fatih kısaparmak balon baskılı balon BUNLAR DOGRUMU?aşırı tepki var - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BUNLAR DOGRUMU?aşırı tepki var

asil_46
07-17-2007, 12:03
İrticanın Portresi
Recep Tayyip Erdoğan
(1994 – 2006)
Belediye Başkanlığı Döneminde

Tabiki biz bu sözlere riayet etmeyiz ama başka sitelerde yazılan bu yazıdan dolayı sn başkanımıza aşırı tepki var özellikle bu türklük konusunda eger tatminedici bir açıklama yapılırsa sevinirim

sesli34
07-17-2007, 13:52
şimdi arkadaş sana sormak gerekmezmi

sen cehepe zihniyetinden birisi isen zaten sana yanlış gelir ama kalkıpta bu yazıları İslam bilincine sahip olarak yorumlar isen sana daha kafi gelir

şimdi gelelim şehide kelle apoya sayın lafına birincisi konuşmanın tümü yayınlanmıyor ikincisi sadece iki laf alıp kapatılıyor konuşmanın öncesi ne sonrası ne bilinmiyor ortada dolaşan bir ses kaydı
ikincisi ananıda al git lafı
çiftçi tarihindeki en düzenli dönemi yaşıyor 250 milyon ytl çiftçiye kredi oılarak faizsiz bilmem kaç senelik ödeniyor

orada adam kalkmış biz açlıktan ölüyoruz diyor yalan şimdi bu adama ne demek gerekir söylermisin al ananıda git çalışta doyur karnını

Atatürk e ne diye ayakta 1 dk saygı duruşunda duralım Atamız 1 dk adammı

ayakta hiç bir şey yapmadan bekliyeceğimize oturup iki satır kuranı kerim okuyalım olmazmı

seninde oğlun işsiz kalsın demiş

senin oğlun hiç bşryerde iş aramasın sabah 8 akşam 5 işi arasın oldu canım varsa öyle bir iş bende gireyim
boynuna kravat takıp masa başı kovalam yok öyle iş ben nasıl buluyorum sabahın köründe kalkıp yağın pasın tozun toprağın içinde 3 gün eve gelmediğimi biliyorum aldığım maaşı hak ediyorum adama böyle iş yakışmıyorsa başbakan ne yapsın ayrıca oraya başka amaçla gelmemişmi

yani diyeceğim bunlar sadece lafları alıyolar sadece laflarla muhalefet yapma derdindeler

baksanıza ikisatır ellerinde bir koz varnmı yok sadece boş laflarla saldırıyolar

murselyavuz
07-17-2007, 17:37
şimdi asil_46 arkadaşım bunlar tamamen bir karalamının fotoğrafıdır...
bu konuşmaların kimisi ygerçekten yapılmıştır....
kimisi sadece iftiradan ibarettir...

yapılanlarda cümlelerin içerisinden cımbızla çekilmek suretiyle işlerine geldiği gibi alınan cümlelerdir...
mesela ''ben din düşmanıyım diyenlerin düşmanıyım''
diye bir cümle kursam ve sen de bu cümlenin içerisinden sadece ben din düşmanıyım kısmını alsan o cümleyi ben sarfettim doğru ama o şekilde değil...
bilmem anlatabildim mi?

ayrıca mesajının formatı sitemizin kurallarına uymadığı ayrıca onların ekmeğine yağ sürdüğü için temizliyorum...
Saygılarla...

merve
07-19-2007, 10:50
nesi doğru ya yapmayın Allahınızı seviyosanız!!!

İNFERNO
07-21-2007, 01:43
Ya bu adamlar zaten kendileri inanmıyorlar söylediklerine ama genede milletin aklını karıştıyorlar...

UMUT
07-25-2007, 17:19
şimdi arkadaş sana sormak gerekmezmi

sen cehepe zihniyetinden birisi isen zaten sana yanlış gelir ama kalkıpta bu yazıları İslam bilincine sahip olarak yorumlar isen sana daha kafi gelir

şimdi gelelim şehide kelle apoya sayın lafına birincisi konuşmanın tümü yayınlanmıyor ikincisi sadece iki laf alıp kapatılıyor konuşmanın öncesi ne sonrası ne bilinmiyor ortada dolaşan bir ses kaydı
ikincisi ananıda al git lafı
çiftçi tarihindeki en düzenli dönemi yaşıyor 250 milyon ytl çiftçiye kredi oılarak faizsiz bilmem kaç senelik ödeniyor

orada adam kalkmış biz açlıktan ölüyoruz diyor yalan şimdi bu adama ne demek gerekir söylermisin al ananıda git çalışta doyur karnını

Atatürk e ne diye ayakta 1 dk saygı duruşunda duralım Atamız 1 dk adammı

ayakta hiç bir şey yapmadan bekliyeceğimize oturup iki satır kuranı kerim okuyalım olmazmı

seninde oğlun işsiz kalsın demiş

senin oğlun hiç bşryerde iş aramasın sabah 8 akşam 5 işi arasın oldu canım varsa öyle bir iş bende gireyim
boynuna kravat takıp masa başı kovalam yok öyle iş ben nasıl buluyorum sabahın köründe kalkıp yağın pasın tozun toprağın içinde 3 gün eve gelmediğimi biliyorum aldığım maaşı hak ediyorum adama böyle iş yakışmıyorsa başbakan ne yapsın ayrıca oraya başka amaçla gelmemişmi

yani diyeceğim bunlar sadece lafları alıyolar sadece laflarla muhalefet yapma derdindeler

baksanıza ikisatır ellerinde bir koz varnmı yok sadece boş laflarla saldırıyolar

çok teşekkürler kardeşim.