fatih kısaparmak balon baskılı balon Büyük Türkiye Davasına Kastedenlere Karşı Demokrasinin Önünde SiperAlmak Zorundasınız - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Türkiye Davasına Kastedenlere Karşı Demokrasinin Önünde SiperAlmak Zorundasınız

Cihannur
11-12-2013, 03:22
AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan: Büyük Türkiye davasına kastedenler karşısında her biriniz bir kahraman, her biriniz bir lider, bir muhafız, bir nöbetçi şuuruyla demokrasinin önünde siper almak zorundasınız.

xhnHYUsurgw

Cihannur
12-27-2013, 01:11
http://img839.imageshack.us/img839/171/fxt3.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/839/fxt3.jpg/)

Büyük Türkiye davası yolunda sonuna kadar seninleyiz inşaallah Sevgili Başbakanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Sembol Lideri Recep Tayyip Erdoğan.

hamit46
12-27-2013, 17:18
Sayın Başbakanım ve Güçlü Kenetlenmiş Ekibi;
Sizler üzerinden ülkemize büyük bir oyun oynandığının tüm Türkiye olarak farkındayız. Bazı kesimlerin artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi olmasın da kim olursa olsun bu güzel ülkemizi kim yönetirse yönetsin fark etmez diyecek kadar küçük düşünceler peşindeler. Ancak, sizlerden daha hızlı sonuçlar alacağınız bir karşı atak bekliyoruz. Sizlere bazı yayın organları üzerinden oyunlar oynanıyor, kamuoyunda artık “iddia edildi” diyerek yalan yanlış haberler kol geziyor.
Sizlerde bu oyuna artık karşı atakta bulunmalısınız, artık sert bir cevap vermeliyiz.. Sizin iktidarlığınız boyunca ülkemizde yaptığınız reformlar tüm cumhuriyet tarihimizde görülmemiştir. Böylesine refah içinde olmamıştır. Sizin gerek savunma sanayiinde bağımsızlığımızı(Hürkuş, İHA, Altay Tankı ve son dönemde Çin ile birlikte teknolojik birliktelik ile yapacağımız savunma sistemi), gerek ulaşım ve haberleşme(ülkemiz tarihi boyunca böyle bir hızlı tren yatırımı, böylesine km' lerce yolların yapımını görmedi hayal edemedi, THY en çok ülkeye uçan havayolu şirketi oldu dünya liderleri arasına girdi, şu an dünyada aynı hızla internet kullanıyoruz), sağlıktaki devrimleriniz(artık taksitle çocuklarımızı hastaneden almıyoruz, senetle çıkarmıyoruz istediğimiz doktoru biz seçiyor daha iyi hizmet alıyoruz), ekonomimizin parlayışı(borsamız hiç böyle bir halka arzlarla karşılaşmadı, 93.000 leri görmeyi hayal bile edemiyorduk, IMF' ye bırakın borç ödemeyi borç vermeyi teklif ettik, halkımız böyle bir yatırım hiç görmedi, su akar Türk bakar olmadı kendi enerjimizi üretiyoruz, sadece benim çalıştığım tamamıyla Türk sermayesi şirketinin 500 MW’ lık bitmiş ve halen yapımı devam eden enerji şirketleri var). Artık, PKK diye bir korku kalmadı artık doğuda vatandaşlarımız devletimize inanıyor, artık şehit haberleri gelmiyor..
İşin özü şu; sizlere medya ile saldırıyorlar sizde aynı şekilde karşılık verin istiyoruz, nasıl mı? Yolsuzluk var veya yok ile değil.. Nasıl İstanbul Belediye Başkanlığı için Kadir TOPBAŞ’ ın adaylığını açıkladınız. O kısa veterede nasıl bahsettiniz yapımı başlanan üçüncü köprü, metro vs. sonra dediniz ki yatırımlar burada ben nasıl seçerim başkasını..
İşte bizde tüm ülke olarak sizlerden sadece yaptıklarınız, yapmak istedikleriniz, yapmayı taahhüt ettiklerinizle 2-3 dk bir tanıtım videosu yayınlayın, bu yatırımlarınızın dünya çağındaki büyüklüğüne değinin, yapacağınız havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul kimlere, hangi dünya ülkesindeki yatırımları geçiyor belirtin.. Bu tanıtım videosunu tüm kanallarda oynatın. Lütfen! halkımız illaki size ve partinize inanıyor ama bazı kesim illaki şüphe duyacak illaki o yola gençlerimizi itecekler..
Bunlar benim naçizane fikrim, amacım akıl vermek değil, amacım ülkemizi bu kirli oyundan bir an evveli, en az kayıpla birliktelikle kurtarmak..
Bu yazımı AKİM' e de yazdım inşallah bir an evvel hareket bekliyorum..

safahat
12-29-2013, 13:48
Sizler üzerinden ülkemize büyük bir oyun oynandığının tüm Türkiye olarak farkındayız. Bazı kesimlerin artık Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ekibi olmasın da kim olursa olsun bu güzel ülkemizi kim yönetirse yönetsin fark etmez diyecek kadar küçük düşünceler peşindeler. Ancak, sizlerden daha hızlı sonuçlar alacağınız bir karşı atak bekliyoruz. Sizlere bazı yayın organları üzerinden oyunlar oynanıyor, kamuoyunda artık “iddia edildi” diyerek yalan yanlış haberler kol geziyor.
Sizlerde bu oyuna artık karşı atakta bulunmalısınız, artık sert bir cevap vermeliyiz.. Sizin iktidarlığınız boyunca ülkemizde yaptığınız reformlar tüm cumhuriyet tarihimizde görülmemiştir. Böylesine refah içinde olmamıştır. Sizin gerek savunma sanayiinde bağımsızlığımızı(Hürkuş, İHA, Altay Tankı ve son dönemde Çin ile birlikte teknolojik birliktelik ile yapacağımız savunma sistemi), gerek ulaşım ve haberleşme(ülkemiz tarihi boyunca böyle bir hızlı tren yatırımı, böylesine km' lerce yolların yapımını görmedi hayal edemedi, THY en çok ülkeye uçan havayolu şirketi oldu dünya liderleri arasına girdi, şu an dünyada aynı hızla internet kullanıyoruz), sağlıktaki devrimleriniz(artık taksitle çocuklarımızı hastaneden almıyoruz, senetle çıkarmıyoruz istediğimiz doktoru biz seçiyor daha iyi hizmet alıyoruz), ekonomimizin parlayışı(borsamız hiç böyle bir halka arzlarla karşılaşmadı, 93.000 leri görmeyi hayal bile edemiyorduk, IMF' ye bırakın borç ödemeyi borç vermeyi teklif ettik, halkımız böyle bir yatırım hiç görmedi, su akar Türk bakar olmadı kendi enerjimizi üretiyoruz, sadece benim çalıştığım tamamıyla Türk sermayesi şirketinin 500 MW’ lık bitmiş ve halen yapımı devam eden enerji şirketleri var). Artık, PKK diye bir korku kalmadı artık doğuda vatandaşlarımız devletimize inanıyor, artık şehit haberleri gelmiyor..
İşin özü şu; sizlere medya ile saldırıyorlar sizde aynı şekilde karşılık verin istiyoruz, nasıl mı? Yolsuzluk var veya yok ile değil.. Nasıl İstanbul Belediye Başkanlığı için Kadir TOPBAŞ’ ın adaylığını açıkladınız. O kısa veterede nasıl bahsettiniz yapımı başlanan üçüncü köprü, metro vs. sonra dediniz ki yatırımlar burada ben nasıl seçerim başkasını..
İşte bizde tüm ülke olarak sizlerden sadece yaptıklarınız, yapmak istedikleriniz, yapmayı taahhüt ettiklerinizle 2-3 dk bir tanıtım videosu yayınlayın, bu yatırımlarınızın dünya çağındaki büyüklüğüne değinin, yapacağınız havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul kimlere, hangi dünya ülkesindeki yatırımları geçiyor belirtin.. Bu tanıtım videosunu tüm kanallarda oynatın. Lütfen! halkımız illaki size ve partinize inanıyor ama bazı kesim illaki şüphe duyacak illaki o yola gençlerimizi itecekler..
Bunlar benim naçizane fikrim, amacım akıl vermek değil, amacım ülkemizi bu kirli oyundan bir an evveli, en az kayıpla birliktelikle kurtarmak..

hamit46 kardeşimiz ifadelerin, önerilerin, güzel düşüncelerin için teşekkürler Allah razı olsun.

__________________________________________________ ________

Milletimin ayrılma ve bölünme endişesi, Mezarımda dahi rahatsız eder beni. Saldırgan düşmanlara karşı birleşmek iken çâremiz, Birlik olmazsa, kızgın demirle dağlanmış gibi yanarım

YAVUZ SULTAN SELİM
:gül:

''Türkiye'nin bir zenginlik olarak gördüğümüz tüm farklılıklarını birbirinden ayırmak,birbirine rakip ve düşman gibi göstermek KİMİN HADDİNE? Selahaddin Eyyubi'nin sancağı altında Kudüs'ü fethederek orayı bir barış ve huzur şehrine çeviren ordunun neferleri BİZ DEĞİL MİYDİK?..''

RECEP TAYYİP ERDOĞAN
:gül:

mplatcs
12-29-2013, 15:02

hamit46, eger Ak Parti'nin resmi sitesini incelersen bu gibi yayinlar hem video olarak hem de dosya olarak var zaten. O yuzden, ekstra bir sey yapmanin onemli oldugunu dusunmuyorum. Ozellikle secimler oncesinde bu tur yayinlar zaten TV ve gazetelere veriliyor. Oncesinde cokca bu tur yayinlar yapmak, algi acisinda ters bile tepebilir. Yani bu tur seyleri dozunda yapmak lazim.

Bence onemli olan daha etkili olan sey direk milletin harekete gecmesi. Bugun havaalanlarinda dahi o kadar adamin Basbakanimizi karsiliyor olmasi yapilan tum tanitim calismalarindan daha etkili. Milletin miting meydanlarini doldurmasi cok cok etkili. Yani siyasetcinin ben soyle iyiyim demesinden cok milletin bu adamlar soyle iyi demesi onemli.

Bunun daha ileriye goturulmesi mumkun olabilir tabi. Ak Parti uyelerinin eliyle baslatilacak insanlarin toplanacagi farkli organizasyonlar yapilabilir. Eger bu tur fikirlerin varsa Ak Parti'ye iletmeni tavsiye ederim.

Ayrica, ozelde kapi kapi dolasip, sabirla millete tek tek anlatmakta cok onemli.

mplatcs
12-29-2013, 15:28
Ama mesela bu tip seyler yapilip, reklam olarak verilebilir:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1453408_569729023121300_1566151409_n.jpg

Ekinoks
12-29-2013, 17:39
AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan: Büyük Türkiye davasına kastedenler karşısında her biriniz bir kahraman, her biriniz; bir lider, bir muhafız, bir nöbetçi şuuruyla demokrasinin önünde siper almak zorundasınız.

xhnHYUsurgw

Kahramanlık bizim durumumuza uymuyor pek, fakat elimizden geldiğince hainlere göz açtırmamaya çalışıyoruz.

En kısa zaman diliminde bu iftiraların belgeleri ile çürütülmesini dilerim.

Zamanında çok duyduk cebinden çıktığı söylenen tabancayla yada uyuşturucuyla yıllarca yok yere yatanları. Bizzat emniyet mensubu tarafınfan operasyon sırasında şüphelinin üzerine uyuşturucu konup '' aa bak burdan ne çıktı'' olaylarını.

gürcistan cezaevleri arabasından kilo kilo kokain çıktığı iddiasıyla hapis yatan Türkiye vatandaşı ile dolu ve bu insanlar yok yere yatıyorlar. Sınırdan geçerken rüşvet vermeyenler özellikle düşürülüyor, örnek çok yani.

Bu oyun şimdide oynanıyor olmasın, nede olsa komşumuz?
Üzüm üzüme baka baka kararır, yada üzüm ithal ediliyordur yakın dostlardan.

koca usta
12-30-2013, 01:44
Halka hizmet,hakka hizmet yolunda omuzlarımız emrinde,sağlam bas yeter.

Cihannur
11-20-2015, 21:20
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu: AK Parti, Büyük Türkiye Hareketidir (http://www.akpartiforum.com/ak-parti-genelbaskani-ve-basbakan-ahmet-davutoglu-ak-parti-buyukturkiye-hareketidir-t176848.html)

Cihannur
07-27-2016, 13:05
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sembol lideri olan AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve Efsane Başbakanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük Türkiye davasına kastedenler karşısında her biriniz bir kahraman, her biriniz bir lider, bir muhafız, bir nöbetçi şuuruyla demokrasinin önünde siper almak zorundasınız" demişti. Kahraman milletimiz, Reis'in bu talimatına uydu ve Büyük Türkiye davasına kastedenlerden olan 15 Temmuz 2016 askerî darbe teşebbüsüne kalkışmış olan vatan haini terörist cuntacı darbeci vatansız düşman askerleri şerefsiz alçaklar karşısında sokaklara çıkarak her biri birer kahraman, birer lider, birer muhafız, birer nöbetçi şuuruyla mel'un darbecilerin alçakça darbe girişimine karşı direndi ve muhteşem bir destan yazarak ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve özgürlüğümüzü koruyup kurtardı. Bu büyük direnişimizin yanında olup direnişimize katkı vermiş olan asker-polis-sivil tüm vatanseverlerimizden Allah razı olsun.

MEÇHUL ADAM
07-27-2016, 14:19
Bu darbe meselesi ne AKP'nin ne deTayyip meselesi değildir.Bu dâvâ; din,devlet,vatan ve millet meselesidir.Milletimiz bu şuurda hareket etmiştir.Kimse bu başarısız darbe teşebbüsünü AKP'nin veya Tayyip'in başarısı diye algı oluşturmasın.Allah'ın inayetiyle milletimizin dini ve vicdani damarları galeyane gelerek bu büyük badire önlenmiştir.Herkes bunu böyle bilmelidir.

MEÇHUL ADAM
07-27-2016, 14:24
Bu darbe teşebbüsü ABD ve İsrail'in bir oyunudur.Bu oyunda FETÖ'cular figuran olarak oynamışlardır.Herşey ABD ve İsrail'in hatırı uğruna yapılmıştır.FETÖ'culrdan daha suçlu olan bunlardır.Artık bunları dile getirme zamanı gelmedi mi?.

Cihannur
07-27-2016, 14:44
Bu darbe meselesi ne AKP'nin ne deTayyip meselesi değildir.Bu dâvâ; din,devlet,vatan ve millet meselesidir.Milletimiz bu şuurda hareket etmiştir.Kimse bu başarısız darbe teşebbüsünü AKP'nin veya Tayyip'in başarısı diye algı oluşturmasın.Allah'ın inayetiyle milletimizin dini ve vicdani damarları galeyane gelerek bu büyük badire önlenmiştir.Herkes bunu böyle bilmelidir.

15 Temmuz darbe girişiminin bastırılmasını sadece AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sağlamıştır demiyoruz ki! Böyle diyene de rastlamadım. Fakat Başkomutanımız Erdoğan'ın milletimizi darbeye direniş için sokaklara, meydanlara çağırması bu menfur darbe teşebbüsünün başarısız olmasında çok etkili olmuştur diyoruz. Vatan haini terörist cuntacı darbeci vatansız düşman askeri şerefsiz alçaklara karşı sokaklarda direnenler sadece AK Partililer değildi diğer siyasi partilerin tabanlarından vatandaşlarımız da 15 Temmuz şanlı direnişinde yer aldılar. Ama direnişte bulunanlar arasında AK Partililerin ağırlıkta olduğunu söyleyebiliriz.

syd201055
03-27-2017, 18:52
Reis <3