fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP anketinden bakın ne çıktı! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP anketinden bakın ne çıktı!

Hüdaverdi
06-08-2010, 13:10
İsrail'in ablukası altında olan Filistin'e yardım konusunda “CHP” anketinden dikkat çeken bir sonuç çıktı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Gürsel Tekin'in internet sitesinde, İsrail vahşetiyle ilgili ilginç bir anket gerçekleştiriliyor. Okuyuculara, tüm dünyayı ayağa kaldıran İsrailli teröristlerin saldırısı ile önü kesilen Filistin'e yardım filosunun organize edilmesinde öne çıkan bir sivil toplum kuruluşu olan İHH'nın bu yaptığının doğru olup olmadığı soruluyor. “Sizce İHH'nin yaptığı doğru mu?” sorusuna şu ana kadar site okuyucularının yüzde 88'i “yanlış” cevabını verdi.

http://habervaktim.com/gommefoto/66518018891.jpg

Ak_Kelebek
06-08-2010, 13:20
Neden şaşırmadım acaba ??

EpiVaTeS
06-08-2010, 13:26
Normaldir...
Onlar yardım mazlum ne bilmezler ki...
niye şaşırdınız...http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/redface.gif

.:Ay_Yıldız:.
06-08-2010, 17:24
Bu ankete katılanların büyük bir kısmının kimliğinin arka yüzünde İslam yazıyordur. ve yine bir çoğu müslüman olduğunu düşünen bir topluluktur.

Eğer İhh israil ile dostluk kurmak için çeşitli geziler düzenleseydi ve başlarına başka ülkeden böyle birşey gelseydi bu anketin sonucu tam tersi olacaktır.

O zaman bu ankete katılanlar "Böyle insanlık olur mu","bu Türklere yapılan bir hakarettir" tarzı naralar atacaklardı.

Ne kadar çelişkilidir ki; İsrail'de bir din devletidir. Niçin onlara karşı yapılan bir siyasi adımda kör mantıklarını tekrar tekrar ortaya çıkarırlar.

Yani mesele laik tarzı düşünce değil.

Karşımızda Laikliği yaşam felsefesi olarak benimseyen insanlar mevcut. Yani din sadece siyasette değil,her olayda arka planda mantığı çıkıyor karşımıza.

Yani bu seferde bahaneleri Milliyet dinin önündedir.

Dinden bu kadar korkacaklarına Allah'tan korksalar belki bazı sorunlar çözülecek.

Yeri geldiğinde Tayyip Erdoğan'a ve partimize; Amerikancı, İsrailci diyen insanların asıl ne yalakaları olduğu belli oluyor.

sudaduran
06-08-2010, 17:28
chp neden iktidar olamıyor onun resmidir bu anket :)

Erhan KARACA
06-08-2010, 19:08
Şaşıranlar parmak kaldırsın :D

Özgür Çağrı
06-08-2010, 19:13
Kemalizmin vicdanı ve ahlaki sefaleti :)