fatih kısaparmak balon baskılı balon chp iktidar olacak - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : chp iktidar olacak

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:28
Bu seçimde değil,bir sonraki seçimde iktidar olacaklar.
Formül çok basit.
Başbakan,bir sonra ki seçimde köşeye çekilecek veya cumhurbaşkanı olacak,her neyse sonuçta Ak parti başına başka birisi geçiceği kesin.

K.K. ,bu önümüzdeki seçimde hüsrana uğrayacak yine,buna rağmen çekilmeyecek koltuktan.
Yine chp içi operasyon olacak artık kaset mi olur başka şeymi olur bilinmez.
Veya çekildi diyelim.
chp nin başına ülkemizde her kesim tarafından çok sevilen ve çok güvenilen Mustafa Sarıgül geçicek.
Duruşu,karizması,çalışkanlığı sebebiyle ak partililerin bile gözü onun üstünde olacaktır kesin.
Zaten ak parti de öyle partizan bir duruşta söz konusu değil.
Başbakanımız da partinin başında olmayacağı için,onun yerine gelen ismi de benimsemeyen illa ki olacağından dolayı,mustafa sarıgül'ün başında olduğu chp bu sayede iktidar olacaktır kesin.
Tek başına iktidar olmasa bile ak parti ile chp nin oyları birbirine çok yakın olacaktır en azından.

CeVHeR
04-10-2011, 20:33
Sana öyle geliyor...
Sarıgül zaten az olan karizmasını son yaptıkları ile yerle bir etmiş ve bitmiştir...

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:35
Unutulur unutulur neler unutuluyor o mu unutulmayacak ?
Öyle koltuk sevdalısı gibi bir görüntüye de sahip değil kendisi.
Bu yüzden onun sayesinde olursa olur başka türlü asla olmaz.
Ak partiden vekil adayı olsa,chpliler bile ak partiye oy verir.

Tarantula_
04-10-2011, 20:36
Bence Sayın Başbakan iç tüzüğü değiştirip vazifesine devam etmeli. Ustalık yeni başlıyor bu veda da neyin nesi =)

unnamed
04-10-2011, 20:36
hüda reyiz nabıyon Allah aşkına yav;D
chp ne zaman iktidar olabildi...
Allah korusun şakası bile çok kötü....

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:37
Acı ama gerçek aga ;D
k.k. yerine bu adam gelseydi kesin uçardı chp bu seçimde.
Sarıgül bir sonraki seçimi bekliyor bana göre.

CeVHeR
04-10-2011, 20:40
Hayal dünyasındasın hüdaverdi ;)

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:44
Bir sonraki seçimlerde görürüz hayal dünyasımı değil mi ;D
Sarıgül kesin gelecek bu parti başına kaçış yok,daha önce denedi engellendi doğal olarak.
süheyl batum veya gürsel tekin le çekişebilir,veya birisi onun yanında da olabilir belli olmaz.
Ama kaçarı yok,chp nin başında sarıgül varsa,başbakan da ak parti başında değilse,kesin olurlar.
Aha yazıyorum buraya ;D
Veya başka bir parti kurarsa da,fark etmez.

unnamed
04-10-2011, 20:45
hüda reyizin kesin canı sıkılıyor;D

CeVHeR
04-10-2011, 20:47
Bende sana diyorum CHP nin başına Recep Tayyip Erdoğanı getirsen, yinede CHP iktidar olamaz...
Mustafa Sarıgül dediğin adamı Şişliden başka kim tanıyor Allah Aşkına...

CeVHeR
04-10-2011, 20:48
Yalçın Karaca konuyu okuyor...
Vuvvvvvvv :):)

İntifada
04-10-2011, 20:49
Mustafa Kemal samsundan birdaha gelse şu kemalistlerin dediği gibi geçse chp nin başına yine iktidar olamaz chp.

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:49
Hiç sorma acayip sıkılıyor oltayı attım bir chpli gelir diye ama cıks yok ;D
Ama görün eminim ben bu konuda korkunuzu dışa vurmaya korkmayın ;D
Valizim hazır gidiyorum ben Bahreyn'e :p

Hüdaverdi
04-10-2011, 20:53
Bende sana diyorum CHP nin başına Recep Tayyip Erdoğanı getirsen, yinede CHP iktidar olamaz...
Mustafa Sarıgül dediğin adamı Şişliden başka kim tanıyor Allah Aşkına...Görürsün olacak ;D
Bir ilçeyi yönetiyor diye bilinmeyen kişi konumunda değil kendisi.
Sarıgül zaten denemesini yaptı ülkeyi dolaştı bilmeme ne birliğini kurunca.
En beyenilen liderler anketine baksan kesin ilk 4'te her zaman yerini alan birisi.
Doğuyu bilmem ama diğer bölgelerde iyi tanındığı kesin.
Ortaya çıkması yeter zaten.

ihbar
05-07-2011, 15:21
chp rüyasında bile görmez iktidar olmayı.

Seyyah
05-07-2011, 19:15
Chp nin tek başına iktidar olması ancak darbe ile olur,
Açık oy, gizli tasnif.
Ya da tek parti dönemine tekrar geçilirse..

depare
06-05-2011, 21:03
Fosilleşecek değiller bir gün onlar da gidecek :)

Ama Chpn'in başına kim geçerse geçsin şansı yok bu ülkede Atatürk dirilip geçse seçilmesi yine mucize olur..

Özgür Çağrı
06-05-2011, 21:22
m.kemal kalkıp gelse chp yine iktidar olamaz rahat olun :)

ultrankara
10-28-2011, 22:57
ben bir sonraki başbakan olarak ahmet davutoğlunu görüyorum.çok güçlü birisi.evet oylar %50 olmaz belki ama iktidarıda vermezler o olursa.

BlueMoon
10-28-2011, 23:21
aylar öncesinden yapılan tahminlerin tutma ihtimali çok düşük öyle bir ülkede yaşıyoruz ki 1 günde bile neler neler değişiyor bu memlekette ?

Yıldırım
10-28-2011, 23:31
Reis ayrılmadan önce kendi yerine bırakacağı isimi iki üç sene önceden piyasaya sürerek ve üzerinde beyeni toplatır.Yada tüzük değişir Reis devam eder...2023 ten önce Chp'ye filan vermeyiz...2023 vizyonu gerçekleşirse Reis ceketini bile assa kazanır...

Mavera
10-28-2011, 23:37
m.kemal kalkıp gelse chp yine iktidar olamaz rahat olun :)

oglum yarin mübarek gün, carpilacaksin ha..

EpiVaTeS
10-28-2011, 23:38
torunumun torununun torunlarına selam olsun...

sevdamızmillet
01-05-2012, 01:00
Bu seçimde değil,bir sonraki seçimde iktidar olacaklar.
Formül çok basit.
Başbakan,bir sonra ki seçimde köşeye çekilecek veya cumhurbaşkanı olacak,her neyse sonuçta Ak parti başına başka birisi geçiceği kesin.

K.K. ,bu önümüzdeki seçimde hüsrana uğrayacak yine,buna rağmen çekilmeyecek koltuktan.
Yine chp içi operasyon olacak artık kaset mi olur başka şeymi olur bilinmez.
Veya çekildi diyelim.
chp nin başına ülkemizde her kesim tarafından çok sevilen ve çok güvenilen Mustafa Sarıgül geçicek.
Duruşu,karizması,çalışkanlığı sebebiyle ak partililerin bile gözü onun üstünde olacaktır kesin.
Zaten ak parti de öyle partizan bir duruşta söz konusu değil.
Başbakanımız da partinin başında olmayacağı için,onun yerine gelen ismi de benimsemeyen illa ki olacağından dolayı,mustafa sarıgül'ün başında olduğu chp bu sayede iktidar olacaktır kesin.
Tek başına iktidar olmasa bile ak parti ile chp nin oyları birbirine çok yakın olacaktır en azından.

Ya bırak Allahını seversin:) O yazdıkların anca rüyalarda olur:w:

Hüdaverdi
01-05-2012, 01:10
He lan harbi ;D

Kalkınma
08-19-2012, 17:28
Mustafa Kemal'le alakası yok o adam öldükten sonra chp'nin halini bütün dünya gördü kısacası Atatürk bugün yaşasaydı emin olun AKP'li olurdu.

zülcenaheyn
08-20-2012, 03:46
Mustafa Kemal'le alakası yok o adam öldükten sonra chp'nin halini bütün dünya gördü kısacası Atatürk bugün yaşasaydı emin olun AKP'li olurdu.

:w: :w: :w:

Tam tersi, Fazıl Say ile Paris'e yerleşirlerdi.

boyut
09-10-2012, 18:28
Mustafa Kemal samsundan birdaha gelse şu kemalistlerin dediği gibi geçse chp nin başına yine iktidar olamaz chp.

Mustafa Kemal bir daha gelse asıl sen nereye kaçacaksın onu düsün bence.. :)

Necip Fazıl
09-10-2012, 18:29
Mustafa Kemal bir daha gelse asıl sen nereye kaçacaksın onu düsün bence.. :)

O kadar betonun altından biraz zor gelir... :hihi2:

gürhan güven
10-24-2012, 14:58
Değerli kardeşim.Bence yanılıyorsun.Ak partinin misyonu ve vizyonu gereği amaç türkiyenin bekası ve refahıdır.Bundan dolayı başta genel başkanımız olmak üzere ak parti yönetimi her türlü ideolojik doğrultudaki hesapları yok saymıştır.Ak parti bütün emellerini sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a bağlamaz ve bağlayamaz.Muhakkak sayın genel başkanımızın yerini doldurur veya dolduramaz fakat ona ve ak partiye yakışır birine koltuğunu bırakacaktır.Şuda vardır ki sayın Recep Tayyip ERDOĞAN gerek ak parti gerek ise tüm türkiyenin manevi lideri olarak kalacaktır.Teşekkürler.

EpiVaTeS
10-24-2012, 19:41
Mustafa Kemal'in kalkıp geleceğini düşünenler var hala ve yıl 2012...
adamın neredeyse sadece uyluk kemiği kaldı sadece be...

ARİF DEMİR
11-16-2012, 16:07
Bana göre CHP hiç bir zaman iktidara gelemez tek CHP degil diger partilerde gelemez bunun sebebi AKP yılların en büyük oy oranıyla iktidara gelen bir partidir Sayın:RECEP TAYYİP ERDOGAN partiden ayrılsa dahi yinede seçimleri AKP alır. Çünkü AKP Türkiyeyi baştan sona kadar düzene koydu diger partiler varken Türkiyenin ımf ye borcu vardı şimdi ise hiç yok AKP bana göre Türkiyeyi tek nizama sokan iktidar partisidir.

brtphlvn58
06-13-2013, 04:19
Benim tahminimce Başbakan, Cumhurbaşkanı olacağa pek benzemiyor. Eğer iyi bir güçlü cumhurbaşkanı adayı çıkmazsa olabilir ama eğer olursa Ak Partinin başına Numan Kurtulmuş'un geçeceğini sanıyorum belkide geleceğin başbakanı olur :)

derbeder28ist
06-13-2013, 05:41
es selamün aleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu.ben isime kişiye bakmam H.Z.MUHAMMED S.A.V. "Eğer üzerinize Habeşî ve burnu kulağı kesik bir köle, emir tayin edilse, sizi Allah'ın Kitabı ile sevk ve idare ettiği sürece, onun emirlerini dinleyiniz ve itaat ediniz" (İbn Mâce, Cihad, 39; Buhârî, Ahkâm, 4)
-hatta bozulursa müdahale edelim mi diye soran bir sahabeye s.a.v. efendimiz sizinle namaz kıldığı sürece dokunmayın demiştir. sorun şu parti bu parti meselesi değildir sorun insanın dünyayı geliş ve uyması gereken kuralları bilememesidir. bu bilinçsiz toplumda yine firevuni düzen yani kendi kanunlarını koyan diktatörlerin ve destekçileri şeytanın eseridir. tövbe et ellerini ALLAHc.c. ya aç HİDAYET iste yoksa dünyada ahiretin de sallantıdadır. akp falan önemli değil ben cennet istiyorum cennetin sahibi kimse onun kurallarına da uymaya mecburum yoksa isyan etmiş olurum. o zamanda cehennemlik olurum. çoluk çocuk ve bana inanları da peşimdem sürüklemiş olurum. nasıl mı kişi sevdiği ile beraberdir beni seven benimle olmak isteyen herkes benim gibi olmak isteyen herkeste ahirette ben nereye onlar oraya olur. neden mi? kişi sevdiği ile beraberdir diyor ALLAHc.c. RESULÜs.a.v. gerisi boş dünyalık

akgencfatih
01-19-2014, 20:37
Şişlide ticaret yaptıgım süre zarfında Sarıgül hakkında bildiğim şahit oldugum tek şey ermeni yalakası olmasıydı.

safahat
01-20-2014, 01:41
es selamün aleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu. kişi sevdiği ile beraberdir diyor ALLAHc.c. RESULÜs.a.v. gerisi boş dünyalık

Madem konu güncellenmiş, askıda kalmış selamı alalım :)
Aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Isikveren
01-20-2014, 02:16
Hayret ben birşeylermi kaçırdım,

sarıgül karizmaymış :w:

çok çalışkanmış :w:

chp oylarını yukarıya tırmandırırmış :w:

Siz her önüne çıkan boylu pozlu adamı adammı sanıyorsunuz, ooooohh o zaman işimiz var demek :neki:

Cenâb-ı Allah başbakanımıza uzun ömürler versin, o yaşadıkça bir başkasını düşünemiyorum...:güzel:

Isikveren
01-20-2014, 02:24
Birde şunu eklemek istiyorum

chp'nin başına degil sarıgül, atatürk gelse fayda etmez.

jean valjean
12-13-2014, 22:26
Daha etkili adaylarla gerçekleşmesi muhtemel senaryo