Orijinalini görmek için tıklayınız : Chp Öğrenci Burslarını Cebine İndirmiş
Chp'de bazı milletvekilleri öğrencilere ödenen bursların çoğunu ceplerine indirmişler!!! Halkın partisi nede olsa yane;)
Başımdan geçen bir olayı anlatayım. 9 Eylül Üniversitesinde okurken arkadaş bana chpden burs verelim sana dedi. Bursa ihtiyacım yok Allah'a Şükür. Ama yinede burs karşılığında ne istediklerini sordum. Sadece merak ettim. Oda bana Cuma günleri saat 11:00/2:00 arası sohbet edecez yemek yiyeceğiz dedi. Umarım Anlamışsınızdır. Ne de Olsa Halkın Partisi :D (Gün ve Saat çok önemli...)
murselyavuz
07-08-2007, 16:13
kardeş cumartesi günleri olsa olmaz mıymış?
kardeş cumartesi günleri olsa olmaz mıymış?
Anlamadın heralde :-\
Cuma Namazının vakti
murselyavuz
07-08-2007, 16:53
kardeş ben çok iyi anladım anlamasına...
sadece söylemeye çalıştığım nokta, ben bu tarz söylentilere inanmam...
bence sadece söylentiden ibarettir...
bir çok arkadaşım CHP de çalışan CHP'ye oy veren
ama bırak Cuma namazlarını, 5 vakit namaz kılıyorlar...
bu tarz söylemler sadece yıpratma amaçlıdır.. ve doğruluğuna inanmıyorum
İzmir'e gelirsen beklerim. Ben Bi bayanlada bu konuyu tartıştım. Tanıdığım bi insan zaten. Ama akrabalık yok. Evet bu bazı yerlerde var ama akpde bunu yapıyor dedi. Başını örtenlere para vaat ediyor dedi.
murselyavuz
07-09-2007, 16:45
kardeş İzmir'e gelirsen göstereyim değil olay...
birileri bir şeyler söyler ama o söylem kendisine aittir...
yani bir kişi AK Parti'lidir derki kıızım sen başını ört ben sana burs vereyim...
doğru olabilir...
ama bu hareketi direk Ak Parti yapıyor demek doğru değildir...
kaldı ki bir de şöyle bir şey var, onu teklif eden kişi o kadar cahil bir kişi ki
bir kişi örtünürse kendi rızası ile sadece Allahın rızasını kapanmak için örtülmelidir..
başka sebeplerle örtünen kişinin zaten niyeti salih olmayacağı için kendisine sadece işkence yapıyordur başka bir şey değil...
Aynı şey CHP içinde geçerlidir...
bir tane CHP'li bir öğrenciye gel sen Cuma namazına gitme ben sana burs vereyim demiştir...
ama bu da Tüm CHP'lilerin namaz kılmadığı veya dinsiz olduğu manasına gelmez...
bilmiyorum söylediklerim anlaşıldı mı?
İzmir'e gelirsen beklerim. Ben Bi bayanlada bu konuyu tartıştım. Tanıdığım bi insan zaten. Ama akrabalık yok. Evet bu bazı yerlerde var ama akpde bunu yapıyor dedi. Başını örtenlere para vaat ediyor dedi.
BEN BİR KAPALI BAYANIN PARA TALEP EDECEĞİNE İNANMIYORUM O ALLAH KORKUSUNU BİLİYOR BENDE KAPALIYIM YANİ TESETTÜRLÜYÜM ZANNETMİYORUM AMA :) :) :)(KAPALI OLARAK DÜŞÜNÜYORUM ZATEN KAPALIYIM AMA :D)
bu tür olayları kurumlara değilde kişilere mal etmek daha dogru olur değil mi?? ;)
Hasan ERBEK
07-09-2007, 19:49
nasıl çıkacak acaba o paralar???
hayataAKartı
07-10-2007, 01:24
cehape bu güne kadar neler yapmadıki. Ama bizler bunları konuşmayı bırakmalıyız. Bizler her yerde AK İKTİDARIMIZIN AK İCRAATLERİNİ anlatmalıyız çünkü kazandırılan her bir oy ülkemiz için konan bir tuğladır. Ve bu tuğlaları AK ELLERİYLE BAŞBAKANIMIZ, KARDEŞİ ABDULLAH GÜL ve diğer AK ELLER İTİNAYLA PROJELERİYLE YERİNE YERLEŞTİRİP YOLU AÇIK ÜLKEMİZE BİR ŞEYLER KAZANDIRMAYA DEVAM ETMELİDİR. UNUTMAYINIZKİ CUMHUR BAŞKANI SADECE 7 MİLLET VEKİLİ OLMADIĞI İÇİN SEÇİLEMEDİ
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.