Orijinalini görmek için tıklayınız : BURAYA GELİN! BİZE SÖZ VERİN!!
Üç mevsim
04-12-2008, 00:18
TRABZONSPOR ARSLAN AVINDA
http://www.hizliresim.com/2008/4/11/3737.jpg
Yarın akşam Ali Sami Yen'e konuk olacak olan takımımız bugün İstanbul'a ulaştı. Atatürk Havalimanı'na inen ekibimizi coşkuyla karşılayan taraftarlar uzun süre futbolculara tezahüratta bulundular. Ardından Teknik Direktör Ersun Yanal'a çiçek veren taraftarlar, Galatasaray maçında galibiyet beklediklerini söylediler.
Yarın 102. maça ulaşılacak olan ezeli rekabette Galatasaray'ın, Trabzonspor'a karşı az bir farkla üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan maçlarda atılan gollerde de yine Galatasaray'ın 82-74 gibi az farklı bir üstünlüğü mevcut..
Yönetim Kesenin Ağzını Açtı
Bordo Mavili Camianın prestiji açısından büyük önem taşıyan yarınki derbi öncesi yönetim futbolculara galibiyette 12, beraberlikte 8 bin ytl olmak üzere prim sözü verdi...
Muhtemel 11
Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga Zengin, Jabi, Tayfun, Tolga Seyhan, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ferhat, Ayman, Barış, Yattara ve Umut muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
oguzdesouza
04-12-2008, 00:19
Haydi Trabzon tüm dualarımız seninle
Prestij icin, diger takimlar bizi ilgilendirmedigi icin, gelecege umutla bakmak adina insallah bu maci aliriz...
Alacağız bu macı.. KAlbimiz sizlerle ;D
Alacağız bu macı.. KAlbimiz sizlerle ;D
Bak özgün genc, Trabzonlular cogaldi 8) hadi o zaman hep beraber bagiralim..
BORDOOOO
Üç mevsim
04-12-2008, 01:07
MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Düş Sokağı Sakini
04-12-2008, 01:08
en büyükkkkkkkk
Üç mevsim
04-12-2008, 01:22
Arkadaşlar bu maçı kaç ihtimalli görüyorsunuz?
Aklınızdan Geçen Sonuç Nedir?
Kalbinizden Geçen Sonuç Nedir?
Skor Tahiminiz nedir?
Gollerimizi Kimler Atacak?
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:25
trabzon kendi evinde maçı almak için dokuzdoğurduğu ortada,deplasman son 2 deplasman maçınıda kaybetmiş takım.
Galatasarayda son 2 evindeki maçı aldı.
Hamsilerin kaçarı yok yenilcek :-*
2-0
Üç mevsim
04-12-2008, 01:26
Tek ihtimal
Biz Kazanacağız
Biz Kazanacağız
1-3
Umut Barış Yattara
Üç mevsim
04-12-2008, 01:27
trabzon kendi evinde maçı almak için dokuzdoğurduğu ortada,deplasman son 2 deplasman maçınıda kaybetmiş takım.
Galatasarayda son 2 evindeki maçı aldı.
Hamsilerin kaçarı yok yenilcek :-*
2-0
Hadi canım hadi başka kapıya... 20:45'de gelirsin, o zaman görüşürüz :-*
maci insallah Trabzon alacak 2-0 baris ve yattara diyorum..trabzonun kaybedecek hic birseyi yok ama gs nin bu futbolla kaybedecek cok seyi var ;)
Sukût-u_Hayal
04-12-2008, 01:29
Hayırdır nedir bu trabzonsporlularda ki bu azim :o sene başından beri takımınızı bu kadar destekleseydiniz takım daha farklı bir konum da olabilirdi ..
Üç mevsim
04-12-2008, 01:31
Hayırdır nedir bu trabzonsporlularda ki bu azim :o sene başından beri takımınızı bu kadar destekleseydiniz takım daha farklı bir konum da olabilirdi ..
Bir yerden başlamak lazım. Biz Bordo Mavi'nin itibarının peşindeyiz ;)
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:31
Bu konu herkese açık sanıyordum yanılmışım sanırım pardon :-*
20:45 te hamsi ziyafetine herkesi bekerim :-*
buğlama,ızgara vs.
Sukût-u_Hayal
04-12-2008, 01:33
Bir yerden başlamak lazım. Biz Bordo Mavi'nin itibarının peşindeyiz ;)
Biraz geç olmuş ama neyse ..... :-X
Üç mevsim
04-12-2008, 01:34
Bu konu herkese açık sanıyordum yanılmışım sanırım pardon :-*
20:45 te hamsi ziyafetine herkesi bekerim :-*
buğlama,ızgara vs.
Hüdaverdicim mahcup olursun sonra çok iddialı konuşuyosun. Herkese açığız tabi, senin psikolojik durumun bakımından söyledim :D
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:38
Hmm var mısın iddiaya iddiaya ?
21:45'te pskolojin bozulmasında :D
Sonra 'Hüdaverdi kafa buluyor' demeyin :D
Bu akşam Anadolu ruhu kazanacak inşallah. :)
Hmm var mısın iddiaya iddiaya ?
21:45'te pskolojin bozulmasında :D
Sonra 'Hüdaverdi kafa buluyor' demeyin :D
tamam ben varim..kac artisina giriyoruz 8)
Arkadaşlar bu maçı kaç ihtimalli görüyorsunuz?
Aklınızdan Geçen Sonuç Nedir?
Kalbinizden Geçen Sonuç Nedir?
Skor Tahiminiz nedir?
Gollerimizi Kimler Atacak?
mağlubiyet - galibiyet
Galatasaray (yanılma temennisiyle)
Trabzonspor :-*
2-1 Trabzon alır
Barış Memiş, Umut - Yattara da ihtimaller arasında
Hüdaverdi
04-12-2008, 01:47
50,ama bekle önce şu diğer iddiadaki artılarımı alayım,bulayım şuarkadaşı :-*
Maçın sonucu ;
Galatasaray:2 Hamsi: 0
50,ama bekle önce şu diğer iddiadaki artılarımı alayım,bulayım şuarkadaşı :-*
sormasi ayip 50 begeniyi nasil vereceksin, taksitlemi :D :D gel sunu 10 yapalim maksat senlik olsun yoksa ali sami yende yenmenin zorlugunu bizde biliyoruz ;)
Hüdaverdi
04-12-2008, 02:01
Yönetimden birisi benim 50 artımı silip ozgur_genc'e verecek böyle hesap etmiştim.
fenerli birisiyle Chelsea maçına böyle iddiyaa girmiştim ama kimdi hatırlayamıyorum :D
Olmaz mı dediğim gibi ?
Üç mevsim
04-12-2008, 02:02
ARÇİL DERBİYE GELİYOR
http://www.hizliresim.com/2008/4/12/188.jpg
Trabzonspor'un eski futbolcusu Arçil Arveladze,Türkiye ligini yakından takip ettiğini ve şampiyonluk mücadelesinin son haftaya kadar süreceğini söyledi.
Arçil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevad Prekazi ile birlikte yarın yapılacak Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemek üzere İstanbul'a gideceğini söyledi.
Türkiye liginin kalitesinin her geçen yıl arttığını ifade eden Arçil, ''Türkiye ligini yakından takip ediyorum. Şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi görünüyor'' dedi.
Yönetimden birisi benim 50 artımı silip ozgur_genc'e verecek böyle hesap etmiştim.
fenerli birisiyle Chelsea maçına böyle iddiyaa girmiştim ama kimdi hatırlayamıyorum :D
Olmaz mı dediğim gibi ?
ya 50 fialn olursa tam kumara ceviririz kardes ;) ben bu tür iddalara girmem ama istedigin begeni olsun veririz sadece mac sonucunda mavera sen ustaymissin yada hüdaverdi sen bu isi bliyorsun gibi bir baslik acilabilir,ne dersin 8)
Hüdaverdi
04-12-2008, 02:06
Yok kumara neden çevrilsin alt tarafı 50 +,işin tadı zevki olsun diye ;)
Öylede olabilir bak halklısın ;)
tamam gs yenerse senin icin gs bölümünde özel baslik acacagim, ts yenerse sen bu bölümde acacaksin beraberlikte birsey yok ok ;)
Üç mevsim
04-12-2008, 14:32
Barış Memiş: “Hedefimiz 3 puan”
Genç futbolcumuz Barış Memiş Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Rakibimiz şampiyonluk mücadelesi veriyor. Onlar için de önemli bir maç. Biz elimizden geleni yapıp Trabzon'a 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
Rakibin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini belirten Barış, “Biz Trabzonspor olarak sahaya çıkıp mücadelemizi yapacağız. İnşallah iyi oyunla sahadan galibiyetle ayrılırız" şeklinde konuştu.
(trabzonspor.org.tr)
ENGİNEER
04-12-2008, 14:47
Bir gün Kayseri, Sivas ve Trabzon'un şampiyonluk için çekiştiğini ve 3 büyüklerin hüngür hüngür ağladığını görsem mutlu olurum...
Üç mevsim
04-12-2008, 14:49
Bir gün Kayseri, Sivas ve Trabzon'un şampiyonluk için çekiştiğini ve 3 büyüklerin hüngür hüngür ağladığını görsem mutlu olurum...
Çok güzel olur bea. İşte bu
Nerelisin Emre
ENGİNEER
04-12-2008, 14:50
Çok güzel olur bea. İşte bu
Nerelisin Emre
Ben Kayseriliyim kardeş...
Sende Trabzonlusundur heralde (:
politikaci
04-12-2008, 14:50
kayseri sivas trabzon ..istiyonuz ya aralarında gs de olsa olmazmıı :'( :'(
ENGİNEER
04-12-2008, 14:52
Ben 3 büyüklerden bıktım artık politikacı...Düşünsen Sivasın felan Avrupa'ya gittiğini...Anadoluyu temsil etsinler...Türkiye kurulduğundan beri Anadolu öksüz gibi hep İstanbul göklerde...
Üç mevsim
04-12-2008, 14:57
kayseri sivas trabzon ..istiyonuz ya aralarında gs de olsa olmazmıı :'( :'(
Maalesef üzgünüz. :(
Ancak şunu da belirteyim. Fenerbahçe ve Beşiktaş, Trabzon'a geldiğinde hep otobüslerle esrarkeş, hapçı holiganlar getirilrer. Sonra onlar burda olay çıkarır, kabahat bizim olur.
Galatasaray taraftarının buraya gelip de böyle bir olaya karıştığı vaki değil.
ENGİNEER
04-12-2008, 14:59
Ya zaten o taraftar gruplarının insan olduğundan şüpheliyim ben başıboş serserilerin girdikleri gruplar...Futbol hikaye onlar için sadece zarar vermek istiyolar...
ofluhanife
04-12-2008, 17:04
inşallah yenicez aslan avındayız
Üç mevsim
04-12-2008, 17:46
inşallah yenicez aslan avındayız
Hiç şüphemiz yok, bizi biz yapan iddiamızdır
Hüdaverdi
04-12-2008, 17:52
Şu barış memiş bjk maçında kırmızı kart görüp daha sonra kırmızı kartı iptal edilen genç oyuncu değil mi ?
Başka barış varmıydı ts de ? En çok gol atan oyuncuymuş sanırım ?
TRABZONSPOR
Tabiki TRABZON kazanacak. Yattara gol atabilir.3-1 biter bence.
Şu barış memiş bjk maçında kırmızı kart görüp daha sonra kırmızı kartı iptal edilen genç oyuncu değil mi ?
Başka barış varmıydı ts de ? En çok gol atan oyuncuymuş sanırım ?
evet o cocuk ama ligde sadece bir golü var daha yeni yeni oynamaya basladi seneye siz görün barisi ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.