Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu çözebilir misiniz?
ümitli_bekleyis
11-07-2007, 16:51
Sorulan soru şu:
Resimde gösterilen otobüs hangi yöne doğru hareket ediyor?
http://www.images.gen.tr/imaj/2dc078c65efa393c7a09bd2fbb00baf2.jpg (http://www.images.gen.tr/#2dc078c65efa393c7a09bd2fbb00baf2.jpg)
cevabınız "sağ "ya da " sol" olmalıdır
var mı cevabı olan.. fikirlerinizi alalım :D
HOGE_MERA
11-07-2007, 19:33
Otobüste kapı yok. Otobüse binerken sağ tarafından yani kapı olan kısımdan bineriz. Kapısı görünmediğine göre "sol"a gidiyordur. ;)
Eğer Çinliler yapmış ve daha ucuza getirmek için kapı koymamışlarsa, ;D cevap doğru olsa da, açıklama yanlıştır.
Otobüste kapı yok. Otobüse binerken sağ tarafından yani kapı olan kısımdan bineriz. Kapısı görünmediğine göre "sol"a gidiyordur. ;)
Eğer Çinliler yapmış ve daha ucuza getirmek için kapı koymamışlarsa, ;D cevap doğru olsa da, açıklama yanlıştır.
:D :D :D
güzel bir yaklaşım ;)
ümitli_bekleyis
11-08-2007, 13:27
cevabın doğru.okuduğum yerde kimse bilememiş çok gülmüştüm.Eee ak gençlik farklı canımmmm :)
vay be abıcım cok ıyı bır cevaptı valla...
HOGE_MERA
11-09-2007, 12:08
"Tezahürata gerek yok arkadaşlar, teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz."
ya hoge mera nerden biliyosun sen bu bilmeceleri. ya bi bilmece soruyorum bakmışım anında veya bi başkası soruyor hemen bilinmiş senin tarafından: ) baya başarılısın tebrikler..
HOGE_MERA
11-09-2007, 12:16
ya hoge mera nerden biliyosun sen bu bilmeceleri. ya bi bilmece soruyorum bakmışım anında veya bi başkası soruyor hemen bilinmiş senin tarafından: ) baya başarılısın tebrikler..
Allah vergisi, bir de hep bildiğim yerlerden çıkıyor sorular. ;D
Satrancın etkisi de büyük, daha geniş düşünme yeteneği kazandırıyor. ;)
Teşekkürler..
hmm. zaten satrancı foruma da öğretmeye çalışıyosun herkes bilsin diye heralde. oldu tamam: ))
HOGE_MERA
11-09-2007, 12:24
Öğrenmek ve geliştirmek isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
ceyhanli
11-16-2007, 23:40
hadi hareket etmiyorsa yerinde sabit duruyorsa:)
HOGE_MERA
11-17-2007, 14:46
Resimdeki sabit zaten. Harekete bakmadım ki. Dikkat edersen kapıdan çözüme gitmişim. ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.