fatih kısaparmak balon baskılı balon BURAK'ta Şok Gelişme - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BURAK'ta Şok Gelişme

Üç mevsim
06-02-2008, 17:45
Burak Yılmaz Rafa kalktı
02 Haziran 2008 / 16:04
Trabzonspor yönetimi Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz'ın transferin yüzde 95 gerçekleştirmeyecek.
http://www.hizliresim.com/2008/5/29/303.jpg

Trabzonspor yönetim kurulu Burak Yılmaz defterini büyük oranda kapattı. Yönetim kurulu daha önce anlaştığı fiyatta artırıma giden Burak yılmaz için transferi gerçekleştirmeme kararı aldı. Bordo mavili ekiple daha önce yaptığı görüşmede anlaşmaya varan ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan eski hocası Tigana'nın transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen ve bu yüzden sıkıntı yaratan Burak'ın transferine sıcak bakmıyor.

Yönetim kurulu sürekli sorun yaratan ve tepki toplayan Burak'ın transferini yüzde 95 gerçekleştirmemek eğiliminde. Yönetim her hangi bir yasal sıkıntı ve ekonomik kayıp olmaması halinde Burak defterini kapattı.

haber61

Üç mevsim
06-02-2008, 17:59
Abi bu ne biçim iş ya. Cumartesi, memajerinin yurtdışında olduğunu ileri sürerek imzaya gelmemesinden belliydi bir sorun olduğu.. Niye kaypaklık yapıyor şimdi bu Burak. Asbaşkan Fanatik'e verdiği röportajda 'aşılamayacak sorun yok' demiş. Bu haber yeni.. Bu iş zora girdi gibi geliyor bana ne dersin mavera.

Düş Sokağı Sakini
06-02-2008, 18:19
adam resmen kıvırıyor. bence bunun gibisi bize yaramaz. gelmezse gelmesin..

Üç mevsim
06-02-2008, 18:24

tolay artist mi bu adam ya. Neye anlaştıysan odur kardeşim, başkaları kanına giriyor diye niye fiyatla oynamaya kalkışıyosun >:(

Düş Sokağı Sakini
06-03-2008, 01:09

tolay artist mi bu adam ya. Neye anlaştıysan odur kardeşim, başkaları kanına giriyor diye niye fiyatla oynamaya kalkışıyosun >:(

millet ne koparırsak kardır diyor. buda o oyuncunun ya çok iyi yada yeterince profesyonel olmadığını gösterir. çok iyi bir futbolcu olmadığına göre geriye yeterince profesyonel olmadığı seçeneği kalıyor..

Demokrat
06-03-2008, 01:16
benim icin öncelik selcuktu onun icin burak olsada olur, olmasada ama bana göre oda olacak cünkü fb baskani bugün transferleri acikladi burak yoktu icinde ;)
ama ben buragin yerine mehmet yildiz ve gökhan ünali tercih ederim burakta iyi bir alternatif sonucta olmazsa dünyanin sonu degil ya ;)