Orijinalini görmek için tıklayınız : CHP Yine Anayasa Mahkemesinde
Benide_Kapatın
08-08-2007, 10:31
367 kararını Anayasa Mahkemesi'ne götürerek çok şeyi değiştiren Cumhuriyet Halk Partisi, yeniden Anayasa Mahkemesi yolunda. >:(
YSK’nın cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören Anayasa değişikliği paketinin halkoyuna sunulması takvimini işletmeye başlaması üzerine CHP harekete geçti. 21 Ekim’deki referandum için CHP YSK’ya başvurarak “Süreci durdurun” diyecek. >:(
Benide_Kapatın
08-08-2007, 10:34
CHP YE NAÇİZANE BİR ÖNERİ
Chp ye artık çok zahmet olmaya başladı.Anayasa mahkemesi CHP genel merkezinde bir irtibat bürosu kursun.CHP Anayasa mahkemesiyle işi olduğunda bu irtibat bürosunda işini halletsin.CHP bu yüzden siyaset yapamaz,ülkenin çıkarlarına politika üretemez hale gelmiştir.Laikliğin koruyucusu kalmamıştır.AK Partiye kızıyorum Çıkardıkları her kanunun amacı,CHP nin Anayasa mahkemesinin kapısını aşındırmasını istemesidir.Böylece Tüekiye sahipsiz kalmakta,AK Partililer ortalıkta cirit atmaktadırlar.
;D ;D ;D ;D ;D
loneliness
08-08-2007, 11:39
367 kararını Anayasa Mahkemesi'ne götürerek çok şeyi değiştiren Cumhuriyet Halk Partisi, yeniden Anayasa Mahkemesi yolunda. >:(
YSK’nın cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören Anayasa değişikliği paketinin halkoyuna sunulması takvimini işletmeye başlaması üzerine CHP harekete geçti. 21 Ekim’deki referandum için CHP YSK’ya başvurarak “Süreci durdurun” diyecek. >:(
ya denissss baykıl ne yapacağını şaşırdı....
gerekçesi neymiş peki ???
anayasa mahkemesi buna son noktayı koymamış mıydı ???
Başlığı "anayasa mahkemesi yine chp'de" olarak değiştirelim mi?
ya abi bizim kadar şanslı bir iktidar olmuş mu allah aşkına
ben baykala hastayım onun gibi bir muhalefete neden mi
o ne yaptıysa bizim için yaptı baba adam ya baykal
eğer bu 367 olmasaydı erken seçime gitmeseydik ne olacaktı bir düşünün
baykal bir düşündü baktı bu iş kötü olacak
erken seçim olmasın dedi iyi adam
ya chp nin başına sarıgül geçerse işte iş o zaman kötü olacak
ya abi bizim kadar şanslı bir iktidar olmuş mu allah aşkına
ben baykala hastayım onun gibi bir muhalefete neden mi
o ne yaptıysa bizim için yaptı baba adam ya baykal
eğer bu 367 olmasaydı erken seçime gitmeseydik ne olacaktı bir düşünün
baykal bir düşündü baktı bu iş kötü olacak
erken seçim olmasın dedi iyi adam
ya chp nin başına sarıgül geçerse işte iş o zaman kötü olacak
yüzeysel olarak bakınca evet bizim işimize geldi baykalın yaptıkları..
ama mileltin refahı ve daha sağlıklı bir meclis ve dolayısıyla daha sağlıklı bir millet için bence sarıgülün gelmesi iyi olacaktır..çünkü artık particilik bitmeli,partiler bir araç olmalı.biz ak partiyle bunu başardık..böyle düşünen bir chp herkes için daha hayırlı olacak kanaatindeyim..
adamlar nobet tutuyo sanırıom anayasa mahkemesı kapısında..hatta bunlar orda yatıp orda kalkıyolardır ;D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Benide_Kapatın
08-08-2007, 16:01
gerekçesi neymiş peki ???
anayasa mahkemesi buna son noktayı koymamış mıydı ???
Referanduma karşılar şimdi de ;)
adamlar meclisten cok anayasa mahkemesine takiliyorlar :)
arkadaslar ben birseyi merak ediyorum chp nin anayasadan sorumlu bir genel baskan yardimciligi var mi ;)
Benide_Kapatın
08-08-2007, 19:50
Anayasa değişikliği ile alakalı olarak C.başkanı,CHP ve Anayasa mahkemesi al gülüm ver gülüm hesabı paslaşıyorlar. >:(
Adeta milletle alay ediyorlar.Mahkemenin kararı şimdiden belli değil mi?
Bu mahkeme şimdi tarafsız mı oluyor?
Başbakan tarafsız yargı istiyorum derken haksız mı?
Milletvekili dokunulmazlığı olmasa bu kafadaki yargıçlar suç icat edip adam asarlar. Yalan mı?
Anayasa değişikliği ile alakalı olarak C.başkanı,CHP ve Anayasa mahkemesi al gülüm ver gülüm hesabı paslaşıyorlar. >:(
Milletvekili dokunulmazlığı olmasa bu kafadaki yargıçlar suç icat edip adam asarlar. Yalan mı?
Çok doğru söylüyorsun kardeşim dokunulmazlık bu yargı olduğu müddetçe bi gereksinimdir >:(
kardes eger basin organlari mahkeme hakkinda karar büyük olasilikla 9-2 cikacak iste su üyelerin red oyu vermesi bekleniyor diye haber yapiyorsa bu mahkemenin tarafsizligini kim savunabilir ki!..
bakmayin siz son kararda karsit karar aldiklarina cok tepki cektiler ortami yumusatmak adina böyle bir karar aldilar yoksa mahkemenin tarafsiz oldugunu hangi akli basinda insan söyleyebilir ki ;)
Benide_Kapatın
08-08-2007, 19:55
kardes eger basin organlari mahkeme hakkinda karar büyük olasilikla 9-2 cikacak iste su üyelerin red oyu vermesi bekleniyor diye haber yapiyorsa bu mahkemenin tarafsizligini kim savunabilir ki!..
bakmayin siz son kararda karsit karar aldiklarina cok tepki cektiler ortami yumusatmak adina böyle bir karar aldilar yoksa mahkemenin tarafsiz oldugunu hangi akli basinda insan söyleyebilir ki ;)
bidaha hayır deselerdi zaten 50 yi geçmiştik ondan tırstılar
ama şimdi seçimde geçti... hayırlısı bakalım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.