fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP destekli Türban Mitingi geliyor. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP destekli Türban Mitingi geliyor.

Yâren
01-30-2008, 00:46
Cumhuriyet mitinglerinin koordinatörü ADD ve ÇYDD'nin başını çekitiği bazı sivil toplum örgütleri büyük kentlerde 'başörtüsü karşıtı eylemler' düzenlemek için düğmeye bastı.

AK Parti ile MHP, üniversitelerde yaşanan başörtüsü sorununun Anayasa değişikliği ile çözümü konusunda anlaşırken, bazı sivil toplum örgütleri büyük kentlerde "başörtüsü karşıtı eylemler" düzenlemek için düğmeye bastı. Cumhuriyet mitingleri düzenleyen ADD ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi sivil toplum kuruluşları bu kez de başörtüsü karşıtı eylem yapma kararı aldı. Eylemlere bir destek de CHP'den geldi.

Cumhuriyet mitinglerine de örgütleriyle tam katılım gerçekleştiren CHP, bu eylemlerde de yer alacak. CHP eylem desteğinin yanı sıra, olası Anayasa değişikliğine karşı "2. madde tezini" öne sürecek. CHP, üniversitelerde başörtüsü serbestisinin anayasa değişikliği ile sağlanmasının anayasanın 2. maddesinde yer alan laiklik ilkesine aykırı olduğunu savunarak, kamuoyuna bu yönde görüş sunacak. Meclis'ten onay alması durumunda CHP, Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak.
BUGÜN
birileri yine düğmeye bastı bir zamanlar cuhuriyet mitingleri düzenlediler milletten gerekli dersi aldılar,bu seferde yerel seçimlerde milletin toktı suratlarında patlrsa akılları başlarına gelir,milletin dini ile inançları ile uğraşmanın sonuçlarınada katlanırlar sonuda.

Gölge
01-30-2008, 00:57
AKParti Yerel seçimlerde %70 garantiledi demektir .... :D

RDönmezs
01-30-2008, 01:01
%70 mi?:D
yapma hocam ben %80 diyorum :D bu sefer cehepe sandık köşesinde bi yer alcak :D

Gölge
01-30-2008, 01:05

Seni mi kırıcam hadi % 80 olsun bu arada cehepe'li arkadaşlar havalar soğuk üşütmeyesiniz siz bize lazımsınız yaw ;D

RDönmezs
01-30-2008, 01:07

Seni mi kırıcam hadi % 80 olsun bu arada cehepe'li arkadaşlar havalar soğuk üşütmeyesiniz siz bize lazımsınız yaw ;D
hep bunları tuncay abileri yapıor:D onlarda gaza gelip gidiyorlar :D sonuç ne oluyor 0 :D

By.Dreem
02-15-2008, 12:32
Bunlar Halkını bilmiyorlar ki.İstedikleri kadar türbana hayır desinler onların 5 katı evet diyen varken çokta tın..

berat_52
02-17-2008, 01:25
ÜSTAD MEHMET AKİF ERSOY NE KADAR DOĞRU SÖYLEMİŞ.

BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE,
ACIRIM TÜKRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE.