattap alacağı merciî olan halktır. Siyasi ahlâkı yakalamak mühim bir iş, inşâallah yakalayabiliriz.

istanbul
07-11-2007, 19:43
inci bildiğim kadar kapalı bir canlıdan zuhur eder genişlemiş kaselerden değil

akzeinebu
07-13-2007, 12:43
bülent amcama laf yok çok kişilikli duygusal başarılı tecrübeli bir insandır babamında samimi dostudur yakından tanıyanlar bilirki kimsenin kalbini kırmaz alçak gönüllü makam mevkide gözü olmayan biridir o o yüzden kimsenin ona laf söylemeye hakkı yoktur diye düşünüyorum saygılarımla...

merve
07-13-2007, 12:48
bencede onun hakkında konuşmak kimsenin haddi değildir ;)

izmir
07-13-2007, 12:55
türkiyenin en iyi hatibidir.

akzeinebu
07-13-2007, 13:07
kesinlikle katıılıyorum bi tanedir bülent abiim ;)

nuh
07-13-2007, 15:00
konuşma biçimi söylemleri partiye bazen zarar vermektedir. duygusal biri evet ama diline sahip çıkmalı yoksa hep eleştirilen olur ;)

akzeinebu
07-13-2007, 21:31
ben bir yanlışlık göremiyorum insanız bazen sabrımızın taştığı olur mesela benim olunca ben küfür bile edebiliyorum adamcağız napsın acaba biz onlar yerinde olsak böle rahat konuşabilirmiyiz?

berre
07-13-2007, 22:16
Partiye bağlılık belirtmek için söylenmiş bi söz bu,bu kadar abartmaya gerek yok bence.

sarpkaya
07-14-2007, 23:46
Sözün yorumu gayet net ve açık. Refah Partisi eşittir Saadet Partisi midir?

Refah Partisi'ni Refah yapan sadece Erbakan değildi! O davanın öncüsü Erdoğan, Gül, Arınç, Kapusuz ve Ak Parti mimarı bir çok isim vardı. Bir binanın temeli gittiğinde, ismi kıymet ihtiva etmez. Saygı, sevgi duyulur o kadar.

Dün bayrak asma çalışmaları sırasında bir amca ile sohbet ettim, ailesi 6 kişi imiş, oy kullanacak kişi sayısı ise 4'müş. Benden balkona asmak için Ak Parti bayrağı ricâ etti, ardına "yanına SP bayrağı assam birşey olmaz değil mi?" dedi, gayet hoşuma gittiği için nedenini sordum, ailelerinde kullanılacak 4 oyun ikisini Ak Parti'ye, ikisini Saadet Parti'sine atacaklarmış. Bu konuyada aile meclisinde karar kılmışlar.

Birbirine sataşan Ak Parti ve SP'li kimseler belki ders alırlar, bizim muhatabımız her partinin muhattap alacağı merciî olan halktır. Siyasi ahlâkı yakalamak mühim bir iş, inşâallah yakalayabiliriz.

Görüyorum ki iyi niyetlisin arkadaş ancak refah partisini refah yapan kişiler değildir taşıdığı kimliktir milli görüş kimliği ta hz ademden bu yana hak ile batıl mücadelesinde gücün değil hakkın üstün olduğunu kavrayan ve bu inançla malazgirtte alparslanın istanbulda fatihin çanakkalede seyid çavuşun kıbrısta erbakanın savunduğu görüştür milli görüş. işte akp nin yanıldığı nokta burası güçlü amerikamı o zaman ondan yana olalım hayır bir milletin gücü ne tankıdır ne tüfeği bir milletin gücü inançlı evlatlarıdır. dolayısıyla kuvvet kudret sahibi allahı bilirsek en güçlü biziz