fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP, Gül'ün Cumhurbaşkanlığını Tartışmaya Açıyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP, Gül'ün Cumhurbaşkanlığını Tartışmaya Açıyor

selahattin_ay
10-22-2007, 21:38
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, "Abdullah Gül'ün görevi artık sona ermiştir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ve Kemal Anadol, parlamentoda düzenledikleri basın toplantısında Gül'ün Cumhurbaşkanlığını tartışmaya açtılar. Kılıçdaroğlu, "Abdullah Gül'ün, görevi bu günden sonra sona ermiştir. Hemen istifa etmesi gerekir. Görev süresi artık 7 yıl değildir. 5 yıl da değildir. Bu referanduma göre görevi sona ermiştir" dedi.

Anadol ise Yüksek Seçim Kurulu (YSK)Başkanı Muharrem Aydın'ın, referandum seçimlerinde taraf olduğunu, hali ve tavırlarıyla bir hakim gibi değil, politikacı gibi hareket ettiğini savundu. Anadol, Aydın'ın halkın güvenini sarsacak beyanlar verdiğini de söyledi.

(AU-MAY-ÖK-Y) (İhlas Haber Ajansı)

LüGaT
10-22-2007, 21:49
Hazımsızlık hiç kolay değilmiş hakikaten..Koskoca adamlar hala nelerle uğraşıyor.Ce-Ha-PES.. >:(

Parantez
10-22-2007, 22:03
;D ;D bilir kiş konuşmuş...
iyice komik olmaya başladılar ya bıraksınlar artık halkı mutlu

Necip Fazil
10-22-2007, 22:54
CHP'miz çelik çomak oyununa epey kaptırmış kendini ... Bizim canımızdan canlar giderken, bunlar daha rant peşinde ...

Mevla ıslah eylesin ...

VesseLam

kardelen007
10-22-2007, 22:59
hala birlikten yana değil bunlar...herkes ne derdinde bunlar ne ya...bu kadar da olmaz >:( >:( >:(

airbus
10-22-2007, 23:03
muhalefet normaldir

GÜLseven
10-23-2007, 00:25
YOKTUR BUNLARIN BAŞKA CİNSİ.BİZ NELERE ÜZÜLÜYORUZ KAHREDİYORUZ GÜNLERCE BUNLAR NELERLE UĞRAŞIYOR PESSS!!!!!..........

akzeinebu
10-23-2007, 00:31
yaa birileri bu kadarda ruh hastası olmazki canım >:(

mehmetal
10-23-2007, 00:33
bukadar gerici bu kadar düşüncesiz bu kadar sapık bir düşüncesi olan başka bir parti varmı acabaa 8)

tutku
10-24-2007, 00:08
yeter artık deniz baykal bi sus ;D

akzeinebu
10-24-2007, 00:11
h.g ;D

kayısıkentli44
10-24-2007, 00:14
Bunlara ancak SİZDE HAKLISINIZ deyip baştan savmak gerekioo.. ::)

toprak44
10-24-2007, 01:06
muhalefet normaldir

türkiyenin daha akıllı bir muhalefete ihtiyacı varr

selahattin_ay
10-24-2007, 03:33
yeter artık deniz baykal bi sus ;D
;D ;D aynen katiliyorum

ismet
10-24-2007, 15:33
habu adamlar ne kadar inatlar ya 4 ay bu cumhurbaşkanlığı seçimi yüzünden türkiye 4 ay yerinde saydı cumhurbaşkanlığı seçimi için genel seçim yapıldı sonra seçildi cumhurbaşkanı.

referandum da o kadar masraf oldu paralar harcandı diye ortalığı ayağa kaldırdılar şimdi kendileri seçim olsun diyor. Sanki cumhurbaşkanlığı seçiminde bu kadar masraf olmayacak. Bırakın bu işleri ya insanlar terör meselesine odaklanmış bunlar hala sorun çıkarmaya garip garip şeyler söylüyor. Sonra AKparti terörle ilgilenmiyor halk terör sorununu konuşuyor Akparti referandum yapıyor olacak iş mi die laf çıkarıyorlar. Halbusaki referandum kararı bu olaylardan önce alındı genel seçimlerden sonra alındı karar.

Birazcık mantıklı tamam muhalefet parti de her şeye muhalefet olmaz ya heralde bazı görüşler aynı olur ya herşeyiyle muhalefetler ve de her fırsatta AKparti ile uğraşıyorlar her fırsatta..

scheriff30
10-26-2007, 13:07
aksi bir hareket yapsalardı şaşırırdım ne diyeyim

selahattin_ay
10-27-2007, 08:01
tartismalari gereken tek bir konu var
nasil cozulecek dustukleri bu zavali durum ?
ama bunun haricinde her bos seyi tartisiyorlar

mehmetal
10-29-2007, 14:16
sn baykalın yolu sadece anayasa mahkemesınden geçiyor. başka yolu yok ;D

aksavaşçı
10-29-2007, 14:48
onların yaptığı muhalefetlik değil.muhalefetlik öyle olmaz ki.

akgulrafet
10-29-2007, 15:47
tartışsın ne olacakki, zaten eriyip tükendiler bellerini bir 20 yıl daha doğrultamazlar

parabol
10-29-2007, 16:17
yok bu adam harbıden kırık...normal degıl yanı..kucukken babası bunu hıc koltuga otturmazdı heralde..heves ıste....koltuk sevdası...

bayonet
10-29-2007, 16:44
hem kendileri dediler referandum olsun diye 22 temmuz secimlerinde hemde şimdi kıvırıyorlar kendiniz istediniz şimdide ağır geliyor bukadar yenilgi yenilen pehlivan güreşe doymaz misali ;D

akgulrafet
10-30-2007, 12:53
BEN ŞUNU ANLADIM MUHALEFET DERKEN. TAYYİP ERDOĞAN EĞER SİYAH DERSE BUNLAR OLURMU CANIM BEYAZ BU DİYECEKLER. TAYYİP ERDOĞAN MAKAM ARACIMLA GİTTİM EVİME DERSE BUNLAR MUHALEFET YA AYNEN ŞUNU SÖYLEYECEK HAYIR ATLA GEMİ İLE GİTTİ DİYECEKLER. MUHALEFET BAŞKA BİR ŞEYE BENZEMEZ BU İŞ. ZOR YANİ MUHALEFET OLMAK . TAYYİP ERDOĞANI SUSTARAMADILAR ŞİMGİ SAYIN GÜLE BULAŞIYUORLAR AMA OLMAYACAK. SALTANATLARI SONA ERDİ GÖZÜN AYDIN TÜRKİYE.

ümitli_bekleyis
10-30-2007, 13:07
nasıl başarıyorlar bu kadar saçmalamayı bilemiyorum.Çok çaba gerektiriyor olmalı.Hele de yüreklerimizin dağlandığı şu günlerde..kendilerinden utanmalılar.Ama nerdeeeee :(

akgulrafet
10-30-2007, 13:15
nasıl başarıyorlar bu kadar saçmalamayı bilemiyorum.Çok çaba gerektiriyor olmalı.Hele de yüreklerimizin dağlandığı şu günlerde..kendilerinden utanmalılar.Ama nerdeeeee :(
KİM UTANACAK. ARKADAŞIM ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN. UTANMAK NE DİYE SÖYLESEN CEVAPLAYAMAZ BUNLAR.

waycar
10-30-2007, 13:16
laf üretir onlar laf,,icraat a gelince KAÇARLAR
PALAMENTODAN KAÇTIKLARI gibi**

oguzdesouza
11-08-2007, 19:16
üfffff yine başladılar boş boş konuşarak nereye varacaklarını sanıyorlar.

akgulrafet
11-09-2007, 00:35
şikinci sınıf insanlar sşiyasette muhalefet ler anca siyahsa beyaz derler beyaz desek kara der bunlar sorun yok alışmanı gerek

EpiVaTeS
11-09-2007, 00:39
acsinlar actiklari yerden kapariz ELHAMDULİLLAH....

akgulrafet
11-09-2007, 01:13
neyi başardılarda bunu başaracaklar zafer her zaman inanlarındır.

ak_mavish
11-10-2007, 20:58
YOKTUR BUNLARIN BAŞKA CİNSİ.BİZ NELERE ÜZÜLÜYORUZ KAHREDİYORUZ GÜNLERCE BUNLAR NELERLE UĞRAŞIYOR PESSS!!!!!..........

peki chp kazansaydı siz ne dicektiniz.???

şimdiye kadar ne yapıldı??sezeri sevmedik ama hiç böyle şeyler yapmadık....SAYGI DUYDUK!!!!!!!!

Meftun
11-11-2007, 15:29
ayrıca da sezer görev süresini hayli hayli aştığı halde hala atamalar yaparken bu 'bilir kişiler' durun bir dk bir yanlışlık var dedi mi?? yoook derler mi hiç...
Gül gitti ap de konuştu c.başkanları ağarlıyor heryerde 'cumhurbaşkanı' olarak arzı endam ediyor bunlar hala çen çen konuşuyor...aslında anlamak lazım alışkın değiller cumhurbaşkanlığını kırmızı ışıkta durmak sanıyorlar.....

vuslat_19
11-11-2007, 17:03
artık kale alınmadıklarını söyledikleri sözlerin hiçbir değeri olmadığını nasıl göstericez nasıl anlatıcaz bu adamlara >:(

Feride
11-12-2007, 11:55
Hazımsızlık hiç kolay değilmiş hakikaten..Koskoca adamlar hala nelerle uğraşıyor.Ce-Ha-PES.. >:(

:) ;D ;D doğru..
bunların ülke meselesi derdi değil ki bana göre. yani yaptıklarından bu sonuç çıkıyor. devamlı ortamı germek, boş şeylerle ortalığı karıştırmak , ülkeyi kaosa sürüklemek amaçları. ama inşallah bu emellerine hiç bir şekilde ulaşamayacaklar..

AkSa- 34
11-12-2007, 12:25
YA KARDEŞİM CHP DERSİNİ ALMAMIŞ SANIRIM NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYOR. TÜKİYE'DEKİ YAPILAN İYİ İŞLERİDE KABULLENMİYOR. RAHMETLİ KAMAL SUNALIN DAVACI FİLMİNDEN ESİNLENİYORLAR SANIRIM. GÜNLERİ MAHKEME SALONLARINDA GEÇİRİYOR. NE YAPSINLAR GÜNDEMI BOŞ ŞEYLER İLE GEÇİRİYORLAR. YAZIK CHP DÜGÜN MUHALEFETTİNİ YAPAMIYOR PARTİYİ FES EDİP ZABIT KATİPLİĞİ YAPSINLAR DAHA İYİ VATANDAŞA YARARLI OLURLAR ...

EpiVaTeS
11-12-2007, 12:47
başka işleri güçleri yok ki vatan meseleleri onların umrunda mı işleri güçleri mutedeyyin kesimle ugrasmak umrunda millet aç ....ALLAH ım muhalefetin bile hayırlısını nasip eyle bize....

Feride
11-12-2007, 12:54
başka işleri güçleri yok ki vatan meseleleri onların umrunda mı işleri güçleri mutedeyyin kesimle ugrasmak umrunda millet aç ....ALLAH ım muhalefetin bile hayırlısını nasip eyle bize....

can-ı gönülden yaptığın duaya amin diyorum. zira chp'nin muhalefeti diyince şahsen benim aklıma sadece dini kesimle uğraşması geliyor senin de vurguladığın gibi. işleri güçleri ortada olmayan bir rejim tehlikesini ortaya atmak. sürekli bu ipe sarılarak milletten medet umuyorlar. ama her çırpınışları şükür ki beyhude sonuçlanıyor. zira halk sanal işlerle uğraşmak istemiyor, somut adımlar bekliyor..

EpiVaTeS
11-12-2007, 12:56
eee işte somut adımada oyunu veriyor ama anlamıyor ki bunların zihniyeti halk nasıl bunlara oy vermiste icraatlara bAK kardeşim ...