fatih kısaparmak balon baskılı balon CEM UZAN VAADLERİİİİİ????? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CEM UZAN VAADLERİİİİİ?????

akzeinebu
07-09-2007, 22:24
ARKADAŞLAR CEM UZAN VAADLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR? BENCE ONUN ŞU AN İÇİN YAPABİLCEĞİ TEK VAAD ŞU OLMALI BABAMIN VE ABİMİN HORTUMLADIĞI PARALARI GERİ VERECEĞİM ONLARIN BORÇLARINI ÖDEYECEĞİM ! OLMALI ;D YAA ADAMIN SEÇİM MİNÜBÜSÜNÜN ÜSTÜNDE MAZOT 1 YTL OLCAK YAZIYO ;D ÇOK KOMİK GELDİ BANA HEE BİDEE GAZETENİN BİRİNDE RÖPÖRTAJI VAR ŞÖLE DİYO " VALLAHİ BİLLAHİ ÜLKEMİ SATIP PAZARLAMAYACAĞIM :'(" YAZIIIK ACIDIM ADAMAA VALLAA :)

subcomandante
07-09-2007, 22:26
yalnız o lafı başbakanın ülkeyi pazarladık lafına karşılık dedi...
bugünde aynı şeyi söyledi...
ama haklısın adam ii bir dalavereci...

kopeli53
07-09-2007, 23:31
aslında ben adamın konuşmalarına bayılıyorum yaaa
adam on numara sallıyor ;D ;D ;D

hayataAKartı
07-10-2007, 01:13
Bana şaka gibi geliyor söyledikleri ve yaptıkları

Hasan ERBEK
07-10-2007, 10:59
masaaltı telsim kontörleri elinde patladı:D:D:D:Ddürümcüler dürüm vermez oldu:D:D:D:D

subcomandante
07-10-2007, 12:34
cem uzannn geliyorum :P

Hasan ERBEK
07-10-2007, 13:19
kendini cesur yüreğe benzeten onun müziklerini kullanan;fakat yel değirmenine karşı savaşan don kişottan farkı yok.uyanır elbet bigün ;D

Feride
07-10-2007, 16:33
bu adamın yaptığı dolandırıcılıklar okullarda ders falan olarak okutulmalı. yaptıkları az buz bişey değil.

Fahrenheit
07-10-2007, 16:35
bu adamın yaptığı dolandırıcılıklar okullarda ders falan olarak okutulmalı. yaptıkları az buz bişey değil.

tarih derslerne girmesi için üzerinden en az 50 sene geçmesi gerekir :D

pRoff
07-10-2007, 16:36
Arkadaşlar telsimin sahibiyken motorolayı dolandırdı.İktidara gelince de İMF i dolandırır belki kurtarır bizi ;D ;D

pRoff
07-10-2007, 16:39
Arkadaşlar telsimin sahibiyken motorolayı dolandırdı.İktidara gelince de İMF i dolandırır belki kurtarır bizi ;D ;D

yapabilirse hyr demem..... ;D ;D ;D

Adamın tipinde var yapar ;D

Arkadan Bush amca elinde sopayla gelir ;D

tolay
07-10-2007, 16:41
o eskidendi artık hiç bir şey beceremez o adam. konuşmaktan başka...

pRoff
07-10-2007, 16:42
IMF'yi dolandıracağım desin ve yapsın bütün oylarım ona....

Abi dolandırır o kolay da bizle paylaşmaz ;D

pRoff
07-10-2007, 16:46
hocam IMF'yi dolandırsın ülkenin borcunu ödesin gerisini cebine atsın önemli değil...

Fedakar kardeşim benim acık bizede versin kocaman banka sonuçta değil mi ;D

Hasan ERBEK
07-10-2007, 18:11
aman abiiii uzak dursun

tozkaldiran
07-10-2007, 19:11
CAB4JqzA3zIbu kadar olur...

mesudum47
07-10-2007, 19:12
IMF'yi dolandıracağım desin ve yapsın bütün oylarım ona....

en büyük vaadi de bu olsa gerek....

razo
07-10-2007, 20:06
Tek kelimeyle bu adam uçmuş kendiyle dalga geçiyor...

Ömer_Furkan
07-10-2007, 20:19
gecen bi acıklama gördüm cem uzanın evde seccadesi hiç yanından eksik olmazmıs:)5 kez umreye gıtmıss:)chokkkk komikk yaa bu adam komedyen falan olsunn;)

Mehmet POLAT
07-10-2007, 20:55
Geçen bir televizyon programına çıkmıştı sunucu soruyor emekliye 14 maaş ikramiye diyorsunuz nereden vereceksiniz cem uzan neden verilmesin vereceği işsize 350 ytl maaş diyorsunuz bunu nerden vereceksiniz cen uzan vereceği efendim neden verilmesin....bunları üstüne sunucu bunları devlet hazinesindenmi vereceksiniz ?
cem uzan:evet
Sunucu:ozaman ülke büyük bir kriz yaşamaz mı ?
cem uzan:Kem küm kem küm...

Reklamdan sonra muhabbet değişiyor....

akzeinebu
07-10-2007, 23:15
arkadaşlar adamın en büyük vaadi şu olmalı bence ozaman herkes verir oyunu herhalde " BABAMIN VEE ABİMİN ÇALDIKLARINI ÇIRPTIKLARINI ÖDEYECEĞİMMM" yanılıyormuyum? ;D

altan akdeniz
07-10-2007, 23:25
bu adam bu kadar sallamayı nasıl beceriyor hayret ya!

akzeinebu
07-10-2007, 23:29
Geçen bir televizyon programına çıkmıştı sunucu soruyor emekliye 14 maaş ikramiye diyorsunuz nereden vereceksiniz cem uzan neden verilmesin vereceği işsize 350 ytl maaş diyorsunuz bunu nerden vereceksiniz cen uzan vereceği efendim neden verilmesin....bunları üstüne sunucu bunları devlet hazinesindenmi vereceksiniz ?
cem uzan:evet
Sunucu:ozaman ülke büyük bir kriz yaşamaz mı ?
cem uzan:Kem küm kem küm...

Reklamdan sonra muhabbet değişiyor....

heheh bu programı bende izledim adamı ii sıkıştırdılar ;D ne diyeceğini şaşırdııı eheuheue

Feride
07-11-2007, 15:06
komik ve de sinir bozucu ikisi bir arada

herzamanheryerde
07-11-2007, 17:41
cem uzandan iyi bir kavgaci olur hee gercekler uzerine kavga eden biri degil hayaller uzerine kavga eden biri

ayni zamanda iyi numara cekiyor mimiklerine vucut diline bir dikkat edin konusurken yalan soyleyen insanin yaptigi hareketleri yapiyor

zaman kazanmak icin lafi geveliyor

dunde izledim bir kanalda sorulan sorulara verdigi cevaplar cok soyut sunu yapicam teror sorununu biz teror sorunu olarka goruyoruz diyor saglam durmak lazim diyor dis guclere karsi.iide bu saglam durmak nedir onu acikllayin hepiniz konusmayi biliyorsunuz bunu anladik yoksa siyasetci olamzdiniz zaten ama acikla nedir saglam durus teror sorunu olarka bakmak nedir.kurt sorunu olarka bakmiyoruz diyor.cunku icinde kurt barindirdiklari var ve ayni zamanda oy alma yelpazesini daraltmamak icin boyle politik bir cevap veriyor
:)
birkere ne alakaydi o laf kardesimi cagirrtirip ne konustugunu aciklasin demek

adam cikar boyle boyle dedi diye aciklar noldu yoksa simdi tayyip aciklayana kadar bir yalanmi uyduracak.zamanmi kazandi yine her konusmasinda oldugu gibi suan belkide senaryoyu yaziyordur.ya politikaci boylemi olur allah askina ya.lafi ortaya at sonra kac.

e ozaman baskasida derki o bana gelip bisey dedi aciklasin der mesela basbakanimiz boyle birsey dese camur at izi kalsin politikasina bu ulke ak parti hukumetiyle alisti diyor kendileri

sizce kim camur atiyor neyin izi kaliyor.?camur var ama ben daha iz goremedim

saygilarla arkadaslar

Emre17
07-12-2007, 21:27
ARKADAŞLAR CEM UZAN VAADLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR? BENCE ONUN ŞU AN İÇİN YAPABİLCEĞİ TEK VAAD ŞU OLMALI BABAMIN VE ABİMİN HORTUMLADIĞI PARALARI GERİ VERECEĞİM ONLARIN BORÇLARINI ÖDEYECEĞİM ! OLMALI ;D YAA ADAMIN SEÇİM MİNÜBÜSÜNÜN ÜSTÜNDE MAZOT 1 YTL OLCAK YAZIYO ;D ÇOK KOMİK GELDİ BANA HEE BİDEE GAZETENİN BİRİNDE RÖPÖRTAJI VAR ŞÖLE DİYO " VALLAHİ BİLLAHİ ÜLKEMİ SATIP PAZARLAMAYACAĞIM :'(" YAZIIIK ACIDIM ADAMAA VALLAA :)

yazının rengi hiç iyi düşünülmemiş

tavsanli genclik kollari
07-12-2007, 21:51
arkadaşlar mazot 1 ytl olacak,öss ve harçlar kalkacak.VE EN BÜYÜK YENİLİKLERİ NE OLACAK BİLİYOMUSUNUZ?????????????
HAMİLELİK 3 AY OLACAK:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Emre17
07-12-2007, 21:52
Mazot fiyatı kesinlike çiftçi için çok pahalı LÜTFEN bunu kabul edelim ve mazot fiyatının iyileştirilmesi lazım çiftçinin daha ONURLU yaşaması için

akzeinebu
07-12-2007, 21:57
yaa görünmüyo biras dimi şöle düşündüm tos pembe yapayım dedim çünkü adamın vaadleride aynen ölee ama gözükmedi :D öle işte çok komik hıhı neyse olsun bidahakine kırmızı ile yazarım ;D

Emre17
07-12-2007, 21:59
kırmızı yaparsan biz boğa olurus :)

tavsanli genclik kollari
07-12-2007, 22:03
yüce_tayyip güzel espri:)

Emre17
07-12-2007, 22:06
saol

bu arada ben değiştircem bu yüce_tayyip i

ne yapayım yardımcı olurmusunuz?

HasanKAPLAN35
07-13-2007, 01:41
Ben yardımcı olayım arkadaşım kendin ol :D

akzeinebu
07-13-2007, 12:24
konumu katlettiniz arkadaşlar yaa :o yüce olan tek şey RABBİMDİR bencede değiştir ismini yazabilirsin bidahada konumu ktletmeyin lütfen aaa !

akzeinebu
07-13-2007, 21:35
cem uzan ibrahim tatlısesi salmış şimdide üstümüze:) zuahahahah yaaa adam tek başımıza iktidar olcaz diyoo ne zekaa var yaa tartışma programında sıkıştırdılarda bugün bişi bildiği yok syn tatlısesin resmen kal geldi adama programda ;D

berre
07-13-2007, 22:14
Ama öyle demeyin adamcağıza :))) Vaadleri resmen internet sitelerine dalga konusu oldu. ''Hamileliği 3 aya indiricem.'' , '' Dr. Oetker doçent olucak,ben yaparım.'' '' İktidar olursam 4 tavaf yeterli olucak,ben yaparım.'' gibi... Ama ne hikmettir aynı vaadleri Deniz Baykal da verir oldu.Kişilik olarak bi yakınlık hissediliyo zaten:)

fatih_44
07-14-2007, 18:09
CEM UZAN VAADLERİ
GALATASARAY KADIKÖYDE PUAN ALCAK:d
:D :(

mesudum47
07-14-2007, 21:33
bir gün herkes fenerbahçeli olacak

fenerbahçeye federe hak verilecek

nuh
07-14-2007, 22:03
siyaseti palavraya çevirenler utansın ;)

serzeniş
07-16-2007, 02:22
seçim arabası geçiyordu bugün piknik yaptıgımız alanın yanından...
seçim müzikleri harikaydı:
van tu tri for..
kooop kooop kop evladım..
agrı dagın eteginde
hobaaaaa ;D ;D ;D

Ömer_Furkan
07-16-2007, 02:24
efett gülmek için bire bir valla canın mı sıkıldı aaa ;D ac hemen uzanı dinle vaatlerini neşen yerine gelsinn :D :D

ergin
07-16-2007, 02:48

En büyük hata, rakibini küçümsemektir'der eski bir satranç ustası.
Cem Uzan'ın avantajları;
-Ekonomiyi iyi biliyor ve reel ekonominin içinden geliyor. Salak bir adam devleti bu kadar ve tarihte hiç görülmemiş tekniklerle dolandıramaz. İmar Bankasında geliştirdiği sitem bir çok üçkağatçıya ilhan kaynağı olacaktır.
-Kabul edelim ki tarihte hiç kimse seçime atmışgün kala döner-ekmek, ayran ve konserlerle %7 oy almamıştır. Geçen seçimin en başarılı seçim kampanyasıydı. Sebebi Cem uzan tek başına bunu başardı. Tayyip Erdoğan'ın ardında yüzlerce siyasetçi, bilim adamları v.s. Cem uzan'ın ardında sadece ali tarhan diye kurt bir reklamcı.
- Geçmişte bir medya grubunun partonu olması hasebiyle medyayı, iletişimi ve insanları nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyor. Şimdi bir medya grubu yok ama eski çalışanları HABERTURK'ten tam destekle gazlıyor. En beğendiğim özelliği, gittiği her yerde ondan ayrılmayan fotoğrafçılar, Cem Uzan'ın elini sıktığı, öptüğü, elini şaklattığı insanlarla fotoğraflarını çekip bu kişilere ücretsiz dağıtıyor. Ve doğal olarak yıllarca siyasilerden sadece laf alan, bir döner ekmek ayran yemeden süreki veren seçmen böyle bir olay karşısında gönülden etkileniyor. Ve şöyle bir düş geçiriyor aklından: "Bu adam birgün başbakan olacak. Bu resmi kaybetmeyeyim. Benim cem uzanla fotoğrafım var." (Bu arada Abdullah kardeşim Tayyip erdoğan ve gençlik kolları başkanının arasında harika çıkmışsın. ;)
- İnatçı. Azimle bir işi kovalayan ve yılmayan sonunda emeline ulaşır. Siyaset zor zanaat. Ulaşır mı bilmem ama pek pes edecek gibi gözükmüyor.
- Akıllı. Diğer tüm partilerden önce reklam kampanyasına seçim yasakları yokken başladı ve bugün AK Parti dışındanki tüm zevat onun vaadleri çerçevesinde seçim stratejilerini oluşturmuş durumda.
- Mağduru oyuyor. Tayyip Erdoğan onu geçeceğimi gördüğü için önümü kesti. (millet her zaman güçsüzün yanında güçlüye karşı durmayı sever.)
- Motorollaya attığı kazık sonrası herkes aynı şeyi düşünüyor. Türkiye'nin başına gelirse ABD' olan borçlarımızı da siler:)

Cem uzanın dezavantajları;
- Nitelikli dolandırıcılık (halk dilinde üçkağatçılık) halk tarafından affedilmeyen bir sıfattır. Kanunen böyle bir suçla kendisi değil ama babası, kardeşi sabit şekilde suçlanmış ve ailesi kaçak hayatı yaşamaktadır.
- Barajın altında kaldığı sürece aldığı her oy AK partiye yazılmış bir oy demek oluyor.
- Siyaset ona göre değil.
-Bir siyasi partiyle işbirliği yapsa kendi silinecek ve eriyecek (Hele Deniz Baykal olsa çok daha hızlı erir. Dünyada bu işi en iyi yapan siyasetçi Deniz Baykal). Kendi başına gitse Ak parti büyük hatalar yapmadıktan sonra en az 2 seçim daha iktidara gelemez.

akzeinebu
07-17-2007, 12:07
ŞÖLE BİR DURUM VAR AMA ADAM BUNLARI BİZİM HÜKÜMET ZAMANINDA YAPAMAMIŞ ÇALIP ÇIRPAMAMIŞ AMA DOĞRU ADAM BAZI KESİMİ HALA KANDIRABİLİYOR GEÇENLERDE PROGRAMDA MARS ETTİLER AMA KİMSEYE BİŞİ DİYEMEDİ ASLINA BAKARSANIZ VAADLERİNE KENDİ BİLE İNANMIYOR AMA HELAL OLSUN BAZI KİTLELERİ İNANDIRABİLİYOR YORUMSUZ

herzamanheryerde
07-18-2007, 18:41
http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=60340&sec=50

su linke tiklayip okuyun arkadaslar cem uzan ve grubunun kim olduklarini gorun butun hirsizlar genc partiyemi toplandi ne:)

ayrica su linktede ibrahim tatlises var spikerin apoyla ilgili sordugu soru nekadar ilginc oyle diilmi?resmen savusturmadan baska birsey diil

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=256801