fatih kısaparmak balon baskılı balon Chavez, Katliamı Kınadı: İsrail, Sen Lanetli Bir Teröristsin! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chavez, Katliamı Kınadı: İsrail, Sen Lanetli Bir Teröristsin!

İntifada
06-03-2010, 13:15
Venezuella Devlet Başkanı Hugo Chavez, İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan Özgürlük Filosuna düzenlediği kanlı saldırıyı kınayarak "Ey lanetli katil İsrail devleti.. Sen lanetlisin! Sen teröristsin! Sen katilsin! Yaşasın Filistin halkı" şeklinde seslendi.

Amerika'nın söz konusu saldırı karşısındaki aciz duruşunu eleştiren Chavez, Amerika'nın sadece "endişe" duyduğunu ifade etmekle yetinmesine dikkat çekerek "israil olunca herşeye müsaade ediliyor. Obama hükümeti, müttefikleri ya da israil terör işleyince kınamıyor. Onlar, bizlerin terörü desteklediğini söylüyorlar. Halbuki esas onlardır terörü gözeten" dedi.

isra haber

Delilin NuR
06-03-2010, 13:18
Doğru demiş ... :)

Seyyah
06-03-2010, 13:24
Katolik bir ülkeden böylesi ağır tepki çok güzel, malefes çoğu Arap ülkesinden bu şiddeti göremedik...

Cihannur
06-03-2010, 16:53
Venezuella Devlet Başkanı Hugo Chavez'in: "Ey lanetli katil İsrail Devleti! Sen lanetlisin, sen teöristsin, sen katilsin! Yaşasın Filistin Halkı!" sözlerinin altına imzamı atıyorum.

Beylerbeyi
06-03-2010, 17:17
Hizbullah'ın Lübnan'da Recep Tayyip Erdoğan ve Hugo Chavez'in kocaman resimlerinin yer aldığı bilboardlarında şöyle yazıyor:

İşte ERKEKLER bunlar
peki ya Arap erkekleri nerede?

akgurbetci
06-04-2010, 00:08
Agzina saglik dogrulari söylemis.

Birde su dikkatimi cekti. Amerika Irakta sözde nükleer silah oldugu icin savas acmisti. Ama tüm aramalara ragman hic bir sey bulunamadi.

Simdi ise israil Mavi Marmaya saldirmalarini 'savunma' olarak adlandiriyorlar. Yok bilmem silah varmis yok bilmem teröristlere yardim tasiyormuslar gibi yalan dolanlarla kendilerini temize cikarmaya calisiyorlar.

Battikca batiyorsunuz. Allah sizi kahretsin insaAllah.