fatih kısaparmak balon baskılı balon cahiliye tohumu laikçilerin yaptığına bakın - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cahiliye tohumu laikçilerin yaptığına bakın

Hüdaverdi
05-07-2008, 17:46
Bu resmi hangi aklı selim izah edebilir, hangi mantık şerhedebilir? Şimdi bu kızcağız bu haliyle neyin teminatı olmuş oluyor?
Gazi Üniversitesi ile TÜTAV tarafından G.Ü. Rektörlük binasında düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanı Günay'ın da katıldığı sempozyumu izlemek isteyen başörtülü bir öğrenci, peruk takarak içeriye girebildi.

haber editör

Gönülden
05-07-2008, 17:51
Laikliğin teminatını bir tutam saça bağlayanlara acıyorum
Yahu şimdi bu kızcağızı bu hale soktunuzda başınız göğemi erdi, kızın fikrinimi değiştirdiniz, çağdaş yobazlar
Medeniyeti, çağdaşlığı kafasının içinde henüz oluşturamamış zalim insanlar >:( >:(

oturanboğa
05-07-2008, 17:55
böyle olunca pek bi modern oluyo dimi...başörtüsünü tehlike olarak görüyolar ama o başörtüsünün üstüne o tüy yumağını takınca o başörtüsü tehlike olmaktan çıkyo...her peruk takışımda bu adamlar salak mı diye düşünüyorum

fütüvvet
05-07-2008, 17:57
söylenecek söz bulamıyorum

küfretmek yerine

buray amesaj yazan kardeşlerden şunu istirham ediyorum

gece teheccüde kalkın

ve ellerinizi açın

duaa edin YARADANIMIZA..

Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a, O’nun ilmi adedince hamd ve şükür; beşeriyetin medar-ı iftiharı Peygamber Efendimiz’e, âline ve ashabına okyanuslardaki su damlacıkları sayısınca salât ü selam ediyor; bu âciz kulun dualarına da icabet edileceği recâsıyla bir kez daha ellerimi açıp “Amin!” diyorum:
Allahım, beni, bütün mü’min kardeşlerimi, mü’mine bacılarımı ve arkadaşlarımı kurbiyetinin halaveti ve üns esintileriyle rızıklandır. Eziyet ve ızdırap veren saiklerden halas eyle. Sen benim Rabb-i Rahimimsin; ben ise Senin zavallı ve boynu tasmalı bir kapıkulunum. Evliya ve asfiyaya lütuf buyurduğun faziletleri bana ve benimle beraber bulunanlara da nasip et. Allahım, akıbet açısından hayırlı olan dualarımı kabul buyur; beni emel ve ümitlerimde hüsrana uğratma. İnsî ve cinnî hasımlarımı da Sana havale ediyorum, düşmanlık yapanların haklarından gel.
Allahım, işte ben mücrim kulun, pek çok hata ve günaha bulaşmış ellerimi kaldırıyor ve Sana yalvarıyorum. Senden talepte bulunmaya yüzüm olmasa da, âsî ve günahkâr birinin suçluluğu içinde ve mahcubiyetten kısılmış sesimle Sana halimi arz ediyorum.
Allahım, hakkındaki hüsn-ü zannıma göre bana muamele ve mukabelede bulun; bağışla beni; ey yegâne merhamet sahibi Rahman ü Rahîm ve ey tevbeye koşan günahkârları mağfiret buyuran Gaffâr u Settâr bendeni rahmetinle yarlığa. Dünyada ve ukbada Sensin dostluğuna güvenilen Yüce Mevlâ ve Sensin kendisine ümit bağlanan Mürtecâ.
Allahım! Niyazımın sonunda mukarrebliğin zirvesi Efendimiz Hazreti Muhammed’e, ihlas burcunun kahramanları olan aile halkına ve yol arkadaşlarına salât ü selam ediyor; reca duygusuyla dopdolu olarak bir kez daha rahmet-i ilahiyene sığınıyor; gerçek güç ve kuvvetin sadece Senden olduğunun şuuru içinde “Lâ havle velâ kuvvete illâ billah” unvanlı Cennet hazinenden sürpriz hediyeler bekliyorum.
Dualarımı kabul buyur, Rabbim!

fütüvvet
05-07-2008, 18:05
http://img527.imageshack.us/img527/9982/33688302070520083ii2.jpg

ŞU BACININ HAALİNE AĞLAMAK İSTİYORUM..

DİĞERLERİDE NASILDA KASIM KASIM OTURMUŞLAR..

ALLAHI SEVMEKMİ ONUN SUÇU..ALLAHIN EMRİNE RİAYET ETMEKMİ..

Bostancı
05-07-2008, 18:11
Şu kıza bu rezilliği yapıp milletin içinde onu küçük düşürmeye ne hakları var >:(
Zorla küfür ettiriyorlar kendilerine >:(

tayyipleyiz
05-07-2008, 18:12
İnsana insanca muamele ancak; insanlıktan nasip almaktan geçer. İnsanlığını kaybeden zümreler belli konumlarda at koşturur oldularsa bu devranın döneceği günün onlar için tezahürü içler acısı olacaktır. Bu hakreva görülen muamale, kendilerine yapılsa neler yaparlardı, acaba...? Bu ideolojik yobazlık artık özgürlük adına sona ermeli...
Buna karşı çıkanlar, vicdan yoksunu insan bozmaları utansın...

Hüdaverdi
05-07-2008, 18:26
ŞU BACININ HAALİNE AĞLAMAK İSTİYORUM..

DİĞERLERİDE NASILDA KASIM KASIM OTURMUŞLAR..

ALLAHI SEVMEKMİ ONUN SUÇU..ALLAHIN EMRİNE RİAYET ETMEKMİ..
Haberi aldığım sitede şu 2 yorum çok yerindeydi :

Aslinda bu kiza üzülmüyorum
ismail yesilsu
Peruk takmak Haramdir,ee o zaman iceri giremezdi,girmeseydi daha iyidi.Aslinda bu kiza üzülmüyorum,peruksüz olanlara üzülüyorum.Düsünüyorum,perukla giren mi daga Büyük günah isledi yoksa Peruksüz giren mi? daga büyük günah isledi.............

kendine üzül ismail
hasan
sen kendine üzül bence ismail kardeş. senin bu yorumun sorumluluktan kaçış ifadesi. kadının görevi tesettürü taşımaktır. mümin erkeğin vazifesi ise bu değere sahip çıkmaktır. bu günahtan tüm müslüman erkekler vebal altındadır.sen sütçü imamlık yapamamışssan kadın ne yapsın ?

nar
05-07-2008, 18:32
Burda yapılan yorumlara katılıyorum; bu anlamda duygularımız, düşüncelerimiz aynı. Fakat bu kardeşlerimizin resimleri verilerek yapılan bu tarz haberleri yanlış ve onlar açısından düşününce incitici buluyorum. Niyet ne olursa olsun...
(Sizi tenzih ederim Hüdaverdi)

Kemalist59
05-07-2008, 18:33
Yorum yapmak istemiyorum.Ancak yapıcam.
Benim isteiğim bu ülkede başı açığın da kapalının da yanyana kardeşçe oturması yaşaması
İnşallah o günleri de görücez

rikopasa
05-07-2008, 19:31
Diyecek birşey bulamıyorum ... üzüldüm ...
Birgün bunların hepsini atlatacağız , ben inanıyorum ... Bize yakışan şekilde yönetilecek bu ülke ...

Breakrose
05-07-2008, 20:01
Genç kızımızın düştüğü durumamı üzülelim yoksa ülkem vatandaşını bu hallere düşüren ileri laikçilerin ne kadar cahil olduklarına mı !!!

Neşe
05-07-2008, 20:05
kahretsin işte böyle bi ülkede böyle vicdansız insanlarla yaşıyoruz ....
bizi böyle durumlara düşüren insanları rabbim daha kötü durumlara düşürsün ...
ya kızın haline bak yazık ya çok üzüldüm .....

oguzdesouza
05-07-2008, 20:09
Bu durumda gerici kim oluyor ???

Ak_Zeynep
05-07-2008, 20:15
Aynı şekilde okula giriyorum ve bu konuyu görmek bile beni felaket üzdü.Fotomun bu şekilde yayınlanmasını asla istemezdim ve izin vermezdim.....

Esra KAÇ
05-07-2008, 20:29
Arkadaşlar biraz daha eleştiri yaparken kelimelerimize dikkat edelim.
Seviyemizi bozmadan anlatmak istediklerimi yazarsak daha güzel olur.Kötü kelime kullanan arkadaşların msj silinecektir.

Bende bugün kps formunu teslim etmek içn üniversiteye gittim ve kapıda başını açan bayan öğrencilere çok üzüldüm.Sonuçta bu ülkede herkez kılık kıyafet konusunda serbest ise neden başörtüsü bu serbetliğin içine girmiyor?
Ben inanıyorum ki hak yerini bulacak ve o kardeşlerimizde birgün bu sıkıntıdan kurtulacaklar.İstedikleri şekilde başörtüleri ile istedikleri yere serbestçe gireceklerdir.

ENGİNEER
05-07-2008, 20:33
Orada en fazla saygı duyulacak kişi o kardeşimiz...

Her ne kadar sıkıntılı olsada gerçekte bu sorunların hepsi onu ve onun gibileri kademe kademe yükseltiyor...

romakudüs
05-07-2008, 21:49
laiklik denilen saçmalık yüzünden kardeşlerimizin kişisel haklarınını gasp edilemsnie bunlara el konulmasını kınıyorum yazıklar olsun insa
nları dini inançları yüzünden sınıflandıran zihniyete

Nurullah03
05-07-2008, 21:57
.......Elinizee Ne Gectii Bu Kardeşimizi Böylee Görüncee >:( >:( >:(

Hüdaverdi
05-07-2008, 22:02
Aynı şekilde okula giriyorum ve bu konuyu görmek bile beni felaket üzdü.Fotomun bu şekilde yayınlanmasını asla istemezdim ve izin vermezdim.....
En azından o bacımızın azmi bizi sevindirmeli,köpeklere sevinme fırsatı vermediği için.Allah herşeyi görüyor.

Kaldırdım fotoyu.

_Yeniden_
05-07-2008, 22:12
Ben de o şekilde okula gireceğim...O kardeşimizi o şekilde görüp müthiş haz alanlara, acıyorum sadece.....

Bize şapka da taktırsalar, perukta taktırsalar kafa yapımız değişmedikçe sonuna kadar savaşırız inandıklarımız için...

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

RDönmezs
05-07-2008, 22:14
Bunlara bela okiyim diyorum ama olmaz Allah ıslah etsin sizi >:( >:(

Berika
05-07-2008, 23:03
Ben de o şekilde okula gireceğim...O kardeşimizi o şekilde görüp müthiş haz alanlara, acıyorum sadece.....

Bize şapka da taktırsalar, perukta taktırsalar kafa yapımız değişmedikçe sonuna kadar savaşırız inandıklarımız için...

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

üniversiteye gittiğin zaman inşallah bu sorun kalmaz..Başörtünle girersin :(