Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP namaz kaçırmama kararı aldı : ))
Benide_Kapatın
08-11-2007, 12:37
yorum sizin ;D
AKmetalci
08-11-2007, 12:43
ahhahahah yakında muyezzinlikte yapar baykal
Benide_Kapatın
08-11-2007, 12:51
Toplumda CHP’lilerin camiye gitmediği yönünde olumsuz ve yanlış bir imajın olduğunu, bunun da sandıklara yansıdığını öne süren CHP İzmir İl Başkan Vekili Zikri Dursun, özellikle cuma namazlarını kaçırmayacaklarını söyledi. Namaz kılmak için camiye giden CHP’lilere “Rozetlerinizi takmayı unutmayın” diyeceklerini belirten Dursun strateji değişikliğinin nedenlerini VATAN’a anlattı.
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:11
Bu propagandaya neden ihtiyaç duydunuz?
AKP, CHP’yi dinsiz bir parti gibi gösterdi. Bizi topluma yanlış anlatıyorlar. Din, AKP’nin tekelinde değil. Doğruları anlatmak için camilere gidildiğinde partililerin yakalarına parti rozetini takmalarını ve CHP’nin dinsiz bir parti olmadığını anlatmalarını istiyoruz. AKP’nin oyunlarını bozmak lazım. Ben namaz kılmam, oruç tutmam, Cuma namazına da gitmedim. Ama namaz kılıp oruç tutana da saygı duyarım. Bakın Miraç Kandili olduğu için bir sürü mesaj geliyor. Türkiye’nin bir gerçeği bu. İmamla yürümesini bilmiyorsanız öğrenceksiniz.
Bu durumda din siyasete alet edilmiyor mu?
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben AKP’nin takiye yaptığını ve bizi dinsiz bir partiymiş gibi göstermesinin yanlışığını ortaya koymamız gerektiği için bunu yapmalıyız diyorum. Bakın CHP’li olup da dini vecibelerini yerine getiren pekçok insan var.
Rozetle siyaset camiye girmiyor mu?
Bu, dini kullanan AKP’yi camiden çıkarmak için yapılacak. Çünkü AKP’liler parti rozetleriyle gidiyorlar camiye. Cuma namazlarında imamlar aracılığı ile propaganda yapıyorlar.
(Vatan)
BAŞÖRTÜSÜ DAĞITTINIZ, SONUÇ ="0"
BAYKAL DEDİKİ AK PARTİ YE OY VERMEK GÜNAHTIR, SONUÇ="0"
yer mi anadolu çocuğu?
oy alamadılar diye cumalara gideceklerse buna ne denir bilirsiniz...münafıklık...
loneliness
08-11-2007, 13:15
allahım yarabbim adamlar ne yapacaklarını şaşırdı.. oy için namaza başladılar.. ama bu da bir gelişme başları secde görür bari
maviinsan
08-11-2007, 13:27
Bu laikliğe de aykırı aslında.Adam 'cumaya giderken parti rozetlerinizi takmayı unutmayın' diyor.Olur mu öyle şey yahu??? Dini siyasete alet ediyorlar resmen...Aynı şeyi başka bir parti yapsaydı ortalık karşırdı
Bu il başkanının dediklerini okuyan kişi şunu düşünür
"CHP dinsizlerin partisi değilmiş münafıkların partisiymiş"
allah doğru yoldan ayırmasın
ahhahahah yakında muyezzinlikte yapar baykal
o imam olur atiila koc'ta müezzin...
o imam olursa bende son halife yim tövbe tövbe
arkadaslar chp nin bu konuda ki tutumunu anlatan kücük bir anektod anlatmak isterim..
basin mensuplari zamanin shp(chp) baskani erdal inönüye(ismet inönün oglu) soruyorlar..
efendim sizleri hic cuma namazlarinda görmüyoruz.. Inönün cevabi ise söyle " ben riya ve gösteris olmasin diye evde kiliyorum" ;D
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:38
arkadaslar chp nin bu konuda ki tutumunu anlatan kücük bir anektod anlatmak isterim..
basin mensuplari zamanin shp(chp) baskani erdal inönüye(ismet inönün oglu) soruyorlar..
efendim sizleri hic cuma namazlarinda görmüyoruz.. Inönün cevabi ise söyle " ben riya ve gösteris olmasin diye evde kiliyorum" ;D
Bunu bilyorum,, bir de şu var "HALK"(!) partisi ve İnönü ile ilgili " Halk plajlara hücum etti, Vatandaş denize giremedi" ;D ;D ;D
http://img528.imageshack.us/img528/636/puahxm2.gif (http://imageshack.us) http://img528.imageshack.us/img528/636/puahxm2.gif (http://imageshack.us)http://img528.imageshack.us/img528/636/puahxm2.gif (http://imageshack.us)
ARKADAŞLAR...
HERHESİN İBADETİ KENDİNE İSTER NAMAZA GİTSİN İSTERSE GİTMESİN...
O ONLARIN SORUMLULUĞU BİZ KENDİMİZE BAKALIM...
NE AMAÇLA GİTTİDE ALLAHLA ONLARIN ARASINDA ...
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
YARIN BİZİMDE ONLARDAN BİRİ OLMAYACAGIMIZ NE MALUM...
DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE....
AKmetalci
08-11-2007, 13:39
ahahahahahahhahahahahahhahahah karnım agrıdı ahahahahahha
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:39
ARKADAŞLAR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
Hocam fazla mistik takılmadık mı ??? ??? ???
ARKADAŞLAR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
NASIL YANİ GÜZEL KARDESİM...
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:43
ARKADAŞLAR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
NASIL YANİ GÜZEL KARDESİM...
Şu açıdan ibadetlerini sorgulamıyoruz da o açıdan yani?
Siyasi tutarsızlıklarını sorguluyoruz..
YAnlış anlaşılmasın ben takıldım size sadece..
Dedikleriniz çok doğru_... ;)
ARKADAŞLAR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
kardes kusura bakma ama ben bu sözü bir müslüman kardesime asla yakistiramam..bu sözün ne dinimizde, ne örfümüzde nede tarihimizde yeri vardir..bu söz sonradan bizlere empoze edilmis bir sözdür...
komsusunun acligindan sorumlu olan bizler icin sik olmayan bir söz..
AKmetalci
08-11-2007, 13:45
ARKADAŞLAR...
KİMSEYİ ALÇATMAYALIM...
kardes kusura bakma ama ben bu sözü bir müslüman kardesime asla yakistiramam..bu sözün ne dinimizde, ne örfümüzde nede tarihimizde yeri vardir..bu söz sonradan bizlere empoze edilmis bir sözdür...
komsusunun acligindan sorumlu olan bizler icin sik olmayan bir söz..
+1 her musluman dıger muslumandan sorumludur.
HANGİ SÖZÜ ACABA ÖRNEK VEREBİLİRMİSİNİZ...
aydınlık_yarınlar
08-11-2007, 13:47
yorum sizin ;D
Abi sizi bir yerden hatırlıyorum...
Siz 4 yıl önce caregenclik.com o sitede vardınız değil mi?
loneliness
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Fahrenheit
Her koyun kendi bacağından asılır ifadesi yahudiler den gelmiş bir sözdür islamiyette böyle bir şey yoktur insan insandan sorumludur hata yapanı uyarmalıdır doğruyu göstermelidir...
HANGİ SÖZÜ ACABA ÖRNEK VEREBİLİRMİSİNİZ...
"her koyun kendi bacagindan asilir" sözünü ben kabul etmiyorum kardes..bu sözün ne dinimizde nede Türk örf adetinde yeri vardir..bu söz bana nedense hep "alman hesabi" muhabbetini hatirlatiyor..
biolojist
08-11-2007, 13:50
Her koyun kendi bacağından asılır ifadesi yahudiler den gelmiş bir sözdür islamiyette böyle bir şey yoktur insan insandan sorumludur hata yapanı uyarmalıdır doğruyu göstermelidir...
kesinlikle katılıyorum
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:51
Abi sizi bir yerden hatırlıyorum...
Siz 4 yıl önce caregenclik.com o sitede vardınız değil mi?
4 yıl önce mi? hatırlamıyorum ya ??? ??? ???
Olmuş olabilirim de, olmamış olabilirim de neyse onemli değil sonuçta burdayız ;D
KARDEŞİM SEN KENDİNİ DÜZGÜN GÖRÜYORMUSUNKI MÜSLÜMAN KARDEŞİNİ UYARASIN...
BAŞKALARINI DÜZELTMEDEN ÖNDE KENDİNİN DÜZDÜN OLDUĞUNA BAK...
ALLAH HERKESE AKIL VERMİŞ İRADE VERMİŞ...
ONU KULLANMAK SENİN ELİNDE....
AKmetalci
08-11-2007, 13:52
farkedıyormusunuz.kendı ıcımızde sureklı tartışıyoruz.sureklı bı noktada ak partili oldugumuz halde ayrılıyoruz.enteresan
Benide_Kapatın
08-11-2007, 13:53
farkedıyormusunuz.kendı ıcımızde sureklı tartışıyoruz.sureklı bı noktada ak partili oldugumuz halde ayrılıyoruz.enteresan
katılıyorum burda ibadetini tartışmıyoruz bence.. siyaset mantıklarını tartışıyoruz...
ayrılığa gerek yok...
herkesin görüşleri farklı
ama davamız aynı
KARDEŞİM SEN KENDİNİ DÜZGÜN GÖRÜYORMUSUNKI MÜSLÜMAN KARDEŞİNİ UYARASIN...
BAŞKALARINI DÜZELTMEDEN ÖNDE KENDİNİN DÜZDÜN OLDUĞUNA BAK...
ALLAH HERKESE AKIL VERMİŞ İRADE VERMİŞ...
ONU KULLANMAK SENİN ELİNDE....
güzel kardesim..evet bizler dört dörtlük insanlar degiliz ama bu bize diger insanlari boslama hakki vermez..sonucta cogu seyden bihaber olan nice insan var..
bizim dinimiz, bizim örflerimiz kardesligi ön plana cikarir..unutmayalim peygamber efendimiz kendisini taslayan taiflilere beddua etmedi, lanet okumadi, Allah(c.c) a dua etti onlarin islah olmasi icin..
bende onu diyorum biz her ne kadar digerlerini sevmesekte onlara hakaret etmek, kötü söz söylemek yerine onlara dogru yolu gösterelim..
bakin elestirmek ayri birseydir, karalamak ayri birseydir..
neyse konu cok farkli yerlere kaydi..tabiki konunun icinde chp ve namaz olunca böyle oluyor 8)
aynen kardes bence olmasi gerekende budur yoksa forumun ne güzelligi kalir..bakanlar bile bazi noktalarda fikir ayriligina düsüyor..hedefimiz ayni ama herkes bu hedefe söyle daha güzel gidilir diyor bence buda güzelliktir..
abderst almayı biliyolarmı acaba abdessiz kılmasalr bari allah korusun
nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..
AKP’yi dini duyguları sömürmekle suçlayan CHP, cami taaruzuna hazırlanıyor. Rakibinin dini kullanarak kendisini ezdiğini düşünen CHP'liler namaz kaçırmamaya kararlı.
Toplumda CHP’lilerin camiye gitmediği yönünde olumsuz ve yanlış bir imajın olduğunu, bunun da sandıklara yansıdığını öne süren CHP İzmir İl Başkan Vekili Zikri Dursun, özellikle cuma namazlarını kaçırmayacaklarını söyledi. Namaz kılmak için camiye giden CHP’lilere “Rozetlerinizi takmayı unutmayın” diyeceklerini belirten Dursun strateji değişikliğinin nedenlerini VATAN’a anlattı.
Bu propagandaya neden ihtiyaç duydunuz?
AKP, CHP’yi dinsiz bir parti gibi gösterdi. Bizi topluma yanlış anlatıyorlar. Din, AKP’nin tekelinde değil. Doğruları anlatmak için camilere gidildiğinde partililerin yakalarına parti rozetini takmalarını ve CHP’nin dinsiz bir parti olmadığını anlatmalarını istiyoruz. AKP’nin oyunlarını bozmak lazım. Ben namaz kılmam, oruç tutmam, Cuma namazına da gitmedim. Ama namaz kılıp oruç tutana da saygı duyarım. Bakın Miraç Kandili olduğu için bir sürü mesaj geliyor. Türkiye’nin bir gerçeği bu. İmamla yürümesini bilmiyorsanız öğrenceksiniz.
Bu durumda din siyasete alet edilmiyor mu?
Bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben AKP’nin takiye yaptığını ve bizi dinsiz bir partiymiş gibi göstermesinin yanlışığını ortaya koymamız gerektiği için bunu yapmalıyız diyorum. Bakın CHP’li olup da dini vecibelerini yerine getiren pekçok insan var.
Rozetle siyaset camiye girmiyor mu?
Bu, dini kullanan AKP’yi camiden çıkarmak için yapılacak. Çünkü AKP’liler parti rozetleriyle gidiyorlar camiye. Cuma namazlarında imamlar aracılığı ile propaganda yapıyorlar.
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:03
nnamazı qöster$ icin kıLnLr var ama chp nin ßunu ßi strateji oLark kullandıqını sanmıyorm...ßisim kendy içimisdede vhar qöster$ icin namas kıLan...ky ßunLr kafirun suresnde LanetLnm$dr ßiLirsinis...unutmayın ky ummadıqımıs ta$ ßa$ yarar...ßiras daha ıLımlı oLaLmm..dimy ama..
Dİ ;D
kardes kusura bakma konuyla alakasi yok ama yazi stilini okumakta zorlaniyorum..acaba bilgisayardan mi kaynaklaniyor yoksa kendiniz mi yaziyorsunuz..
AKmetalci
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=8573.msg62553;topicseen#msg62553
aynısı
loneliness
evet ya herkez kafasına gör başlık açıyor araştırma yapmadan...
neresini anLamdn söLe orayı senn ecin ßastn yasimm:D
AKmetalci
08-11-2007, 14:05
ahahahahahaha
loneliness
08-11-2007, 14:05
hiç bir şey anlaşılmıyor o b harfi mi ya
benim bilgisayar zaten türkce degil karakterleri farkli gösteriyor..senin yazini garip bir dilde yansitmis bana..hangi dil oldugunu bilemeyecegim ama kesinlikle Türkce degil!
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:06
sende haklısın valla okunmuyo ya..:D
yha arkada$m koskojam ß :D hmm o zmn kusura ßakma arkada$mm :)
AKmetalci
08-11-2007, 14:08
abi ahahhaha gulmekten catlıcam ya hahahahhaha
yha arkada$m koskojam ß :D hmm o zmn kusura ßakma arkada$mm :)
neden böyle yaziyorsun ki kardes..daha mi cok hosuna gidiyor..bu biraz Türkce katli oluyor bana göre zaten yabanci kelimelerle yeterince katlediyoruz ;)
oguzdesouza
08-11-2007, 14:10
adamların koltuk için yapmıcakları yok.bari namaz kılmasını biliolar mı ki ;D ;D
yha böLe yazsam noLjakk...sanky normaL yasım ßöLe my... ;D hayr konu chp di ßirden ßen oLdmm ;D
AKmetalci
08-11-2007, 14:11
abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden
ayy efet öLe oLdm ama önemLy deiL eLe$tiriyee acıqım:S ;D
abi koca koca adamlar bıraktılar chp yı ehauhaahahh uyenın yazma tarzı oldu konu ahahhahahahah karnım agrıdı hahahaha ay duscem sandalyeden
kardes ufak ama takilirim böyle seylere Türkce konusunda cok hassasimdir..zaten yabanci kelimeler dilimizi yeterince istila etti..ne kurtarirsak kardir..
kaldi ki ben günlük hayatta cok ama cok az Türkce konusuyorum..
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:14
HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....
kusura ßakmayn o zmn...özeLlikLe yapmıyorm aLı$kanLık oldu
Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...
Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...
Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....
Bir adam vardı asgari ücreti 2000 ytl yapacam felan diye üfürüp gezen...O adama baktıkça igreniyordum Halka küfrettigi için..Siz gerizekalılar bana oy verin diyordu resmen..İnanmak çünkü bu 'Atış' lara zeka özürlüsü olmayı gerektirirdi...
Şimdi bakıyoruz Chp ye aynı şeyi yapmaya çalışıyor aslında benim işim olmaz ama Sırf oy verin diye öyle gözükecem tarzında bir küfrdür buda..Lanet olsun dini alet etmeyin bari..Ne diyordu Tuncay Zörtkan meydanlarda? Allahımızı çaldınız önce sizden Allahımızı alacagız diyordu!!!!Şu agza bakın şu zihniyete bakın şu inanca ve Rabbe saygıya bakın...
Diyorumki bunlara Hadi canım oradan...Hadi canım oradan... Yermi Anadolu Evladı....
kardes chp nin tavri su sözü hatirlatiyor bana "namazda gözü olmayanin, ezan da kulagi olmaz"..sen madem "dinsiz" parti yaftasi yemekten gocunuyorsun bunu icraatlarinla gösterde görelim..din, islam, basörtüsü gecen herseyden kil kapan bir zihniyetin bu saatten sonra yaptigi takiyyeler günü kurtarmaz..
bknz : yozgatta chp basörtüsü dagitti ama yine milletvekili cikaramadi(gecen secim cikarmisti)
loneliness
08-11-2007, 14:19
HABERİ OKU STRATEJİYİ ANLARSIN, tam bi şark kurnazlığı ama halk kanarmı sizce?....
HALKI KANDIRAMAZLAR BU SAATTEN SONRA ASLA KANDIRMAZLAR
GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR BAYKALI NİĞDEYE
yha tmm kandıramasLr ama ßence qöz ßoyamak icin deiL....
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:21
yer mi anadolu çocuğu?
;) ;) ;)
yer mi anadolu çocuğu?
;) ;) ;)
ya benim düsüncem baykal bu saatten sonra basbakan olamayacagini anladi o yüzden diyanet isleri baskanligina oynuyor.. ;D
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:22
bunlar yakinda hac organizasyonu felan yapmaya kalkarlarsa sasirmayin ne bilim oy icin cehepe tarafindan bedava bir hac organizasyonu nasil olur iyimi..... ;D ;D ;D ;D ;D
loneliness
08-11-2007, 14:24
yer mi anadolu çocuğu?
;) ;) ;)
ya benim düsüncem baykal bu saatten sonra basbakan olamayacagini anladi o yüzden diyanet isleri baskanligina oynuyor.. ;D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
maviinsan
08-11-2007, 14:24
kılsınlar bakalım
(Ey Muhammed!) Dini yalan sayanı gördün mü? Öksüzü kakıştıran, yoksulu doyurmaya yanaşmayan kimse işte odur. Vay o namaz kılanların haline ki: Onlar kıldıkları namazdan gâfildirler. Onlar gösteriş yaparlar. Onlar basit şeyleri (ödünç) dahi vermezler MAUN SURESİ. başka bir yoruma gerek yok sanırım
İşin gerçeği diğer tarafta forum üyelerinin görüşleri yer alıyor. Burada ise haberin içeriği yer alıyor. Fark ortada. Onun için başlık benzerliği ile içerik benzerliği değişiktir.
İşin gerçeği diğer tarafta forum üyelerinin görüşleri yer alıyor. Burada ise haberin içeriği yer alıyor. Fark ortada. Onun için başlık benzerliği içerik benzerliği değildir.
haberin icerigi ile, forum üyelerinin görüslerini birlestirip bir sinerji olustursak nasil olur ;)
ßencede kıLsınLr oy sayesnde ßorcLrndan kurtuLm$ oLurr=D
AKmetalci
08-11-2007, 14:26
ßencede kıLsınLr oy sayesnde ßorcLrndan kurtuLm$ oLurr=D
iddaya varım abdest almayı bılmıorlar.
yakinda chp li milletvekilleri halka gittikleri zaman söyle diyecekler..
biliyormusunuz chp nin acilimi nedir..Cenab-i Hakkin Partisi ;)..bu arada bu olay daha önce demokrat parti döneminde yasanmistir..
Aslnda olması gerekenidir. Haberin içeriği tam anlatılmadan yorum yapılması ne kadar doğrudur. O da sizin kararınız.
hmm ßen cumhuriyet die ßiLiyodm acıLımı ...ama ßu acılımı miLattan önce faLanmıyı$ ki..
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:30
Biraz konuyu değiştireyim 8)
Tarikat deyince vatandaşın aklına sadece sünni tarikatlar geliyor .Türkiye'de alevi menşeili tarikatlar da var.Bu tarikatların üç tv.si var;bangır bangır siyaset yapıyor.Solu birleştirdi mi ayırdı mı anlamadım... meşhur bayraklı mitingleri alenen destekleyen Cem tv. bunlardan birisi.Eğer birileri çıkıp "cemaat/mezhep/tarikat/kabile/aşiret vd. olarak oyunuzu falanca partiye verin derse ki; şekil a: Cem Vakfı. problem yoktur.Eğer bunu bir başka birileri yaparsa (ki hiçbir cemaat kalkıpta basın önünde bir partiye oy istemedi) işte o zaman durum farklı oluyor.
H.Bektaş Veli hazretleri laik,ülkücü ve sosyal demokrat mı şimdi? ??? ??? ???
fatih_44
08-11-2007, 14:31
evet ya herkez kafasına gör başlık açıyor araştırma yapmadan...
katılıyom
maviinsan
08-11-2007, 14:34
O kanalları bende izlemiştim su tv,cem tv vs...
sorun başlıktaysa değitirelim o zaman..... ??? ;)
o degilde secim sonuclarini kanaltürkte tuncay özkanla izlemek cok zevkliydi..her defasinda bir sans daha var demesi yokmuydu bitiyordum ;D ;D..
bu arada alevi kanallari su tv, cem tv, yol tv...
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:37
CHP şeyler müritler ve dervişler partisi olmuş oluyo şimdi dimi?
Mazallah iktidara gelseydiler müdahele kaçınılmazdı..
En ak parti AK PARTİ yine de ;D
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:39
bence Cenabı Hakkın Partisi degil de Cehenneme Hazirlık Partisi oldugu kesin yorum aramaya gerek yok icraatlardan belli....
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:42
o degilde secim sonuclarini kanaltürkte tuncay özkanla izlemek cok zevkliydi..her defasinda bir sans daha var demesi yokmuydu bitiyordum ;D ;D..
22 temmuzda günü akşam saat beşe doğru şöyle bi cümle kurdu ki kapasitesini anlarsınız...
"Seçimde sürpriz var... MHP ve CHP sürpriz yapacak.."
Be mubarek bi gün önce söylede bari insanları etkile.. Millet oyunu kullandıktan sonra söylüyo.. Sandıklar açılınca da rezil oldu.. Bu kadar cahil olabilirmi bi insan ???
yorum sizin...
biolojist
08-11-2007, 14:43
hehehe süprizmiş..biz nie göremedik ;D
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:44
olabilirmis demek insan ne oldum dememeli ne olacagım demeli yanılıyormuyum....
22 temmuzda günü akşam saat beşe doğru şöyle bi cümle kurdu ki kapasitesini anlarsınız...
"Seçimde sürpriz var... MHP ve CHP sürpriz yapacak.."
Be mubarek bi gün önce söylede bari insanları etkile.. Millet oyunu kullandıktan sonra söylüyo.. Sandıklar açılınca da rezil oldu.. Bu kadar cahil olabilirmi bi insan ???
yorum sizin...
niye öyle diyorsun bence ikiside sürpiz yapti..beklenenin üzerinde oy aldilar ;D
loneliness
08-11-2007, 14:47
yahu adamın tek derdi var chp imiş kemalistlikmiş hikaye tek derdi.. para para para..
adam sadece diğerlerini kullanıyor..
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:47
olabilirmis demek insan ne oldum dememeli ne olacagım demeli yanılıyormuyum....
YAnılmıyosunda 2 saat bekle işte rezil olma bari dimi?
Yada bi gün önce söylediğinle yetin..
Şimdi sürpriz parti var deyince millet oylarını kullandıktan sonra ne değişecek ki dimi ama ;D
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:48
niye öyle diyorsun bence ikiside sürpiz yapti..beklenenin üzerinde oy aldilar ;D
Beklenenin yarısı kadar vekil aldılar ama ;D ;D
Beklenenin yarısı kadar vekil aldılar ama ;D ;D
ne yapacaklar vekili bak daha chp bismillah demeden kaybetti bir tane..dönemin sonuna yari yariya dökülürler :)..
bu arada devamli uzlasma diyen baykala birisi milletvekili sayisinin 170 degil 98 oldugunu hatirlatsin ;D ;D
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:50
evet gercektende supriz yaptılar baykal ovunuyor ya cehepenin 1,5 oyu arttı diye oda zaten desepenin oyu ama baykalda beyin denen bisi olmadıgı icin bunu anlamıyor zaten yanindakilerde bunu anlatmıyor neyse Baykal oldugu surece bizim sırtımız yere gelmez...... ;D ;D ;D
evet gercektende supriz yaptılar baykal ovunuyor ya cehepenin 1,5 oyu arttı diye oda zaten desepenin oyu ama baykalda beyin denen bisi olmadıgı icin bunu anlamıyor zaten yanindakilerde bunu anlatmıyor neyse Baykal oldugu surece bizim sırtımız yere gelmez...... ;D ;D ;D
baykalin hesabina göre 2049 da iktidar oluyorlar ;D ;D..
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:52
99 dini sembolya ondan istifa etti galiba.. ??? ??? ???
%99 u müslüman ve Tesbih tanelerin 99 tane olduğu bi ülkede 99 rakamamı Cumhuriyetçi bi partiye yakışırmı dimi ama... ;D ;D
Göstermelik istifa etmiştir E.Yetenç.. ;D
heheheeh
%99 u müslüman ve Tesbih tanelerin 99 tane olduğu bi ülkede 99 rakamamı Cumhuriyetçi bi partiye yakışırmı dimi ama... ;D ;D
heheheeh
bak bunu hic düsünmedim kesinlikle kardes..sana katiliyorum böyle acik bir benzerlige tahammül edilemez..bu arada 98 in dini bir aciklamasi yok degil mi :)
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:56
heheheeh
bak bunu hic düsünmedim kesinlikle kardes..sana katiliyorum böyle acik bir benzerlige tahammül edilemez..bu arada 98 in dini bir aciklamasi yok degil mi :)
(: galiba yok varsada biraz daha istifa gelir..İNŞALLAH ;D
heheheeh
1 tek sayin baykal kaldigi zaman ne yapacak..yukari tükürse biyik, asagi tükürse sakal..1 cok anlam ifade ediyor..istifa etmekte olmaz..ne yapmak gerekiyor o zaman :)
kayısıkentli44
08-11-2007, 14:58
;D ;D ;D
inşallah dogru yolu bulurlar...ne diyeyim artık...
loneliness
08-11-2007, 14:59
99 a geri yükselecek galiba
istifa eden kişilik geri dönecekmiş partisine
Benide_Kapatın
08-11-2007, 14:59
heheheeh
1 tek sayin baykal kaldigi zaman ne yapacak..yukari tükürse biyik, asagi tükürse sakal..1 cok anlam ifade ediyor..istifa etmekte olmaz..ne yapmak gerekiyor o zaman :)
TEK YOL RODOSSSSS:... Atalarının yanına yani :P
loneliness
08-11-2007, 15:00
arkadaşlar şimdi bunlar sokaklara çıkıp bizde namaz kılıyoruz bizim 99 mv var bizde dindar partiyiz bizi niye dışlıyonuz demeye başlarlar.
AKmetalci
08-11-2007, 15:01
parti şarkılarımızı dınlıom da abı fena tuylerım dıkenleşıo yah:S
uh ya
dini kim siyasete alet ediyomuş acaba açık ça malzeme olarak kullanıyolar içlerinden geldiği için yapmıyolar rabbim hidayet verir inşallah buda bir başlangıçtır bence secdeye varan alınları inşallah alışır da sebep olur akp de sevap kazanırız
Benide_Kapatın
08-11-2007, 15:25
dini kim siyasete alet ediyomuş acaba açık ça malzeme olarak kullanıyolar içlerinden geldiği için yapmıyolar rabbim hidayet verir inşallah buda bir başlangıçtır bence secdeye varan alınları inşallah alışır da sebep olur akp de sevap kazanırız
Siyasi manevra ben
oy için namaz kılacaklarsa eğer ,,, millet mi kultuk mu sevdası ile yanıp tutuştukları anlaşılır bence....
Benide_Kapatın
08-11-2007, 15:29
İşin gerçeği diğer tarafta forum üyelerinin görüşleri yer alıyor. Burada ise haberin içeriği yer alıyor. Fark ortada. Onun için başlık benzerliği ile içerik benzerliği değişiktir.
kardeş aynı içerik galiba ya... yanlış anlamada... birleştirilerbilir yani ;)
bi bak istersenbirinci sayfadan itibaren aynı haber...
"Bu, dini kullanan AKP’yi camiden çıkarmak için yapılacak."
Hiç kimse bizi camiden ÇIKARAMAZ!
Sapıttılar iyice..
oguzdesouza
08-11-2007, 20:09
ayıp ayıp sizin yaptığınız chp oy için yapmayacağınız yok.
ha bu arada namaz kılmasını bilmiosanız bi kitapçık yollayalım ;D ;D
Fahrenheit
08-11-2007, 20:11
birleştirildi...
Benide_Kapatın
08-11-2007, 20:13
birleştirildi...
Teşekkürler Fahrenheit... ;)
loneliness
08-11-2007, 20:13
tşk daha çok konu var birleştirilecek
Benide_Kapatın
08-11-2007, 22:18
Evvet modlara yardımcı olalım yani ;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.