fatih kısaparmak balon baskılı balon CHP Kocasinan İlçe Başkanı Seyit Bektaş İstifa Etti - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP Kocasinan İlçe Başkanı Seyit Bektaş İstifa Etti

Hüdaverdi
01-24-2012, 14:44
CHP Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Seyit Bektaş, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bektaş açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi tüm birimlerinde görev yaptım, şimdi ise uzun süredir Kocasinan İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım. Cumhuriyet Halk Partisini çeşitli platformlarda şehrimizde temsil ettim. Partimizin başarısı için maddi ve manevi bütün olanaksızlıklara rağmen var gücümle çalıştım. Herkesin partiden kaçtığı kimsenin sahip çıkmadığı zamanlarda partime sahip çıktım" ifadesinde bulundu.

Partide kongre sürecinin başladığını hatırlatan Bektaş açıklamasına şu şekilde devam etti:

"Yeni dönemde Delege seçimleri yapılmadan Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş ilkeli, dürüst, mücadeleci arkadaşlara kendi ekiplerini kurmaları için, bu olanağı sağlamak düşüncesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığı görevinden İstifa ediyorum. Yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyor, bugüne kadar omuz omuza mücadele ettiğim partililerime, basın kuruluşlarına, değerli emekçilerine, tüm Kayserili hemşerilerime teşekkür ediyorum."

haberler